** اخبار اینترنت **

secret_f

عضو جدید
کاربر ممتاز
دارایی یاهو در علی بابا به فروش رفت

دارایی یاهو در علی بابا به فروش رفت



یاهو ۵۷.۴۸ میلیون سهمش در Alibaba.com را به قیمت ۱۹.۸۰ تا ۲۰.۳۰ دلار هنگ‌كنگ با تخفیف ۴.۰ تا ۶.۴ درصد برروی قیمت نهایی ۲۱.۱۵ دلار هنگ‌كنگ، به فروش رساند. یاهو در اولین فروش سهام Alibaba.com در ماه نوامبر ۲۰۰۷ حدود ۱۰۰ میلیون دلار در این شركت سرمایه‌گذاری كرده بود اما این شركت اینترنتی اعلام كرد دارایی مستقیمش در علی بابا را به دلیل افزایش اساسی ارزش سرمایه‌گذاری‌اش از آن زمان تاكنون به فروش رسانده است.
یاهو همچنان ۴۰ درصد دارایی در گروه علی بابا را كه مالك حدود ۷۰ درصد از Alibaba.com است حفظ خواهد كرد كه در نتیجه یاهو ۲۸ درصد سرمایه غیرمستقیم در Alibaba.com خواهد داشت.
 

secret_f

عضو جدید
کاربر ممتاز
نسخه جدید فیس بوك به خاورمیانه رسید

نسخه جدید فیس بوك به خاورمیانه رسید



نسخه جدید فیس بوك موسوم به Lite در خاورمیانه هم راه اندازی شد.
به نقل از البوابه، این نسخه به نشانی lite.facebook.com به خصوص برای كاربرانی طراحی شده كه با سرعت كمی به اینترنت متصل می شوند و برای همین قادر به استفاده مناسب از سایت هایی كه حاوی اطلاعات زیاد و متنوع هستند، نمی باشند.
این نسخه اولین بار برای كاربران كشورهای هند و آمریكا كه از بیشترین كاربران در فیس بوك برخوردارند راه اندازی شده و پس از آن به تدریج در دیگر كشورها نیز قابل دسترس خواهد شد.
در نسخه موسوم به Lite برخی امكانات اضافی و نه چندان پركاربرد فیس بوك حذف شده و تا سرعت بالاامدن صفحات افزایش یابد. البته قابلیت های اصلی این سایت مانند نمایش وضعیت، ارسال عكس و فیلم و روش های مختلف كسب اطلاع از دوستان كماكان قابل دسترس است. تعداد كاربران فیس بوك در جهان هم اكنون از مرز ۲۵۰ میلیون نفر گذشته است.
 

secret_f

عضو جدید
کاربر ممتاز
نسل جدید محصولات اینتل برای سیستم‌های الكترونیكی همراه

نسل جدید محصولات اینتل برای سیستم‌های الكترونیكی همراه



شركت اینتل كه هفته جاری نسل جدید محصولات خود را معرفی می‌كند، در تلاش است با تاكید بیشتر بر سیستم‌های الكترونیكی همراه وارد بازارهای جدیدتری شود.
به نقل از اینفورمیشین‌ویك، این شركت قصد دارد در "همایش توسعه‌دهندگان اینتل " كه طی هفته جاری در سانفرانسیسكو برگزار می‌شود، نسل جدید تراشه‌های همراه خود را كه كوچك‌تر و سریع‌تر از مدل‌های پیشین هستند، معرفی كند.
این تراشه‌های جدید از سال آینده در نسل جدید لپ‌تاپ‌ها، نت‌بوك‌ها و حتی گوشی‌های هوشمند و دستگاه‌های دیجیتالی فوق همراه مورد استفاده قرار می‌گیرند.
شركت اینتل در جریان تولید تراشه‌های كوچك‌تر و سریع‌تر با سرعت قابل‌ملاحظه‌ای گام برمی‌دارد تا از این طریق بتواند ضمن كاهش مصرف انرژی در تراشه‌های رایانه‌ای، سرعت پردازشی آن‌ها را افزایش دهد.
"استیو اسمیت " مدیر گروه عملیات‌های دیجیتالی سازمانی اینتل توضیح داد كه با توجه به قانون مور(Moore)، حجم به‌كارگیری ترانزیستورها روی یك تراشه هر دو سال دو برابر می‌شود. این جریان موجب می‌شود تا سرعت پردازنده‌ها به میزان قابل توجهی افزایش یابد.
 

secret_f

عضو جدید
کاربر ممتاز
۱۰ لوگوی برتر گوگل انتخاب شد

۱۰ لوگوی برتر گوگل انتخاب شد



ابتکار گوکل برای جلب توجه جهان نسبت به موضوعی خاص با طرح لوگوهای متنوع مورد بررسی نشریه تلگراف قرار گرفته و این نشریه ۱۰ طرح برتر این شرکت را طی سالهای اخیر انتخاب کرده است.
تغییر لوگوی گوگل که از ابتدا به اخباری جالب توجه در میان اخبار مرتبط با جهان تکنولوژی تبدیل شد آخرین بار در تولد موتور جستجوی گوگل و پس از آن به مناسبت تولد کنفسیوس تغییر پیدا کرد.
نشریه تلگراف با نگاهی کلی از میان تمامی طرحهای لوگوی موتور جستجوی گوگل از سال ۲۰۰۲ تا کنون ۱۰ طرح برتر را انتخاب و اعلام کرده است.
گوگل توجه کاربران را با ایجاد تغییر لوگوی صفحه اول خود به راحتی متوجه موضوعی خاص می کند که این لوگوهای تغییر یافته به doodle شهرت پیدا کرده اند.
دو طرح اخیر لوگوی گوگل طرح Google و Confucius توسط طراحی به نام دنیس وانگ طراحی شده است.
لوگوی پاپ آرت-۶ آگوست ۲۰۰۲: این طرح به مناسبت تولد ۷۴ سالگی «اندی وارهول» نقاش و به منظور یادآوری یکی از آثار نقاشی اش که در سال ۱۹۶۷ از «مریلین مونرو» هنرپیشه فرانسوی خلق شده بود در لگوی گوگل گنجانده شد.
لوگوی اینشتین-۱۴ مارچ ۲۰۰۳: در این تاریخ حرف O اول در کلمه گوگل به چهره ای دایره وار از آلبرت اینشتین تبدیل شد تا یاد آور صد و بیست و چهارمین سالگرد تولد این فیزیکدان مشهور شود.
معادله مشهور وی (e=mc۲) که بر اساس آن می توان جرم را به انرژی تبدیل کرد در قسمت حرف E لوگو نمایش داده شده است.
لوگوی دی ان ای-۲۵ آوریل ۲۰۰۳: در این طرح یک مارپیچ دوگانه جایگزین دو حرف O در لوگو شده است تا یاد آور پنجاهمین سالگرد کشف درزوگسی ریبونوکلئیک اسید یا دی ان ای توسط جیمز واتسن و فرانسیس کریک باشد.
لوگوی پرنده-۱۷ دسامبر ۲۰۰۳: صدمین سالگرد ابداع اولین هواپیمای سبک وزن توسط برادران رایت به واسطه این طرح برای کاربران یادآوری شد. در این طرح دو ملخک هواپیما جایگزین دو O گوگل شده اند.
لوگوی داوینچی-۴ ژانویه ۲۰۰۶: پانصد و پنجاه و سومین سالگرد تولد هنرمند مشهور ایتالیایی ، لئوناردو داوینچی به واسطه تعدادی از طرحهای این هنرمند و ترکیب آنها در لوگوی گوگل یادآوری شده است.
طرح آناتومی مشهور وی به همراه تصویر مونالیزا در این لوگو به ترتیب جایگزین حروف O اول و دوم شده اند.
لوگوی بریل-۴ ژآنویه ۲۰۰۶: یکی از جالب ترین طرحهای این موتور جستجو طرحی است که به مناسبت صد و نود و هفتمین سالگرد تولد لوئیس بریل خالق الفبای بریل برای نابینایان بر صفحه اول گوگل قرار گرفت.
این طرح با پنج نقطه آبی، سه نقطه قرمز، سه نقطه زرد، چهار نقطه آبی، سه نقطه سبز و دو نقطه قرمز نام گوگل را به زبان بریل نوشته است.
لوگوی جیغ- ۱۲ دسامبر ۲۰۰۶: این طرح نیز به مناسبت صد و چهل و ششمین سالگرد تولد ادوارد مونک خالق تابلوی مشهور «جیغ» ارائه شده است. سر تنها شخصیت موجود در تابلو جایگزین O دوم لوگوی گوگل شده است.
لوگوی مایکل جکسون-۲۹ آگوست ۲۰۰۹: چند ماه پس از مرگ خواننده مشهور پاپ مایکل جکسون هر دو حرف O گوگل توسط یک جفت پا جایگزین شدند که کفشها و لباس مخصوص این خواننده این دو پا را پوشانده بود.
این لوگو در واقع به مناسبت پنجاه و یکمین سالگرد تولد این خواننده مشهور طراحی شده بود.
● سری یوفوها:
لوگوی پدیده ناشناخته-۵ سپتامبر ۲۰۰۹: در این طرح بشقاب پرنده ای بر فراز لوگو در حال پرواز است و تابش نوری از این یوفو بر روی O دوم لوگو تابیده شده و آن را به سوی خود می کشد.
با کلیک بر روی این طرح صفحه ای از نتیجه جستجوی واژه های "پدیده های ناشناخته" باز می شد. با این حال گوگل در آن زمان منظور قطعی خود را از طرح این لوگو اعلام نکرد.
لوگوی دایره های مرموز-۱۲ سپتامبر ۲۰۰۹: این طرح تنها دو هفته پس از انتشار طرح پدیده های ناشناخته بر روی صفحه اول گوگل گذاشته شد و با افزایش علامتهای سئوال درباره مفهوم طرحها کلمه گوگل در این طرح توسط یک یوفو بر روی سطح یک مزرعه حک شد.
این طرح نیز به صفحه جستجوهای دایره های مزارع ارتباط یافته بود. پس از آن طرحی دیگر به نام هجوم مریخی در ادامه لوگوهای مرموز گوگل قرار گرفت و همچنان کسی از منظور طرحهای عجیب گوگل آگاه نشد.
اما در نهایت این شرکت اعلام کرد چند طرح اخیر خود را به مناسبت صد و چهل و سومین سالگرد تولد اچ جی ولز ارائه کرده است. طرحهای استفاده شده در این چند لوگو تم اصلی داستانهای این نویسنده مشهور بوده است.
 

