خدا رو در روی ما نیست،با ماستاگر جبر از طرف خداوند است ، چطور می شود با آن مقابله کرد؟
که پیروز شد یا شکست خورد
من میگم خیلی چیزا دست ما نیست اینو حس می کنم
حیوون ها هم اختیار دارن و تصمیم می گیرن در مورد اون چیزی که به صلاحشونه از نظر خودشون
من اینو با چشم دیدم

ممنون دوست عزیزمخوب اختیار داریم ولی سرنوشتمون همونیه که از اول تا آخر نوشته شده تو بخت هر کسی اومده از روز اول که چه جوری زندگی می کنه ولی اینو خود آدم با اختیارش فقط یه ذره می تونه تغییرش بده ولی نهایت نهایتش به همون جایی می رسه که تو سرنوشتش از همون روز اول نوشته شده![]()
قبول ندارم در هرکجا و زمان همه از روی فطرت مسیر را می دونن؟
آیا مفهوم زندگی دنیا و آخرت از نظر شما ، یک نیهیلیست در فرانسه ویک ماه پرست مثلا در اورشلیم یا هرجا یکی بوده کدوم به سعادتی که اسلام وعده داده نزدیکترند.نظر اونا از سعادت چیه ؟ آیا همشون مختار بودن
در ضمن به نظرم در محبت مادری اختیار به معنی لغوی خیلی کمتر از غریزه مادری احساس میشه
خودمم سخت می فهمم، ناراحت نباشمن دیگه زیاد اینجا نمیام
نمیفهمم زیاد
سلامسلام دوستان عزیز
حتما بارها در مورد جبر و اختیار مطالبی شنیدید اما سوال اینه
وقتی انسان خودش انتخاب نکرده انسان باشه یا موجودات دیگه (فرشته ،جن ، کبوتر یا........)
وقتی انتخاب نکرده کجا زندگی کنه (زمین ، آسمان ، مریخ ویا ......)
انتخاب نکرده در چه سالی (قبل از میلاد مسیح ، بعد از اسلام یا ........
انتخاب نکرده در چه قاره ای در چه کشوری در چه خانواده ای در چه مذهبی
با چه شکلی با چه قدی بدنیا بیاد ؟
واقعا چقدر می تونه اختیار داشته باشه بعد از تولد؟
شاید جای این تاپیک در بخش معارف باشه اما فعلا اینجا استارت خورد
تو پستهای دیگه سعی میکنم بیشتر توضیح بدم در مورد سوال ؟
لطفا نظراتتونو اعلام کنید
خوب نشنیدید میگن مثلا لقمه حرام روی بچه تاثیر میزاره من خیلی شنیدمسلام
مسلما انسان نسبت به بعضی ازکارها جبردارد ونسبت به بعضی اختبار
مثلا همین سوالات شما درمحدوده جبرانسان است واعمالی مثل نشستن وبرخاستن و انتخاب تمام ارزشها وضدارزشهایی که ازاوسرمیزند محتاراست .
چه اگراینگونه نبود وخطاهای ما براساس مشیت خدا بودوما اختیاری درآن نداشتیم هیچ انسان گناهکاری نباید محازات میشد چون مستولیتی درقبال کارهای خطای خودنداشت
در مورد کتک زدن کسی که اختیار را قبول ندارد زیاد شنیدم حتی شعر هم در موردش هست1 کلام ختم کلام
الان بزن تو گوش خودت چون من میگم
اگه بزنی پس تسلیم جبر اطراف هستی
اگه نزنی پس اختیار و اراده داری
سوال بعد؟
دوست عزيز شما قبل از اينكه به دنيا بياي اصلا نيستي! يعني اينكه عدمي وجود نداري! چطوري ميخواي اختيار داشته باشي كه چي باشي؟سلام دوستان عزیز
وقتی انسان خودش انتخاب نکرده انسان باشه یا موجودات دیگه (فرشته ،جن ، کبوتر یا........)
سلام برادر عزیزدوست عزيز شما قبل از اينكه به دنيا بياي اصلا نيستي! يعني اينكه عدمي وجود نداري! چطوري ميخواي اختيار داشته باشي كه چي باشي؟
اختيار واسه موجود زنده است نه عدم!
یاسی عزیزاختیار مون خیلی کمه باور نداری برو فال قهوه بگیر
من یه بار رفتم عین حقیقتو بهت می گه چه در مورد گذشتت و چه در مورد آیندت باور کن
سلام ولایت جاندوست عزيز شما قبل از اينكه به دنيا بياي اصلا نيستي! يعني اينكه عدمي وجود نداري! چطوري ميخواي اختيار داشته باشي كه چي باشي؟
اختيار واسه موجود زنده است نه عدم!
واقعا من یه بار بیشتر نرفتم ولی جدی جدی عین حقیقتو گفت چه در مورد گذشتم و چه درمورد آیندم و من فقط فالم به نیت آینده تحصیلیم بود که عین حقیقتو بهم گفتیاسی عزیز
ممنون از مطلبت ، اما پیش فالگیر ها نرو ، بعضی وقت ها حرفهایی میزنن که دلو هراسان و چرکین میکنه.
خاله خودم رفته بود پیش فالگیر سالها پیش، فالگیره گفته بود بچه هات تو طالعت زوجند ، خالم گفته بود من سه تا بچه دارم ، گفته بود نه زوجند و اصرار کرده بود .
یک هفته نکشید پسر خالم که سوم راهنمایی بود تو تصادف کشته شد .موندند دو تا بچه
من اون موقع اول راهنمایی بودم

ما تو سر نوشت کلی خودمون هیچ نقشی نداریم وسلام بیشتر از این هم بحث نکنینبچه هاولی بازم تاکید می کنم ما اختیار داریم ولی اختیار مون تو سر نوشت کلیمون خیلی خیلی کمه مثلا اگه خدایی نکرده یکی پدر یا مادرش از دنیا برن کلا سرنوشتش عوض می شه و مثل سابق زندگی نمی کنه پس ما کجای این سرنوشت اختیار داریم
یا اینکه یکی که آی کیوش پایینه خودشم بکشه با اختیاری که خدا بهش داده شبانه روز درس بخونه شبیه اونی که آی کیوش بالای نمی شه پس این اختیار به چه درد می خوره
یا اینکه وقتی که یکی زشته یا خوشکله اختیارش دست خودشه نه
یا .......
ما تو سر نوشت کلی خودمون هیچ نقشی نداریم وسلام بیشتر از این هم بحث نکنین
بچه ها
یاسی ارشد قبول شده ها ، شرینی هم نداده
پس با فالگیری و جادو قبول شدی؟

ولی فال قهوه یه بار داشتم از فضولی می ترکیدم فقط نیت تحصیلی کردم همین 
در مورد شیرینی که ندادی حرف نزدی؟وای خدا چقدر پشت سر مردم حرف در میارن جادو که گناه داره تازه منم خیلی از جادو گرا می ترسم خیلی می ترسم
ولی فال قهوه یه بار داشتم از فضولی می ترکیدم فقط نیت تحصیلی کردم همین
من به خاطر دعاهای والدینم قبول شدمو تلاش خودم![]()
سلام دوستان عزیز