ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Masoumi_Manu

کاربر فعال مهندسی مکانیک , مشاور تحصیلات تکمیلی
کاربر ممتاز
پایان خدمت نداریم باید سماغ بمکیم همینه می گم اول سربازی رو بریم بعد بریم واسه ارشد
مهندس فکر کردی پایان خدمت داشتی و میرفتی واسه مصاحبه زرتی گزینش میشدی. تو مملکت ما واسه گزینش بیشتر به بند ((پ)) توجه میکنن تا توانایی ها شما اون هم تو چه سازمانی شرکت نفت!!! که مخصوص بچه های بالاس

Masoumi_Manu

کاربر ممتاز
مفهوم مومنتوم با انجام آزمایش

مفهوم مومنتوم با انجام آزمایش

قابل توجه دانشجوهای عزیز مکانیک و فارق التحصیلان که هنوز اکثرا نمیدونن مفهوم درست ممنتوم یعنی چی!!!
کلاس مکانیک کلاسیک والتر لویین، دانشگاه MIT
http://www.nmpa.ir/article.aspx?slide=1&id=2263#ctl00_ContentPlaceHolder1_tbcontent

reza2495

عضو جدید
پایان خدمت نداریم باید سماغ بمکیم همینه می گم اول سربازی رو بریم بعد بریم واسه ارشد
سربازیا که حتما باید تکلیفشا معلوم کنیم! اگه بشه بپیچونیم که خیلی توپه اگه نه هم باید دنبال امریه سرباز معلمی چیزی باشیم اگه هم هیچ کدوم نشد هرچی زودتر بریم سربازی بهتره

nemat allah

عضو جدید
- با توجه به پرسش برخي از داوطلبان در خصوص عدم تطابق مواد آزمون تخصصي با دروس دانشگاهي رشته هاي تحصيلي به اطلاع مي رساند مواد آزمون تخصصي بر اساس "دانش هاي مورد نياز مشاغل شركت ملي نفت" تدوين گرديده است
این گفته سایت شرکت نفته فکر نمیکنم ضریب هیچ درسی صفر باشه

ممد جامدات

عضو جدید
افزایش ظرفیت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

افزایش ظرفیت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

سلام بچه ها
درسته که سازمان سنجش میگه که افزایش ظرفیت داره اما من بعید می دونم چون که اینا دارن کاری میکنن که نخواهند زیاد بودجه صرف کنن و دوره های روزانه و شبانه را تا بتونن دارن کاهش ظرفیت می دهند ودر عوض دوره های پولیشون را زیاد می کنند ولی در کل افزایش ظرفیت دارن مثل قضیه پارسال
بابا اییییییییییییییییین کاهش ظرفیته
من که امیدی بهشون ندارم-
نظرتون چیه؟؟؟؟؟

mahde1818

عضو جدید
مهندس فکر کردی پایان خدمت داشتی و میرفتی واسه مصاحبه زرتی گزینش میشدی. تو مملکت ما واسه گزینش بیشتر به بند ((پ)) توجه میکنن تا توانایی ها شما اون هم تو چه سازمانی شرکت نفت!!! که مخصوص بچه های بالاس
به هر حال تیری در تاریکیه اگر آدم سربازی بره بعد ارشد بخونه می تونه توی این آزمون ها شرکت کنه

mahde1818

عضو جدید
سربازیا که حتما باید تکلیفشا معلوم کنیم! اگه بشه بپیچونیم که خیلی توپه اگه نه هم باید دنبال امریه سرباز معلمی چیزی باشیم اگه هم هیچ کدوم نشد هرچی زودتر بریم سربازی بهتره
من که سربازیم مالونده بود اما از شانس بد من با تغییر قانون و حذف کسری ها حالا باید 21 ماه برم سربازی :eek:

hamedelon

عضو جدید
سلام دوستان من سه سالی هست که لیسانس جامدات گرفتم حالا میخوام با امید به خدا شروع کنم برای رتبه عالی . چیزی که دستگیرم شده این منابع هست لطفا اگه شما احساس می کنید ناقص هست راهنمایی کنید با تشکر.
استاتیک و مقاومت :دکتر نایی سیالات و ترمو و انتقال : خداکرمی کنترل : آریاز
ریاضی 1 و 2 و مهندسی: پارسه ولی برای دینامیک و دینامیک ماشین و طراحی اجزاء و ارتعاشات و زبان نمی دونم چی بخونم؟ من در دوران تحصیلم معادلات نیکوکار را خواندم همان کفایت می کند؟ منتظر راهنمایی شماهستم با تشکر.

MJHasani

عضو جدید
کسی جواب تشریحی سوالات کنکور مکانیک امسال رو داره؟

جوابای دینامیک و دینامیک ماشینو میخوام

باید از کجا در بیارم؟

mahde1818

عضو جدید
سلام دوستان من سه سالی هست که لیسانس جامدات گرفتم حالا میخوام با امید به خدا شروع کنم برای رتبه عالی . چیزی که دستگیرم شده این منابع هست لطفا اگه شما احساس می کنید ناقص هست راهنمایی کنید با تشکر.
استاتیک و مقاومت :دکتر نایی سیالات و ترمو و انتقال : خداکرمی کنترل : آریاز
ریاضی 1 و 2 و مهندسی: پارسه ولی برای دینامیک و دینامیک ماشین و طراحی اجزاء و ارتعاشات و زبان نمی دونم چی بخونم؟ من در دوران تحصیلم معادلات نیکوکار را خواندم همان کفایت می کند؟ منتظر راهنمایی شماهستم با تشکر.
ستاتیک و مقاومت :دکتر نایی سیالات و ترمو و انتقال :فقط پارسه کنترل : آریاز
ریاضی 1 و 2 و مهندسی: مدرسان معادلات:گاج دینامیک و دینامیک ماشین :پوران و طراحی اجزاء:فقط جزوء شریعت پناه - ارتعاشات:هیچ منبع به درد بخوری نداره زبان :اگه زبانت ضعیفه که قیدش رو بزن اگر متوسط به بالا هستی-1 آزمون های سال های قبل 2-تافل 504- مطالعه متون تخصصی مکانیک که می تونی از اینترنت بگیری و پرینت کنی و بخونی واسه گرامر هم کتاب گرامر نوین
یه پیشنهاد واسه تمام افرادی که می خوان برای ارشد بخونن از نظر من فقط مطالبی رو بخونید که سابقه سوال اومدن توی ارشد رو دارند الکی وقتون تلف نکنید که مثلا سوال کشتی سازی سال 60 رو بشینید حل کنید اگر با این روند برید فقط وقتتون رو تلف کردید ضمنا سوالات دانشگاه آزاد رو کاملا بزارید کنار

reza_goudarzi

عضو جدید

تحلیل کنکور کارشناسی ارشد مکانیک 92

http://www.mediafire.com/view/?1vqm2ss1dacd8be

این مال ماهان هست که آقای حسینی به اسم خودشون گزاشته
من یادمه اون یارو سمیع پور آورد 3 دقیقه نشونش داد توی تلویزیون
البته بگم ماهان هم خودش بی اعتبار و کم ارزشه
پس زیاد روش حساب نکنید
میتونید حل تشریحی خود سازمان سنجش رو بگیرید چند وقت دیگه

غلام90

عضو جدید
درس ارتعاشات فرض کنید یه جرم و فنر و دمپر داریم که یک نیروی تحریکی (حالا یا سینوسی یا ضربه یا.....) بهش وارد شده برای یافتن پاسخ این سیستم به این نیروی تحریک میتونیم از روش انتگرال کانولوشون(یا همون ضرب پیچشی که در معادلات دیفرانسیل داشتیم) استفاده کنیم. حالا سوالم اینه که این روش را کدوم کتاب ارتعاشاتی گفته ؟

mahde1818

عضو جدید
درس ارتعاشات فرض کنید یه جرم و فنر و دمپر داریم که یک نیروی تحریکی (حالا یا سینوسی یا ضربه یا.....) بهش وارد شده برای یافتن پاسخ این سیستم به این نیروی تحریک میتونیم از روش انتگرال کانولوشون(یا همون ضرب پیچشی که در معادلات دیفرانسیل داشتیم) استفاده کنیم. حالا سوالم اینه که این روش را کدوم کتاب ارتعاشاتی گفته ؟
:hate:

reza_goudarzi

عضو جدید

باز تو فیلم اومدی اینجا برای بچه ها ؟ :D

mahde1818

عضو جدید
سلام یه ماه از اموزشی گذشت. به سختی یه سال!
امروز رسیدم خونه. 2 ساعت نشده که رسیدم. از 3 بعد الظهر دیروز تا 8 صبح تو راه بودم. 6 تا ماشین عوض کردم تا رسیدم خونه!
بچه ها درس بخونید. سربازی خیلی سخته!
به به!! داش کریم چه خبرا دوست من هم اونجاست اسمش احسان لگزیان هست می شناسیش؟
منم قرار بود برم آموزشی اما امریه گرفتم تاریخش عوض شد

Masoumi_Manu

کاربر ممتاز
سال نو مبارک

سال نو مبارک

یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبرالیل و النهار
یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال
حلول سال نو و بهار پرطراوت را که نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت می باشد
رابه تمام مهندسان عزیز تبریک و تهنیت عرض نموده و سالی سرشار از برکت و معنویت
را ازدرگاه خداوند متعال و سبحان برای شماعزیزان مسئلت مینمایم​

maryamaminiyan

عضو جدید
سال نومی شود.زمین نفسی دوباره می کشد.برگ ها به رنگ در می آیند و گل ها لبخند می زند
و پرنده های خسته بر می گردند و دراین رویش سبز دوباره...من...تو...ما...
کجا ایستاده اییم.سهم ما چیست؟..نقش ما چیست؟...پیوند ما در دوباره شدن با کیست؟...
زمین سلامت می کنیم و ابرها درودتان باد و
چون همیشه امیدوار وسال نومبارک...

امین فتحی

عضو جدید
کاربر ممتاز
برایتان یک بغل گندم، دلی خشنود از مردم
برایتان یک بغل مریم، که مستش میشوید هردم
برایتان قدرت آرش، که دشمن را زنید آتش
برایتان سفره ای ساده، حلال و پاک و آماده
برایتان یک غزل احساس، دو بیت های عطر یاس
برایتان هر چه خوبی هست، صمیمانه دعا کردیم...
سال نو مبارک..

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا