(عرفان لالا، سنجش لالا، آمد دوباره مهتاب بالا
لالا لالایی لالا لالایی لالا لالایی، لالا لالایی لالا لالایی لالا لالایی، لالا لالایی لالا لالایی
mehdidadkhah خوابید مثل همیشه،قورباغه ساکت، خوابیده بیشه، javad84 خوابید مثل همیشه،قورباغه ساکت، خوابیده hasht
لالا لالایی لالا لالایی، لالا لالایی لالا لالایی
جنگل لا لالا برکه لا لالا شب بر همه خوش، تا صبح فردا، شب بر همه خوش، تا صبح فردا
لالا لالایی لالا لالایی، لالا لالایی لالا لالایی، لالا لالایی لالا لالایی، لالا لالایی لالا لالایی)
تقديم به اونهايي كه ديشب بيدار بودن!
من همون طور که گفته بودم برگشتم ساعت 5:01 هنوز خبری نیست...دیگه دارم شاکی می شم از این سنجش...(عرفان لالا، سنجش لالا، آمد دوباره مهتاب بالا
لالا لالایی لالا لالایی لالا لالایی، لالا لالایی لالا لالایی لالا لالایی، لالا لالایی لالا لالایی
mehdidadkhah خوابید مثل همیشه،قورباغه ساکت، خوابیده بیشه، javad84 خوابید مثل همیشه،قورباغه ساکت، خوابیده hasht
لالا لالایی لالا لالایی، لالا لالایی لالا لالایی
جنگل لا لالا برکه لا لالا شب بر همه خوش، تا صبح فردا، شب بر همه خوش، تا صبح فردا
لالا لالایی لالا لالایی، لالا لالایی لالا لالایی، لالا لالایی لالا لالایی، لالا لالایی لالا لالایی)
تقديم به اونهايي كه ديشب بيدار بودن!
سلام..اقا من مکانیکی هستم..ولی واسه هوا فضا منتظرم...422 شدم..مردم...کجا قبولم.........
سلام...من همه روزانه تهران رو زدم به غیر پژهشکده....بعدش هم فدوسی مشهد وبقیه روزانه های شهرستانسلام
کجاها رو زدی؟من پارسال با 120 روزانه آیرو خواجه رو اوردم
سلام..کل روزانه های تهران و بعدش فردوسی مشهد-سمنان-تبریز-شیراز.............خودم مشهدی هستم..
آره ولی مصاحبه نرفتم...ظرفیت ها ی امسال و که میدونی ؟مالک رو هم زدی؟
آره ولی مصاحبه نرفتم...ظرفیت ها ی امسال و که میدونی ؟
من سربازی رفتم و زبان هم مدرک دارم...واسه دکترا میگن تو ویزا خیلی مکافات کشیدن بچه های مالک..خیلی ها رد شدن..فردوسی زدم چون اینجا خیلی لز دوستام رفتن برای آمریکا...البته برای دکترا مکانیک.....بعدش مالک نظامیه..امیدم به مشهد....آره-با توجه به ظرفیتا خیلی بعیده مشهدو نیاری
مالک رو چرا نرفتی؟
من سربازی رفتم و زبان هم مدرک دارم...واسه دکترا میگن تو ویزا خیلی مکافات کشیدن بچه های مالک..خیلی ها رد شدن..فردوسی زدم چون اینجا خیلی لز دوستام رفتن برای آمریکا...البته برای دکترا مکانیک.....بعدش مالک نظامیه..امیدم به مشهد....
ممنون...شما الان خواجه می خونی؟ایشالا قبول میشی عزیز
خیر باتوجه به شرایط کاریم مجبور شدم انصراف بدمممنون...شما الان خواجه می خونی؟
انشاا... حتما موفق می شیدخیر باتوجه به شرایط کاریم مجبور شدم انصراف بدم
امسال هم محروم بودم
ایشالا91 میرم مالک
بابا این دیگه کین...کنکور لیسانس رو 3 ماه سر و تسو هم می ارند واسه ارشد..7 ماه..ببین...جومن ما این دیگه کینننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یه چیز قدیما داشتیم!!!
امشب شب سه شنبه است،
فردا شب هم سه شنبه است،
این سه سه شب، اون سه سه شب، هر سه سه شب سه شنبه است
نکنه اینجوریاس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پارسال شب اومدپارسال فک کنم نتایج ارشد ظهر اومد.
نه جون من...کو ...تا شب....پارسال شب اومد
هیچ کس نیست جواب منو بده![]()