ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

r.mob

عضو جدید
من چند روز هست دارم ارتعاشات و دینامیک ماشین رو میخونم. اولش ارتعاشات یه ذره سخت بود کم کم داره دستم میاد چی به چیه . حداقل سوالات متن کتاب راهیان رو تقریبا فهمیدم چطوریه. 3 نوع حرکت داریم با 3 نوع معادله . اگه تو حرکت 1 جرم داشتیم و حرکتش خطی بود از قانون نیوتن میریم. اگه حرکت دورانی بود از اویلر میریم جلو . و اگه دیسک داشتیم هم گشتاور میگیریم حول مرکز دوران و اگه سیستممون چند تا جرم داشت از اون قانون ریلی میریم جلو . برای سیستم های دارای دمپینگ هم معادلاتش همونه فقط 2 تا معادله برای زیتا اضافه میشه. اون قسمت اصطکاک دار هم که بیشتر حفظ کردنیه تا حل کردنی. امیدوارم تا اینجا رو درست فهمیده باشم از ارتعاشات. :w20:
دینامیک ماشین هم حتما فصل چرخدنده ها رو بخونید چون 1 سوال ازش هر سال میاد . 1 روز وقت بزارید براش میتونید 1 تست باکس ارتعاشات رو بزنید.
نمیدونم چرا انقدر بازده درسیم اومده پایین . 2 ماه پیش روزی 13 ساعت میخوندم اصلا خسته نمیشدم . الان اصلا حس درس خوندن ندارم. :w19:

r.mob

عضو جدید
لیدهای طلایی برای کنکوری‌ها

اگر تا این‌جا خوب پیش آمده‌اید، باید توانسته باشید با خودتان هم کنار بیایید؛ آیا می‌توان از همین الان احتمال موفقیت را تعیین کرد؟ بلی! به شرطی که معلوم باشد چه‌قدر به خودتان اطمینان دارید و چقدر خود را باور کرده اید؟
شما می‌توانید بر اساس ارزیابی‌های خود از آمادگی‌های درسی و روانی و با حساب دو دوتا چهار تا و به شیوه‌ای منطقی، احتمال قبولی خود را تشخیص دهید؛ برای این که برای سؤال «چقدر خود را باور دارید؟» پاسخی بیابید، به موارد زیر توجه کنید و وضعیت خود را با این ملاک‌ها بسنجید.
کنکور و سرنوشت: اگر فکر می‌کنید کنکور سرنوشت ساز است، به طور حتم تفسیر شما از سرنوشت، نیاز به تغییر و اصلاح دارد؛ کنکور می‌تواند مهم باشد؛ اما نمی‌تواند دلیل زندگی کردن باشد!کنکور می‌تواند عامل پیشرفت باشد، اما دلیل خوشبختی نیست . زندگی مهم است یا کنکور؟ بله! کنکور هر قدر هم که مهم باشد جزیی از زندگی است نه همه‌ی آن.باز هم تکرار می‌کنیم فکرهایی از قبیل سرنوشت ساز تلقی کردن کنکور و یا همه‌ی زندگی و خوشبختی و بدبختی را با کنکور تفسیر کردن، نه تنها از نظر فلسفه‌ی زندگی درست نیستند، بلکه به شدت اضطراب‌زا می‌باشند.کسی که کنکور را سرنوشت ساز می‌داند؛ خود به خود ترس و اضطراب زیادی از قبول نشدن داشته و آرامش خود را از دست می‌دهند.
قدرت باورها:
نمی‌گوییم به خود بگویید که در بهترین رشته قبول خواهید شد؛ ولی تأکید می‌کنیم حداقل به اندازه‌ای که کار کرده‌اید؛ خود را باور داشته باشید.
راحت و منطقی بپذیرید که این قدر کار کرده‌اید و زحمت کشیده‌اید و تا این حد لیاقت و حق شماست؛ نه خود را کمتر ببینید و نه متوقع باشید.عجله نکنید، دست و پای تان را گم نکنید، در شک نمانید، اضطراب‌تان را کنترل کنید و مراقب روحیه‌ی خودتان باشید.آنتوان چخوف می‌گوید: “انسان، همان چیزی است که باور دارد.” این‌ها جملاتی رویایی نیستند بلکه عین واقعیت هستند؛ شنیده‌اید و دیده‌اید که در بازی‌های فوق العاده حساس فوتبال، بازیکنان به دلیل ترس از نتیجه‌ی بازی دچار اضطراب و دلهره شدیدی می‌شوند.مربیان کار آمد و باهوش سعی می‌کنند با روش‌های ممکن، اضطراب بازیکنان را کنترل کرده و خودباوری را در آن‌ها تقویت نمایند.شاید هم باید نقش این چنین مربیان را برای خود ایفا کنید؛ به توانایی و آمادگی‌های خود باور داشته باشید.
بیایید خود را باور داشته باشیم. خودباوری یعنی پذیرش خود، یعنی قبول واقعیت‌ها، یعنی کنار گذاشتن تردیدها و دودلی‌ها، یعنی تسلط بر خود و نتیجه‌ی همه‌ی این‌ها یعنی آرامش.

قدرت شک‌ها: آدم شکاک به جایی نمی‌رسد؛ اگر شما کسی هستید که برای قدم به قدم فعالیت‌ها و برنامه‌هایتان دچار شک و تردید می‌شوید؛ باید در مورد احتمال موفقیت خودتان هم شک کنید.ضعیف کار کرده‌اید؛ بپذیرید که باید به اندازه‌ی کارتان بهره ببرید.
قوی کار کرده‌اید؛ چرا نباید به چیزی که استحقاقش را دارید، نرسید. چرا این همه شک، این همه تردید و دودلی. شما کارتان را کرده‌اید، به خدا توکل کنید و باقی چیزها و مصلحت خود را به او واگذار کنید.
همان‌گونه که باورها، قدرت عظیمی در ایجاد انگیزه دارند؛ شک‌ها هم در مقابل انگیزه‌ها را تحلیل می‌برند.بدترین زمان برای شک و تردید، همین زمان‌ها هستند؛ اصلا” شما آن قدر وقت ندارید که بخواهید شک کنید.شک‌ها فقط زمان را تلف خواهند کرد. اگر امروز به خاطر شک، برنامه و روش خود را تغییر دادید، از کجا معلوم چند روز و چند هفته‌ی بعد دوباره شک نکنید.شکسپیر می‌گوید:” تردیدها به ما خیانت می‌کنند؛ ما را از کوشش بر حذر می‌دارند و از پیروزی‌هایی که به احتمال زیاد نصیب ما خواهد شد، محروم می‌سازند.”به شک و تردیدها زیاد میدان ندهید به خصوص وقتی به پایان کار نزدیک می‌شوید.قدرت شانس: کسانی که باورهای ضعیفی دارند و به شک‌های خود زیاد میدان می‌دهند، خود را با شانس و اقبال دلخوش می‌سازند.واگذار کردن نتیجه‌ی کار به شانس نوعی رفع مسئولیت و در واقع بی‌مسئولیتی است. اصلا” اعتقاد به شانس یعنی شک داشتن به موفقیت، یعنی ترس از مبارزه و یعنی عدم توانایی در کنترل اوضاع.ترسو نباشید، متزلزل نباشید، سر رشته‌ی امور را از دست ندهید. به توانایی‌های خودتان تکیه کنید.به هیچ وجه احتمال موفقیت خودتان را در کنکور به شانس و اقبال واگذار نکنید.

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام
بچه ها کسی نیست یه کم حرف بزنیم؟
من یه کم خسته م
دقیقا مث کوهنوردی شدم که داره قدمای آخرو با جون کندن بالا میره
انرژیم ته کشیده فقط ته دیگش مونده:redface:

chego

کاربر فعال
سلام
بچه ها کسی نیست یه کم حرف بزنیم؟
من یه کم خسته م
دقیقا مث کوهنوردی شدم که داره قدمای آخرو با جون کندن بالا میره
انرژیم ته کشیده فقط ته دیگش مونده:redface:

سلام کوهنورد خدا نکنه خسته باشی من که این روزا چیزی نمونده کتابارو پاره کنم از عصبانیت چون باکس ارتعاشات و ریاضی عمومی رو حذف کردم تازه بقیه رو هم که خوندم حس میکنم نصفه نیمه بلدم ولی باید بیخیال بود

mech.shima

کاربر ممتاز
سلام کوهنورد خدا نکنه خسته باشی من که این روزا چیزی نمونده کتابارو پاره کنم از عصبانیت چون باکس ارتعاشات و ریاضی عمومی رو حذف کردم تازه بقیه رو هم که خوندم حس میکنم نصفه نیمه بلدم ولی باید بیخیال بود

اگه به خاطر این دوماهی که خوندم نبود دیگه ادامه نمیدادم
ولی حیفم میاد دوماه وقت گذاشتم حالا کامل نه ولی خوندم
بخاطر ارشد یه کارایی رو متوقف کردم واسه همین محاله دیگه نخونم یا کمتر بخونم اما واقعا انرژیم کمه
شبا که دیگه اصلا نمیتونم بخونم
شمام ادامه بدین حیفه
یه جور محک میشه واسمون درحد خوندنمون نتیجه بگیریم عالیه;)

chego

کاربر فعال
اگه به خاطر این دوماهی که خوندم نبود دیگه ادامه نمیدادم
ولی حیفم میاد دوماه وقت گذاشتم حالا کامل نه ولی خوندم
بخاطر ارشد یه کارایی رو متوقف کردم واسه همین محاله دیگه نخونم یا کمتر بخونم اما واقعا انرژیم کمه
شبا که دیگه اصلا نمیتونم بخونم
شمام ادامه بدین حیفه
یه جور محک میشه واسمون درحد خوندنمون نتیجه بگیریم عالیه;)
حالا شما باز خوبه شبا حسشو ندارین درس بخونین من که از همون اول زندگیم از ساعت 7 غروب به بعد یه کلمه درسم نخوندم چی بگم الان به نظر من باید فقط تستای مختلف از سال 70به بعد رشته های مختلف رو کار کرد

mech.shima

کاربر ممتاز
حالا شما باز خوبه شبا حسشو ندارین درس بخونین من که از همون اول زندگیم از ساعت 7 غروب به بعد یه کلمه درسم نخوندم چی بگم الان به نظر من باید فقط تستای مختلف از سال 70به بعد رشته های مختلف رو کار کرد

سال 70 به بعد رشته های مختلف چه کار سختی:cool:

chego

کاربر فعال
سال 70 به بعد رشته های مختلف چه کار سختی:cool:

من خودم از روی کتابای راهیان ارشد میخونم خیلی از سوالات مشترک با رشته های عمران و مهندسی شیمی توشون هست حتی فکر کنم کتاب ازمونهای سالهای گذشته رو هم چاپ کردن اگه بتونین استفاده کنین خیلی کمک میکنه

mech.shima

کاربر ممتاز
من خودم از روی کتابای راهیان ارشد میخونم خیلی از سوالات مشترک با رشته های عمران و مهندسی شیمی توشون هست حتی فکر کنم کتاب ازمونهای سالهای گذشته رو هم چاپ کردن اگه بتونین استفاده کنین خیلی کمک میکنه
آره اگه برسم بخونم خوبه
اصلا خیلی برام جالبه کتابایی که تو دانشگاه هم امید و آرزوی من بودن واسه بالا رفتن معدل چون واسم آسون بودن الان ازشوت متنفرم
ارتعاشات
دینامیک
دینامیک ماشین

chego

کاربر فعال
آره اگه برسم بخونم خوبه
اصلا خیلی برام جالبه کتابایی که تو دانشگاه هم امید و آرزوی من بودن واسه بالا رفتن معدل چون واسم آسون بودن الان ازشوت متنفرم
ارتعاشات
دینامیک
دینامیک ماشین

ماشالا شما که بچه درس خون بودین که ارتعاشات واستون راحت بوده وفعلا هم از درس فاصله نگرفتین پس از این نعمت استفاده بهینه رو بکنین دروغ چرا من 5سال پیش ارتعاشات پاس کردم تازه اونم با نمره 11.5 اصلا هم روش حساب نکردم ولی روی درسای باکس سیالات خیلی حساب باز کردم(البته منظورم 3-4 تا تسته) شوخی کردم

mech.shima

کاربر ممتاز
ماشالا شما که بچه درس خون بودین که ارتعاشات واستون راحت بوده وفعلا هم از درس فاصله نگرفتین پس از این نعمت استفاده بهینه رو بکنین دروغ چرا من 5سال پیش ارتعاشات پاس کردم تازه اونم با نمره 11.5 اصلا هم روش حساب نکردم ولی روی درسای باکس سیالات خیلی حساب باز کردم(البته منظورم 3-4 تا تسته) شوخی کردم

نمیدونم چرا اون موقع انقدر ارتعاشات واسم آسون بود
احساس میکنم رویایی بیش نبوده!!!!!!
از اینکه فردا قراره ارتعاشات بخونم از خودم بدم میاد:redface:
ولی دقیقا مث آش خاله میمونه
من برم دیگه با اجازه
شبتون به خیر
ایشالا من تبه 9میشم شمام 10:cool:

chego

کاربر فعال
نمیدونم چرا اون موقع انقدر ارتعاشات واسم آسون بود
احساس میکنم رویایی بیش نبوده!!!!!!
از اینکه فردا قراره ارتعاشات بخونم از خودم بدم میاد:redface:
ولی دقیقا مث آش خاله میمونه
من برم دیگه با اجازه
شبتون به خیر
ایشالا من تبه 9میشم شمام 10:cool:

شبتون خوش و همیشه امیدوار

r.mob

عضو جدید
25 روز نفس گیر و سرنوشت ساز مونده
توکل
تامل
تحمل
تمرکز
امید
.
.
.
.
.
.
.
.
ان شاء الله همه نتیجه زحماتمون رو میگیریم.

