ali-10
عضو جدید
سلام d/dx y" = (d/dx) (dy/dt)= (d/dt)(dy/dx)= (d/dt) (dy/dt)(dt/dx)= (d/dt) y" (dt/dx) 00000000000000000000000000از این بهتر نتونستم تایپ کنم موفق باشی
ممنون ولی این (d/dx) (dy/dt)= (d/dt)(dy/dx) رو بر چه اساسی نوشتی ؟
سلام d/dx y" = (d/dx) (dy/dt)= (d/dt)(dy/dx)= (d/dt) (dy/dt)(dt/dx)= (d/dt) y" (dt/dx) 00000000000000000000000000از این بهتر نتونستم تایپ کنم موفق باشی
عامل مشتق گیری تقدم و تاخر نداره و میتونه جا بجا بشه و مستقل از خود y هستممنون ولی این (d/dx) (dy/dt)= (d/dt)(dy/dx) رو بر چه اساسی نوشتی ؟
سلام.من هم پارسال دقیقا وضعیت شما رو داشتم،یعنی همون ترم پاییز درس کنترل رو برداشته بودم.یه جلسه هم سر کلاس دانشگاه نرفتم(چون استاد حضور غیاب نیمکرد) ولی با خوندن همون جزوه پارسه این درس رو با وجود استاد سختگیر با 17 پاس کردم.خوبی جزوه پارسه اینه که با تست مفهوم رو یاد میده.ولی تستهای اخیر کنکور در درس کنترل از یه نوع خاصی هستن که به نظر من جزوه پارسه جوابگو نیست.حداقل من که تو کنکور پارسال نتونستم تست کنترل بزنمسلام به همگی
من تا الان کنترل پاس نکردم و برای اولین بار دارم از رو جزوه پارسه میخونم نظرتون چیه؟
چون وقت ندارم رو آریاز تمرکز کنم
سلام یه سوال
دوستان شما گروهی میخونین ؟! منظورم اینه که با کسی روند پیشرفت در خوندن دروس رو چک میکنین یا ...... ؟
من که فقط خودم و خودم ، فقط دو تا آزمون سنجش رو ثبت نام کردم و بس !
از همکلاسیای دانشگاه هم که یا رفتن سربازی یا سر کار یا ....... خلاصه اینکه هیچکسی ...
دقیقابلی ، و خیلی هم مفیده ! من به دوستای هم دانشگاهیم برنامه می چینیم ، شما هم می تونید اینجا همراه پیدا کنید
ممنون... اینارو کامل بزنم تقریبا چند درصد ریاضی میشه؟؟
بچه ها لطفا یکی تاریخ آزمون های دی و بهمن پارسه و ماهان رو باااااا قیمت! اگه داره لطف کنه و به من بگه!مرسی
سلام بچه محلدقیقا
برنامه گروهی یه جورایی آدمو متعهدتر میکنه ...............
به هر حال من قزوین هستم هر کی پایست با من ادامه بده بسم ا...
سلامسلام بچه محل
مهندس کجا در س می خونی
خونه یا کتابخونه ؟
اگه کتابخونه ای کدوم کتابخونه ؟ امام خمینی ، شهدا ] علامه ، مسجد نبی ، مسجد جامع ، امام زاده علی نواب ، ...............
باباااا خوشبحالتوون!حسودی می کنیمممم!اینجا که شده تنبل خونه شاعباس!نه سری نه صدایی...
حالا جالب اینه که بعد مجاز شدن یکی یکی رتبه های زیر 500 رو میشن و از زمین و آسمون واسه انتخاب دانشگاه خوب مشاوره میخوان در حالی که الان .......
بیخیال بابا خودتو عشقه .......بچسب بخون به هیشکی هم هیچ چشمداشتی نداشته باش......
نذار مثل من تنهایی و افکار منفی و فشارهای روحی و روانی برنامتو بهم بزنه ............
هدفتو نشون کن برو جلو و با امید قبول شدن بخون که 100 قبول میشی....
من هم ریاضی ها و ترمو و سیالات و استاتیک و دینامیک ماشین را خوندمو در حال حاضر دارم کنترل و مقاوتو میخونم ولی هنوز سراغ دینامیک و انتقال و ارتعاشاتو و طراحی نرفتم. خدا کنه بموقع تموم کنمبر و بچ پایه هستین تا الان هر کی هر چی خونده بنویسه یه مقایسه داشته باشیم.
البته من که خودم عقبم ولی خوب باز خودم مینویسم
استاتیک=1 فصل دیگه تمومه
مقاومت = 2 فصل خونمدم.
اجزا = نخوندم
ریاضی 1 = انتگرال رو تموم کردم]قرار یه فصل دیگه سری ها رو بخونم )
ریاضی 2 = تموم کردم
معادالات = وسطاشم
دروس ساخت = میشه گفت یک سومشون رو خوندم
شما هم بنویسین ببینیم چیکارا کردیم
سلامبر و بچ پایه هستین تا الان هر کی هر چی خونده بنویسه یه مقایسه داشته باشیم.
البته من که خودم عقبم ولی خوب باز خودم مینویسم
استاتیک=1 فصل دیگه تمومه
مقاومت = 2 فصل خونمدم.
اجزا = نخوندم
ریاضی 1 = انتگرال رو تموم کردم]قرار یه فصل دیگه سری ها رو بخونم )
ریاضی 2 = تموم کردم
معادالات = وسطاشم
دروس ساخت = میشه گفت یک سومشون رو خوندم
شما هم بنویسین ببینیم چیکارا کردیم