ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amin 1990

عضو جدید
ممنون عزیزم.کامل گرفتم مطالب رو بسیار سپاس گذارم.در ضمن ناامید نباش مطمئن باش همه شبیه هم هستیم وبه نظرم این چهل روز فوق العاده سرنوشت سازه. منم دو سه درس رو کامل گذاشتم کنار.

60600

عضو جدید
سلام به همه اونایی که با انگیزه و عشق و علاقه میخونن.اینجا چقدر خلوت شده‏!‏

chegoara

عضو جدید
سلام بچه ها من بعد سالی یه اینترنت گیر اوردم گفتم یه سلامی عرض بکنم و از علم بزرگان مستفیس بشیم ولی متاسفانه میبینم دور از جون شما مثل قبرستون خلوته انشالا که خوب درساتون رو بخونید وبه هدفتون برسید

amin 1990

عضو جدید
سلام خدمت دوستان خوب
از بچه ها هیچ خبری نیس(آقارضاr.mob )، مهندس علی، mech shima ،reza2495 و.... دلمون براتون تنگ شده یه دفعه از روزی که مهم شده ارشد93 هیچکس رونیس.التماس دعا

Gooner

عضو جدید
خمش اشکمو در آورده . شما هم همین مشکلو دازید؟ خیلی بد قلقه داغونم کرده یعنیـــــــــــــــــــــــی

chego

کاربر فعال
هی میاد و میره حس درس خوندنو میگم:wallbash::wallbash::wallbash::w10::w10::w10:

سلام دوست عزیز
حالا خداروشکر مال شما هی میاد و هی میره ولی مال من رفته فعلا هم برنگشته حس خوندنو عرض میکنم
شوخی کردم تا کمی حال و هواتون عوض شه حس خوندنتون بمونه دیگه نره من که بعداز یه دور کامل خوندن استاتیک - مقاومت- طراحی-معادلات-ریاضی مهندسی-ترمو- انتقال اصلا انگار نه انگار فکر میکنم که هیچی بلد نیستم نمیدونم چه کار کنم

amir-mehrizi

عضو جدید
خمش اشکمو در آورده . شما هم همین مشکلو دازید؟ خیلی بد قلقه داغونم کرده یعنیـــــــــــــــــــــــی

اقا خدايي اين مشكل منم هست.يه دوسالي هست اصلا جادو شده فصلش.هه.من واسم فصل مانده ها و انتگرال مختلط مهندسي هم اينجوري شده.هه:biggrin:

FARZAD79

عضو جدید
خسته نباشین بچه ها
من هم می خوام از امروز شروع کنم.
40 روز کافیه دیگه؟؟؟؟
ببینیم چی می شه.

chego

کاربر فعال
خسته نباشین بچه ها
40 روز کافیه دیگه؟؟؟؟
ببینیم چی می شه.
دوست عزیز با سلام
اولا واسه شروع هیچ وقت دیر نیست به شرطی که تصمیم کبری بگیری با اراده بخونی و دوما فکر کنم تاپیک رو اشتباهی اومدین اینجا تاپیک مکانیکه یا نکنه رد گم کنیه که نوشتی عمران
در هر صورت موفق باشین

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام بچه ها خداقوت
یکی دو روز حالم بد بود حس درس نداشتم اما دوباره حسش اومد سر جای خودش خداروشکر
به این نتیجه رسیم که الان افسردگی و ناامیدی تنها کاری که میکنه اینه که ما رو از هدفمون دور میکنه و هیچ کدوم از ما اینو نمیخوایم
کسی که بتونه این 40روز رو دووم بیاره و بره جلو حتی اگه به هدفش نرسه موفقتر از کسیه که الان کم بیاره و دیگه ادامه نده
ما تلاش میکنیم و پیشگویی نتیجه آزمون وقتش الان نیست بعد از آزمونه
موفق باشید;)

mech.shima

کاربر ممتاز
این متن رو یکی از دوستام برام فرستاده شاید برای شمام موثر باشه:
یک راند دیگر مبارزه کن
وقتی پاهایت چنان خسته اند که به زور راه میروی
وقتی که سر و رویت زخمی شده
یک راند دیگر مبارزه کن
و به یاد داشته باش
مردی که همواره یک راند دیگر مبارزه میکند
هرگز شکست نمیخورد...

(جیمز کوربت)

amir-mehrizi

عضو جدید
سلام بچه ها خداقوت
یکی دو روز حالم بد بود حس درس نداشتم اما دوباره حسش اومد سر جای خودش خداروشکر
به این نتیجه رسیم که الان افسردگی و ناامیدی تنها کاری که میکنه اینه که ما رو از هدفمون دور میکنه و هیچ کدوم از ما اینو نمیخوایم
کسی که بتونه این 40روز رو دووم بیاره و بره جلو حتی اگه به هدفش نرسه موفقتر از کسیه که الان کم بیاره و دیگه ادامه نده
ما تلاش میکنیم و پیشگویی نتیجه آزمون وقتش الان نیست بعد از آزمونه
موفق باشید;)

سلام خانوم شيما.منم همينطور شده بودم

mech.shima

کاربر ممتاز
سلام خانوم شيما.منم همينطور شده بودم

اومدم اینجا پستای بچه ها رو خوندم و از دوستام پرسیدم به این نتیجه رسیدم این احساس مقطعیه اما باید کنترل بشه
اما خوشحال شدم که فقط من اینطوری نشده بودم:cool:

60600

عضو جدید
سلام بچه ها الان دیگه هر مبحثیو که میخونیم دیگه فرصتی نداریم دوباره برگردیم بخونیمش پس تا الان هر چی خوندیمو خوب جمع بندی کنیمو تست بزنیم اصلنم نگران نباشیم وقت زیاد داریم همینطوری ادامه بدیم هممون قبول میشیم ان شاءالله.کم نیار 1ماه مونده.

r.mob

عضو جدید
خسته نباشین بچه ها
40 روز کافیه دیگه؟؟؟؟
ببینیم چی می شه.

نه داداش زود هم هست. میخای 1 ما دیگه شروع کن. :D
شوخی کردم بشین از الان بخون برای سال بعد ان شاء الله نتیجه میگیری

r.mob

عضو جدید
[h=2]بررسی نکات غیرضروری مقاومت مصالح نائی برای ارشد مکانیک و عمران
فصل اول - تنش :

تمامی نکات و مثال های حل شده در این فصل مهم هستند و هیچ نکته ای را نباید از قلم انداخت، مخصوصا بخش تنش حرارتی که چندین بار تست کنکور از آن مطرح شده.

مهمترین مثال های این فصل که جاداره روشون فکر بیشتری صورت بگیره عبارتند از:

شماره های 7 و 10 و 12 و 15 18 و 20
فصل دوم - کرنش و تغییر مکان محوری :

نکات غیر ضروری و حذفی :

نکته 9b ، تنش در مخروط جدار نازک، تنش در پوسته های جدار نازک دوار، نکات 14 و 14a و 14b و 14c و 14c از صفحه 57 تا صفحه 61.

از ابتدای نکته 14 صفحه 57 حذف تا ابتدای مثال 25 صفحه 61.

فقط مثال 24 این وسط چون راه حل با تالس دارد، مهم هست.

مثال 37 حذف.

مثال 39 حذف.

مثال 40 تنها تا ابتدای روش دیگر صفحه 69 مهم هست.

روش دیگر و مثال های 41 و 42 حذف.
.
.
.

شماره های 5 و 6 و 7 و 8 و 9 و 10 و 13 (مخصوصا نکات 13) و 14 و 17 و 20 و 23 و 25 و 28 و 29 و 32 و 36
[/h]فصل سوم- پیچش

نکات غیر ضروری و حذفی :

با توجه به کم بودن نکات این فصل، تمامی نکات مهم بوده و باید کاربرد هر کدام را خوب فرا گرفت.
مبحث پیچش پلاستیک هم خوانده شود، چون سئوالاتی مطرح شده.

فقط نکته 19b صفحه 172 نیازی به حفظ کردن نیست , نحوه راه حل در مثال 21 بررسی شود.
.
.
.

شماره های 4 و 5 و 8 و 11 و 14 و 15 و 16 و17
فصل چهارم- تنش خمشی در تیرها

نکات غیر ضروری و حذفی :

رابطه 1-4 c تنش خمشی در مقطع نامتقارن
رابطه 1-4 d
رابطه 3-4 c
انحنای آنتی الاستیک
روش دیگر برای تعیین تنش در مقاطع مرکب (کلا حذف)
نکته 22a کلا حذف
هسته مقطع کلا حذف
مثال 8 حذف مربوط به دینامیک
.
.
.

