مشکلم اینه که نمی دونم چه جوری برنامه ریزی کنم ؟!!! اول همه تست های گروه سیالات رو بزنم ، بعد برم سراغ تست های بقیه گروه ها یا به طور همزمان ، همه دروس رو تست بزنم ؟واسه گروه ریاضی همه تست های هر فصل رو بزنم یا به نظرتون چون وقت نیست ، فصل هایی که تست کمتری تا حالا ازش اومده ، رو بی خیال شم ، فقط خلاصه هاش رو بخونم ؟ واسه هر درس و مرورش چند روز وقت بزارم ؟ با توجه به وقت باقی مانده و اینکه دارم واسه تبدیل انرژی می خونم ، به نظرتون همه تست های سیالات و ترمو و انتقال کتاب های راهیان رو بزنم یا فقط تست های مکانیک کافیه ، تست رشته های شیمی و نفت و معدن ، ... نمی خواد ؟
من روی ریاضی زیاد وقت گذاشتم ، ولی توی آزمون های پارسه نتیجه دلخواه رو نمی گرفتم ، به نظرتون از این به بعد اگه به جای ریاضی بیشتر وقتم رو بزارم روی تستای جامدات بهتر نیست ؟
خیلی ممنون
اول اینکه دوره رو همه درس هارو باهم جلو ببرین ، مثلا برایه بامس سیالاتی در هفته دوبار سیالات ، دوبار ترمو ، دوبار انتقال رو بخونید.
هر روز برای همه باکس ها وقت بزارین ، یعنی 4 درس در روز ، هر درس حدود 2-3 ساعت ( البته اگه 10 ساعت به بالا می خونید)
سعی کنید هر درس رو در روز کامل یک دور کنید ، مثلا سیالات فصل 1 رو از خلاصهتون می خونید بعد چندتا تست می زنید و می رید سراغه فصل بعد ، هر فصلی که بیش تر تو کنکور سوال میاد رو بیشتر تست بزنید . دیگه تعداد تست بر اساسه زمانی که دارید مشخص کنید
من اینجوری دارم دوره می کنم.
و اینکه اگه 50% درس رو کامل بخونید و تسلط پیدا کنید بهتر از 100% خوندنه با نصف تسلط رویه درس!
چون برایه تبدیل انرژی مو خونید درسایه سیالاتی رو تموم کنید سریع تر و دورشون کنید .
در س هایه ریاضیاتی هم اگه بیشتر از 70% خوندین ، به نظره من دیگه بسه و خلاصه هاتون رو کامل کنید و فقط تست بزنید
جامداتی و دینامیکی هم اگه تا 50% درس هارو خودین کافیه و دوره و تست بزنید
فقط سریع یه برنامه بریزین و اجراش کنید . ( از مشاوره پارسه هم کمک بگیرید ، به من کمک کرد تو برنامه ریزی )
ببینید با این وضعیت ، چطور بخونید بهترین نتیجه رو می گیرید .
موفق باشید