من تقریباً درسارو تموم کردم.
ولی تا 30 ام درگیر امتحانای پایان ترمم،
از 1 ام به بعد، میخوام همه رو مرور کنم.
واسه ی مرور چه کتابی پیشنهاد میکنید؟
کتاب سبز سنجش یا بانک سوال راهیان؟[/Q
تا منظورت از مرور چی باشه اگه همنونای رو که خوندی خلاصه نویسی کردی و بخونی کار خیلی خوبی کردی.ولی اگه خلاصه نویسی نکردی که منم یه کار اشتباهم همین بود.زدن تستای که بعد هر فصل پشت بندش میزنی چون زدن دوبارش همه ی درسو یادت میاره.بعد تستای متنوع.کسی که یه بار یه کتابو خونده دیگه بی فایده است دوباره از نو شروع کنه واسه خوندن دیگه وقتی تست میزنی متوجه میشی کدوم فصلا رو مشکل داری که دوباره نگاهشون بندازی.
من دینامک ماشینو از راهیان خوندم ولی تستاش خیلی کمه.الان میخوام تست بیشتر بزنم یه سری میگن همون سوالات مارتینو بزن ولی اونا خیلی تشریحی اند بعضیاشون که اصلا جنبه تست ندارن.کتاب خوب تست چی سراغ دارین؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون میشم
سلام دوستان ، لطفا منو راهنمایی کنید ، دیگه دارم گیج می زنم ،نگاه کتابا می کنم ، استرس می گیرم ، احساس می کنم همه چی یادم رفته ، اصلا نمی دونم چه جوری باید مرور کنم ، کلا با برنامه پارسه می خوندم ، تقریبا به طور متوسط 60 درصد مطالب هر درس رو خوندم ، تست هم خیلی نزدم ، با وجود خوندنم ، درصدام خیلی خوب نمی شد ، خلاصه نویسی هم تقریبا نصفه اول درسا رو نوشتم ، اما بقیه رو پراکنده نوشتم ، حالا نمی دونم این 40 روز اخر رو چی کار کنم ؟ چه جوری برنامه ریزی کنم ؟ممنون میشم راهنماییم کنید .
سلام
به نظر من خلاصه نویسیهات مرور کن وبا زدن تست میتونی مطالب مرور کنی در روزای آخر هم باید تستای جامع بزنی
مشکلم اینه که نمی دونم چه جوری برنامه ریزی کنم ؟!!! اول همه تست های گروه سیالات رو بزنم ، بعد برم سراغ تست های بقیه گروه ها یا به طور همزمان ، همه دروس رو تست بزنم ؟واسه گروه ریاضی همه تست های هر فصل رو بزنم یا به نظرتون چون وقت نیست ، فصل هایی که تست کمتری تا حالا ازش اومده ، رو بی خیال شم ، فقط خلاصه هاش رو بخونم ؟ واسه هر درس و مرورش چند روز وقت بزارم ؟ با توجه به وقت باقی مانده و اینکه دارم واسه تبدیل انرژی می خونم ، به نظرتون همه تست های سیالات و ترمو و انتقال کتاب های راهیان رو بزنم یا فقط تست های مکانیک کافیه ، تست رشته های شیمی و نفت و معدن ، ... نمی خواد ؟
من روی ریاضی زیاد وقت گذاشتم ، ولی توی آزمون های پارسه نتیجه دلخواه رو نمی گرفتم ، به نظرتون از این به بعد اگه به جای ریاضی بیشتر وقتم رو بزارم روی تستای جامدات بهتر نیست ؟
خیلی ممنون
بچه ها امیدوارم که همتون تا الان خوب خونده باشین.من جدیدن تو این دو سه تا ازمون اخر پارسه یه روشی تست میزنم که احساس میکنم درصدام یه ذره رفته بالا روششو میگم لطفا نظرتونو بگین از جنبه های مختلف بررسی کنیم .اصلا بگین این روش بدرد کنکور میخوره؟؟؟؟ممنون میشم
در ضمن من بجای اینکه 80 درصد مطالبو بخونم با راندمان 100% /100%مطالبو خوندم با راندما 80%!!!دینامیکم از اول فقط تست زدم تا کنکور 0 نزنم.
برای ریاضی 35 دقیقه وقت گذاشتم چن ریاضی تست زدنش زمان بر نیست :ریاضی1(10دقیقه) ریاضی2(10د) معادلات(10) راضی مهندسی(5) ریاضی مهندسی فقط بخش مختلطا و نگاشتا رو خوندم که هر سال 2 یا سهتا سوال ازش میاد.
سیالات45 دقیقه:ترمو(15) سیالات(15) انتقالم(15)
جامدات55 دقیقه:استاتیک(20) مقاومت(20) طراحی(15) البته طراحی فصلای که مهم بونو گلچین کردم همشو نخوندم زیاده ........
دینامیک و ارتعاشات 40:که هر کدموش 10 دقیقه وقت میزارم.
اخرش 5 دقیقه میمونه واسه احتیاط اگرم شد 2 3 تا زبانو میزنم تا صفر نشه.
این کل برناممه
سلام ، ثبت نام کنکور آزاد کی شروع میشه ؟
و این که همگی خسته نباشید
اين دو تا فايل رو دانلود كنيد
مشاهده پیوست 79744
مشاهده پیوست 79745
سلام بچه ها خسته نباشيد ديگه تقريبا يك هفته ديگه قرار نتيجه زحماتمون رو بگيريم. اين دو فايل رو كه يكيش رو قبلا تو همين فروم گذاشتند دوباره هم ميذارم(درصد توزيع موضوعي سوالات كنكور 6 سال اخير موسسه پارسه) و همچنين راهنمايي دوران جمع بندي كه موسسه پارسه پيشنهاد داده.
با آرزوي موفقيت براي همگي دوستان
اووپس اشتباه لپي شد منظورم يك ماه بودبی خیال
کجا یه هفته دیگه
فکر کنم منظورت یک ماه دیگه بود درسته1!!!!!!!!!