ارشد 91

وضعیت
موضوع بسته شده است.
عشق از ازل است وتا ابد خواهد بود / جوینده عشق بی عدد خواهد بود / فردا که قیامت آشکارا گردد / هر دل که نه عاشق است رد خواهد بود / چه خوبه درهر شرایطی همه همدیگر رو دوست داشته باشیم وبرای همدیگر ارزش قایل بشیم . ارادتمند همه بروبچه های بامرام و اهل دل که نوعدوستی و مردم داری تو ذات و قلبشونه .... ( درویش )

force

عضو جدید
باسلام
ایا کسی که ریاضی مهندسی پاس نکرده ارزش داره رویه این درس وقت بگذاره و به صورت خوداموز بخونه؟(تسلط به ریاضی متوسط به پایین:()
(یا حتی کلاس های انلاین معتقدی را بره؟)
چون گویا سوالات ریاضی مهندسی نسبت به سایر درس های ریاضی بیشتره و با اینکه یک چهارم مباحث را تشکیل میده ولی حداقل یک سوم سوالات از این بخش میاد

حالا اگر جواب قسمت بالا مثبت باشه کدام مبحث وقت کمتری میگیره و تست بیشتری داره(با عرض شرمندگی تا حالا رنگ این کتاب را هم ندیدم:))

و سوال اخر ایا مباحث ریاضی مهندسی به معادلات و ریاضی 1و2 مرتبط هستش؟

پیشاپیش ممنون از پاسختان

Rheoman

عضو جدید
کاربر ممتاز
باسلام
ایا کسی که ریاضی مهندسی پاس نکرده ارزش داره رویه این درس وقت بگذاره و به صورت خوداموز بخونه؟(تسلط به ریاضی متوسط به پایین:()
(یا حتی کلاس های انلاین معتقدی را بره؟)
چون گویا سوالات ریاضی مهندسی نسبت به سایر درس های ریاضی بیشتره و با اینکه یک چهارم مباحث را تشکیل میده ولی حداقل یک سوم سوالات از این بخش میاد

حالا اگر جواب قسمت بالا مثبت باشه کدام مبحث وقت کمتری میگیره و تست بیشتری داره(با عرض شرمندگی تا حالا رنگ این کتاب را هم ندیدم:))

و سوال اخر ایا مباحث ریاضی مهندسی به معادلات و ریاضی 1و2 مرتبط هستش؟

پیشاپیش ممنون از پاسختان

حتما کتاب مهندس محمود کریمی (انتشارات نصیر) رو تهیه کن و آنالیز فوریه و توابع مختلط رو بخون.اگر زمان لازم رو نداری سری فوریه و نگاشت رو بخون که حتم 2 سوال از 5 سوال مهندسی از این مباحثه

gigili206

عضو جدید
سلام دوستان.
امروز اولین امتحان سنجش برگزار شد دوستان سنجشی چی کار کردید؟ میگم مگه وقت کنکور کم شده؟ اخه پارسال 180 دقیقه بود این ازمونه وقتش 150 دقیقه بود با همون تعداد سوال:surprised:. بچه ها ی پارسه ای ماهانی،... وقت آزمون هاتون چقدر بود همون سه ساعت یا دو ساعت و نیم؟
بعد من اصلا انتظار نداشتم انقدر وقت کم بیارم تازه اگه نیم ساعتشم کم نشده بود باز من نمیرسیدم همه ی سوالاتو بخونم چه برسه بخوام حلشون کنم:cry:. واسه افزایش سرعت چی کار باید کنیم؟

shirin_902

عضو جدید
سلام دوستان.
امروز اولین امتحان سنجش برگزار شد دوستان سنجشی چی کار کردید؟ میگم مگه وقت کنکور کم شده؟ اخه پارسال 180 دقیقه بود این ازمونه وقتش 150 دقیقه بود با همون تعداد سوال:surprised:. بچه ها ی پارسه ای ماهانی،... وقت آزمون هاتون چقدر بود همون سه ساعت یا دو ساعت و نیم؟
بعد من اصلا انتظار نداشتم انقدر وقت کم بیارم تازه اگه نیم ساعتشم کم نشده بود باز من نمیرسیدم همه ی سوالاتو بخونم چه برسه بخوام حلشون کنم:cry:. واسه افزایش سرعت چی کار باید کنیم؟

آزمون پارسه 130 تا سوال و 180 دقیقه وقت بود.:)
فکر می کنم تست زدنت رو باید بیشتر کنی ، و اول تست هایی بزن که سریع حل می شن بعد تست هایی که بلدی ولی حل کردنش زمان بیشتری می بره رو یه علامت بزار و بعد از یک دور تا آخر رفتن برگرد و روی اینا وقت بزار . هر کسی یه روشی داره ، سعی کن تویه همین آزمونا بهترین روش برای تست زدن خودت رو پیدا کنی ;)

ea_mecs

عضو جدید
shirin_902 آزمون پارسه رو چیکار کردین؟ نظرتون راجع به سطح سوالاش چیه؟ تونستید کارنامتون رو بگیرید؟ من که فعلا نتونستم ، گویا سایتش مشکل داره!!!!!
سایر دوستانی که پارسه شرکت کرده اند ، نظرتون رو در مورد آزمون بگین لطفا.

gigili206

عضو جدید
آزمون پارسه 130 تا سوال و 180 دقیقه وقت بود.:)
فکر می کنم تست زدنت رو باید بیشتر کنی ، و اول تست هایی بزن که سریع حل می شن بعد تست هایی که بلدی ولی حل کردنش زمان بیشتری می بره رو یه علامت بزار و بعد از یک دور تا آخر رفتن برگرد و روی اینا وقت بزار . هر کسی یه روشی داره ، سعی کن تویه همین آزمونا بهترین روش برای تست زدن خودت رو پیدا کنی ;)

عجب... پس چرا ازمون ما با 130 سوال 150 دقیقه وقت داشت؟!!؟ دوستان تهرانی که سنجش شرکت کردین آزمون شما هم 150 دقیقه بود؟ چون من شیرازم گفتم شاید فقط واسه ما 150 دقیقه بوده!!! :D این سنجشم انگار قاطی کرده وقت رشته های مختلف رو؟!!:confused:

solarisal

عضو جدید
سلام دوستان.
اره زمان امتحان را نیم ساعت کمتر محاسبه کردن. گفتن از سری بعد اصلاح میشه. من که اصلا به دینامیک ها نرسیدم. سوالاش خوب بود یعنی استاندارد بود. فکر کنم ریاضیاشو خوب زده باشم . با یکی از بچه ها که صبح پارسه داده بود صحبت می کردم میگفت بعضی سوالا محاسباتی بوده و ماشین حساب نیاز داشته....

mech_reza

عضو جدید
سلام
برای انتقال حرارت کتاب پوران پژوهش بهتره یا راهیان ارشد؟ راهیان ارشد چاپ جدیدش منتشر شده

ehsan-inventor

عضو جدید
اره زمان امتحان را نیم ساعت کمتر محاسبه کردن. گفتن از سری بعد اصلاح میشه. من که اصلا به دینامیک ها نرسیدم. سوالاش خوب بود یعنی استاندارد بود. فکر کنم ریاضیاشو خوب زده باشم . با یکی از بچه ها که صبح پارسه داده بود صحبت می کردم میگفت بعضی سوالا محاسباتی بوده و ماشین حساب نیاز داشته....

دوست عزیز در کل فکر می کنم راضی بودی درسته؟؟
الانم می تونم برای آزمونای بعدی ثبت نام کنم؟
سایتش چی بود؟ sanjesh.net که سنجش تکمیلیه...
ممنونم

farzadyar

عضو جدید
عنوانی براش پیدا نکردم

عنوانی براش پیدا نکردم

سلام بچه ها
خسته نباشید
امده بودم در باره آزمون سنجش ازتون بپرسم که دیدم بچه ها خودشون توضیحاتی دادن
اینجوری برداشت کردم که سوالاش استاندارد بوده ( خوب خدارو شکر ) .
البته در جواب اون دوستانی که گفتن وقت کم میاد باید بگم که این طبیعی که آزمون اول وقت کم بیاد من هم اگه یادتون باشه 3 _ 4 هفته پیش این مشکلو مطرح کردم اما الان بعد 2 تا آزمون دیگه که دادم یه خورده این مشکل کمرنگ شده و امید وارتر دارم ادامه می دم .
آرزوی موفقیت دارم برای همتون.
پیروز و سرافراز باشیم ، همگی

باز داشت یادم میرفتا :
بچه هایی که آزمون شرکت کردن می تونن درصد هاشون رو تو قسمت تخمین رتبه سایت مهستان وارد کنن و بهشون میگه که اگه تو کنکور 90 این درصد ها رو می زدن رتبشون چند می شد.

http://portal.mahestan.ac.ir/

solarisal

عضو جدید
دوست عزیز در کل فکر می کنم راضی بودی درسته؟؟
الانم می تونم برای آزمونای بعدی ثبت نام کنم؟
سایتش چی بود؟ sanjesh.net که سنجش تکمیلیه...
ممنونم
پیشنهاد میکنم ثبت نام کنی، مفیده. ولی اگه جای دیگه ثبت نام کردی روزهاشون با هم تداخل داره. مثلا یکی از بچه ها صبح پارسه بود عصری سنجش بعد ازمون دیگه جنازش از سالن اومد بیرون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! سایتش هم دوستمون اشاره کرد از تو خود سایت سنجش هم تعاونیش را بزنی سایت برات باز می شه، فکر کنم برا ثبت نام تا 3/8 فرصت داره. موفق باشی

solarisal

عضو جدید
سلام بچه ها
خسته نباشید
امده بودم در باره آزمون سنجش ازتون بپرسم که دیدم بچه ها خودشون توضیحاتی دادن
اینجوری برداشت کردم که سوالاش استاندارد بوده ( خوب خدارو شکر ) .
البته در جواب اون دوستانی که گفتن وقت کم میاد باید بگم که این طبیعی که آزمون اول وقت کم بیاد من هم اگه یادتون باشه 3 _ 4 هفته پیش این مشکلو مطرح کردم اما الان بعد 2 تا آزمون دیگه که دادم یه خورده این مشکل کمرنگ شده و امید وارتر دارم ادامه می دم .
آرزوی موفقیت دارم برای همتون.
پیروز و سرافراز باشیم ، همگی

باز داشت یادم میرفتا :
بچه هایی که آزمون شرکت کردن می تونن درصد هاشون رو تو قسمت تخمین رتبه سایت مهستان وارد کنن و بهشون میگه که اگه تو کنکور 90 این درصد ها رو می زدن رتبشون چند می شد.

http://portal.mahestan.ac.ir/

از ریزبینی و نکته سنجیتون کمال تشکر را دارم. ولی زمان استاندارد برا ازمون 180 دقیقه است که سنجش بحساب اینکه سوالهای بخش بیومکانیک و... را حذف کرده به اشتباه زمان را 30 دقیقه کاهش داده بود. البته قرار شد از ازمون بعد این روند اصلاح بشه

gharibistudent

عضو جدید
کتاب جامع برای ساخت وتولید کدوم انتشارات خوبه ؟
بعدم ارشد سپاهان همون ارکان یا نه؟

shirin_902

عضو جدید
shirin_902 آزمون پارسه رو چیکار کردین؟ نظرتون راجع به سطح سوالاش چیه؟ تونستید کارنامتون رو بگیرید؟ من که فعلا نتونستم ، گویا سایتش مشکل داره!!!!!
سایر دوستانی که پارسه شرکت کرده اند ، نظرتون رو در مورد آزمون بگین لطفا.

کار نامم رو دیدم، به نظرم سوالا آسون بود! با یه دوره ی مفید قبل از امتحان می شد در صد های خوبی زد . برای من کارنامم باز می شه .

Rheoman

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.کسی که کتاب ارتعاشات راهیان(حسینی) رو مطالعه کرده لطف کنه بگه راضی بوده یا نه؟ اگر کسی کتاب جباری رو هم خونده مقایسه کنه.ممنون

gharibistudent

عضو جدید
جزوه کلاسی ریاضی 1 و2

جزوه کلاسی ریاضی 1 و2

دوستان کسی جزوه کلاسی ریاضی 1 و2 یا معادلات آقاسی رو نداره؟
هر کی داره بذاره تا بقیه هم استفاده کنن ممنون ;)

farzadyar

عضو جدید
یا خدا
دیگه تو تالار پرنده هم پر نمی زنه .
هفته ای یه صفحه هم پر نمی شه ، معلومه که سخت مشغولیدا .
موفق باشید من هم رفتم دیگه موند 1 ماه دیگه بیام ببینم چند چندید.

gharibistudent

عضو جدید
واقعا تاپیم داره خاک میخوره
یکم به تاپیک سراسری نگاه بندازین ببینید چقدر تاپیکشون فعال بوده.نذارین اینجا بی حال باشه
شما هم یکم .....

dieas

عضو جدید
سلام بچها
من نمیدونم آیا باید شرکت کنم یا نه
یا برم خدمت
راستش راهم روشن نیست
ولی نمیخوام دیر شه
اگه قراره ارشد بخونم دوست دارم زودتر شروع کنم
چیکار کنم خدایا
...

وضعیت