ایمان،واسه طراحی و تبدیل که رقابت مثل ساخیا سخت و فشرده نیست که؟؟؟؟تقریبا مثل رتبه های سال قبل دیگه!!!منظورم تو شهرستانببین مهندس من قبلا هم توضیح دادم. هرساله سنجش رتبه ها با توجه به عواملی از جمله سختی و آسونی سوالا و همچنین تعداد دوستان طراحی و تبدیلیه که بین ساختیا قرار میگیره. این اطلاعاتی که شما دادید این حرفو تصددیق میکنه که سالی که رتبه 19 درصد ساختش 54 بوده درواقع رتبه اصلیش توی ساخت 3 یا 4 بوده ولی چون دوستان طراحی و تبدیل بین ساختیا زیاد بودن باعث شده رتبش ظاهرا بالا بیادو رتبه 19 ساخت امسال رتبه تقریبا واقعی رو نشون میده یا مثلا اون قیای 90 با 92 هم همونطور.با ساخت 62 سال 90رتبش شده 33 در حالیکه در 92 با درصد 54 شده 11 . این یعنی رتبه ها امسال به شدت واقعی شده این یکی از دلایلش شاید سخت بودن تست های سیالات و دینامیک بوده باشه که دوستان سیالاتی و جامداتی بین ساختیا کمتر شد. این موضوع به حدی شدت داره که من که رتبم 11 شده شک دارم که انتخاب اولم یعنی امیرکبیر رو بیارم حالا بقیه که فبها. به نظرمن اوضاع امسال واسه ساختیا عجیب تر از اونیکه فکر میکنن. من نظرم اینه تا 300 یا 400 قبولی روزانه داشته باشیم.
راجع به مالک اشتر هم این قضیه مستثنی نیست و میتونید کاملا متوجه این موضوع بشید.
موفق باشید