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان

ایشالله به آن چیزی که میخواین برسین

براتون دعا میکنم.یادش بخیر روزای سختی بود ولی میگذره.

یاعلی

Masoumi_Manu

کاربر فعال مهندسی مکانیک , مشاور تحصیلات تکمیلی
کاربر ممتاز
من به نوبه خودم ( کاربر تاپیک های ارشد 91 و ارشد 92) به همتون خسته نباشید می گم.اگه دوستان یادشون باشه من روزشمار تاپیک بودم و کلی استرس می نداختم به جونشون:biggrin:

به هر حال این روز ها میگذره و فقط خاطراتش میمونه گرچه این تاپیک مثل 91 و 92 نشد :redface:
ولی همتون موفق باشید;)

r.mob

عضو جدید
این دینامیک ماشین رو چرا اینجوری کردن. :(
نشستم چرخدنده ها رو خوندم خوندم بعد دیدم از سال 89 به بعد سوال چرخدنده اصلا کلا عوض شد. طوری سوال دادن که یا خیلی سخته یا برای حلش باید فصلای قبل رو هم خونده باشیم. :mad:
عجب نامردایی هستن این طراحای کنکورا تا دیدن یه مبحث تستاش راحت ، سریع اون یه مبحث راحت رو هم کاری کردن نشه تستش رو زد. :question:
واقعا راست میگن ارتعاشات تستاش راحت تر از دینامیک ماشینه . در ظاهر برعکس هست ولی تو تست ، تستای دینامیک ماشین رو مگه میشه حل کرد آخه ؟ :wallbash:

آخرین ویرایش:

amir-mehrizi

عضو جدید
خدايي روزاي سختيه.اگه بي انگيزه شديد اين حسو داشته باشي كه الان اينور خيابون دانشگاه مورد علاقتون وايساديد و واسه رد شدن ازش فقط همين يه خيابون 10 متري مونده.هه.خدايي انگيزه ميده درحد لاليگاااا:biggrin:به اميد خدا همه درجاهاي مورد علاقشون قبول شن

hastii69

عضو جدید
r.mob :متنی که گذاشته بودید واقعا تاثیر گذاشت روم.چون واقعا شک و تردید به اینکه قبول میشم یا نمیشم و باور نداشتن خودم داغونم کرده بود..اینو که خوندم انرژی گرفتم.ممنون :)

r.mob

عضو جدید
r.mob :متنی که گذاشته بودید واقعا تاثیر گذاشت روم.چون واقعا شک و تردید به اینکه قبول میشم یا نمیشم و باور نداشتن خودم داغونم کرده بود..اینو که خوندم انرژی گرفتم.ممنون :)

خواهش میکنم. سعی میکنم از این مطالب که الان همه دچار اضطراب هستن ، بزارم بلکه یه خورده از اضطرابمون کم بشه.
ان شاء الله که هممون نتیجه زحماتمون رو بگیریم.

r.mob

عضو جدید
20 روز تا کنکور

درحال حاضر اكثریت دانشجویان این تصور را دارند كه هیچ یك از مطالبی كه تا به حال خوانده اند را به یاد ندارند اما نگران نباشید به محض اینكه درجلسه كنكور حاضر شوید وسوالات را ببینید متوجه خواهید شد كه مطالب را به خوبی به خاطر دارید.
اگرهنوز منتظر هستید تا دوره درس ها به پایان برسد وتست كار كنید بدانید كه هیچ گاه این اتفاق نمی افتد درواقع هیچ گاه دوره ی درس ها به اتمام نخواهد رسید چون شما هرمطلبی را كه دوره كنید، مطلبی می ماند كه احساس می كنید فراموش كرده اید واحتیاج به دوره دارد. بنا براین اگر هنوز شروع به تست زدن به صورت منسجم وكنكوری نكرده اید زمان را ازدست ندهید واز همین الان شروع به تست زدن كنید.
درزمان باقی مانده تا كنكور دست به كارهای عجیب نزنید. همان روش مطالعه قبلی كه تا به حال اجرا كرده اید را ادامه دهید. به هیچ عنوان ساعت خواب خود را كم نكنید زیرا بازده مطالعاتی شما را به طرز چشمگیری كاهش خواهد داد.
درزمان باقی مانده تا كنكور شب ها قبل از خواب چند دقیقه وضعیت خود را دركنكور مجسم نمایید. تصوركنید كه سرجلسه كنكور حضور یافته اید وبه پاسخ گویی سوالات مشغول هستید و به راحتی می توانید به تمامی سوالات پاسخ دهید وهیچ گونه مشكلی درجواب گویی به آنها ندارید.ویا خود را در شرایطی تصور كنید كه با سؤالات دشواری مواجه شده اید، استفاده از این روش سبب می شود تا استرس وترس شما از حضور درجلسه ی كنكور تا حد زیادی كاهش یابد.
از همین حالا وضعیت خواب وتغذیه خود را منظم كنید. حتماً به نوعی برنامه ریزی كنید كه صبح ها ساعت 6 از خواب بیدار شوید.

amir-mehrizi

عضو جدید
مهندسين گرامي يه سوال.تو تا قسمته يكي توي رياضي يك و يكي توي رياضي دو براي محاسبه مينيمم و ماكسيمم فاصله از مبدا.توي رياضي يك رو با استفاده از مسير قطبي ميريم و اصلا مشكلي نيست.حالا توي رياضي دو آغاسي اومده با اكسترمم مشروط و تابع لاگرا‍‍نژ حلش كرده خيلي گنگه.كسي هست بياد يه برادري درحق من كنه و اينو توضيح بده تا اگه سرجلسه اومدمن بزنم و شماها نزنيد هه.:biggrin:شوخي بود.جدان يكي توضيح ميده

nafas..

کاربر فعال
20 روز تا کنکور

درحال حاضر اكثریت دانشجویان این تصور را دارند كه هیچ یك از مطالبی كه تا به حال خوانده اند را به یاد ندارند اما نگران نباشید به محض اینكه درجلسه كنكور حاضر شوید وسوالات را ببینید متوجه خواهید شد كه مطالب را به خوبی به خاطر دارید.
اگرهنوز منتظر هستید تا دوره درس ها به پایان برسد وتست كار كنید بدانید كه هیچ گاه این اتفاق نمی افتد درواقع هیچ گاه دوره ی درس ها به اتمام نخواهد رسید چون شما هرمطلبی را كه دوره كنید، مطلبی می ماند كه احساس می كنید فراموش كرده اید واحتیاج به دوره دارد. بنا براین اگر هنوز شروع به تست زدن به صورت منسجم وكنكوری نكرده اید زمان را ازدست ندهید واز همین الان شروع به تست زدن كنید.
درزمان باقی مانده تا كنكور دست به كارهای عجیب نزنید. همان روش مطالعه قبلی كه تا به حال اجرا كرده اید را ادامه دهید. به هیچ عنوان ساعت خواب خود را كم نكنید زیرا بازده مطالعاتی شما را به طرز چشمگیری كاهش خواهد داد.
درزمان باقی مانده تا كنكور شب ها قبل از خواب چند دقیقه وضعیت خود را دركنكور مجسم نمایید. تصوركنید كه سرجلسه كنكور حضور یافته اید وبه پاسخ گویی سوالات مشغول هستید و به راحتی می توانید به تمامی سوالات پاسخ دهید وهیچ گونه مشكلی درجواب گویی به آنها ندارید.ویا خود را در شرایطی تصور كنید كه با سؤالات دشواری مواجه شده اید، استفاده از این روش سبب می شود تا استرس وترس شما از حضور درجلسه ی كنكور تا حد زیادی كاهش یابد.
از همین حالا وضعیت خواب وتغذیه خود را منظم كنید. حتماً به نوعی برنامه ریزی كنید كه صبح ها ساعت 6 از خواب بیدار شوید.

سلام تشکر واسه این مطلب
دچار سردگمی شده بودم ناجور
عالی بود
مچکرم

Masoumi_Manu

کاربر فعال مهندسی مکانیک , مشاور تحصیلات تکمیلی
کاربر ممتاز
خدایا میشه مام مثه بقیه نتیجه عالی بگیریم و بیام بگیم یادش بخیر روزای تلخی بود اون روزا
ولی گذشت.....................
ا نشاالله شما و سایر دوستان سال آینده در تاپیک ارشد 94 این وصف حال و خواهید داشت...;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا