ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

tiny_love

عضو جدید
به نظر شما با این درصدا چه رتبه ای میارم
ریاضی13
سیالات 57
جامدات 34
دینامیک 43
به زیر سیصد امیدی هست؟ معدلم کمه 14:50

ریاضی13
سیالات 57
جامدات 34
دینامیک 43

شما توی شاخه دینامیک و ارتعاشات (گرایش 3) رتبه تون بین 100 تا 200 خواهد بود به دلیل تراز بالا تو مجموعه دینامیک که اکثرا پایین زدن.
حتی اگر همه ریاضی رو پایین زده باشن امسال، به زیر 100 هم میرسی.

maxy

عضو جدید
ریاضی13
سیالات 57
جامدات 34
دینامیک 43
طبق کارنامه های موجود از پاسال رتبه شما در گرایش تبدیل زیر 150 خواهد بود. و باز هم نمیشه نظر داد و باید منتظر نتایج بود.نظر شخصی من رتبه شما بین 80 تا 110 می باشد(طبق کارنامه های پارسال)

tiny_love

عضو جدید
ممنون دوستان
من فکر میکنم ازمون امسال در مجموع اسونتر بود مثلا باکس سیالات 60-50 % عادی بود . معدل امسال حرف اول میزنه

amin 1990

عضو جدید
سلام به دوستان
سه روزه آموزشی تموم شد و از صفر یک رهایی پیدا کردیم ولی بدشانسی ما کد لویزان خوردیم. دوصفحه قبل خوندم که گفتن هتله، ن اینکه هتل نیست هیچ، غذاهاش قابل خوردن نیست به نظرم دقیقا مثله پادگان هایی دیگس با تفاوت اینکه حداقل لیسانس میگیره و تقسیم آخرش خیلی بده.

mehrz67

عضو جدید
حاجی خیلی از بچه های همین تاپیک افتادند اونجا بچه هایی ک اعزامشون 1/12 بود! میگند هتل تهران چون انگار از بقیه پادگانا برای آمورشی بهتره ولی ن ک فکر کنی واقعا هتله ! یکی دوستام اونحا بود پاش از رژه تاول زده بود! این دوستم ن پارتی داشت ن جایی امریه گرفته بود! شانسی هم هست ! من امریه ستاد کل گرفتم مثلا

سلام
منم پارسال شرایط شما رو داشتم
اعزامی 1/12/1391 هستم هفت ماهی خدمت رفتم، آموزشیم پادگان 06 (پاسداران) بودش که چیزی نگم بهتره خودتون می دونید!!!! 01 که هتله خوش بحالتون. حالا هم ارشد تبدیل می خونم. دانشگاه بوعلی همدانم. ترم اولم ام شاگرد اول شدم ولی این ترمم یکم سختره.

Amirhj

عضو جدید
دوستان کسی می دونه هزینه ارشد دانشگاه آزاد چقدر در میاد "؟
با سلام
بنده پارسال ارشد ازاد تهران جنوب قبول شدم که پس از ثبت نان اتصراف دادم . کلاساش چیزی حدود 2 میل اب میخوره که از ترم دوم 1 میلشو وام میدادن که موقع تسویه حساب دوره فوق لیسانس باید همه رو صاف میکردیش. جا و خوابگاهی واسه ما که پسر بودیم نداشت .هزینه رفت و امد و کتاب و غذا و هزینه های جنبیشو بذاری باید لااقل ترمی 3 میل خرج کنی تازه معلوم نیست این مدرکو بگیری جه کار میشه باش کرد از من میشنوید ازاد فکرشم نکنید فقط دولتی و فقط روزانه اگر میخواید مهندسی مکانیکو درک کنید ولی اگه مدرک گرفتن واستون مهمه که خودتون میدونید ولی اینو بگم انقد که سراسری قبول شدن ارشد اسونه که حد نداره نه تهران بلکه یشهر مثل شاهرود کاشان همدان اراک واقعا اسونه :)

Masoud16ahm

عضو جدید
با وجود تلاش و حس موفقیت در نهایت بدبودن امتحان دادم و بعد امتحان دیگه نتیجه برام مهم نبود اما الان که نزدیکه و یه سری اتفاقا افتاده داره برام مهم میشه
خیلی بده
خیلی
نتیجه یه امتحان بد ( یه امتحان افتضاح ) در واقع برات مهم بشه

حدودآ کی اعلام میشه؟

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
با وجود تلاش و حس موفقیت در نهایت بدبودن امتحان دادم و بعد امتحان دیگه نتیجه برام مهم نبود اما الان که نزدیکه و یه سری اتفاقا افتاده داره برام مهم میشه
خیلی بده
خیلی
نتیجه یه امتحان بد ( یه امتحان افتضاح ) در واقع برات مهم بشه

حدودآ کی اعلام میشه؟

منم دقیقا مثل شما
امتحانم رو خوب ندادم ولی نتیجه اش برام مهم شد چون شرایطم تغییر کرد
اما بازم دوباره خودم رو دارم آماده میکنم که از نو شروع کنم
رتبه ها فکر میکنم 20م به بعد بیاد
موفق باشید

behzadk2019

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام . چند تا سوال داشتم . میخواستم از تجربه شما استفاده کنم
میخام شروع کنم برا ارشد بخونم . به نظر شما

کدوم از موسسه ها بهتره ؟؟ ( اسم شهرتون هم اگر میشه بگید )
از چه منابعی خودتون استفاده کردید و چقدر به نظرتون مفید بودن ؟؟؟ ( کتاب و یا جزوات موسسه )
امتحان کدوم موسسه رو شرکت کردید ؟؟
کلاس حضوری کدوم موسسه بهتره ؟؟
اگر شرکت کردید در موسسه ها قیمت تقریبی که دارن شامل هم جزوه و کتاب امتحان کلاس . چطور بوده ؟؟؟
کتاب هایی ازاد مثل خداکرمی ، چه درسی چ نویسنده ای خوبه ؟؟؟

آخرین ویرایش:

از چه منابعی خودتون استفاده کردید و چقدر به نظرتون مفید بودن ؟؟؟ ( کتاب و یا جزوات موسسه )
اگر شرکت کردید در موسسه ها قیمت تقریبی که دارن شامل هم جزوه و کتاب امتحان کلاس . چطور بوده ؟؟؟

لطفا اینا رو پاسخ بدید . چون میخام بهترین تصمیم رو بگیرم

من تجربیات خودم رو میگم که تو طراحی کاربردی رتبه زیر 60 تو ارشد کسب کرده بودم.
رفتن هر موسسه ای اشتباه و وقت تلف کردن هست.
کتاب های ارشد به اندازه کافی جامع هستند و مثال و تست دارن، پس نیازی به استادی نیست و صرفا آشنایی کلی در دوره کارشناسی با مفاهیم کفایت میکنه.

بهترین مراجع رو قویا این توصیه میکنم، چون شخصا نتیجه گرفتم :

بهترین منابع ارشد

امتحان آزمایشی رو حتما شرکت کنید برای مدیریت زمان، ماهان و پارسه هم فرقی ندارن.
تو سئوالاتشون غلط زیاد دارن، فقط به درد تسلط میخوره و حفظ روحیه هنگام دیدن سئوال غلط در کنکور که خیلی پیش میاد و کلید نکردن برای حل هر تست.

Amirhj

عضو جدید
کتاب های ارشد به اندازه کافی جامع هستند و مثال و تست دارن، پس نیازی به استادی نیست و صرفا آشنایی کلی در دوره کارشناسی با مفاهیم کفایت میکنه.

بهترین منابع ارشد

تو سئوالاتشون غلط زیاد دارن، فقط به درد تسلط میخوره و حفظ روحیه هنگام دیدن سئوال غلط در کنکور که خیلی پیش میاد و کلید نکردن برای حل هر تست.
برادر لام این دوستمون رتبه زیر 60 اوردن خیلی بیشتر از 4 تا کتاب خوندن وقت گداشتن
اگر میخوای رتبه زیر 1000 بیاری و هم تو مدت مطالعه زندگی عادی داشته باشی باید با کتب کمنتری کار کرد تو تاپیک 94 جیزای خوبی گیرت میاد
وقت و پول عزیزتم خرج هیج موسسه نه واسه کلااش و نه واسه ازموناش هدر نده من ازمونای سنجش باز دیدم خوب بوده البته اگه بتونی از یکی بگیری کپیشو بخونی کفایت میککنه حالا باز خودت میدونی

برادر لام این دوستمون رتبه زیر 60 اوردن خیلی بیشتر از 4 تا کتاب خوندن وقت گداشتن
اگر میخوای رتبه زیر 1000 بیاری و هم تو مدت مطالعه زندگی عادی داشته باشی باید با کتب کمنتری کار کرد تو تاپیک 94 جیزای خوبی گیرت میاد
وقت و پول عزیزتم خرج هیج موسسه نه واسه کلااش و نه واسه ازموناش هدر نده من ازمونای سنجش باز دیدم خوب بوده البته اگه بتونی از یکی بگیری کپیشو بخونی کفایت میککنه حالا باز خودت میدونی

من خودم رو میگم رتبه زیر 60 نه دیگری !!!
اتفاقا زندگی کاملا عادی داشتم و زیاد هم کتاب نخوندم، فقط کافیه آدم خودش رو باور داشته باشه با روزی 5 تا 6 ساعت از تیرماه بهترین نتیجه رو میگیره.

رتبه زیر 1000 هم به درد خاصی نمیخوره.
دوستان ارشد یک دانشگاه خوب خوندن خیلی مهمه، هم تو بازار کار با این وضع رقابت هم برای دکترا که تو مصاحبه دانشگاه های پایین رو راحت رد میکنن مگر اینکه طرف خیلی غول باشه.
سرمایه گذاری برای شش ماه ضربه ای به این زندگی مثلا عادی ما نمیزنه که نود درصدش وقت تلف کردنه.

آزمون آزمایشی هم به شدت لازمه وگرنه سر کنکور نمیدونین کدوم سئوال و کدوم بخش رو چقدر وقت بذارین و حتی ممکنه نفس هم کم بیارین برای 4 ساعت سر جلسه فکر کردن.

behzadk2019

کاربر ممتاز
من خودم رو میگم رتبه زیر 60 نه دیگری !!!
اتفاقا زندگی کاملا عادی داشتم و زیاد هم کتاب نخوندم، فقط کافیه آدم خودش رو باور داشته باشه با روزی 5 تا 6 ساعت از تیرماه بهترین نتیجه رو میگیره.

رتبه زیر 1000 هم به درد خاصی نمیخوره.
دوستان ارشد یک دانشگاه خوب خوندن خیلی مهمه، هم تو بازار کار با این وضع رقابت هم برای دکترا که تو مصاحبه دانشگاه های پایین رو راحت رد میکنن مگر اینکه طرف خیلی غول باشه.
سرمایه گذاری برای شش ماه ضربه ای به این زندگی مثلا عادی ما نمیزنه که نود درصدش وقت تلف کردنه.

آزمون آزمایشی هم به شدت لازمه وگرنه سر کنکور نمیدونین کدوم سئوال و کدوم بخش رو چقدر وقت بذارین و حتی ممکنه نفس هم کم بیارین برای 4 ساعت سر جلسه فکر کردن.

بهترین منابع ارشد

ممنونم از هر دوتاتون
ولی الان چند سوال دیگه دارم

علیرضا جان شما تاپیکی که به من معرفی کردید خیلی منبع داخلشه . خودش شما با تفکیک هر درس کدوم منبعو خوندید ؟؟؟
و از موسسه ها کدومرو شرکت کردید برای ازموناش؟؟؟

امیر جان شما چ کتاب هایی خوندی ؟؟؟

آخرین ویرایش:
ممنونم از هر دوتاتون
ولی الان چند سوال دیگه دارم

علیرضا جان شما تاپیکی که به من معرفی کردید خیلی منبع داخلشه . خودش شما با تفکیک هر درس کدوم منبعو خوندید ؟؟؟
و از موسسه ها کدومرو شرکت کردید برای ازموناش؟؟؟

امیر جان شما چ کتاب هایی خوندی ؟؟؟

تو همه اون زیر شاخه هایی که گفته، اولین منبعش، من همونارو برای هر بخشی خوندم.
مثل گاج تو ریاضیات 1و2ومعادلات.
مدرسان تو ریاضی مهندسی.

استاتیک مریام و مقاومت نائی.

بقیه هم همون تاپیک اولین هاش.
تو شهر ما آزمون فقط ماهان بود و منم شرکت کردم و جامعه پآماریش هم خوب بود.

خوبی این آزمونا همونطور که گفتم غلط دار بودنش+ سخت بودن عجیب بعضی تست هاست.
چیزی که اکثرا کاربر تازه کار رو تو آزمون ارشد ناک اوت میکنه.
مخصوصا کسی که زیاد خونده میخواد همه رو صد بزنه، هی کلید میکنه و نهایتا به 40 هم نمیرسه.

تو این آزمونا اپتیمم تست زدن رو یاد میگیرین، گذشت از تست سخت و غلط و... شاید تو حرف خیلی ساده به نظر بیان، اما تو عمل واقعا مهارت میخواد.

tiny_love

عضو جدید

من آزمون های زیادی رو از موسسات مختلف زدم، ماهان و پارسه بهترین بودن
مشکل ماهان اینه که جواب تشریحی خوبی نداره و سعی میکنه به طور خلاصه جواب رو بنویسه مخصوصا تو دروس ریاضی و اینکه تعداد شرکت کننده کمتری نسبت به پارسه داره.
به نطر من برو پارسه

Abolfazl6776

عضو جدید
بچه های با تجربه یه سوال ؟؟؟؟؟؟

اگه 504 تا لغتو بلد باشم از تستای لغت چندتاشو راحت و سریع میزنم ؟؟؟

ضمنا گرامرش در چه سطحیه ؟؟ ارزش خوندن داره؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

behzadk2019

کاربر ممتاز
تو همه اون زیر شاخه هایی که گفته، اولین منبعش، من همونارو برای هر بخشی خوندم.
مثل گاج تو ریاضیات 1و2ومعادلات.
مدرسان تو ریاضی مهندسی.

استاتیک مریام و مقاومت نائی.

بقیه هم همون تاپیک اولین هاش.
تو شهر ما آزمون فقط ماهان بود و منم شرکت کردم و جامعه پآماریش هم خوب بود.

خوبی این آزمونا همونطور که گفتم غلط دار بودنش+ سخت بودن عجیب بعضی تست هاست.
چیزی که اکثرا کاربر تازه کار رو تو آزمون ارشد ناک اوت میکنه.
مخصوصا کسی که زیاد خونده میخواد همه رو صد بزنه، هی کلید میکنه و نهایتا به 40 هم نمیرسه.

تو این آزمونا اپتیمم تست زدن رو یاد میگیرین، گذشت از تست سخت و غلط و... شاید تو حرف خیلی ساده به نظر بیان، اما تو عمل واقعا مهارت میخواد.
ممنونم که جواب سوالامو دقیق میدید . هزینه ازمون ماهان در چه حدی هستش؟؟؟
من آزمون های زیادی رو از موسسات مختلف زدم، ماهان و پارسه بهترین بودن
مشکل ماهان اینه که جواب تشریحی خوبی نداره و سعی میکنه به طور خلاصه جواب رو بنویسه مخصوصا تو دروس ریاضی و اینکه تعداد شرکت کننده کمتری نسبت به پارسه داره.
به نطر من برو پارسه

سلام . شما از چه کتاب هایی استفاده کردید؟؟
کلاس حضوری هم رفتید؟؟؟
هزینه پارسه در چه حده ازموناش؟؟

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز

کلاس حضوری هم رفتید؟؟؟

سلام من اصلا تو جریان نیستم
فقط اینجا دیدم هم نوشتین ماهان هم پارسه
به نظرم فقط پارسه
هزینه ش که از ماهان بیشتره اما چقدر نمیدونم
دعوض جامعه آماری زیادی رو پوشش داده
موفق باشید

ramingsm

عضو جدید
دوستان کسی میدونه هزینه ثبت نام آزمونهای مدرسان بدون تخفیف چقدره؟منظورم 8 تا آزمونش هست

آخرین ویرایش:
بچه های با تجربه یه سوال ؟؟؟؟؟؟

اگه 504 تا لغتو بلد باشم از تستای لغت چندتاشو راحت و سریع میزنم ؟؟؟

ضمنا گرامرش در چه سطحیه ؟؟ ارزش خوندن داره؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

با کتاب 504 خیلی شانس بیارین، دو سه تا سئوال لغت رو جواب بدین !!!

من اون تاپیکی که معرفی کردم، بخش زبانش رو نگاه کنین، فقط همونارو بخونین.
گرامر تافل رو یاد بگیرین که زیاد هم سخت نیست، قشنگ همه سئوالاتش رو میتونین جواب بدین.

زبان عمومی ارشد

زمان ما پارسه جزوه هاشو هم به همراه آزمون زوری قالب میکرد.
در حالیکه اکثر مطلق جزوه هاش بیخود هستن و حدود 150 هزار تومانی از ماهان گران تر بود.

همچنین خدمت دوستان میگم، به جامعه آماری اصلا توجه نداشته باشین.
همچنین به رتبه های این آزمونا.

فکر کنید فقط و فقط خودتون تو آزمون شرکت میکنین، تسلط، مدیریت زمان و توانایی گذشت از سئوالات غلط.
این سه مولفه رو یاد بگیرین کنکورتون راحت پیش میره.

Emad_Mousavi

عضو جدید

کلاس حضوری هم رفتید؟؟؟

سلام. من tiny_love هستم اکانت رو تغییر دادم.
هزینه ازمونای پارسه 490 بود. نه کلاس نرفتم
دروس ریاضیات دقیقا نمیدونم چی بهت معرفی کنم! دورس سیالاتی، دینامیک ماشین و طراحی اجزا راهیان خوبه. استاتیک و مقاومت پوران، دینامیک ارتعاشات هر دو انتشارات مثل همه و کنترل اگه میخوای کم وقت بذاری اریاز برادرانی کافیه اگه میخوای خفن بخونی کنترل راهیان ارشد برای رشته برق خیلی عالیه. تو یکی دو فصل مکانیکی مثل فضای حالت نصیر خوبه. باید هر سه کتاب ترکیب شه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا