با سلام
جسارتا و با کسب اجازه از حضور مامان و خاله و قدیمیهای این تاپیک... توصیه ای برای دوستانی که تا الان %90-80 اون چیزی رو که قرار بود بخونن، خوندن
آقا از من میشنوید بسه! بخدا بسه! هر چقد چیز جدید یاد گرفتید بسه... اینکه صبح پاشید برید یه مبحثو بصورت خاص بخونید بعدم بشینید همه تستاشو بزنید، به هیچ وجه هنر نیست، اگه همه تستا رو هم درست بزنید بازم هنر نکردید...
«یا ایها النبی قل لکنکوریون ولکنکوریات والله خلق السموات والارض هذا خطاء عظیم و ما کانوا تفهمون» (ترجمه- ای پیامبر: به مردان و زنانی که کنکور دارند بگو به خداوندی که آسمانها و زمین را آفرید سوگند که این روش اشتباهیست بس بزرگ در حالیکه که شما نمیفهمید) تقاضا دارم قدری در صحت رویه ماخوذه تامل بفرمایید!!! آخ که نمیدونید چه جیگری از ادم آتیش میگیره وقتی سر جلسه کنکور بین دو تا گزینه یه تستی گیر میکنه که قبلا بیست تا از انواعشو چشم بسته زده. اونایی که تجربه کنکور داشتن (کربلا رفتن) میفهمن من چی میگم؛
ذهن انسان هوشمند امروزی (همو ساپینس) این مدلی هستش که چیزها رو بصورت ترتیبی به خاطر میسپاره و بالطبع وقتی که ترتیب رو به هم بریزی حافظه برای load شدن نیاز به زمان داره. بیایم مراقب باشیم خدای ناکرده از این ناحیه زخم نخوریم که به جرئت میتونم بگم در کتار زایمان، کلیه درد و دندوندرد یکی از master pain های بزرگ هستش. باور نمیکنید؟! باور کنید!
دوستان عنایت داشته باشن بهترین method برای مرور کردن اینه که بطور random بریم سروقت چیزایی که خوندیم و هیچ اشکالی نداره اگه برای به خاطر آوردنشون به ذهنمون فشار بیاد. به بیان دیگه بیایم ذهنمون رو با شخم زدن اطلاعاتش ورزیده کنیم. مطمئن باشید اگر خلاصه برداری ها، جزوات یا کتابامون رو برداریم و بر اساس همون ترتیبی که خوندیم شروع کنیم به مرور کردن هرچند خیلی سریعتر و راحت تر میتونیم داشته هامونو مرور کنیم ولی بدون تردید این روش راندمان روش اول رو نخواهد داشت.
به امید روزی که جوونایی که برای ادامه تحصیل و تولید علم تو این مملکت دارن لهله میزنن، به آرزوشون برسن
برای اینکه فضا عوض بشه یه سوال ریاضی برای دوستانی که ریاضیشون خوبه
موفق باشید/
مشاهده پیوست 183434