ارشد 91

وضعیت
موضوع بسته شده است.

غلام90

عضو جدید
سلام
من کنکور دانشگاه ازاد میخوام شرکت کنم.
اگه کسی امسال سوالهای 8 مرحله پارسه یا نصیر را داره و میخواد بفروشه من هستم اگه اصفهانی هستین که چه بهتر اگه هم نه هزینه ازمونها + هزینه ارسال پستی اش چقدر میشه؟

shaahinIQ

عضو جدید
بچه ها به نظرتون ماهان سوال 58 رو اشتباه حل نکرده؟؟؟ باید گزینه 1 بشه چون سوال مقدار افت هد رو خواسته نه افت فشار.شماها نظرتون چیه؟؟

mohammadt

عضو جدید
بچه ها به نظرتون ماهان سوال 58 رو اشتباه حل نکرده؟؟؟ باید گزینه 1 بشه چون سوال مقدار افت هد رو خواسته نه افت فشار.شماها نظرتون چیه؟؟
حق با شماست گزین ی یک میشه .تو ماهان هم افت فشار رو نوشته که افت فشار همونی میشه که ماهان نوشته.

ehsan181989

عضو جدید
کاملا
گزینه ی h3-h4 درسته چون واژه ی "هد" در مورد ارتفاع و مشخصا دیمانسیون طول به کار می رود.

mohammadt

عضو جدید
سلام کسی میدونه با این درصد ها رتبه من تقریبا چقدر میشه؟
ریاضی 18
جامدات 28
سیالات 30
ارتعاشات 15
با توجه به اینکه ریاضی امسال سخت بود،امیدی به قبولی داشته باشم؟
پارسال یکی از دوستام تقریبا با میانگین درصدای شما 1800 شد.

ehsan181989

عضو جدید
اینم که اشتباه داره!!!!!
سوال 103 رو رو برا دیسک شتاب زاویه ای در آورده:surprised:
لعنت به این سنجش که کلید رو نمیده ما رو از بلا تکلیفی در بیاره!!
اونی که اینو حل کرده واقعا کی بوده؟؟؟؟
اگه فرض کنیم دیسک همچین شتابی داشته باشه چه نیرویی این شتاب زاویه ای رو به وجود میاره؟ همه ی نیروها که از مرکز جرم دیسک میگذرن؟ نکنه دستهای نا مرئی و متافیزیک رو هم باید لحاظ می کردیم؟

shaahinIQ

عضو جدید
واقعا مسخره است به خدا . این همه مهندس با سواد اینجان اونوقت ببین چه کسایی باید سوال طرح کنن و چه کسایی پاسخ تشریحی بنویسن .
فقط خدا به دادمون برسه ، وگرنه اگه کلید سنجش هم همینجوری باشه ، مجبورم شروع کنم واسه سال دیگه

ehsan181989

عضو جدید
مساله ی 100 رو هم اشتباه حل کرده...یعنی این اساتید بعد 1 هفته جونشون در اومده تازه تو 20 تا سوال 3..4 تاشو غلط حل کردن...حساب کن اینا حالت عادیشون احتمالا قوانین نیوتن و... رو نقض میکنن.
قطعا اینا اگه آزمون میدادن بعید بود حتی مجاز به انتخاب رشته بشن...
قطعا حل مدرسان شریف (ساخت و تولیدو نمیدونم) در قیاس با این اراجیف سالاره!

p458

عضو جدید
سلام دوست عزیز من هم کاملا موافقم چون واحد هد متره و باید جواب نهایی نیز واحدش متر باشه...

gharibistudent

عضو جدید
سلام
من کنکور دانشگاه ازاد میخوام شرکت کنم.
اگه کسی امسال سوالهای 8 مرحله پارسه یا نصیر را داره و میخواد بفروشه من هستم اگه اصفهانی هستین که چه بهتر اگه هم نه هزینه ازمونها + هزینه ارسال پستی اش چقدر میشه؟

دوست عزیز تو ین چند روز بچه ها انقد دپرسن که اصلا حال خوندن اینجور مطالب رو ندارن :(
شما هم لطف کن کم این متنو بنویس
باور کن اینجا هر کی قبول شه این جزوه ها رو اصلا کلا میدیم به شما
خوبه:smile:

آخرین ویرایش:

ehsan181989

عضو جدید
واقعا مسخره است به خدا . این همه مهندس با سواد اینجان اونوقت ببین چه کسایی باید سوال طرح کنن و چه کسایی پاسخ تشریحی بنویسن .
فقط خدا به دادمون برسه ، وگرنه اگه کلید سنجش هم همینجوری باشه ، مجبورم شروع کنم واسه سال دیگه

پاسخ سنجش بی اشکال نخواهد بود اما مطمئن باشید این شکلی هم نیست...
امیدوارم حق هیچکس ضایع نشه و همه به اونچه براش تلاش کردن برسن

mortezafluid

عضو جدید
سلام بچه ها یه سوال از شما با تجربه ها دارم.برای ارشد 92 الان زود نیست شزوع کنم؟کم نمیارم؟البته درسای این ترم هم هستا.با استاتیک مریام و ریاضی اقاسی شروع کنم خوبه؟؟

p458

عضو جدید
دوستان عزیز من تعجب میکنم که این موسسه های مدعی کنکور ارشد چرا نمیتونن سوالات رو بعد یک هفته بدون اشتباه حل کنن. خوشبختانه من تو هیچ کدوم از این موسسات حتی برای یک آزمون آزمایشی هم شرکت نکردم و الآن هم پشیمون نیستم... نظر دوستان درسته درمورد سوال 58 گزینه درست 1 و در مورد سوال 103 نیز جواب درست 4 چون در صورت سوال گفته دیسک به میله لولا شده و نگفته به هم جوش خوردن اگه میگفت جوش خوردن اونوقت سیستم یک پارچه بود و گزینه 2 درست بود........... من هر روز درصد میگیرم و الآن با این حل های عجیب و غریبی که میبینم درصدهام هر روز تغییر میکنه. واقعا نمیدونیم با این سوالای مسخره و جوابهای دوپهلویی که در گزینه ها وجود داره به کدوم حل استناد کرد. سازمان سنجش خجالت بکش با این سوال طرح کردن و این تاخیر در ذادن کلیدها که شب و روز واسه ما نذاشتی......

ehsan181989

عضو جدید
در تکمیل عرائض خودم و فرمایش های دوستان:
واقعا مثل اینکه استادی که اومده دینامیک ارتعاشاتو حل کرده(ماهان) روح و نیروهای فرا زمینی رو هم لحاظ کرده،چون تو سوال 100 میبینیم نقطه ی A بدون تاثیر هیچ نیروی دیگری به جز نیروی فنر حرکتی با سرعت ثابت دارد...دوستان نکردن قانون اول و دوم نیوتن رو مرور کنن اونوقت میان پاسخ تشریحی هم میدن بیرون...

p458

عضو جدید
در کل نظر من در مورد کنکور امسال این بود که به کسانی که خیلی زحمت کشیده بودن ظلم بزرگی شد به دلایل زیر:
1) سوالات ریاضی به شکلی بود که فرق زیادی بین اونایی که نخونده بودن و کسائی که واسه این درس تلاش زیادی کرده بودن ایجاد نشد. و خوش به حال کسائی شد که زیاد رو ریاضی وقت نگذاشته بودن و وقتشون رو صرف خوندن بقیه درسها کردن...
2) سوالات جامدات بسیار ضعیف طراحی شده بود و باید گفت از بین بیست تست طراحی شده فقط دو الی سه تا از اونها ارزش کنکوری داشت و بقیه تست ها یا تکراری از سال های قبل بود یا اشتباه بود و این باز هم ظلم در حق کسانی بود که زیاد خونده بودن.
3) سوالات ارتعاشات هم یا خیلی آسون بودن مثل دینامیک یا گنگ بودن مثل دینامیک ماشین و کنترل یا سنگین بودن مثل چند تا از تست های ارتعاشات...
4) چند تا از تست های سیالات هم گنگ و نامفهوم بودن ولی نسبت به بقیه باکس ها بهتر بودن....
در کل در مقایسه با سالهای قبل سوالات:
ریاضی خیلی سخت تر و نامفهومتر و نامردانه تر!!!!!!!!!
سیالات معقول و منطقی و از نظر سختی شبیه سال قبل.
جامدات آسونتر و مسخره تر نسبت به سال قبل.
ارتعاشات آسونتر نسبت به سال قبل.
به نظر من در کل کنکور نسبت به سال قبل آسون تر بود و درصدهای امسال نسبت به پارسال بالاتره ولی همون درس ریاضی میتونه معادلات رو به هم بریزه چون خیلی ها مثل خود من از نظر روحی سر جلسه امتحان خیلی به هم ریختیم. من خودم برای رتبه زیر پنجاه درس میخوندم ولی الآن به زیر 1000 هم راضی هستم.
"موفق و پیروز باشید."

lucky luke

عضو جدید
نکنه دستهای نا مرئی و متافیزیک رو هم باید لحاظ می کردیم
واقعا مثل اینکه استادی که اومده دینامیک ارتعاشاتو حل کرده(ماهان) روح و نیروهای فرا زمینی رو هم لحاظ کرده،چون تو سوال 100 میبینیم نقطه ی A بدون تاثیر هیچ نیروی دیگری به جز نیروی فنر حرکتی با سرعت ثابت دارد...دوستان نکردن قانون اول و دوم نیوتن رو مرور کنن اونوقت میان پاسخ تشریحی هم میدن بیرون...
خدا بود
تازه برای سوال 109 هم واضحه که عضو های 3و5و6 فقط نسبت به هم حرکت خطی دارن و سرعت های زاویه ای هرسه شون با هم برابره (گزینه یک) ولی گفته اطلاعات کافی نیست...
سوال 110 هم سرعت لغزنده میشه 2*V تقسیم بر کسینوس زاویه عضو 2 با افق و چون این زاویه نزدیک 90 درجه نیست پس سرعت از 2برار V بیشتره و من گزینه 1 رو زدم ولی ایشون خودشونو راحت کردن و گفتن به آسانی نمیشه نظر داد

ehsan181989

عضو جدید
خدا بود
تازه برای سوال 109 هم واضحه که عضو های 3و5و6 فقط نسبت به هم حرکت خطی دارن و سرعت های زاویه ای هرسه شون با هم برابره (گزینه یک) ولی گفته اطلاعات کافی نیست...
سوال 110 هم سرعت لغزنده میشه 2*V تقسیم بر کسینوس زاویه عضو 2 با افق و چون این زاویه نزدیک 90 درجه نیست پس سرعت از 2برار V بیشتره و من گزینه 1 رو زدم ولی ایشون خودشونو راحت کردن و گفتن به آسانی نمیشه نظر داد
:D اوضاعی شده به خدا

siavash_m689

عضو جدید
در تکمیل عرائض خودم و فرمایش های دوستان:

در ادامه فرمایش شما! به نظر من! ماهان و همینطور مدرسان با 4-5 مدرس یا طراح خودشون در مدت زمان 3 روز و بودن استرس نتونستن پاسخ صحیح بدن! مخصوصا در درس ساخت تولید که مدرسان شاهکار بود تو ساخت فکر نکنم مجاز هم بشه! سازمان سنجش چطور انتظار داره ما بچه های مکانیک در مدت 180 دقیقه با این سوالات به مشکل برنخوریم

ehsan-inventor

عضو جدید
سلام دوستان
من همین جوری از این جوابایی که تو سایت گذاشتین یه تخمینی زدم اینجوری شد،خیالم راحت شد از بابت اون امید واری 1-5درصدی ...!
دیگه هیچی نمیشم...تو کنکورو میگما ! وگرنه که هم چنان امیدواریم به کارهای دیگه مون;)
ریاضی 23
سیالات 20
جامدات 25
دینامیک 5 !!! فیدبکه چرا مثبت بود !؟ الان دیدمش...
1800 میارم؟ فک نکنم 3000 هم بشم...خیالم راحت شده دیگه
چه فکرایی میکردم چی شد !
موفق باشید:gol:

ehsan181989

عضو جدید
در ادامه فرمایش شما! به نظر من! ماهان و همینطور مدرسان با 4-5 مدرس یا طراح خودشون در مدت زمان 3 روز و بودن استرس نتونستن پاسخ صحیح بدن! مخصوصا در درس ساخت تولید که مدرسان شاهکار بود تو ساخت فکر نکنم مجاز هم بشه! سازمان سنجش چطور انتظار داره ما بچه های مکانیک در مدت 180 دقیقه با این سوالات به مشکل برنخوریم
آخه هنر اصلی سنجشیا اینه: سواله آسونه،لا مصب گزینه هارو طوری میدن جواب توش نباشه!

solarisal

عضو جدید
سلام دوستان
من همین جوری از این جوابایی که تو سایت گذاشتین یه تخمینی زدم اینجوری شد،خیالم راحت شد از بابت اون امید واری 1-5درصدی ...!
دیگه هیچی نمیشم...تو کنکورو میگما ! وگرنه که هم چنان امیدواریم به کارهای دیگه مون;)
ریاضی 23
سیالات 20
جامدات 25
دینامیک 5 !!! فیدبکه چرا مثبت بود !؟ الان دیدمش...
1800 میارم؟ فک نکنم 3000 هم بشم...خیالم راحت شده دیگه
چه فکرایی میکردم چی شد !
موفق باشید:gol:
احسان جان چرا انقدر ناامیدی همچین بد هم نزدی... بنظر من قبولی این خط-----------------اینم نشون:gol:

mohammad.md

عضو جدید
اگه انتخاب کنم شبانه شیراز دیگه اخرشه.با این درصدا امیدی هست ؟؟اخرین رتبه ی که میگیره چنده؟؟
ریاضی 20
سیالات 35
جامدات 40
دینامیک 15
بدترین چیزه اینه که ندونی چه غلطی میکنی.با مدرسان که جامداتشو چک کردم اول کلا روحیه ام داغون شد .ولی خدا رو شکر میگن اون مشکل داره.

ehsan181989

عضو جدید
اگه انتخاب کنم شبانه شیراز دیگه اخرشه.با این درصدا امیدی هست ؟؟اخرین رتبه ی که میگیره چنده؟؟
ریاضی 20
سیالات 35
جامدات 40
دینامیک 15
بدترین چیزه اینه که ندونی چه غلطی میکنی.با مدرسان که جامداتشو چک کردم اول کلا روحیه ام داغون شد .ولی خدا رو شکر میگن اون مشکل داره.
طراحی حدود 1000-1100 و تبدیل حدود 1300 میشی
مدرسان تو جامدات اتفاقا کمتر غلط داشته...کدوم سوالارو مشکل دارید؟

AM_mech

عضو جدید
بچه ها سوال کنترل چون فیدبک +زاویه جانب ها میشه 360/m-n؟ وایییییییییییییییی مگه 180/m-n نبود؟

ehsan181989

عضو جدید
بچه ها سوال کنترل چون فیدبک +زاویه جانب ها میشه 360/m-n؟ وایییییییییییییییی مگه 180/m-n نبود؟
2n+1)*180/n-m)واسه فیدبک منفی است... tفید بک مثبت میشه 2n)*180/n-m) ضمنا نقاط مکان هندسی برای فیدبک مثبت: تعداد صفر و قطب سمت راست هر نقطه از محور حقیقی باید زوج باشد(دقیقا عکس فیدبک منفی)
خیلی درگیر سوالا نباشین..حتی خود کلید سنجش هم احنمالا اشکال داره...

آخرین ویرایش:

مکاترونیک8282

عضو جدید
ریاضی 20
سیالات 35
جامدات 40
دینامیک 15

شیراز شبانه نداره فکر می کنم..

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا