mahde1818
عضو جدید
پایان خدمت نداریم باید سماغ بمکیم همینه می گم اول سربازی رو بریم بعد بریم واسه ارشد
پایان خدمت نداریم باید سماغ بمکیم همینه می گم اول سربازی رو بریم بعد بریم واسه ارشد
مهندس فکر کردی پایان خدمت داشتی و میرفتی واسه مصاحبه زرتی گزینش میشدی. تو مملکت ما واسه گزینش بیشتر به بند ((پ)) توجه میکنن تا توانایی ها شما اون هم تو چه سازمانی شرکت نفت!!! که مخصوص بچه های بالاسپایان خدمت نداریم باید سماغ بمکیم همینه می گم اول سربازی رو بریم بعد بریم واسه ارشد
سربازیا که حتما باید تکلیفشا معلوم کنیم! اگه بشه بپیچونیم که خیلی توپه اگه نه هم باید دنبال امریه سرباز معلمی چیزی باشیم اگه هم هیچ کدوم نشد هرچی زودتر بریم سربازی بهترهپایان خدمت نداریم باید سماغ بمکیم همینه می گم اول سربازی رو بریم بعد بریم واسه ارشد
به هر حال تیری در تاریکیه اگر آدم سربازی بره بعد ارشد بخونه می تونه توی این آزمون ها شرکت کنهمهندس فکر کردی پایان خدمت داشتی و میرفتی واسه مصاحبه زرتی گزینش میشدی. تو مملکت ما واسه گزینش بیشتر به بند ((پ)) توجه میکنن تا توانایی ها شما اون هم تو چه سازمانی شرکت نفت!!! که مخصوص بچه های بالاس
من که سربازیم مالونده بود اما از شانس بد من با تغییر قانون و حذف کسری ها حالا باید 21 ماه برم سربازیسربازیا که حتما باید تکلیفشا معلوم کنیم! اگه بشه بپیچونیم که خیلی توپه اگه نه هم باید دنبال امریه سرباز معلمی چیزی باشیم اگه هم هیچ کدوم نشد هرچی زودتر بریم سربازی بهتره
ستاتیک و مقاومت :دکتر نایی سیالات و ترمو و انتقال :فقط پارسه کنترل : آریازسلام دوستان من سه سالی هست که لیسانس جامدات گرفتم حالا میخوام با امید به خدا شروع کنم برای رتبه عالی . چیزی که دستگیرم شده این منابع هست لطفا اگه شما احساس می کنید ناقص هست راهنمایی کنید با تشکر.
استاتیک و مقاومت :دکتر نایی سیالات و ترمو و انتقال : خداکرمی کنترل : آریاز
ریاضی 1 و 2 و مهندسی: پارسه ولی برای دینامیک و دینامیک ماشین و طراحی اجزاء و ارتعاشات و زبان نمی دونم چی بخونم؟ من در دوران تحصیلم معادلات نیکوکار را خواندم همان کفایت می کند؟ منتظر راهنمایی شماهستم با تشکر.
ول کن بابا گور بابای کنکور
ول کن بابا گور بابای کنکور
کسی هم که خوب داده باشه دیگه حوصله تحلیل سوالات رو نداره برو اینا رو توی ارشد 93 بزار ما دیگه ته خطیم مثلا این تحلیل به چه درد ما می خوره!در این حد خراب کردی؟!!!!
چقدر ناامید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
درس ارتعاشات فرض کنید یه جرم و فنر و دمپر داریم که یک نیروی تحریکی (حالا یا سینوسی یا ضربه یا.....) بهش وارد شده برای یافتن پاسخ این سیستم به این نیروی تحریک میتونیم از روش انتگرال کانولوشون(یا همون ضرب پیچشی که در معادلات دیفرانسیل داشتیم) استفاده کنیم. حالا سوالم اینه که این روش را کدوم کتاب ارتعاشاتی گفته ؟
درس ارتعاشات فرض کنید یه جرم و فنر و دمپر داریم که یک نیروی تحریکی (حالا یا سینوسی یا ضربه یا.....) بهش وارد شده برای یافتن پاسخ این سیستم به این نیروی تحریک میتونیم از روش انتگرال کانولوشون(یا همون ضرب پیچشی که در معادلات دیفرانسیل داشتیم) استفاده کنیم. حالا سوالم اینه که این روش را کدوم کتاب ارتعاشاتی گفته ؟
لطفا پاسخ .....
به به!! داش کریم چه خبرا دوست من هم اونجاست اسمش احسان لگزیان هست می شناسیش؟سلام یه ماه از اموزشی گذشت. به سختی یه سال!
امروز رسیدم خونه. 2 ساعت نشده که رسیدم. از 3 بعد الظهر دیروز تا 8 صبح تو راه بودم. 6 تا ماشین عوض کردم تا رسیدم خونه!
بچه ها درس بخونید. سربازی خیلی سخته!