طبق کتاب شیگلی و دیگر جزوات کنکوری:
با افزایش عدد سامر فیلد
1)دبی روغن در گردش چه تغییری میکند؟
2)دبی روغن نشتی چه تغییری میکند؟
3)نسبت دبی نشتی به دبی روغن در گردش چه تغییری میکند؟
من خودم فکر میکنم هر سه کاهش می یابند
این که عادیه چون کار همیشگی شونه ....بعدشم جای تاسف داره که یه ازمون در این حد برای افراد مهم باشه و سوالاش انقد توشون بی دقتی بشه.واقعا من نمی دونم اینایی که این سوالارو طرح می کنن برا خوشون چه فکری کردن که یه سوالو 2 سال غلط میدن.حیف این عمر و حیف این وقت که باید صرف این بی دقتی ها بشه.
به نظر من که بایستی به جوابای سنجش اعتماد کرد چون اکثرا دیده شده که مولفان مدرسان شریف یا دیگر موسسات بنا به نظر شخصی خودشان اومدن و یه راه حلی از خودشان در وکردند که به درد خودشون می خوره !!!!!!جواب سوال بالایمو می تونید بدید؟ در مورد اینکه جواب های درست رو چطوری میشه پیدا کرد؟
دوستان به نظرتون ارزش داره وقت بگذاريم روي جابجايي آزاد و جوشش و ميعان؟؟آخه خيلي خيلي كم ازشون سوال اومده
اقا به نظر من فصل احتراق ترمو یه فصل مهمی هست که اکثر کنکور ها ازش سوال اومدهبه نظر من که نه. اصلاً ارزششو نداره. به جاش تشعشعو خوب بخونید. بعد این شیش هفت ماه خوندن به این نتیجه رسیدم که در مورد درس خوندن برای کنکور هم
باید از روش مرتبه ی بزرگی (!) استفاده کرد. مثلاً ارزش فصل احتراق یا مخلوط گازها در ترمو در مقابل قانون اول و دوم قابل صرف نظر کردنه. یا خیلی از فصلای درسای
دیگه که حتی با تسلط هم احتمالش زیاده نشه تستش رو زد و از طرفی ممکنه اصلاً هیچ تستی ازش نیاد.
البته مگه اینکه هدفتون زیر 50 باشه.
اینا که فصلای راحت انتقال هستندوستان به نظرتون ارزش داره وقت بگذاريم روي جابجايي آزاد و جوشش و ميعان؟؟آخه خيلي خيلي كم ازشون سوال اومده
ردش کن برهدوستان به نظرتون ارزش داره وقت بگذاريم روي جابجايي آزاد و جوشش و ميعان؟؟آخه خيلي خيلي كم ازشون سوال اومده
سلام .مهندس اگه امکانش هست منم یه نسخه از این کتابو می خوام اخه هرچی کتاب دارم جواباش غلط غلوطه یه پارسه هم داشتم دادم به کسی دیگه.امکان دست رسی یه موسسه پارسه رو ندارم.اگه امکانش بهم س بده تا یجوری کنار بیایمبچه ها اگر سوالای کنکور های سال های پیشو می خواید داشته باشید مال مکانیک با پاسخ تشریحی برید مال پارسه رو بخریدرنگی با کیفیت عالی. حدود 800 صفحه س. از 81 تا 91. هم آزاد هم سراسری هم مهمای پارسه رو داره. قیمتشم 36 تومن اگه پارسه ثبت نام کرده باشید 18 تومن. عالیه واقعاً. فقط یه چیزی هست اونم اینکه فقط سوالای ریاضی رو نداره. بقیه ی درسها رو کامل به تفکیک فصل داره.
سلام .مهندس اگه امکانش هست منم یه نسخه از این کتابو می خوام اخه هرچی کتاب دارم جواباش غلط غلوطه یه پارسه هم داشتم دادم به کسی دیگه.امکان دست رسی یه موسسه پارسه رو ندارم.اگه امکانش بهم س بده تا یجوری کنار بیایم 09368550230
نمیدونم واقعاً پارسه این سوالای ریاضی رو برای کی طرح کرده
من شیش ماهه بکوب دارم ریاضی میخونم واقعاً هم خوب خوندم اما حریف این سوالای پارسه نمیشم حالاحالا سخت بودنش که به کنار حیفشون میاد جا برای حلش بذارن! توی یک صفحه 10 تا تست گذاشتن خب کجا حل کنیم!
اینه که می گم روی ریاضی خیلی وقت نزارید اگه یه نگاه به سوالای سال 91 بندازید می فهمید درجه سختی سوالات ریاضی بالاست طراحان پارسه که نمی توننند سوال هلو طرح کنند! باید شبیه سوالات سال 91 باشه!من شیش ماهه بکوب دارم ریاضی میخونم واقعاً هم خوب خوندم اما حریف این سوالای پارسه نمیشم حالا
یا بهره ی هوشی من مشکل داره یا سوالای پارسه
دوست عزیز فک کنم دو ماه دیگه بیای اینجا دوستان خیلی خوب کمکت کنن الان انقد استرس دارن همهبا سلام
امیدوارم که حال همگی خوب باشه و این روزهای آخر با انرژی و روحیه آماده بشین برای کنکور
چاکر آقا ایمان هم هستیم ... نیستی ایمان جان؟! افتخار دیدنتو به ما نمیدی دیگه ...
من سال دیگه کنکور دارم ... البته ترم 7 هستم ولی سال دیگه کنکور میدم
الان فکرم خیلی درگیره کنکوره ... چون کنکور برام خیلی مهمه
ولی واقعا گیج و هنگم!
نمیدونم باید کی شروع کنم ... با چه درسهایی شروع کنم ... از کجا ... چه کتابهایی بگیرم ... چه جزوه هایی بگیرم ... از کجا بگیرم ... چه درسهایی اهمیت داره ... چی نداره ... کدوم آموزشگاه برم؟ اصلا آموزشگاه برم یا خودم میتونم بخونم و صدها سوال دیگر !
امیدوارم که بتونم از کمک و راهنمایی های شما استفاده کنم
آرزوی موفقیت دارم برای همگی ...
بخصوص آقا ایمان