اهورا25

کاربر فعال اینترنت و وبگردی
نقش آيكان در حاكميت اينترنت دچار تغيير شد

نقش آيكان در حاكميت اينترنت دچار تغيير شد






آمريكا روز چهارشنبه 30 سپتامبر (8 مهر) ‌اعلام كرد كه به ساير دولت‌ها و بخش خصوصي نقش نظارتي بيشتري در سازماني مي‌دهد كه تصميماتش بر چگونگي انتقال ترافيك داده‌هايي از اي‌ميل گرفته تا پست‌هاي تويتر اثر مي‌گذارد.به گزارش آسوشيتدپرس اين اقدام پس از آن صورت مي‌گيرد كه ناظران اروپايي و ساير منتقدان، مي‌گفته‌اند دولت آمريكا را كنترل بيش از حد بر سيستمي دارد كه صدها ميليون كاربر در سراسر جهان دارد. اين منتقدان از جمله از تاخير در ارائه آدرس‌ها به زبان‌هاي ديگر غير از انگليسي شكايت داشته‌اند.
بالاخره دولت امريكا چهارشنبه كوتاه آمد و ارتباطاتش را به طور كامل با سازمان اينترنتي، "مؤسسه اينترنتي براي اعداد و نام‌هاي اختصاص يافته" (ICANN) قطع كرد.
در عوض دولت آمريكا موافقت كرد از هيات‌هاي مشورتي متشكل از نمايندگان دولت‌ها و بخش خصوصي از همه جهان استفاده كند.
اين هيات‌ها به بازبيني‌ تصميم‌هاي ICANN خواهند پرداخت تا اين تصميم‌ها به صورت علني گرفته شوند،‌ بيانگر منافع عمومي باشد، باعث تقويت پايداري و ترغيب رقابت ميان نام‌هاي دامنه شوند، كه در دنباله‌هاي مستعار com. و ساير پسوندها قرار دارند.
تصميمات ICANN مي‌تواند بر نام‌هاي دامنه‌هاي در دسترس،‌ اينكه آنها به چه زباني هستند و اينكه قيمت آنها چقدر است، تاثير بگذارد.
راد بكستروم، رئيس سابق امنيت سايبر آمريكا كه در ماه جولاي به عنوان مدير كل ICANN انتخاب شد، ‌در اين باره گفت:‌ "اينترنت كه در مسير طولاني 100 درصد آمريكايي بودن تا 100 درصد جهاني شدن است."
وزارت تجارت آمريكا تضمين كرده است تنها يك كرسي در اين هيات‌ها به خود اختصاص خواهد داد و بقيه كرسي‌ها در هيات‌ها را رهبران انتخاب شده بوسيله ICANN و كميته مشورتي مقامات دولتي آن پر خواهند كرد.
اما توصيه‌هاي اين هيات‌ها براي ICANN الزام‌آور نخواهند بود و وزارت تجارت آمريكا نظارت خود را بر دستكاري در پيچ و مهره‌هاي نام‌هاي دامنه‌ها بر اساس يك قرارداد جداگانه با ICANN حفظ خواهد كرد. آن قرارداد در سال 2011 به پايان مي‌رسد.
قرارداد جديد كه نقش وسيع‌تر ICANN در تعيين دستور‌االعمل‌ها و خط‌ مشي‌ها پوشش مي‌دهد از روز پنج‌شنبه اول اكتبر به به اجرا در آمد.

ICANN همچنين توافق كرد كه يك سازمان غيرانتفاعي كه مقر مركزي آن در آمريكا- مارينا دل ري، كاليفرنيا- باقي بماند و دفترهايي در سراسر دنيا داشته باشد.

بكستروم گفت برخي از منتقدان خارجي ممكن است بگويند كه اداره اينترنت هنوز حقيقتا جهاني نشده است، اما اين توافق نهايتا باعث تقويت بين‌المللي‌شدن مستمر ICANN مي‌شود.

بكستروم گفت: "دولت آمريكا مي‌گويد؛ قبول، شما يك به سازمان با سهامداران متعدد هستيد. تبريك مي‌گويم. اكنون با مجموعه‌‌اي جديد از چالش‌ها روبه‌رو هستيم."
گرجه آمريكا ديگران در نظارت در اين هيات‌هاي سهيم كرده است،‌ اما انتظار مي‌رود كه مقامات وزرات تجارت آمريكا بيش از گذشته از فعال شوند. در گذشته آمريكا ندرتا از قدرت وتويش در تصميمات ICANN استفاده مي‌كرد و بازبيني رسمي و عمومي را كه در توافق جديد پيشنهاد شده است را هدايت نمي‌كرد.
ICANN نظارت بر نام‌هاي دامنه‌هاي اينترنتي را بر اساس رشته‌اي از توافقاتي غيردقيق با دولت آمريكا به عهده دارد كه ببشترين پشتيباني مالي از توسعه اينترنت را عمل مي‌‌‌آورد. اين دوران در روز چهارشنبه به پايان رسيد.

بسياري از منتفدان ‌ICANN و نظارت آمريكا بر آن از جمله ویویان ردینگ (Viviane Reding) کمیسيونر جامعه اطلاعاتي در اتحادیه اروپا پايان يافتن اين دوران را فرصتي براي اصلاح مديريت اينترنت مي‌داند.

بر اساس مصالحه‌اي كه در قرارداد جديد به عمل آمده است،‌ هيات‌هاي نظارتي بايد هر سه تا چهار سال گزارش‌هايي را منتشر كنند. تعيين تركيب اين هيات‌ها عمدتا بر عهده مدير كل ICANN، يك آمريكايي، رئيس آن يك نيوزيلند، و رئيس كميته مشورتي دولتي،‌در حال حاضر يك لتونيايي است.
ردينگ،‌ در بيانيه‌اي چهارچوب جديد را ستود و گفت اكنون كه دولت‌هاي ديگر دست بازتري در ICANN دارند بايد از امتياز اين فرصيت استفاده كنند.
ICANN اميدوار است در ماه‌هاي آينده اميدوار است به تغييردادن روال‌ها براي افزودن پسوندهاي نام دامنه بپردازد كه احتمالا صدها هزار آدرس اينترنتي جديد را به وجود خواهد آورد. شروع اين كار براي مدتي به تاخير انداخته شده است كه به خاطر اعتراضات در اين مورد است كه صاحبان نشان‌هاي تجاري ممكن است مجبور شوند هزاران نام‌هاي دامنه را صرفا براي حفظ حقوق مالكيت معنوي‌‌شان را بخرند.

ICANN همچنين در شرف اجازه دادن به اين امر است كه كل‌ آدرس‌هاي اينترنتي براي اولين بار بتوانند به زبان‌هاي ديگر به غير از زيان انگليسي باشند، به اين ترتيب آنلاين‌شدن براي افرادي كه اكنون مجبورند براي رسيدن به وب‌سايت‌هاي به زبان خودشان بايد انگليسي تايپ كنند،‌ ساده‌تر خواهد شد.
مقامات ICANN مي‌گويند مدتي به زمان نياز دارند تا به راه‌هايي برسند تا از شيادي جلوگيري كنند و به طور مناسبي پسوندهايي جديد به زبان‌هاي ديگر را تعيين كنند.
 

اهورا25

کاربر فعال اینترنت و وبگردی
گوگل Wave شروع به کار کرد

گوگل Wave شروع به کار کرد






سرویس شبکه اجتماعی گوگل Wave که ترکیبی از ایمیل، پیام فوری و ویرایش ویکی‌مانند است، به طور آزمایشی راه‌اندازی شدبه گزارش بی‌بی‌سی، کاربران برای پیوستن به این سرویس نیاز به داشتن یک دعوت‌نامه دارند. گوگل 100 هزار دعوت‌نامه را به اعضای شبکه گوگل ارسال کرده‌است و هر کدام از این افراد می‌توانند 5 نفر دیگر را به شبکه دعوت کنند
لارس راسموسن، طراح و برنامه نویس Wave، این سرویس را "یک ابزار ارتباطی و همکاری" توصیف می‌کند.
یکی از قابلیت‌های Wave، تایپ همزمان و زنده مطالب و پست‌هاست. به این ترتیب دوستان شما می توانند مطالبی را که تایپ می‌کنید را به طور زنده و همزمان مشاهده کنند.
از طرفی قابلیتی شبیه ویرایش ویکی در Wave گنجانده شده‌است که به دوستان اجازه ویرایش پست‌ها و مطالب یکدیگر را می‌دهد.
Wave همچنین از HTML5، که نسخه جدید زبان HTML است، پشتیبانی می‌کند.
این سرویس با اکثر مرورگرهای اینترنت کار می‌کند ولی کاربران مرورگر مایکروسافت (IE) باید برنامه‌ای به نام Chrome Frame را نصب کنند.

 

fjalili

عضو جدید
تصاویری از دفاتر facebook و twitter

تصاویری از دفاتر facebook و twitter

شاید برای خیلی ها جالب باشد که بدانند کارمندان سایتهای فیس بوک و تویتر در کجا کار میکنند و دفتر مرکزی آنها چگونه جایی است.
از لینک زیر میتوانید عکس هایی را که دفاتر اصلی این دو سایت مطرح گرفته شده ببینید:

http://www.asriran.com/fa/pages/?cid=87595
 

fjalili

عضو جدید
برترین اشتباهات اینترنتی جهان

برترین اشتباهات اینترنتی جهان


ممیزهای بی مصرف: سر تیم برنرز لی دانشمند انگلیسی علوم رایانه ای که با ابداع WWW در سال 1989 به شهرت جهانی دست یافت به طور کلی انسانی موفق به نظر رسیده و کمتر در کارهایش ایرادی پیدا می شود اما وی به تازگی اعتراف کرده است که تصمیم وی برای استفاده از دو ممیز آزار دهنده پس از http در آدرسهای اینترنتی تصمیمی اشتباه بوده و اگر فرصتی برای تغییر یکی از بخشهای این ابداع جهانی اش داشته باشد این دو ممیز غیر لازم و اضافه را از آدرسهای اینترنتی حذف خواهد کرد.

قسمت چهارم به جای قسمت اول: شرکت اپل در حدود دو سال پیش قسمت اول یک سریال ویدئویی را برای فروش بر روی فروشگاه آی تیونز خود قرار داد اما در نهایت مشخص شد این فایل در واقع قسمت چهارم از سریال است و به دلیل بروز اشتباه در شماره تولید اپیزود و شماره پخش به اشتباه بر روی اینترنت قرار گرفته است. این شرکت پس از 24 ساعت فایل را از روی فروشگاه اینترنتی خود برداشته و برای جبران دو دلار به کاربرانی که به اشتباه این فایل را از شبکه برداشته بودند پرداخت کرد.

گوگل اسپم می شود:
سیستم مبارزه با نامه های ناشناس یا اسپم شرکت گوگل بدون شک یکی از بهترینها است. با این حال چند سال پیش این سیستم به صورت تصادفی وبلاگ جستجوی گوگل را به عنوان اسپم شناسایی کرد و تیم به روز رسانی این وبلاگ به پیامهای هشداری که اعلام می کرد "در صورتی که اعلام نکنید اسپم نیستید این وبلاگ حذف خواهد شد" توجهی نکردند. زمانی که وبلاگ به صورت خودکار حذف شد کاربر دیگری با نام دامنه مشابه بر روی شبکه قرار گرفت. تیم به روز رسانی این وبلاگ در ابتدا گمان بردند قربانی هکرها شده اند اما سپس به اشتباه خود پی برده و نام دامنه را بازگردانده و تمامی اشتباه خود را بر روی وبلاگ گوگل شرح دادند.

هرگز از اسمت به عنوان رمز ورود استفاده نکن:
انتخاب رمز ورودی محکم و غیر قابل نفوذ از مشکلات بسیاری از کاربران اینترنتی به حساب می آید. با این حال می توان گفت تقریبا تمامی کاربران در طول زندگی خود از رمزهای ساده و قابل پیش بینی مانند "1234" استفاده کرده اند. دو سال پیش یکی از کارمندان دولتی ایالت نوادا با انتخاب رمز ورود نامناسب دچار مشکل بزرگی شد. به آدرس اینترنتی این فرد نامه ای ارسال شده بود که آموزش قدم به قدم ارسال نامه های هفتگی فرماندار به خارج از محیط کار بود. این نامه با نام کاربری "فرماندار" و با رمز ورود "kennyc" نام فرماندار سابق نوادا عنوان شده بود.

نتیجه جنگ با یو تیوب:
شرکت قدرتمند رسانه ای Viacom برای سالها مجادلات فراوانی بر سر تخلف از کپی رایت با سایت یو تیوب داشت که در نهایت این مجادلات را در حالتی به پایان رساند که در میان دیگر شرکتهای رسانه ای به شرکتی متخلف از قوانین کپی رایت شهرت پیدا کرد. این شرکت دریافت از فایلی استفاده کرده است که اجازه پخش نداشته و به همین دلیل مورد خشم شرکتهای دیگر قرار گرفت و در نهایت تلاشهایش برای محکوم کردن یو تیوب به نتیجه ای معکوس دست یافت.

انتشار تمامی جستجوهای اینترنتی:
در سال 2006 شرکت AOL به صورت داوطلبانه اطلاعات جستجوی 650 هزار نفر از کاربران خود طی دوره ای سه ماه که در حدود 20 میلیون جستجوی اینترنتی را تشکیل می داد را منتشر کرد. همچنین نام کاربری AOL به نامهای کاربری اتفاقی تغییر پیدا کرد تا افراد بتوانند نتایج جستجوهای انجام گرفته توسط هر یک از کاربران را به همراه مشخصات شناسایی آنها بیابند. واضح است که جامعه آنلاین از این حرکت AOL به شدت عصبانی شد و این شرکت نیز به سرعت و با ابراز تاسف تمامی اطلاعات منتشر شده را از شبکه برداشت.

تولد اولین ویروس:
در تاریخ دوم نوامبر 1988 رابرت موریس فارق التحصیل علوم رایانه ای دانشگاه کرنل برنامه ای تجربی نوشت و آن را به اینترنت وارد کرد که در نهایت به اولین کرم یا ویروس اینترنتی تبدیل شد. با وجود اینکه هدف این دانشجو به هیچ وجه خرابکاری نبوده و تنها قصد داشته تا میزان وسعت اینترنت را بسنجد، این کرم به وظیفه خود عمل کرده و در حدود 600 هزار رایانه را غیر قابل استفاده کرد. موریس به اتهام تقلب و تخلف در اینترنت به سه سال کارآموزی اجباری، 400 ساعت خدمات اجتماعی و پرداخت 10 هزار دلار خسارت شد، وی اکنون در موسسه ام آی تی مشغول به کار است.

جهان در تاریکی آنلاین:
در اوایل سال جاری در حدود یک میلیون سایت اینترنتی سوئدی با دامین کشور سوئد (.se) در حین انجام سرویسهای معمولی دامنه دچار اختلال شده و به مدت یک ساعت از کار افتادند. این اختلال به دلیل اشتباه در نوشتن قسمتی از به روزرسانی دامنه رخ داد و در حدود ده ها میلیون سایت در سرتاسر جهان را از کار انداخت، در واقع این اختلال کوچک می توانست جهان را با بحرانی بزرگ مواجه کند.

مطلب عیناً از سایت عصر ایران.
 
آخرین ویرایش:

fjalili

عضو جدید
تصویر و ویدئو بر روی تویتر

تصویر و ویدئو بر روی تویتر

-
با توجه به اینکه سایت twitter به عنوان یک سایت مناسب برای خبر رسانی و منبع تلقی میشود اجازه ذخیره کردن تصویر و ویدئو را نیز در اختیار کاربرانش قرار داده است. در ابتدا تویتر امکان درج خبر و یا لینک تصاویر و عکس را گذاشته بود.
با استفاده از سایت twitpic.com با همان نام کاربری و پسورد تویتر می توان عکس ذخیره کرد و همچنین با استفاده از سایت http://www.gawkk.com نیز میتوان در تویتر ویدئو نیز ذخیره کرد و به عنوان خبر و یا منیع در اختیار سایرین قرار داد.

جالب اینکه سایت twitpic.com همانند یوتیوب به هریک از کاربران یک ایمیل اختصاصی میدهد که اگر خواستند با ارسال عکس به آن ایمیل اختصاصی، آن را مستقیماً و بدون ورود به سایت بر روی تویتر قرار دهند.

از آنجاییکه محدودیت اینترنتی برای خبر رسانی برای خیلی از کشورها دردسرساز شده است. سرویس ایمیل مستقیم ،به خیلی از سایتها کمک کرده است که بتوانند بدون دسترسی به خودشان و صرفاً با ایمیل کردن عکس و یا ویدئو، آن را منتشر کنند. این امکان باعث میشود حتی منابع خبری با موبایل خود ،به راحتی و سرعت اخبار را بر روی سایت منتقل کنند.
سایت twitpic.com با انتشار هر عکس بر روی خود، آدرس آن را نیز در سایت مقابل twitter.com منتشر می کند و با این کار اتصال بین خود و تویتر را برقرار میکند.

-
 

اهورا25

کاربر فعال اینترنت و وبگردی
اینترنت آماده ارائه آدرس‌های غیرانگلیسی می‌شود

اینترنت آماده ارائه آدرس‌های غیرانگلیسی می‌شود


اینترنت آماده می‌شود که یکی از بزرگترین تغییرات در تاریخ چهاردهه‌ا‌ی‌اش را از سر بگذراندانتظار می‌رود این هفته نام‌های بین‌المللی دامنه‌ها - یا آدرس‌های سایت‌ها - مورد تایید قرار بگیرد، و به این ترتیب این آدرس‌ها را می‌توان به زبان‌های غیرانگلیسی نوشت.
به گزارش آسوشیتدپرس "مؤسسه اينترنتي براي اعداد و نام‌هاي اختصاص يافته" (ICANN)گروه غیرانتفاعی که بر نام‌های دامنه‌ها نظارت مي‌کند - این هفته اجلاسی را در سئول برگزار می‌کند.
نام‌های دامنه،‌ نام‌های مستعار پشت هر وب‌سایت، آدرس ای‌-میل و پست‌های تویتر است که با کلماتی مانند com و سایر پسوندها مشخص می‌شوند.
یکی از موضوعات کلیدی که هیات مدیره ICANN در این گردهمایی این هفته در مورد آن تصمیم خواهد گرفت، این است که آیا برای اولین بار اجازه دهد تا کل آدرس اینترنتی با الفبایی نوشته شود که بر اساس حروف لاتین نباشد. این کار بالقوه وب را برای تعداد بیشتری از افراد در سراسر دنیا دسترس‌پذیر خواهد کرد،‌ چرا که به این ترتیب می‌توان آدرس‌ها را با کاراکترهای گوناگون مانند عربی، کره‌ای، ژاپنی، یونانی، هندی و سیریلیک (الفبای روسی) نوشت.
پیتر دنگیت تراش، رئیس هیات مدیره ICANN روز دوشنبه 26 اکتبر (4 آبان) به گزارشگران گفت: "این اقدام بزرگترین تغییر فنی است که اینترنت چهل سال پس از ابداعش، دستخوش آن می‌شود." او این تغییر را یک ویژگی بسیار پیچیده از لحاظ فنی نامید و گفت که انتظار دارد که هیئت مدیره روز جمعه، آخرین روز کنفرانس مورد تصویب قرار گیرد.
سابقه اینترنت به تجربیاتی در دانشگاهی در آمریکا در سال 1969 بازمی گردد، اما تنها در اوائل دهه 1990 بود که استفاده از آن به فراتر از دانشگاه‌ها و موسسات تحقیقاتی گسترش یافت و میان مردم رواج پیدا کرد.
رود بکستروم، رئیس جدید ICANN و مدیرعامل آن گفت اگر این تغییر مورد تصویب قرار گیرد، ICANN پذیرش تقاضاها برای نام‌های دامنه غیرانگلیسی را آغاز خواهد کرد و اولین مدخل‌ها به این سیستم احتمالا در میانه سال 2010 به وجود خواهند آمد.
تراش گفت برای تحقق این تغییر لازم است که یک سیستم ترجمه به وجود آید که تبدیل الفباهای مختلف را به آدرس درست ممکن کند.
او گفت: "ما مطمئن هستیم که این تغییر عملی خواهد شد، زیر یکی دو سال است که در حال آزمایش کردن آن بوده‌ایم. و بنابراین کاملا آماده شروع به راه‌انداختن آن هستیم."
بکستروم، رئیس سابق امنیت سایبر در آمریکا، گفت که از 1.6 میلیارد کاربر اینترنت در سراسر جهان، بیش از نیمی از آنها از زبان‌هایی استفاده می‌کنند که الفبای آن بر اساس الفبایی غیر از لاتین است.
او گفت: "بنابراین این تغییر بسیار مورد نیاز است، نه تنها برای نیمی از کاربران اینترنت در حال حاضر، بلکه در حالیکه استفاده از اینترنت مداوما گسترش می‌یابد،‌ بیش از نیمی از کاربران احتمالی آینده اینترنت."
بکستروم در اظهارات پیشین‌اش به شرکت‌کنندگان در کنفرانس یادآوری کرد که بسیاری از افراد تنها سه تا پنج سال پیش می‌گفتند که استفاده از الفبا‌های غیر لاتین برای نام دامنه‌ها غیرممکن است.
او گفت: "‌اما اجتماع و گروه سیاستگذاری و کارکنان و هیئت مدیره این موانع را پشت سر گذاشتند، کاری که بسیار پرارزش است."
مقر ICANN در آمریکا در مارینا دل ری در کالیفرنیا قرار دارد.


همشهری
 

اهورا25

کاربر فعال اینترنت و وبگردی
ژئوسيتيز به پایان عمر خود رسید

ژئوسيتيز به پایان عمر خود رسید


ژئوسيتيز (GeoCities) به پایان عمر خود در دنیای سایبر می‌رسد.ژئوسيتيز (GeoCities) سرویسی که برای بسیاری از کاربران قدیمی اینترنت خاطرات ساخت اولین وب‌سایت شخصی مجانی را تازه می‌کند، اکنون به پایان عمر خود در دنیای سایبر می‌رسد
به گزارش بی‌بی‌سی، وب‌سایت GeoCities از سرویس‌های شرکت یاهو است و زمانی میلیون‌ها کاربر را به خود جلب می‌کرد و سومین وب‌سایت پرطرفدار جهان بود.
GeoCities در سال 1995 در یک شرکت هاستینگ کوچک در بورلی‌هیلز آمریکا متولد شد.
از آن زمان کاربران می‌توانستند صفحات مجانی با محتوای شهرهای مختلف جهان ایجاد کنند. برای مثال WallStreet صفحات مربوط به اقتصاد و پول را پوشش می‌داد و SiliconValley شامل صفحات تکنولوژی و کامپیوتر بود.
البته مدت‌هاست که این سرویس با ظهور فن‌آوری‌های جدیدی مانند شبکه‌های اجتماعی طرفداران خود را از دست داده‌است.
اکنون یاهو که GeoCities را در سال 1999 به قیمت 3.57 میلیارد دلار خریداری کرد می‌گوید این سرویس از 26 اکتبر 2009 برای همیشه تعطیل خواهد شد.
یاهو پیشتر اعلام کرده‌بود که قرار است به زودی سرویسی برای مرتبط کردن کاربران ایجاد کند و GeoCities با سرویس‌های جدیدتری جایگزین خواهد شد.
با این حال صفحات این سرویس که توسط کاربران ایجاد شده‌است تحت پروژه آرشیو اینترنت (Internet Archive Project) جمع‌آوری می‌شود و از این طریق قابل رویت خواهد بود.
آرشیو اینترنت از سال 1996 به جمع آوری صفحات ماندگار و با ارزش اینترنت پرداخته است و یکی از برنامه‌های آن آرشیو کردن صفحات Geocities است.
همشهری
 

اهورا25

کاربر فعال اینترنت و وبگردی
معرفي سايت: 10 برتر آموزشی

معرفي سايت: 10 برتر آموزشی




تایمز آنلاین 10 وب سایت برتر آموزشی را معرفي كرده استامروزه اینترنت در کنار تمامی کاربردهایش ابزاری آموزشی نیز به شمار می‌رود که بسیاری از دانشجویان و دانش آموزان از آن به عنوان مرجع اطلاعاتی و آموزشی برای انجام تکالیف و پروژه‌های خود بهره می‌برند.
نشریه تایمز آنلاین نیز بر همین اساس لیستی از 10 وب سایت آموزشی برتر را از دیدگاه خود ارائه کرده است.

نشریه ای که دامنه وسیعی از اطلاعات علمی را از فضا و محیط زیست تا حیوانات و جهان موسیقی در خود می گنجاند، اما مهمتر از همه این نشریه اشتیاق زیستن را در جهان گسترش می دهد و با استفاده از آن به بهبود شرایط محیط زیست کمک می کند.

فایل‌های ویدیویی، فایل‌های صوتی خبری، آرشیو عظیم تصویری، فایلهای تصویری سه بعدی و پرونده هایی در رابطه با ماموریتهای فضایی اطلاعاتی هستند که می توان در این وب سایت جستجو کرد. این سایت می تواند کاملترین اطلاعات را در اختیار علاقمندان به علوم فضایی قرار دهد.

این وب سایت مقالات حرفه‌ای درباره عملکرد هر پدیده و ابزار از رایانه‌ها و خودروها گرفته تا جزئی ترین ابزار و پدیده‌ها را ارائه کرده و دارای صدها فایل ویدیویی برای نمایش تجربیات مختلف علمی است.

این وب سایت بیشتر بر موضوعاتی مانند محیط زیست، باستان شناسی، انسان، دایناسورها، فضا و تکنولوژی تمرکز داشته و فایلهای تصویری و صوتی فراوانی را برای استفاده علاقمندان بر روی شبکه قرار داده است.

موسسه اسمیتسونیان در واشنگتن یکی از بزرگترین مجتمع های موزه در جهان به شمار می رود و مجله آنلاین آن رقیبی جدی برای نشنال جئوگرافی شناخته می‌شود. این وب سایت منبعی غنی از مطالب علمی ارزشمند و معتبر است.

یکی از برترین میکرو سایت‌های بی بی سی به شمار می‌رود که مجموعه‌ای ساده از فایل‌های ویدیویی را در خود جا داده است. تصاویر متحرک بیش از 370 جانور در این وب سایت یافته شده و می‌توان از طریق ابزاری خاص به صدای پای آنها نیز گوش فرا داد

تد نام سازمان بزرگی است که افراد مختلف را از سرتاسر جهان به کنفرانسی دعوت می‌کند تا نظریات خود را درباره جهان، فناوری، طراحی و دیگر حوزه‌های علمی و هنری با یکدیگر در میان بگذارند. آرشیو فیلم‌های این کنفرانس‌ها را می توان در وب سایت این سازمان مشاهده کرد. این وب سایت مطالب خود را در زبان‌های مختلف از جمله فارسی ارائه می‌کند.

تصاویری از حیات بر روی زمین عنوان کلی اطلاعات و فایل‌هایی است که درباره حیات وحش و محیط زیست بر روی این وب سایت قرار گرفته است. گونه‌های منقرض شده جانوران در این سایت در اولویت قرار دارند و به گفته این سایت، این جانداران را تنها می توان در arkive زنده و سالم مشاهده کرد.

در صورتی که به صورت رایگان به عضویت این سایت در آیید می‌توانید به صدها مقاله معتبر از مجلات مشهور دسترسی پیدا کنید. این مقالات در بخش‌های مختلف طبقه بندی شده‌اند و با وجود رتبه بندی های آکادمیک معتبر خواندن آن‌ها بسیار ساده است.

دامنه فعالیتهای این شبکه و وب سایت علوم، هنر و تاریخ است و بر روی آن می‌توان فایل‌های ویدیویی ارزشمندی را درباره موضوعات علمی مورد نظر مشاهده کرد
 

shahkoorosh

عضو جدید
کاربر ممتاز
تحریم های اینترنتی این بار علیه دامین های ایرانی

تحریم های اینترنتی این بار علیه دامین های ایرانی





پیش نیاز: eNom مسول ثبت نام دامین خیلی ها از جمله دامینی متعلق به من در ایران است. حتی شرکت های واسطی مانند پرشین تولز نیز از این طریق دامین مشتریان خود را ثبت میکنند.
حدود پنج روز پیش(۵ نوامبر) بود که ایمیلی از طرف eNom دریافت کردم. eNom در اقدامی جدید و غیرمنتظره از مالکان دامین هایی که آدرس های ایرانی برای اطلاعات دامین شان وارد کرده اند، می خواهد که این اطلاعات را به روز کنند. یعنی اینکه مشخصات ایرانی مورد قبول آنها نیست و باید از آدرس و مشخصات غیر ایرانی استفاده کرد. به زبان خیلی ساده می شود در یک کلمه خلاصه اش کرد: تحریم.
مشخصا این نامه برای بسیاری از صاحبین دامین های ایرانی ارسال شده است. قسمتی از متن نامه را اینجا می گذارم، ببینید:
It appears that some or all of the “who-is” contact information for the Domain that you have registered is incorrect. The “who is” contact information for a domain includes the billing contact information, the registrant contact information, the administrative contact information, the technical contact information, and, if applicable, the auxiliary billing contact information.
eNom, Inc attempts to ensure the accuracy of the “who-is” information in its database.
Please ensure that all who-is contact information for your Domain is accurate, and please correct any outdated or inaccurate information no later than 60 days from the date of this email to prevent any disruptions in your service​


همانطور که میبینید، eNom در انتها اولتیماتوم ۶۰ روزه ایی را هم مشخص کرده است.
واضح است که برای جلوگیری از به وجود آمدن هرگونه مشکلی برای دامین ها باید مشخصات را طوری تغییر داد که وانمود کنیم، ایرانی نیستیم!
اما در صحبتی که با پشتیبانی پرشین تولز(مسول ثبت دامین) داشتم، ایشان ذکر کردند که، “دامین هایی نیز فریز شدند به این دلیل که از “ایران” به داخل این دامین ها لاگین شده است”.
از جهتی می شود از فریز شدن دامین جلوگیری کرد، از این طریق که به صفحه مدیریت eNom لاگین نکرد ولی از جهتی دیگر نیز این امر در طولانی مدت تا حدی غیرممکن است. از این بابت که امکان دارد صاحب دامینی قصد تغییر DNS های دامینش را داشته باشد که برای اینکار حتما باید به پنل مدیریت دامین دسترسی داشت. با لطف جدید eNom نسبت به کاربران ایرانی معلوم نیست که چطور باید اینکار را کرد.
در قسمتی دیگر پشتیبانی پرشین تولز ذکر کردند: “حدود ۱% از دامین ها فریز شدند و حتی شرکتی نیز در اصفهان با ۵% فریز شدن دامین های ثبتی اش مواجه شده است. eNom برای دامین های فریز شده ۴۵ روز فرصت مشخص کرده که در طی این مدت یا باید دامین را منتقل کنند و یا اینکه ثابت کنند ایرانی نیستند. تا آنجایی که اطلاع داریم ۴ شرکت نیز با این مشکل مواجه شدند. به این نتیجه رسیدیم که به تمام ایرانی ها ایمیل زده اند.”​


باید دید که بالاخره تلاش “این طرفی ها” با *****ینگ های فزاینده و سرعت به همراه کیفیت پایین اینترنت و قیمت های تحمیلی ِ کهکشانی ِ سرویس های ADSL و نیز تلاش روز افزون “آن طرفی ها” با تحریم هایشان مانند تحریم های گوگل، تحریم هایی که شرکت هایی مانند بلوهاست برای مشتریان ایرانی خود به وجود آوردند و این تحریم جدید ِ دامین های ایرانی، به چه نتیجه ایی خواهد رسید.
سوال های بسیاری با این اتفاقات جالب، به ذهن کاربر خطور میکند. مثلا قرار است چه نتیجه ایی از این فشارها حاصل شود؟ و سرانجام این نتیجه به ضرر کیست؟
قضاوت و نتیجه گیری بر عهده ی خواننده ی گرامیست، خواننده ایی که با خواندن مطالب این چنینی مطمئنا بیشتر تامل خواهد کرد.

*با تشکر از بخش پشتیبانی پرشین تولز بابت همکاری و ارایه اطلاعات برای اطلاع رسانی




منبع
 

fjalili

عضو جدید
هک شدن تویتر

هک شدن تویتر

مجدداً سایت تویتر توسط افرادی با نام ارتش سایبری ایران هک شد.
17 دسامبر 2009
منبع: سایت techcrunch



 

اهورا25

کاربر فعال اینترنت و وبگردی
با اینترنت یک گیگابیتی چه کار می شود کرد؟

با اینترنت یک گیگابیتی چه کار می شود کرد؟












در حالی که کره جنوبی با متوسط پهنای باند ۱۲ مگابیت بر ثانیه سریع ترین اینترنت جهان را ارایه می دهد، دولت این کشور قصد دارد تا ۲ سال آینده اینترنت ۱۰۰۰ مگابیتی را در اختیار شهروندان خود قرار دهد.
سرعت اینترنت با شتاب در کشورهای دنیا در حال افزایش است، در حالی که بسیاری از کشورها روی سرعت های چند ده مگابیت بر ثانیه متمرکز شده اند، کره جنوبی تصمیم دارد تا دو سال آینده، اینترنت یک گیگابیتی را به کاربران خود ارائه کند.
هرچند کره جنوبی پیشتازترین کشور جهان در فناوری اینترنت به شمار می رود، اما به این حد هم قناعت نکرده و تصمیم دارد سرعت اینترنت خود را افزایش دهد. جالب اینجاست که مقامات کره جنوبی به سرعت های ۱۰۰، ۲۰۰ و حتی ۵۰۰ مگابیت بر ثانیه هم راضی نیستند و قرار است این کشور تا سال ۲۰۱۲ به اینترنت ۱۰۲۴ مگابیت بر ثانیه ای یا به اصطلاح ۱ گیگابیتی تجهیز شود.
دولت این کشور نزدیک به ۳۴هزار میلیارد وون معادل با ۱۹ میلیارد دلار برای تکمیل این طرح هزینه خواهد کرد که تقریبا معادل بودجه سالانه آموزش در این کشور است. به این ترتیب سرعت ارتباط اینترنتی خانه های کره جنوبی ۵۰۰ برابر سرعت فعلی در کشور انگلستان خواهد شد.
کره جنوبی هم اکنون صاحب سریع ترین اینترنت جهان است. متوسط سرعت اینترنت در این کشور بر اساس گزارش شرکت آکامای، ۱۲ مگابیت بر ثانیه است که در جهان بی نظیر است.


● یک روز معمولی در خانواده ای معمولی
خانواده کونگ جزو اقشار معمولی کره جنوبی هستند که از مزایای اینترنت پرسرعت بهره مند می شوند. در یک روز عادی، کوین (یکی از فرزندان این خانواده) در اتاق خواب خود سرگرم بازی های آنلاین است که در کشور کره جنوبی به عنوان ورزشی ملی پذیرفته شده است.
در اتاق پذیرایی هم یونیس به همراه کودک خردسالش در حال تماشای برنامه های تلویزیونی هستند که از طریق اینترنت برای آن ها فراهم شده است.
با مشترک شدن در یک سرویس تلویزیون اینترنتی با هزینه ماهیانه ۱۹ دلار ، این خانواده به ده ها شبکه تلویزیونی معمولی، هزاران فیلم و سرویس هایی مانند توئیتر دسترسی دارند.
سرعت اینترنتی که این خانواده از آن استفاده می کنند ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه است، اما در مورد اینترنت با سرعت ۱۰۰۰ مگابیت بر ثانیه چه می توان گفت؟
باید گفت این سرعت در جهان بی نظیر و دست نیافتنی است. در کشورهایی مانند انگلستان حداکثر سرعت اینترنت به چند درصد این میزان نیز نخواهد رسید.
این در حالی است که وزیر فرهنگ انگلستان اعلام کرده این کشور تا سال ۲۰۱۵ سریع ترین اینترنت اروپا را خواهد داشت.
البته برخی شرکت ها اکنون اینترنت ۵۰ مگابیتی را ارائه می دهند و دولت نیز تضمین کرده تا انتهای فعالیت مجلس فعلی این کشور، هر شهروند انگلیسی به اینترنت ۲ مگابیتی دسترسی داشته باشد.


● اما واقعا اینترنت ۱ گیگابیتی به چه کار می آید؟
اول از همه این که شما می توانید هر فیلم دلخواهی را در مدت ۱۲ ثانیه دانلود کنید. استفاده دیگر، تماشای فیلم به صورت آنلاین است. در حالی که وزارت فرهنگ و رسانه انگلستان سرعت ۲ مگابیت را برای تماشای فیلم آنلاین کافی دانسته، اما با همه گیر شدن نسل بعدی فیلم های با کیفیت بالا، اچ.دی، دیگر نمی توان روی این سرعت ها حساب کرد.
به گفته سازمان دیسک های بلو-ری، تماشای آنلاین یک فیلم اچ.دی به سرعت ۴۰ مگابیت بر ثانیه احتیاج دارد و این حداقل میزان تعیین شده است. تصاویر ۳بعدی احتیاج به سرعت بیشتری دارند و قالب تصویری سوپر اچ.دی که تا دهه آینده معرفی می شود، حتی به خطوط اینترنتی از به مراتب سریع تر احتیاج خواهند داشت.
تعداد پیکسل های تصاویر سوپر اچ.دی ۱۶ برابر تصاویر اچ.دی فعلی است و نسخه های فشرده شده آن حداقل به پهنای باند ۳۲۰ مگابیت بر ثانیه احتیاج دارند. نسخه غیر فشرده آن نیز به ۲۴ گیگابیت بر ثانیه برای انتقال اطلاعات نیاز دارد.
همه این ها نشان از ضرورتی اجتناب ناپذیر در آینده نزدیک دارند، این که حتی رواج اینترنت ۱ گیگابیتی در کره جنوبی نیز برای ورود به آینده کافی نیست!

ابوالفضل کریمی
 

اهورا25

کاربر فعال اینترنت و وبگردی
موافقت آیکان با ثبت دامنه ملی "دات ایران" / آغاز فعالیت تا ۶ ماه دیگر

موافقت آیکان با ثبت دامنه ملی "دات ایران" / آغاز فعالیت تا ۶ ماه دیگر












سازمان نظارت بر نامها و ارقام اینترنتی (آیکان) موافقت خود را نسبت به ثبت دامنه ملی "دات ایران" اعلام کرد که بر اساس آن فعالیت دامنه اینترنتی "نقطه - ایران" که تمامی ورژن ها و سیستمهای روز دنیا را پشتیبانی می کند حداکثر تا ۶ ماه آینده آغاز خواهد شد.
سرانجام با برگزاری جلسات متعدد سازمان جهانی نظارت بر نامها و ارقام اینترنتی (آیکان) روز ۲۳ مهر ماه درخواست ایران برای ثبت دامنه فارسی "ایران" را پذیرفت تا از این پس آدرسهای اینترنتی را بتوان با حروف فارسی و از راست به چپ نوشت.
مرکز ثبت دامنه های اینترنتی پژوهشگاه دانشهای بنیادی اعلام کرد: در ۲۳ مهر ماه ۱۳۸۹ برابر با ۱۵ اکتبر ۲۰۱۰ مؤسسه آیکان پذیرش دامنه نقطه - ایران را به عنوان یک دامنه مرتبه اول اعلام کرد و فعالیت نقطه - ایران به عنوان یک دامنه مرتبه اول حداکثر تا ۶ ماه آینده آغاز خواهد شد.
تاریخ ثبت رسمی دامنه های نقطه- ایران و سیاست های مربوط به آن متعاقباً اعلام خواهد شد.
تا آن زمان ثبت دامنه های جدید تحت نقطه- ایران به شکل کنونی متوقف می شود اما حقوق کسانی که در حال حاضر دارنده دامنه ثبت شده تحت نقطه- ایران هستند محفوظ می ماند.
استفاده از دامنه فارسی "دات ایران" که به عنوان دامنه های بین المللی اینترنت در آیکان به ثبت رسیده است این امکان را برای کاربران فراهم می کند تا دامنه های مورد نظر اینترنتی خود را به فارسی به ثبت برسانند.
در این صورت آدرسهای اینترنتی دات ایران از راست به چپ نوشته می شود و از چپ به راست به نمایش در می آید.
تاکنون این آدرسها به صورت "دات ایران دات IR " نوشته می شد که با موافقت آیکان با این دامنه پسوند دات IR حذف شده و دات ایران معادل پسوند لاتین دات IR می شود.
دامنه بین المللی دات ایران تمامی ورژن ها و سیستمهای روز دنیا را پشتیبانی می کند و متقاضیان برای استفاده از آن با مشکل مواجه نخواهند شد.
تاکنون بیش از پنج هزار دامنه اینترنتی با پسوند ایران در مرکز ثبت دامنه های اینترنتی کشور به ثبت رسیده است.
 

ricardo

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مراقب آدرس‌های مختصرشده اینترنتی باشید

مراقب آدرس‌های مختصرشده اینترنتی باشید




از موسسه دیده‌بان آی تی، روابط عمومی کسپرسکی در ایران، در آخرین ماه از سال گذشته میلادی، تحلیلگران شرکت کسپرسکی مجدداً یک فعالیت خرابکارانه سطح بالا را به ثبت رساندند.

محصولات آزمایشگاه کسپرسکی در دسامبر ۲۰۱۰، بیش از ۲۰۹ میلیون حمله شبکه‌ای را متوقف کردند؛ از افزون بر ۶۷ میلیون تلاش برای آلوده‌سازی رایانه‌ها از طریق وب جلوگیری نمودند؛ بیش از ۱۹۶ میلیون برنامه مخرب را شناسایی و نابود کردند و در حدود ۷۱ میلیون نتیجه اکتشافی را ثبت نمودند.

مهندسی اجتماعی و سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های موجود در نرم‌افزارهای قانونی همچنان شیوه‌های اصلی مورد استفاده تبهکاران سایبر است؛ گرچه به نظر می‌رسد آنان هیچ‌گاه از توسعه توانایی‌هایشان در سایر حوزه‌‌ها نیز دست نخواهند کشید.

آنها مطمئنا فرصت استفاده از موضوع «URLهای به اختصار درآمده» را از دست نمی‌دهند. کاربران به طور روزافزون از نشانی‌هایی اینترنتی استفاده می‌کنند که به کمک سرویس‌های کوتاه‌سازی URLهای خاص، خلاصه شده‌اند.
اما آنان همیشه حواسشان به این موضوع نیست که پیوندهای خطرناک ممکن است در بین این آدرس‌ها کمین کرده باشند.

در ماه دسامبر، گرایش‌های اصلی و برتر در صفحه اصلی توئیتر شامل تعدادی مدخل با لینک‌هایی بود که با استفاده از سرویس‌های عمومی چون bit.ly یا alturl.com کوتاه شده بودند.

پس از چندین هدایت مجدد (redirect) این پیوندها سرانجام منتهی به وب‌سایت‌هایی آلوده می‌شوند. در اقدامی دیگر، مولفان برنامه‌های ضدویروس قلابی به شدت مشغول تکمیل کردن تاکتیک‌های خود هستد؛ تا حدی که دوتا از ساخته‌های آنان در ردیف ۲۰ برنامه خطرناک (جایگاه‌های هجدهم و بیستم) ماه دسامبر که در اینترنت تشخیص داده شدند، قرار گرفتند.

در حال حاضر، برنامه‌های آنتی ویروس اصلی و واقعی در تشخیص همتایان تقلبی خود - آن هنگام که این برنامه‌ها اقدام به دانلود شدن روی رایانه کاربرانی می‌کنند که تبهکاران سایبر ابزارهای خود را به جای اینترنت، روی آنها منتقل کرده‌اند- بسیار خوب عمل می‌کنند.

در آخرین سناریو نیز این برنامه‌های خرابکار دیگر نیازی به دانلود شدن روی یک کامپیوتر ندارند. فقط کافی است کاربران در دام وب سایت یک آنتی ویروس تقلبی بیفتند؛ حالتی که از دور زدن یک ضد ویروس واقعی بسیار آسان‌تر است.

اسلاف خانواده تروجان دانلودر Java.OpenConnection همچنان با شدت فعال هستند.
این تروجان‌ها به جای استفاده از آسیب پذیری‌های موجود در Java virtual machine از متد OpenConnection یک کلاس URL (تابع استاندارد زبان برنامه نویسی جاوا) بهره می‌برند.

دو نماینده این تروجان دانلودر در میان ۲۰ برنامه خطرناک تشخیص داده شده در اینترنت طی ماه دسامبر در جایگاه‌های دوم و هفتم قرار داشتند. در بالاترین میزان فعالیت، تعداد رایانه‌هایی که روی آنها این برنامه‌ها در یک دوره ۲۴ ساعته کشف شدند، از چهل هزار تجاوز می‌کرد.

اما در صدر فهرست تهدیدهای وبی، تبلیغ افزار AdWare.Win32.HotBar.dh وجود داشت - که از نزدیک‌ترین رقبیش فاصله زیادی گرفت. معمولا این برنامه همراه با برنامه‌های قانونی نصب می‌شود و سپس با به نمایش درآوردن تبلیغ‌های ناخواسته، کاربر را اذیت می‌کند. برای نخستین بار تاکنون، یک فایل PDF مخرب که از فرم‌های Adobe XML استفاده می‌کند، در فهرست ۲۰ تهدید آنلاین جای گرفت.

وقتی کاربری فایل Exploit.Win32.Pidief.ddl را باز کند، یک اسکریپت مخرب اجرا می‌شود که برنامه مخرب دیگری را بارگذاری و اجرا می‌کند.
Exploit.Win۳۲.Pidief.ddl مکان یازدهم را در جدول تهدیدهای ناشی از اینترنت دسامبر اشغال کرده است.

همچنین ماه دسامبر به تحلیلگران ویروس امکان داد که فعالیت تبهکاران سایبر را در تطابق با یک دامین اینترنتی روسی جدید مانیتور کنند.
در نوامبر ۲۰۱۰ شاهد آغاز ثبت نام دامنه .рф (نام اختصاری فدراسیون روسیه به خط سیریلیک) در اینترنت بودیم.

فریبکاران آنلاین در دامین جدید حداکثر فعالیت را داشتند و سایت‌هایی ثبت کردند که برای برنامه‌های مخرب گسترده‌ای مورد استفاده قرار گرفتند و کلاهبرداری‌های متعددی انجام دادند.

سه نوع بدافزاری که بیش از همه تشخیص داده شدند، شامل: آرشیوهای غیرواقعی که خود را موسیقی، فیلم و سایر محتویات رسانه‌ای جا می‌زدند، برنامه‌‌های ساختگی‌ای که تظاهر به سرویس‌های مفیدی، برای سایت شبکه‌های اجتماعی Odnoklassniki می‌نمودند و اسکریپ تروجان‌هایی می‌شدند که کاربران را به وب‌پیچ‌های خطرناک هدایت می‌کردند.
اطلاعات بیشتر درباره تهدیدات IT تشخیص داده شده توسط لابراتوار کسپرسکی طی ماه دسامبر ۲۰۱۰ از طریق وب سایت www.securelist.com قابل دستیابی است.

درباره آزمایشگاه کسپرسکی
آزمایشگاه کسپرسکی ارائه کننده نرم‌افزارهای امنیتی و حفاظت از سیستم‌ها در برابر تهدیداتی همچون ویروس‌ها، جاسوس افزارها، بدافزارها، نفوذگران، کلاهبرداری‌ها و هرزنامه‌ها است. محصولات آزمایشگاه کسپرسکی دارای بالاترین نرخ حفاظت از سیستم‌ها و سریع‌ترین زمان نشان دادن عکس‌العمل در برابر تهدیدات هستند.
این محصولات برای کاربران خانگی، شرکت های کوچک و متوسط ، سازمان‌های بزرگ و کاربران موبایل ارائه می‌گردند. فناوری حفاظتی کسپرسکی همچنین در بسیاری از محصولات و خدمات شرکت‌های امنیتی سراسر جهان به کار گرفته می‌شود.

ایتنا
 

ricardo

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
يك گروه از هكرهاي ايراني، در پاسخ به تهديدات اخير عربستان و جنايات حكومت آل سعود و جنايات دولت هاي انگلستان و آمريكا، اقدام به حملات شديد به سرورهاي سايت هاي انگليسي، عربي، سايت هايي از اسراييل و آمريكا كرده اند كه در اين حملات، به 92 سايت دسترسي پيدا كردند....

به گزارش خبرنگار «تابناك»، اين هكرها كه خود را گروه «هکران کلاه سیاه IBH » معرفي كرده اند، در سايت هاي هك شده، شعارهايي چون «مرگ بر اسراييل»، «مرگ بر آمريكا» و «مرگ بر عربستان» قرار داده اند كه در اين پيام ها، عربستان، دست نشانده آمريكا و اسراييل عنوان شده است.


از سوي ديگر، اين هكرها در پيام هايي كه در ديگر سايت ها منتشر كرده اند، به عربستان سعودي و حاميان آن درباره حمله به ايران هشدار و اخطار داده اند كه اگر اين تهديدها عليه جمهوري اسلامي ايران ادامه پيدا كند، به سايت هاي بيشتري حمله خواهد شد....

 

ricardo

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حمله انانیموس به سایت های دولتی انگلیس در حمایت از ژولیان آسانژ

حمله انانیموس به سایت های دولتی انگلیس در حمایت از ژولیان آسانژ

«او مسیح نیست، او یک پسر خیلی شرور است»

گروه آنانیموس در اعتراض به شیوه برخورد دولت انگلیس با پرونده ژولیان آسانژ (مدیر سایت ویکی لیکس) پروژه از کار انداختن سایت های دولتی این کشور را آغاز کرد. دوشنبه ۲۰ آگوست (۳۰مرداد) حدود ساعت ۸ شب به وقت گرینویچ وب سایت اداره دادگستری انگلیس طی یک حمله DDoS از کار افتاد. ۴۰ دقیقه بعد از آن هم سایت سازمان کار و تامین اجتماعی این کشور به همین شیوه آفلاین شد.

هر دو این حملات تحت عنوان OpFreeAssange یا عملیات آزادی آسانژ انجام شد و انانیموس در اکانت تویتر خود آن ها را این گونه گزارش کرد:

بنا بر اطلاعات منتشره، احتمالا هدف بعدی این گروه، وب سایت Number10 نخست وزیری انگلیس خواهد بود. انانیموس همچنین یک ابزار هک خودکار را منتشر کرده است که سعی می کند به این سایت هم به صورت DDoS حمله کند.

همه این فعالیت ها با هدف تغییر رویه و شیوه برخورد دولت انگلیس با ژولین آسانژ صورت می گیرد. اما به هر حال هنوز محاصره سفارت اکوادور توسط پلیس انگلیس ادامه دارد و ورود و خروج تمام افراد به این محل کنترل می شود. شاید بتوان گفت که پایین آوردن چند سایت به سختی می تواند شالوده و بنیان یک تصمیم دولتی را تغییر دهد.
آسانژ هم در پیامی از درون سفارت اکوادور، از دولت آمریکا خواسته است که از این مراسم شکار جادوگران و پیگیری ویکی لیکس دست کشیده و برادلی مانینگ، منبع اطلاعاتی ویکی لیکس در بخش تماس های دیپلماتیک آمریکا را آزاد کند. مانینگ از زمان دستگیری، تا کنون ۸۰۰ روز را در زندان انفرادی گذرانده است.


گروه آنانیموس در اعتراض به شیوه برخورد دولت انگلیس با پرونده ژولیان آسانژ (مدیر سایت ویکی لیکس) پروژه از کار انداختن سایت های دولتی این کشور را آغاز کرد. دوشنبه ۲۰ آگوست (۳۰مرداد) حدود ساعت ۸ شب به وقت گرینویچ وب سایت اداره دادگستری انگلیس طی یک حمله DDoS از کار افتاد.

 

Arman 512™

عضو جدید
اینترنت ملی در کل کشور از هفته آینده

اینترنت ملی در کل کشور از هفته آینده

وزیر ارتباطات از آغاز بکار شبکه ملی اطلاعات تا هفته آینده در کل کشور برای تمامی دستگاههای اجرایی خبر داد و گفت: حدود ۴۲ هزار دستگاه دولتی تمامی ارتباطاتشان از شبکه اینترنت به شبکه ملی منتقل می‌شود.


به گزارش نت گارد از افتانا ، رضا تقی پور با اشاره به جزئیات اجرای پروژه شبکه ملی اطلاعات و زمان بندی این پروژه که قرار بود در شهریورماه ۹۱ انجام شود، گفت: هم اکنون تفکیک شبکه اینترنت از شبکه ملی اطلاعات برای دستگاههای دولتی در ۲۹ استان انجام شده است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: این پروژه تا هفته دیگر در کل کشور و در تمامی مراکز سوئیچ استانی یعنی ۳۱ استان عملیاتی و طی مراسمی پرده برداری می شود.

وی نصب تجهیزات و جداسازی را از جمله دلایل تاخیر اندک به وجود آمده در این طرح عنوان کرد و گفت: کلیات اجرای این پروژه به تمامی دستگاهها ابلاغ و به صورت عملیاتی نیز با تمامی وزارتخانه ها مسائل مربوطه مطرح شده است.

تقی پور افزود: براین اساس ارتباط حدود ۴۲ هزار دستگاه دولتی از شبکه اینترنت به شبکه ملی اطلاعات منتقل خواهد شد.

وزیر ارتباطات با اشاره به تبلیغات برخی شرکتهای اینترنتی در زمینه فروش اینترنت ملی یک مگابیتی با قیمت ۷۵۰۰ تومان به شهروندان هشدار داد: عرضه پهنای باند شبکه ملی اطلاعات در این مرحله هنوز برای مردم آغاز نشده است و ارائه پهنای باند به مردم و شخصیتهای حقیقی شرایط دیگری را نیاز دارد که در زمان نهایی شدن، اعلام عمومی خواهد شد.

وی به کاربران هشدار داد: فریب این تبلیغات را نخورند و دقت کنند که این اطلاعات از چه مراجعی اعلام می‌شود.

منبع: افتانا
 

arash 4

عضو جدید
کاربر ممتاز
«او مسیح نیست، او یک پسر خیلی شرور است»


گروه آنانیموس در اعتراض به شیوه برخورد دولت انگلیس با پرونده ژولیان آسانژ (مدیر سایت ویکی لیکس) پروژه از کار انداختن سایت های دولتی این کشور را آغاز کرد. دوشنبه ۲۰ آگوست (۳۰مرداد) حدود ساعت ۸ شب به وقت گرینویچ وب سایت اداره دادگستری انگلیس طی یک حمله DDoS از کار افتاد. ۴۰ دقیقه بعد از آن هم سایت سازمان کار و تامین اجتماعی این کشور به همین شیوه آفلاین شد.

هر دو این حملات تحت عنوان OpFreeAssange یا عملیات آزادی آسانژ انجام شد و انانیموس در اکانت تویتر خود آن ها را این گونه گزارش کرد:

بنا بر اطلاعات منتشره، احتمالا هدف بعدی این گروه، وب سایت Number10 نخست وزیری انگلیس خواهد بود. انانیموس همچنین یک ابزار هک خودکار را منتشر کرده است که سعی می کند به این سایت هم به صورت DDoS حمله کند.

همه این فعالیت ها با هدف تغییر رویه و شیوه برخورد دولت انگلیس با ژولین آسانژ صورت می گیرد. اما به هر حال هنوز محاصره سفارت اکوادور توسط پلیس انگلیس ادامه دارد و ورود و خروج تمام افراد به این محل کنترل می شود. شاید بتوان گفت که پایین آوردن چند سایت به سختی می تواند شالوده و بنیان یک تصمیم دولتی را تغییر دهد.
آسانژ هم در پیامی از درون سفارت اکوادور، از دولت آمریکا خواسته است که از این مراسم شکار جادوگران و پیگیری ویکی لیکس دست کشیده و برادلی مانینگ، منبع اطلاعاتی ویکی لیکس در بخش تماس های دیپلماتیک آمریکا را آزاد کند. مانینگ از زمان دستگیری، تا کنون ۸۰۰ روز را در زندان انفرادی گذرانده است.


گروه آنانیموس در اعتراض به شیوه برخورد دولت انگلیس با پرونده ژولیان آسانژ (مدیر سایت ویکی لیکس) پروژه از کار انداختن سایت های دولتی این کشور را آغاز کرد. دوشنبه ۲۰ آگوست (۳۰مرداد) حدود ساعت ۸ شب به وقت گرینویچ وب سایت اداره دادگستری انگلیس طی یک حمله DDoS از کار افتاد.
jaleb bod mamnoon
 

Major Geologist

کاربر فعال تالار موبایل ,
کاربر ممتاز
هک شدن حساب های کاربری یاهو

هک شدن حساب های کاربری یاهو

دیروز یاهو اعلام كرد كه آسیب پذیری امنیتی را برطرف كرده است كه هكرها با سوء استفاده از آن 450000 حساب كاربری را هك كردند.اوایل هفته گذشته، هكرهای گروه D33ds ادعا كردند كه مسئول حملات علیه سرویس یاهو هستند و 450000 اعتبارهای ورود به سیستم را افشاء كرده اند. آن ها از یك آسیب پذیری تزریق SQL در سرویس یاهو سوء استفاده كرده اند تا نام های كاربری و رمز های عبور مربوط به 450000 حساب كاربری را به سرقت ببرند. این گروه رمز های عبور و آدرس های پست الكترونیكی را بر روی وب منتشر كردند. پس از آن یاهو تایید كرد كه حساب های كاربری به خطر افتاده است
اما تنها 5 درصد اعتبارنامه ها معتبر بوده اند.
هم چنین یاهو تایید كرده است كه اعتبارنامه های حساب های به سرقت رفته متعلق به كاربرانی است كه حساب های یاهو خود را در Yahoo Contributor Network ثبت كرده اند.
جالب توجه است كه در آخرین بیانیه ای كه یاهو منتشر كرد، تعداد حساب های كاربری كه افشاء شده بود 40000 حساب بود. اگر شما داری حساب كاربری یاهو هستید، باید رمز عبور خود را تغییر دهید. علاوه بر این اگر از آدرس پست الكترونیك یاهو و رمز عبور آن برای پست های الكترونیكی دیگر استفاده می كنید، آن ها را نیز تغییر دهید.
 

فریاد خاموش

عضو جدید
کدام اپراتور بیشترین کاربر اینترنت همراه را دارد؟

کدام اپراتور بیشترین کاربر اینترنت همراه را دارد؟

تعداد کاربران اینترنت در سال ۹۱ برابر با ۴۵ میلیون و ۸۸۴ هزار و ۱۴۴و ضریب نفوذ کاربران اینترنت در این سال ۶۱.۰۶ درصد بوده است.


طبق این گزارش بیشترین دسترسی با ۲۲ میلیون و ۶۲۹ هزار و ۸۰۹ کاربر مربوط به اتصال تلفن همراه بوده که از این بین همراه اول بیشترین تعداد کاربر اینترنت را به خود اختصاص داده‌ است.


بنابراین آمار، کاربران اینترنت تلفن همراه در سال ۹۱ نسبت به سال ۹۰ دارای ۵۸.۶۹ درصد رشد می‌باشد. همچنین اتصال ADSL دارای ۸۰.۷۸ درصد و WiMAX نیز دارای ۱۳۳.۷۷ درصد رشد در سال ۹۱ بوده است.


در بین استانهای کشور استان تهران دارای بیشترین کاربر اینترنت و استان خراسان جنوبی دارای کمترین کاربر اینترنت در سال ۹۱ بوده است.


جمعیت کشور در این آمار بنابر اعلام رسمی مرکز آمار در سال ۹۰ تعداد ۷۵,۱۴۹,۶۶۹ نفر در نظر گرفته شده است.


منبع:سیتنا
 

matak49

عضو جدید
سلام دوستان
موتور جستجوی ecosia ، موتور جستجوی جالب با گرافیک زیباست
خودشون که میگن هدفشون افزایش سطح جنگل هاس، با اینکه اطلاعی از هدف اصلیشون ندارم ولی پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید
 

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
نسل جدید اینترنت بی سیم در راه است

نسل جدید اینترنت بی سیم در راه است

تهران- دانشمندان انگلیسی نسل جدید اینترنت بی سیم (Li-Fi) ساخته اند که می تواند داده ها را با استفاده از نور مریی انتقال دهد.


به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از پایگاه خبری ایندیپندنت،نسل بعدی اینترنت بی سیم می تواند از لامپ های حبابی (LED )به جای پهنای باند استفاده و سرعت انتقال داده ها را تا 250 برابر سریع تر کند.

به گفته دانشمندان سرعت انتقال داده در این نوع اینترنت بی سیم 10 گیگابیت بر ثانیه است .سریع ترین سرعت انتقال داده که تاکنون گزارش شده 3 گیگابیت بر ثانیه است که توسط موسسه هاینریش هرتز فرانهوفر آلمان و در اوایل امسال به دست آمد.

محققان چینی نیز به تازگی ادعا کرده که اتصالی با سرعت 150 مگابیت بر ثانیه تولید کرده اند. اما برخی کارشناسان در درست بودن این ادعا شک دارند.

اصطلاح لی - فی ˈ Li-Fi ˈ که نخستین بار توسط پروفسور هارالد هاس از دانشگاه ادینبورگ ابداع شده به عنوان ارتباطات نور مرئی (VLC) شناخته می شود .

بسیاری از کارشناسان ادعا می کنند که این نوع ارتباطات (Li-Fi) در آینده می تواند هزینه های خود را کاهش دهد و در مقایسه با اینترنت بی سیم (Wi-Fi) بهره وری بالاتری داشته باشد.

 

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
بهترین شرکت‌های ارائه دهنده اینترنت پرسرعت معرفی شدند

بهترین شرکت‌های ارائه دهنده اینترنت پرسرعت معرفی شدند

علی اصغرعمیدیان از ارزیابی ماهانه اپراتورهای دارنده پروانه خدمات اینترنت پرسرعت (ADSL) و معرفی ارایه دهنده برتر خدمات در این حوزه خبر داد.

رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: این ارزیابی براساس میزان کیفیت خدمات ارائه شده، میزان پایبندی و تعهد اپراتورها به قوانین و مقررات و مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، مفاد پروانه مربوطه، شکایت ثبت شده از سوی مشترکین، نحوه پاسخگویی و رسیدگی به شکایات از سوی اپراتور، نحوه تعامل با رگولاتوری، فراهم آوردن یا تکمیل سامانه های پشتیبانی، نظارتی و سنجش کیفیت از سوی اپراتور و ایجاد دسترسی لازم به این سامانه ها برای رگولاتوری در پایان شهریورماه انجام شده است.

وی درباره نتایج ارزیابی عنوان کرد: از بین ۱۲ شرکت دارنده پروانه در حوزه ارائه خدمات اینترنت پرسرعت (ADSL) شرکت های آریا رسانه تدبیر، پیشگامان توسعه ارتباطات، پارسان لین ارتباطات و انتقال داده آسیاتک، به ترتیب رتبه های اول تا چهارم را کسب کردند.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره رتبه شرکت مخابرات ایران گفت: این شرکت در ارزیابی شرکت های ارایه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت(ADSL)، رتبه دهم را کسب کرده است.
عمیدیان با اشاره به اینکه از این پس ارزیابی اپراتورهای ارایه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت به صورت ماهانه انجام و اعلام می شود، اظهار کرد: میزان رضایت مشتریان از اپراتورها، از عوامل تاثیرگذار در تعیین نتیجه ارزیابی است، برهمین اساس امیدوارم مشترکین با ثبت نظر و پیشنهادهای خود در سایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و پاسخگویی دقیق به سوالات ارزیابان رگولاتوری درباره خدمات اینترنت پرسرعت، در این ارزیابی مشارکت فعال داشته باشند.
وی افزود: ارزیابی مهرماه اپراتورهای ارایه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت انجام شده و پس از جمع بندی به زودی اعلام می شود.
 

hbigdeli

عضو جدید
برترین های اینترنت پرسرعت کشور معرفی شدند







ایتنا- آسیاتک برترین شرکت در حوزه اینترنت پرسرعت کشور شد.







در چهارمین جشنواره سالانه فاوا از شرکت آسیاتک به عنوان برترین ارایه دهنده اینترنت پرسرعت کشور تقدیر شد.


به گزارش ایتنا از روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک در چهارمین جشنواره ملی ارتباطات و فناوری اطلاعات (فاوا) امسال که با حضور رییس جمهور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، جمع کثیری از مدیران و معاونین و فعالان حوزه ICT در سالن اجلاس برگزار شد، شرکت انتقال داده های آسیاتک به عنوان برترین شرکت حوزه اینترنت پرسرعت معرفی شد.

بنابراین گزارش در مراسم رتبه بندی که هرسال براساس نتایج ارزیابی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی انجام می شود؛ امسال شرکت آسیاتک با دریافت تندیس برنزین، به عنوان یکی از برترین شرکت های ارایه دهنده+ ۲ADSL معرفی شد.

در این مراسم دکتر حسن روحانی رییس جمهور با اشاره به اینکه بنده به عنوان رییس‌جمهور از شرایط پهنای باند در کشور راضی نیستم، گفت: قرار ما با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات این است که هر چه سریع‌تر نسل سه و چهار و پهنای باند وسیع نه تنها برای منازل و مراکز بازرگانی حتی برای موبایل‌ها را در اختیار کاربران قرار دهیم که در این مسیر باید از ظرفیت بخش خصوصی به بهترین شکل استفاده شود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه دنیای ارتباطات و اطلاعات، دنیای بسیار پیچیده و عجیبی است؛ مشارکت میلیونی کاربران در بارگذاری، بازدید و ارائه نظر درباره یک مطلب در هر دقیقه در فضای اینترنت به معنای تحولی بزرگ در دنیای ارتباطات امروز است، گفت: دنیای ارتباطات و اطلاعات، دنیای بسیار پیچیده و عجیبی است؛ مشارکت میلیونی کاربران در بارگذاری، بازدید و ارائه نظر درباره یک مطلب در هر دقیقه در فضای اینترنت به معنای تحولی بزرگ در دنیای ارتباطات امروز است.

در این مراسم دکتر واعظی وزیر ارتباطات نیز با اشاره به اینکه وضعیت دسترسی اینترنت پرسرعت کاربران خانگی در سطح مطلوبی است اما با استانداردهای جهانی فاصله دارد، گفت: توسعه ارتباطات و فناوری به عنوان موتور محرک و توانمند ساز در تمامی حوزه ها و نیز هوشمندسازی و چابک سازی دولت در جهت تسهیل دسترسی مردم به خدمات از جمله برنامه های دولت تدبیر و امید در حوزه ICT خواهد بود.

جشنواره ملی فاوا که به عنوان نماد حاکمیتی نقش چشمگیری در ارتقاء سطح دانش و فناوری داشته و زمینه ساز فکری و جریان ساز برای اعتلای فعالیت حوزه ICT دارد، هر ساله با حضور ریاست جمهوری، برگزیدگان ، تلاشگران، متخصصان و مدیران عرصه ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور برگزار می شود.


 

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1] مهم ترین نبردهای سایبری دنیا
[/h]

مجله همشهری دانستنیها:

چین علیه ژاپن

صنایع سنگین میتسوبیشی در سپتامبر 2011 خبر از حمله سایبری گسترده ای داد که قصد آن سرقت اطلاعاتی درمورد موشک ها، زیردریایی ها و راکتورهای اتمی بود که این شرکت طرف قرارداد آنهاست. ژاپنی ها رسما چین را به عنوان عامل حمله می دانستند.

آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران

بدافزار Stuxnet که وظیفه آن تخریب سیستم های الکترونیکی فعال در برنامه هسته ای ایران از جمله سانتریفیوژها بود. نخستین بار در سال 2010 کشف و خنثی شود. اگرچه هیچ کس رسما مسوولیت این بدافزار نمونه های مشابه آن را نپذیرفت، اما آمریکا و رژیم صهیونیستی متهم شماره یک پشت ماجرا شمرده می شوند.



ایران علیه هند


گروهی از هکرهای ایرانی در سال 2011 گواهینامه های امنیتی اینترنتی را از شرکت diginotar سرقت کردند. ظاهرا با استفاده از این گواهینامه ها آنها توانستند بخشی از سایت هایی را که به پیامبر اسلام (ص) توهین کرده بودند هک کنند.

چین علیه آمریکا


در سال 2010 حمله ای سازمان یافته به کامپیوترهای گوگل و دست کم 34 شرکت دیگر انجام گرفت که نتیجه آن سرقت اطلاعات مختلفی از اکانت های کاربری گرفته تا اطلاعاتی در زمینه تسلیحات نظامی بود.

آمریکا علیه چین

طبق اطلاعاتی که ادوارد استودن افشا کرده آژانس امنیت ملی آمریکا با رخنه به سرورهای بزرگ ترین شرکت ارتباطات چین یعنی Huawei اطلاعاتی را در مورد مشتریان این شرکت سرقت کرده است.

فرانسه علیه آلمان

«از نقطه نظر سرقت تکنولوژی دست شیطان را از پشت بسته است و آلمانی ها هم این را می دانند.» این را «بری اسماتنی» مدیر شرکت ماهواره ای OHB Technology در یک ارتباط تلفنی گفته بود. این مکالمه را ویکی لیکس در سال 2011 افشا کرد و در آن اشاره شده بود که او شرکت های رقیب را برای به دست آوردن قراردادهای کنترل سیستم های ماهواره ای به سرقت اطلاعات متهم می کرده است.

چین و سیسکو علیه فالون گنگ

گروه مذهبی چینی فالن گونگ در سال 2011 شکایتی را علیه شرکت آمریکایی سیسکو مطرح کرد که بر اساس آن سیسکو با کمک به دولت چین در ردگیری اعضای این گروه قوانین بین المللی را زیرپا گذاشته. آنها مدعی شدند این شرکت با استفاده از سیستم جاسوسی دیجیتالی «گولدن شیلد» در ردیابی اعضای این گروه به دولت چین یاری رسانده است. سیسکو در آن زمان این ادعا را رد کرد.

چین علیه فرانسه


روزنامه «لوموند» در سال 2010 خبر از حمله به شبکه های کامپیوتری شرکت فرانسوی توربو- مکا داد. مهاجمین که ردپای آنها در چین پیدا شد در جریان حمله توانسته بودند اطلاعات حساسی را در مورد سیستم های پیشرانش و قراردادهای آتی این شرکت به دست آورند.

چین علیه لاکهید مارتین

در مارس 2011، هکرهایی که بعد هاردشان در چین شناسایی شد، اطلاعات ای دی های شرکت امنیتی RSA را ربودند. هکرها سپس با استفاده از ای دی های امنیتی تقلبی به سیستم های شرکت لاکهید مارتین رخنه کردند.

لاکهید مارتین علیه کره جنوبی

چندین نفر از درجه داران رده بالای نظامی کره جنوبی متهم شدند که اطلاعات محرمانه دفاعی را برای شرکت آمریکایی لاکهید مارتین ای میل کرده اند. به گفته وکلای کره جنوبی لاکهید از این طریق قصد داشته با مناقصه های تسلیحاتی کره را از آن خود کند.
 

فریاد...

عضو جدید
تبلیغات فرش ایران پازیریک در نظر دارد تا در کلیه شهرهای کشور عزیزمان نمایندگی فروش دایر کند لذا کسانی که تمایل همکاری با ما را دارند میتوانند به سایت و قسمت نمایندگی مراجعه کنند و از شرایط نمایندگی اطلاع پیدا کنند
با تشکر
تبلیغات فرش ایران پازیریک
بزرگترین بانک و فروشگاه فرش ایرانی
 
بالا