gharibistudent
عضو جدید
داداش خدا قوت منم سال دومه 1700 شدم ولی مثل خودت ایشالا سال بعد تهران
شما از کی شروع کردین برای خوندن راستی ساخت می خونی یا .....
آخرین ویرایش:
داداش خدا قوت منم سال دومه 1700 شدم ولی مثل خودت ایشالا سال بعد تهران
من سال پیش پارسه بودم واقعا افتضاح. کلاسای شلوغ و بدون تهویه مناسب و عدم هماهنگی در تشکیل بعضی کلاسا راندمان کلاسها رو شدیدا پایین اورده بود. آزموناش هم اصلا استاندارد نبود(شاید بخاطر جایزه هایی که براش گذاشته بودن) نظر من اینه که خودت بخونی بهتره، البته همون موقع ها هم که سر کلاسا می رفتیم می گفتن نصیر بهتره ولی بقول معروف مرغ همسایه غازه. به نسبت وقت و هزینه ای که می کنی مناسب نیست. امسال هم فکر کنم آزمونای سنجشو بنویسم یا ماهان در هر صورت پارسه شرکت نمیکنم. موفق باشیدبهترین موسسه واسه مکانیک فقط پارسه شک نکن جامعه اماریش سال قبل 2500 نفر بود که با توجه به هزینه بالاش نشون میده که داوطلبای جدی میان .سوالاش خیلی کم غلط داره ولی سنجش غلطاش زیاده . ماهان یه عده رو به خاطر هزینه کم و دسترس بودن در اکثر شهرا داره جامعه اماریش هم میگن دروغ مینویسه . اکسین و بقیه رو کامل بی خیال شو چون جامعه اماریشون سال قبل حدود 500 نفر بود و سطح داوطلبا پایین .خلاصه مکانیک و پارسه عجین اند. مشاوراش هم رتبه های تاپ کنکور که خیلی کاربلدن
دوست من 3سال پیش که من میخواستم کنکور بدم، یه دختری 5شنبه، جمعه، از رشت میومد تهران، تو هفته هم که شاغل بود. بستگی به هدفت دارهسلام دوستان، به نظر شما ارزش داره آدم یه روزشو بذاره بیاد تهران (یه ساعت تا تهران راه هست)که بره کلاس ریاضی مهندسی مهندس کریمی و طراحی اجزا شریعت پناه نصیر؟ واقعا موندم چیکار کنم. از طرفی کلاس ها تا اوایل دی طول میکشند و از طرف دیگه شاید درسی که می دهند به آزمون پارسه نرسه و عقبتر باشند.... دوستااان کمک کنید لطفا
دوست عزیز من درباره ی ازموناش گفتم نه کلاساش و تهویه ! میتونی بیشتر بپرسی از اونایی که قبول شدن تو دانشگاههای خوب . موفق باشیمن سال پیش پارسه بودم واقعا افتضاح. کلاسای شلوغ و بدون تهویه مناسب و عدم هماهنگی در تشکیل بعضی کلاسا راندمان کلاسها رو شدیدا پایین اورده بود. آزموناش هم اصلا استاندارد نبود(شاید بخاطر جایزه هایی که براش گذاشته بودن) نظر من اینه که خودت بخونی بهتره، البته همون موقع ها هم که سر کلاسا می رفتیم می گفتن نصیر بهتره ولی بقول معروف مرغ همسایه غازه. به نسبت وقت و هزینه ای که می کنی مناسب نیست. امسال هم فکر کنم آزمونای سنجشو بنویسم یا ماهان در هر صورت پارسه شرکت نمیکنم. موفق باشید
از هفته دوم مهر سیالاتم با پایه متوسطشما از کی شروع کردین برای خوندن راستی ساخت می خونی یا .....
سلام دوستان، به نظر شما ارزش داره آدم یه روزشو بذاره بیاد تهران (یه ساعت تا تهران راه هست)که بره کلاس ریاضی مهندسی مهندس کریمی و طراحی اجزا شریعت پناه نصیر؟ واقعا موندم چیکار کنم. از طرفی کلاس ها تا اوایل دی طول میکشند و از طرف دیگه شاید درسی که می دهند به آزمون پارسه نرسه و عقبتر باشند.... دوستااان کمک کنید لطفا
سلام. شما فکر کنم کار هم می کنید، درسته؟ چیکار می کنید با کار و درس همزمان، منم وضعم مثه شماست.
هر آزمونی خواستید ثبت نام کنید بکنید ، اما پارسه ثبت نام نکنید.
فقط اسم در کرده ،
پولتونو مفت می ریزید دور
اینایی که گفتم تجربه اونایی که پارسال ثبت نام کردن ، البته نا گفته نمونه من سوالای پارسالشو دارم از این سولا غیر استاندارد تر تا حالا ندیده بودم.
حلا خود دانید..........................
4 روز دیگه نگید نگفتیا.
پیروز و سرافراز باشیم ، همگی
دقیقا با نظرتون موافقم. بنظرم بچه ها با هم هماهنگ کنن تا به یه جمع بندی برسیم و یک آزمون را ثبت نام کنیم. تا نزدیکتر و ملموس تر با هم تشریک مساعی کنیم. می تونیم امارهایی که از ازمونای مشترکی که دادیم را در اختیار هم قرار دهیم what do you say ?????????????????????
سلام
من میخواستم کتاب کنترل آریاز برادرانی رو بگیرم . ولی درست اسم کتاب رو نمیدونم . آخه مثله اینکه 2 تا کتاب هست. یکی مهندسی سیستمهای کنترل و یکی دیگه هم کنترل خطی . کدومشو باید بگیرم. لطفا یه سایت واسه فروش یا یه لینکی از کتاب واسم بزارید . ممنون
من ازمونهای ازمایشی سازمان سنجش را قصد دارم ثبت نام کنم.
سلام... بچه ها از روی کتاب راهیان ارشد انتقال حرارت. باید کدوم فصلارو بخونیم؟؟؟ آخه شنیدم بعضی فصلا مال شیمیاس.... ممنون
سلام بچه ها من میخواهم از اول مهر شروع کنم و رتبه زیر500 هم هدفمه.
ترم دیگه را هم میخواهم مرخصی بگیرم (7ترمه تموم میکنم اما به خاطر سربازی مرخصی میگیرم) وکمپلت برای ارشد بخونم
نظرتون چیه؟شدنیه؟
سلام. بستگی به پایه درسیت داره، نمیخوام ناامیدت کنم، ولی خیلی سختهسلام بچه ها من میخواهم از اول مهر شروع کنم و رتبه زیر500 هم هدفمه.
ترم دیگه را هم میخواهم مرخصی بگیرم (7ترمه تموم میکنم اما به خاطر سربازی مرخصی میگیرم) وکمپلت برای ارشد بخونم
نظرتون چیه؟شدنیه؟
معادلات گاج خلاصه و مفید وجمع و جورهسلام
من ریاضی 1و2 از کتاب آقاسی خوندم ولی برای معادلات و ریاضی مهندسی نمیدونم چیکار کنم برای معادلات گاج بهتره یا آقاسی یا کتاب دیگه؟ برای ریاضی مهندسی هم کتاب کریمی خیلی حجیم به نظر میاد ارزش داره بخونیش یا کتاب دیگه ای بگیرم؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
معادلات من خودم اقاسی رو خوندم، و مهندسی حاجی جمشیدی، سر کنکور هم مشکلی نداشتم. البته شنیدم معادلات حاجی جمشیدی هم خوبهسلام
من ریاضی 1و2 از کتاب آقاسی خوندم ولی برای معادلات و ریاضی مهندسی نمیدونم چیکار کنم برای معادلات گاج بهتره یا آقاسی یا کتاب دیگه؟ برای ریاضی مهندسی هم کتاب کریمی خیلی حجیم به نظر میاد ارزش داره بخونیش یا کتاب دیگه ای بگیرم؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
ممنون میشم راهنمایی کنید