2 و 5 و 7 و 9 و 10 و 12 و 18
فصل پنجم - تنش برشی در تیرها

نکات غیر ضروری و حذفی :

رابطه 3-5 و توضیحات مربوط به آن برای حالت کلی مقطعی که دارای محور تقارن نیست.
روش دیگر برای تعیین تنش در مقاطع مرکب از صفحه 292 تا ابتدای جریان برش در مقاطع جدار نازک
نکات 29a و 29b
مثال 16 (مرکز برش مقطع ذوزنقه ای شکل) حذف

مثال 3 (مخصوصا مقطع2) و 4 و 5 و 8 و 10 و 15 و21

فصل ششم - تبدیل تنش :

تمامی نکات مطرح شده در این فصل مهم هستند.

ما در بحث تبدیل تنش میتوانیم تنش های اصلی، زوایا و تنش های تبدیل یافته را از دو روش کلی روابط مستقیم و دایره موهر به دست آوریم.

تشخیص مقدار مثبت و منفی زاویه و تنش ها در این گونه مسائل بسیار مهم هستند.
تنش های اصلی و زوایا ومرکز و شعاع دایره مور که به هم مربوط هستند را بهتر است از روابط 5-6 تا 8-6 به دست آورد.

حفظ کردن روابط 3-6 و 4-6 هم توصیه میشود و خیلی جاها ممکن است دایره مور پیچیده شود و این روابط بهتر است.
همچنین در اینگونه مسائل نوشتن تعادل المان هم برخی مواقع در کنکور مطرح شده.

یکی از بخش هایی که اثبات ها بهتر است یاد گرفته شوند، همین فصل هست که چگونه با ضرب تنش در مقطع، آنرا به نیرو تبدیل کرده و تعادل نیرو بنویسیم.

6 و 7 و 8 و 10 و 12 و نکته 35 و 14 و 15

r.mob

عضو جدید
[h=2][/h]
فصل هفتم - تغییر مکان تیرها

شرایط مرزی برای انواع تکیه گاه ها حتما یاد گرفته شوند. صفحه 400

از ابتدای شرایط پیوستگی در صفحه 400 تا استفاده از توابع تکین صفحه 401 حذف، اهمیتی در مسائل ندارند.
جدول صفحه 402 و 403 برای 4 بارگذاری اول تنها حفظ شوند.

روش جمع آثار یا سوپرپزیشن را بهتر است با مثال ها در ذهن سپرد، توضیحات صفحات 406 و 407 به تنهایی کافی نیست.

تعیین منحنی تغییر مکان با سری مک لورن حذف.

پیوست 2 جداول بسیار مهمی دارد که باید حفظ شوند.
برای تیرها حفظ خیز ماکزیمم و شیب انتهای تیر برای 4 مورد اول و مورد ششم، حتما توصیه میشود.

شماره های 5 (تنها روش دوم یاد گفته شود) و نکات 39 بسیار مهم و 10 و 12 و 17 و 18 و 19 و 20 و 26 و 27 و 29 و 30 و 31 و 32 و 33​

فصل هشتم - روش انرژی

تغییر مکان تیرها به روش بار واحد در صفحه 478 حذف
تنها برای خرپا در صفحه 479 یاد گرفته شود.

تغییر مکان سازه بر اثر بار ضربه ای نسبت به سایر موارد مطرح شده در این فصل اهمیت خیلی کمتری دارد.
فقط مختصرا نگاه شود.

بیشترین اهمیت این فصل در قضیه کاستیگلیانو برای حالات مختالف می باشد.

تغییر مکان سازه های غیر خطی هم اهمیت کمتری دارند، مختصرا نگاه شود.

مسائل مهم تر که جا داره بیشتر روی آنها وقت گذاشت عبارتند از:

8 و 9 و 11 و 14 و 15 و 16 و 23
فصل نهم - کمانش ستون ها

این فصل بیشتر به دید مهندسی مربوط هست و همچنین حفظ جدول 2-2 مربوط به ستون ها با تکیه گاه های مختلف.

نیازی به یادگیری اثبات در بار بحرانی ستون ها و حل معادله دیفرانسیل در صفحه 533 و 534 و 535 نیست.

فرمول اویلر رابطه 9-9 و دانستن طول موثرها و تنش بحرانی برای حل مسائل این فصل کفایت میکند.

تعیین بار بحرانی با معادله دیفرانسیل مرتبه چهارم حذف.

نکات این فصل بیشتر در مسائل نهفته هست و باید از روی مثال ها آنها را درک نمود.

3 و 5 و 6 و 8 و 9 و 12 و 13 و (15 حذف) و 16 و 17 و 18 و 19

مطالب بالا برگرفته شده از یه تاپیک دیگه بود . اما اینجا کپی کردم شاید به دردمون بخوره.

r.mob

عضو جدید
برای درس سیالات سه فصل استاتیک سیالات و لایه مرزی و جریان داخلی لوله ها خیلی مهم هستن و تقریبا همیشه از این فصول سوال اومده.مخصوصا جریان داخلی لوله ها. پیشنهاد میشه این 3 فصل رو بخونید. تقریبا 6 روز وقت برای این 3 فصل کافیه.

FARZAD79

عضو جدید
نه داداش زود هم هست. میخای 1 ما دیگه شروع کن. :D
شوخی کردم بشین از الان بخون برای سال بعد ان شاء الله نتیجه میگیری
سال بعد!!!!!!!!!
داداش MIT که نمی خوام قبول شم http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/wink.gif
تهش مگه شریف نیست؟؟؟؟؟؟؟http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/graduated.gif
لیسانسم مکانیکه http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/indus.gif
ارشد می خوام عمران بخونم
پارسال 10 روز خوندم 3000 شدم.
امسال چون رشته خودمو قرار نیست امتحان بدم یه خورده بیشتر وقت گذاشتم. وگرنه یه ماه کافیه واسه مکانیک. البته همین 40 روز هم نیمه وقته تا 2 سر کارم.
آرزوی موفقیت برا همتون دارم البته مطمئناً همتون رتبه خوب ارشد نمیارید اما مطمئن باشید موفقیت فقط ارشد نیست. پس همه شما حتماً موفق می شید.

سحرخیز

عضو جدید
سال بعد!!!!!!!!!
داداش MIT که نمی خوام قبول شم http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/wink.gif
تهش مگه شریف نیست؟؟؟؟؟؟؟http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/graduated.gif
ارشد می خوام عمران بخونم
امسال چون رشته خودمو قرار نیست امتحان بدم یه خورده بیشتر وقت گذاشتم. وگرنه یه ماه کافیه واسه مکانیک. البته همین 40 روز هم نیمه وقته تا 2 سر کارم.
آرزوی موفقیت برا همتون دارم البته مطمئناً همتون رتبه خوب ارشد نمیارید اما مطمئن باشید موفقیت فقط ارشد نیست. پس همه شما حتماً موفق می شید.

نه بابا یک ماه زیاد مهندس
یک روز کافیه
;)

solid_mechanical

عضو جدید
با سلام

...
فرکانس طبیعی کدوم یکی بیشتره ؟

مشاهده پیوست 187367

حــالت (1): سیستمی با یک درجه آزادی و یک فرکانس طبیعی معادل 0.5^ (g/L) داره
حــالت (2): سیستمی بـا دو درجه آزادی و دو فـرکانس طبیعی معادل 0.5^ (g/L) و 0 داره

مشاهده پیوست Natural Frequency.pdf

لطفاً پاسخ خودتون به این سوال رو توضیح داده و بفرمایید سوال از چه منبعی طرح شده.

موفق باشید/

mohandes_ali

عضو جدید
فصل هفتم - تغییر مکان تیرها

شرایط مرزی برای انواع تکیه گاه ها حتما یاد گرفته شوند. صفحه 400

از ابتدای شرایط پیوستگی در صفحه 400 تا استفاده از توابع تکین صفحه 401 حذف، اهمیتی در مسائل ندارند.
جدول صفحه 402 و 403 برای 4 بارگذاری اول تنها حفظ شوند.

روش جمع آثار یا سوپرپزیشن را بهتر است با مثال ها در ذهن سپرد، توضیحات صفحات 406 و 407 به تنهایی کافی نیست.

تعیین منحنی تغییر مکان با سری مک لورن حذف.

پیوست 2 جداول بسیار مهمی دارد که باید حفظ شوند.
برای تیرها حفظ خیز ماکزیمم و شیب انتهای تیر برای 4 مورد اول و مورد ششم، حتما توصیه میشود.

شماره های 5 (تنها روش دوم یاد گفته شود) و نکات 39 بسیار مهم و 10 و 12 و 17 و 18 و 19 و 20 و 26 و 27 و 29 و 30 و 31 و 32 و 33​

فصل هشتم - روش انرژی

تغییر مکان تیرها به روش بار واحد در صفحه 478 حذف
تنها برای خرپا در صفحه 479 یاد گرفته شود.

تغییر مکان سازه بر اثر بار ضربه ای نسبت به سایر موارد مطرح شده در این فصل اهمیت خیلی کمتری دارد.
فقط مختصرا نگاه شود.

بیشترین اهمیت این فصل در قضیه کاستیگلیانو برای حالات مختالف می باشد.

تغییر مکان سازه های غیر خطی هم اهمیت کمتری دارند، مختصرا نگاه شود.

8 و 9 و 11 و 14 و 15 و 16 و 23
فصل نهم - کمانش ستون ها

این فصل بیشتر به دید مهندسی مربوط هست و همچنین حفظ جدول 2-2 مربوط به ستون ها با تکیه گاه های مختلف.

نیازی به یادگیری اثبات در بار بحرانی ستون ها و حل معادله دیفرانسیل در صفحه 533 و 534 و 535 نیست.

فرمول اویلر رابطه 9-9 و دانستن طول موثرها و تنش بحرانی برای حل مسائل این فصل کفایت میکند.

تعیین بار بحرانی با معادله دیفرانسیل مرتبه چهارم حذف.

نکات این فصل بیشتر در مسائل نهفته هست و باید از روی مثال ها آنها را درک نمود.

3 و 5 و 6 و 8 و 9 و 12 و 13 و (15 حذف) و 16 و 17 و 18 و 19

مطالب بالا برگرفته شده از یه تاپیک دیگه بود . اما اینجا کپی کردم شاید به دردمون بخوره.

منبع؟؟؟

mohandes_ali

عضو جدید
سلام بچه ها الان دیگه هر مبحثیو که میخونیم دیگه فرصتی نداریم دوباره برگردیم بخونیمش پس تا الان هر چی خوندیمو خوب جمع بندی کنیمو تست بزنیم اصلنم نگران نباشیم وقت زیاد داریم همینطوری ادامه بدیم هممون قبول میشیم ان شاءالله.کم نیار 1ماه مونده.

به نظر من همیشه وقت یادگیری هس حتی روز قبل از کنکور اما در کنار خوندن تست هم بزنیم خوبه

majhol0098

اخراجی موقت
کسی میتونه لیست کامل رشته های ارشد مکانیک رو برام بگه ؟

با کتاب های که برای اون رشته ها باید بخونم؟

کسی میتونه کمکم کنه

لطفن تو پروفم اطلاعاتو بذارین که بتونم دسترسی سریع داشته باشم

chego

کاربر فعال
کسی میتونه لیست کامل رشته های ارشد مکانیک رو برام بگه ؟

با کتاب های که برای اون رشته ها باید بخونم؟

کسی میتونه کمکم کنه

لطفن تو پروفم اطلاعاتو بذارین که بتونم دسترسی سریع داشته باشم

سلام دوست مجهول
برو به این ادرس کمکت میکنه
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/314227

pakmojtaba

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستهای خوبم............ایشالله همتون ارشد قبول بشید همونجایی که دوست دارید........سختی اون همین مدت باقی مونده هست........توکل به خدا کنید............منم برای شما دوستای گلم دعا میکنم...........

r.mob

عضو جدید
سال بعد!!!!!!!!!
ارشد می خوام عمران بخونم

نمیدونم والا .
انشاء الله که نتیجه میگیری.
با توجه به نظام آموزشی ایران. درس خوندن تو ایران سخت تر هست تا خارج کشور. اینو میتونید با مقایسه جزوات درسی و سوالات امتحانی سایر دانشگاه های جهان بهش برسید
برای موفقیت تو کار کارشناسی هم کافیه. ارشد فقط یه پلی هست برای تحصیلات تکمیلی و کسایی که واقعا به درس علاقه دارن. وگرنه بازار کار لیسانس مکانیک با فوق لیسانس مکانیک یکیه. حالا در مورد عمران که دیگه فکر کنم وضعیت بازار کارش بدتر باشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا