فک کنم یه دفترچه با پاسخنامشو حتما میزنه!ولی فک نکنم همه دفترچه یا جواب همه رو بذاره!کسی میدونه جوابای همه دفترچه ها رو میزنن یا هرکدوم که ...... حال کنه؟
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد سال91 امروز منتشر می شود |
مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: آزمون کارشناسی ارشد سال 91 با رقابت 930 هزار و 172 داوطلب برگزار شد و کلید اولیه آزمون امروز منتشر می شود. |
حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: آزمون کارشناسی ارشد در روزهای 26 تا 28 بهمن ماه 90 برگزار شده است و کلید اولیه در 7 اسفند منتشر می شود و داوطلبان پس از مشاهده آن می توانند اعتراض خود را به کلید به صورت اینترنتی اعلام کنند. وی افزود: کلید پاسخنامه به سئوالات در هر یک از کدرشته ها بر اساس برنامه پیش بینی شده از روز یکشنبه 7 اسفند ماه منتشر می شود و داوطلبان تا 15 اسفندماه فرصت دارند اعتراض خود را اعلام کنند. توکلی خاطرنشان کرد: کارنامه داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال 91 در روز چهارم خرداد 91 بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار می گیرد و پس از آن مجازین به انتخاب رشته می توانند در روزهای 5 تا 9 خرداد کد رشته یا کد رشته های مورد نظر خود را در فرم انتخاب رشته درج کنند. مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور اظهار داشت: فهرست اسامی پذیرفته شدگان نهایی در نیمه اول شهریورماه در روزهای 11 تا 13 شهریور اعلام می شود. |
مسلما هر کلیدی بذارن دفترچه اونم می ذارن،اصلا نگران این چیزا نباشید!فقط كليدا رو ميزان اونم مال يه دفترچه بايد خودت تشخيص بدي ؟؟؟؟؟
فقط بگم که من سنجش رو به اصغر فرهادی ترجیح نمی دم! نصفه شب بذارن عمرا نمیام تو سایت!
راستی اسکار چه ساعتیه ؟؟ کدوم کانال پخش می کنه ؟؟؟ (یکم بحثو عوض کنیم)
راستی اسکار چه ساعتیه ؟؟ کدوم کانال پخش می کنه ؟؟؟ (یکم بحثو عوض کنیم)
وایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی میرم میخیسپم انگار نمیاددوازده و نیم
فاکس موویز مستقیم میذاره
کسی میدونه جوابای همه دفترچه ها رو میزنن یا هرکدوم که ...... حال کنه؟
ی خبر جدید
راننده سایت بیدار شده
نتایج تولیمو رو گذاشتن
هورا
هورا
هورا
ی خبر جدید
راننده سایت بیدار شده
نتایج تولیمو رو گذاشتن
هورا
هورا
هورا
من امسال سال اولم بود , اما با توجه به صحبتای دوستام , این کلیدی که اینقد شما ها واسش بی تابی می کنید هم کلید نهایی نیس , یعنی همین کلیدم خود خردادم هزار تا بالا پایین داره و معلوم نمیشه که کی قبوله و کی قبول نیس , حالا من نمی دونم چرا اینقد خودتونو عذاب میدین ؟؟؟؟
یعنی چی....؟؟؟؟؟؟!!!!....
کلید کلیده دیگه....
با با دیگه اینقدرام دری وری نیست که یکی بگه قبول نمیشم بعد تهران قبول شهوچون کسی که قبول نمیشه یعنی رتبش بالای 2500 بوده .تهران رتبه زیره 400 میخواد حتی شبانه هاش.روزانش که زیر 300نه عزیز , کلید کلید نیست , کلیدی که الان میدن , تازه نوبت اون میرسه که کلی دری وری به سنجش بگیمو بعد بریم به جوابای چرتش اعتراض کنیم , عین پارسال بعضی سوالا 2 تا گزینه رو صحیح اعلام می کنن , اااااااااوووووووو کلی دنگ و فنگ داره , البته به طور تقریبی دستت میاد چیکاره ای , اما فک نکن درصدای قطعیو بهت می ده , ممکنه الان فک کنی قبول نمی شی , بعد وقتی رتبه ها بیاد ببینی ترکوندی , اتفاقی که واسه دوستم افتاد و الان داره دانشگاه تهران می خونه ....