M_Nirvana_m
عضو جدید
با ارزوی قبولی برای همه ی شما ایشالا همه به اون چیزی که براتون بهتره برسید
به نظر شما با این درصدا چه رتبه ای میارم
ریاضی13
سیالات 57
جامدات 34
دینامیک 43
به زیر سیصد امیدی هست؟ معدلم کمه 14:50
به نظر شما با این درصدا چه رتبه ای میارم
ریاضی13
سیالات 57
جامدات 34
دینامیک 43
طبق کارنامه های موجود از پاسال رتبه شما در گرایش تبدیل زیر 150 خواهد بود. و باز هم نمیشه نظر داد و باید منتظر نتایج بود.نظر شخصی من رتبه شما بین 80 تا 110 می باشد(طبق کارنامه های پارسال)به نظر شما با این درصدا چه رتبه ای میارم
ریاضی13
سیالات 57
جامدات 34
دینامیک 43
حاجی خیلی از بچه های همین تاپیک افتادند اونجا بچه هایی ک اعزامشون 1/12 بود! میگند هتل تهران چون انگار از بقیه پادگانا برای آمورشی بهتره ولی ن ک فکر کنی واقعا هتله ! یکی دوستام اونحا بود پاش از رژه تاول زده بود! این دوستم ن پارتی داشت ن جایی امریه گرفته بود! شانسی هم هست ! من امریه ستاد کل گرفتم مثلا
با سلامدوستان کسی می دونه هزینه ارشد دانشگاه آزاد چقدر در میاد "؟
با وجود تلاش و حس موفقیت در نهایت بدبودن امتحان دادم و بعد امتحان دیگه نتیجه برام مهم نبود اما الان که نزدیکه و یه سری اتفاقا افتاده داره برام مهم میشه
خیلی بده
خیلی
نتیجه یه امتحان بد ( یه امتحان افتضاح ) در واقع برات مهم بشه
حدودآ کی اعلام میشه؟
سلام . چند تا سوال داشتم . میخواستم از تجربه شما استفاده کنم
میخام شروع کنم برا ارشد بخونم . به نظر شما
کدوم از موسسه ها بهتره ؟؟ ( اسم شهرتون هم اگر میشه بگید )
از چه منابعی خودتون استفاده کردید و چقدر به نظرتون مفید بودن ؟؟؟ ( کتاب و یا جزوات موسسه )
امتحان کدوم موسسه رو شرکت کردید ؟؟
کلاس حضوری کدوم موسسه بهتره ؟؟
اگر شرکت کردید در موسسه ها قیمت تقریبی که دارن شامل هم جزوه و کتاب امتحان کلاس . چطور بوده ؟؟؟
کتاب هایی ازاد مثل خداکرمی ، چه درسی چ نویسنده ای خوبه ؟؟؟
لطفا اینا رو پاسخ بدید . چون میخام بهترین تصمیم رو بگیرم
برادر لام این دوستمون رتبه زیر 60 اوردن خیلی بیشتر از 4 تا کتاب خوندن وقت گداشتنمن تجربیات خودم رو میگم که تو طراحی کاربردی رتبه زیر 60 تو ارشد کسب کرده بودم.
رفتن هر موسسه ای اشتباه و وقت تلف کردن هست.
کتاب های ارشد به اندازه کافی جامع هستند و مثال و تست دارن، پس نیازی به استادی نیست و صرفا آشنایی کلی در دوره کارشناسی با مفاهیم کفایت میکنه.
بهترین مراجع رو قویا این توصیه میکنم، چون شخصا نتیجه گرفتم :
بهترین منابع ارشد
امتحان آزمایشی رو حتما شرکت کنید برای مدیریت زمان، ماهان و پارسه هم فرقی ندارن.
تو سئوالاتشون غلط زیاد دارن، فقط به درد تسلط میخوره و حفظ روحیه هنگام دیدن سئوال غلط در کنکور که خیلی پیش میاد و کلید نکردن برای حل هر تست.
برادر لام این دوستمون رتبه زیر 60 اوردن خیلی بیشتر از 4 تا کتاب خوندن وقت گداشتن
اگر میخوای رتبه زیر 1000 بیاری و هم تو مدت مطالعه زندگی عادی داشته باشی باید با کتب کمنتری کار کرد تو تاپیک 94 جیزای خوبی گیرت میاد
وقت و پول عزیزتم خرج هیج موسسه نه واسه کلااش و نه واسه ازموناش هدر نده من ازمونای سنجش باز دیدم خوب بوده البته اگه بتونی از یکی بگیری کپیشو بخونی کفایت میککنه حالا باز خودت میدونی
من خودم رو میگم رتبه زیر 60 نه دیگری !!!
اتفاقا زندگی کاملا عادی داشتم و زیاد هم کتاب نخوندم، فقط کافیه آدم خودش رو باور داشته باشه با روزی 5 تا 6 ساعت از تیرماه بهترین نتیجه رو میگیره.
رتبه زیر 1000 هم به درد خاصی نمیخوره.
دوستان ارشد یک دانشگاه خوب خوندن خیلی مهمه، هم تو بازار کار با این وضع رقابت هم برای دکترا که تو مصاحبه دانشگاه های پایین رو راحت رد میکنن مگر اینکه طرف خیلی غول باشه.
سرمایه گذاری برای شش ماه ضربه ای به این زندگی مثلا عادی ما نمیزنه که نود درصدش وقت تلف کردنه.
آزمون آزمایشی هم به شدت لازمه وگرنه سر کنکور نمیدونین کدوم سئوال و کدوم بخش رو چقدر وقت بذارین و حتی ممکنه نفس هم کم بیارین برای 4 ساعت سر جلسه فکر کردن.
برادر لام این دوستمون رتبه زیر 60 اوردن خیلی بیشتر از 4 تا کتاب خوندن وقت گداشتن
اگر میخوای رتبه زیر 1000 بیاری و هم تو مدت مطالعه زندگی عادی داشته باشی باید با کتب کمنتری کار کرد تو تاپیک 94 جیزای خوبی گیرت میاد
وقت و پول عزیزتم خرج هیج موسسه نه واسه کلااش و نه واسه ازموناش هدر نده من ازمونای سنجش باز دیدم خوب بوده البته اگه بتونی از یکی بگیری کپیشو بخونی کفایت میککنه حالا باز خودت میدونی
من تجربیات خودم رو میگم که تو طراحی کاربردی رتبه زیر 60 تو ارشد کسب کرده بودم.
رفتن هر موسسه ای اشتباه و وقت تلف کردن هست.
کتاب های ارشد به اندازه کافی جامع هستند و مثال و تست دارن، پس نیازی به استادی نیست و صرفا آشنایی کلی در دوره کارشناسی با مفاهیم کفایت میکنه.
بهترین مراجع رو قویا این توصیه میکنم، چون شخصا نتیجه گرفتم :
بهترین منابع ارشد
امتحان آزمایشی رو حتما شرکت کنید برای مدیریت زمان، ماهان و پارسه هم فرقی ندارن.
تو سئوالاتشون غلط زیاد دارن، فقط به درد تسلط میخوره و حفظ روحیه هنگام دیدن سئوال غلط در کنکور که خیلی پیش میاد و کلید نکردن برای حل هر تست.
ممنونم از هر دوتاتون
ولی الان چند سوال دیگه دارم
علیرضا جان شما تاپیکی که به من معرفی کردید خیلی منبع داخلشه . خودش شما با تفکیک هر درس کدوم منبعو خوندید ؟؟؟
و از موسسه ها کدومرو شرکت کردید برای ازموناش؟؟؟
امیر جان شما چ کتاب هایی خوندی ؟؟؟
سلام . چند تا سوال داشتم . میخواستم از تجربه شما استفاده کنم
میخام شروع کنم برا ارشد بخونم . به نظر شما
کدوم از موسسه ها بهتره ؟؟ ( اسم شهرتون هم اگر میشه بگید )
از چه منابعی خودتون استفاده کردید و چقدر به نظرتون مفید بودن ؟؟؟ ( کتاب و یا جزوات موسسه )
امتحان کدوم موسسه رو شرکت کردید ؟؟
کلاس حضوری کدوم موسسه بهتره ؟؟
اگر شرکت کردید در موسسه ها قیمت تقریبی که دارن شامل هم جزوه و کتاب امتحان کلاس . چطور بوده ؟؟؟
کتاب هایی ازاد مثل خداکرمی ، چه درسی چ نویسنده ای خوبه ؟؟؟
ممنونم که جواب سوالامو دقیق میدید . هزینه ازمون ماهان در چه حدی هستش؟؟؟تو همه اون زیر شاخه هایی که گفته، اولین منبعش، من همونارو برای هر بخشی خوندم.
مثل گاج تو ریاضیات 1و2ومعادلات.
مدرسان تو ریاضی مهندسی.
استاتیک مریام و مقاومت نائی.
بقیه هم همون تاپیک اولین هاش.
تو شهر ما آزمون فقط ماهان بود و منم شرکت کردم و جامعه پآماریش هم خوب بود.
خوبی این آزمونا همونطور که گفتم غلط دار بودنش+ سخت بودن عجیب بعضی تست هاست.
چیزی که اکثرا کاربر تازه کار رو تو آزمون ارشد ناک اوت میکنه.
مخصوصا کسی که زیاد خونده میخواد همه رو صد بزنه، هی کلید میکنه و نهایتا به 40 هم نمیرسه.
تو این آزمونا اپتیمم تست زدن رو یاد میگیرین، گذشت از تست سخت و غلط و... شاید تو حرف خیلی ساده به نظر بیان، اما تو عمل واقعا مهارت میخواد.
من آزمون های زیادی رو از موسسات مختلف زدم، ماهان و پارسه بهترین بودن
مشکل ماهان اینه که جواب تشریحی خوبی نداره و سعی میکنه به طور خلاصه جواب رو بنویسه مخصوصا تو دروس ریاضی و اینکه تعداد شرکت کننده کمتری نسبت به پارسه داره.
به نطر من برو پارسه
ممنونم که جواب سوالامو دقیق میدید . هزینه ازمون ماهان در چه حدی هستش؟؟؟
سلام . شما از چه کتاب هایی استفاده کردید؟؟
کلاس حضوری هم رفتید؟؟؟
هزینه پارسه در چه حده ازموناش؟؟
بچه های با تجربه یه سوال ؟؟؟؟؟؟
اگه 504 تا لغتو بلد باشم از تستای لغت چندتاشو راحت و سریع میزنم ؟؟؟
ضمنا گرامرش در چه سطحیه ؟؟ ارزش خوندن داره؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام . شما از چه کتاب هایی استفاده کردید؟؟
کلاس حضوری هم رفتید؟؟؟
هزینه پارسه در چه حده ازموناش؟؟
سال قبل حدود 550 بوددوستان کسی میدونه هزینه ثبت نام آزمونهای مدرسان بدون تخفیف چقدره؟منظورم 8 تا آزمونش هست