آره یه جورایی با اون اکانت خیلی مچ بودن همیشه زیر تمام پست های خانوم زوس یه تنکس می گذاشتن ! مشخصه که مولتیشون هستن خیلی تابلو
ولی خوب کل پستاشون رو که بررسی کنید صرفا نو متلکاشون حجم نوشتارشون بر خی کلمات خاص و طرز فکرشون در لحظه ی فشار و.. متفاوت بودنه احساس میشه !
خیلی جالبه واقعا مولتی هم که دوستان میسازن کافی مولتی رو عصبی کنی تا تابلو بشه کیه !
حتی خودم هم یدونه مولتی ساختم چند هفته ی پیش (البته فقط یه تاپیک زد اونم کار فرهنگی بود صرفا) هر چقدر خودم رو کنترل کردم اخرش از زیر دستم در رفت
در واقع اکانت های مولتی شخصیت پشتش واسه همه مشخص هست فقط ممکنه تازه واردین رو فریب بده
الان اگه بخوام بگم می تونم 6 -7 نفر از بزرگان سایت رو نام ببرم که هزارتا مولتی دارن تازه من با این 6 -7 نفر دم خور بودم میشناسمشون
تابلو هست هر چقدرم که بخوایم مثلا یه بابک نامی هست جیغ میزنه که کی هست
یا ...
بگذریم روزه مون هم باطل کردن دوستان
اقای مند اگه هنوز هم شک دارین من حاضرم همین الان بخواهم این مورد رو هم پیگیری کنن

هر چند برای اینکه مطمئن شید بهتون یه مورد رو تو پ.خ نشون میدم تا شکتون برطرف شه .
هر وقت هم موردی براتون ناراحت کننده بود و نتونستید حلش کنید به خدا واگذار کنید . خدا خودش بهتون در روشن شدن موضوع کمک می کنه چون یکبار خودم ازش از صمیم قلب خواستم و اینکارو کرد .
آخرین ویرایش: