kornu
عضو جدید
حل تشریحی بخش دینامیک و ارتعاشات
http://science-ak.blogfa.com/post-68.aspx
حل جامداتو کسی پیدا نکرده ؟؟؟؟؟
حل تشریحی بخش دینامیک و ارتعاشات
بچه ها به نظرتون ماهان سوال 58 رو اشتباه حل نکرده؟؟؟ باید گزینه 1 بشه چون سوال مقدار افت هد رو خواسته نه افت فشار.شماها نظرتون چیه؟؟
حق با شماست گزین ی یک میشه .تو ماهان هم افت فشار رو نوشته که افت فشار همونی میشه که ماهان نوشته.بچه ها به نظرتون ماهان سوال 58 رو اشتباه حل نکرده؟؟؟ باید گزینه 1 بشه چون سوال مقدار افت هد رو خواسته نه افت فشار.شماها نظرتون چیه؟؟
کاملابچه ها به نظرتون ماهان سوال 58 رو اشتباه حل نکرده؟؟؟ باید گزینه 1 بشه چون سوال مقدار افت هد رو خواسته نه افت فشار.شماها نظرتون چیه؟؟
پارسال یکی از دوستام تقریبا با میانگین درصدای شما 1800 شد.سلام کسی میدونه با این درصد ها رتبه من تقریبا چقدر میشه؟
ریاضی 18
جامدات 28
سیالات 30
ارتعاشات 15
با توجه به اینکه ریاضی امسال سخت بود،امیدی به قبولی داشته باشم؟
اینم که اشتباه داره!!!!!حل تشریحی بخش دینامیک و ارتعاشات
اونی که اینو حل کرده واقعا کی بوده؟؟؟؟اینم که اشتباه داره!!!!!
سوال 103 رو رو برا دیسک شتاب زاویه ای در آورده
لعنت به این سنجش که کلید رو نمیده ما رو از بلا تکلیفی در بیاره!!
سلام دوست عزیز من هم کاملا موافقم چون واحد هد متره و باید جواب نهایی نیز واحدش متر باشه...بچه ها به نظرتون ماهان سوال 58 رو اشتباه حل نکرده؟؟؟ باید گزینه 1 بشه چون سوال مقدار افت هد رو خواسته نه افت فشار.شماها نظرتون چیه؟؟
سلام
من کنکور دانشگاه ازاد میخوام شرکت کنم.
اگه کسی امسال سوالهای 8 مرحله پارسه یا نصیر را داره و میخواد بفروشه من هستم اگه اصفهانی هستین که چه بهتر اگه هم نه هزینه ازمونها + هزینه ارسال پستی اش چقدر میشه؟
واقعا مسخره است به خدا . این همه مهندس با سواد اینجان اونوقت ببین چه کسایی باید سوال طرح کنن و چه کسایی پاسخ تشریحی بنویسن .
فقط خدا به دادمون برسه ، وگرنه اگه کلید سنجش هم همینجوری باشه ، مجبورم شروع کنم واسه سال دیگه
نکنه دستهای نا مرئی و متافیزیک رو هم باید لحاظ می کردیم
خدا بودواقعا مثل اینکه استادی که اومده دینامیک ارتعاشاتو حل کرده(ماهان) روح و نیروهای فرا زمینی رو هم لحاظ کرده،چون تو سوال 100 میبینیم نقطه ی A بدون تاثیر هیچ نیروی دیگری به جز نیروی فنر حرکتی با سرعت ثابت دارد...دوستان نکردن قانون اول و دوم نیوتن رو مرور کنن اونوقت میان پاسخ تشریحی هم میدن بیرون...
خدا بود
تازه برای سوال 109 هم واضحه که عضو های 3و5و6 فقط نسبت به هم حرکت خطی دارن و سرعت های زاویه ای هرسه شون با هم برابره (گزینه یک) ولی گفته اطلاعات کافی نیست...
سوال 110 هم سرعت لغزنده میشه 2*V تقسیم بر کسینوس زاویه عضو 2 با افق و چون این زاویه نزدیک 90 درجه نیست پس سرعت از 2برار V بیشتره و من گزینه 1 رو زدم ولی ایشون خودشونو راحت کردن و گفتن به آسانی نمیشه نظر داد
در تکمیل عرائض خودم و فرمایش های دوستان:
واقعا مثل اینکه استادی که اومده دینامیک ارتعاشاتو حل کرده(ماهان) روح و نیروهای فرا زمینی رو هم لحاظ کرده،چون تو سوال 100 میبینیم نقطه ی A بدون تاثیر هیچ نیروی دیگری به جز نیروی فنر حرکتی با سرعت ثابت دارد...دوستان نکردن قانون اول و دوم نیوتن رو مرور کنن اونوقت میان پاسخ تشریحی هم میدن بیرون...
آخه هنر اصلی سنجشیا اینه: سواله آسونه،لا مصب گزینه هارو طوری میدن جواب توش نباشه!در ادامه فرمایش شما! به نظر من! ماهان و همینطور مدرسان با 4-5 مدرس یا طراح خودشون در مدت زمان 3 روز و بودن استرس نتونستن پاسخ صحیح بدن! مخصوصا در درس ساخت تولید که مدرسان شاهکار بود تو ساخت فکر نکنم مجاز هم بشه! سازمان سنجش چطور انتظار داره ما بچه های مکانیک در مدت 180 دقیقه با این سوالات به مشکل برنخوریم
احسان جان چرا انقدر ناامیدی همچین بد هم نزدی... بنظر من قبولی این خط-----------------اینم نشونسلام دوستان
من همین جوری از این جوابایی که تو سایت گذاشتین یه تخمینی زدم اینجوری شد،خیالم راحت شد از بابت اون امید واری 1-5درصدی ...!
دیگه هیچی نمیشم...تو کنکورو میگما ! وگرنه که هم چنان امیدواریم به کارهای دیگه مون
ریاضی 23
سیالات 20
جامدات 25
دینامیک 5 !!! فیدبکه چرا مثبت بود !؟ الان دیدمش...
1800 میارم؟ فک نکنم 3000 هم بشم...خیالم راحت شده دیگه
چه فکرایی میکردم چی شد !
موفق باشید![]()
طراحی حدود 1000-1100 و تبدیل حدود 1300 میشیاگه انتخاب کنم شبانه شیراز دیگه اخرشه.با این درصدا امیدی هست ؟؟اخرین رتبه ی که میگیره چنده؟؟
ریاضی 20
سیالات 35
جامدات 40
دینامیک 15
بدترین چیزه اینه که ندونی چه غلطی میکنی.با مدرسان که جامداتشو چک کردم اول کلا روحیه ام داغون شد .ولی خدا رو شکر میگن اون مشکل داره.
2n+1)*180/n-m)واسه فیدبک منفی است... tفید بک مثبت میشه 2n)*180/n-m) ضمنا نقاط مکان هندسی برای فیدبک مثبت: تعداد صفر و قطب سمت راست هر نقطه از محور حقیقی باید زوج باشد(دقیقا عکس فیدبک منفی)بچه ها سوال کنترل چون فیدبک +زاویه جانب ها میشه 360/m-n؟ وایییییییییییییییی مگه 180/m-n نبود؟
اگه انتخاب کنم شبانه شیراز دیگه اخرشه.با این درصدا امیدی هست ؟؟اخرین رتبه ی که میگیره چنده؟؟
ریاضی 20
سیالات 35
جامدات 40
دینامیک 15
بدترین چیزه اینه که ندونی چه غلطی میکنی.با مدرسان که جامداتشو چک کردم اول کلا روحیه ام داغون شد .ولی خدا رو شکر میگن اون مشکل داره.