ارشد سراسری 90

وضعیت
موضوع بسته شده است.

FarzadEF

عضو جدید
نیمی جان این بنده خدا من باش رودربایسی دارم اما الان یه زنگ میزنم به دوست خانومش اون امار بگیره ایشالا که بشه بگم بتون میدونم چقد استرس دارید . ستایش منو نمیشناسی ؟:دی یه زمان هم کلاسی بودیم نمونه ...میرداماد ....

mehdidadkhah

عضو جدید
دوستان این قدر سایت سنجش را رفرش نکنید......
ان شا الله هر چی خدا بخواهد همان می شود .
برای هم دیگه دعا کنید تا همه قبول شند.

mehdidadkhah

عضو جدید
طبق گزارش رسیده از سازمان سنجش کامپیوتر سرور سنجش به دلیل انبوه کاربران ترکید...

FarzadEF

عضو جدید
با عرض پوزش به خودش زدم جواب نداد به دوست خانومشم زدم گفت الان نمیتونم زنگ بزنم خونشون زشته...

parsa s

عضو جدید
یه راهنمایی : برای افزایش سرعت در رفرش کردن سایت سنجش از F5 استفاده کنید ... !!!

تمام اطلاعیه های صفحه اول سایت رو حفظ شدیم از بس سایتو نیگا کردیم !

nmd

عضو جدید
گمونم باید بریم تخت بگیریم بخوابیم ان شالله فردا
اگه امشب نزنن
هرکی فردا بیاد اساسی به ریشمون میخنده!!!!!!!!!!

راستی سه شنبه از نظر سازمان از کی شروع میشه!!!!!!!!!!!!!

mehdidadkhah

عضو جدید
بچه ها یه وقت نرید بخوابیدا چون اگه نتیجه ها بیاد و شما خواب باشید و یکی از رفقا زنگ بزنه یا اسمس کنه که نتایج اومده تا میاید کامپیوتر را روشن کنید و تو اینترنت برید درجا سکته ی را زدید ...
من تجربه اش را دارم اما اگه خواستید بخوابید حتما حتما گوشیتون را خاموش کنید . سایلنت هم نکنید . جدی می گم سکته ی خفیف می زنید اونم تو جوونی...

.hoda

عضو جدید
بچه ها جدا خیلی دلم میخواد ببینم اولین نفری که خبر اومدن جوابها رو میده کیه!!!؟؟؟:redface:

mehdidadkhah

عضو جدید
در حدیث آمده که هر که اول و آخر دعایش را صلوات بفرسته خداوند دعایش را مستجاب می کنه.
چون نمیشه که خدا اول و آخر دعا را مستجاب کنه و وسطش را نکنه پس همه با هم:
اللهم صل علی محمد و ال محمد

"خدایا تمامی دوستانم و هرکه در این فروم و سایت سنجش منتظر اعلام جواب کنکوره به آرزوش برسان و مصلحت خود را در قبولیش قرار بده .ان شا الله آمین"

اللهم صل علی محمد و ال محمد

nmd

عضو جدید
دوستان حالا که بیکاریم این استخدام شهرداری رو از دست ندیم...حالا مکانیک نیمخوان ...رفته گری..آتش نشانی..حساب داری...حیفه ها!!!!!!!!!!!

850620

عضو جدید
از صفحه 100 به بعد همش شده صحبت در باره زمان اعلام نتيجه نهايي ارشد.
تو را به خدا اين قدر اين تاپيك را پر نكنيد.

اگر سايت سنجش تكون خورد بياييد نظر بديد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا