آیا واقعا داریم تو ایران پیر میشیم

آیا واقعا داریم تو ایران پیر میشیم

• مجموع رای دهندگان
    67

Sarp

مدیر بازنشسته
این عمر هست که داره میگذره و هیچ فکر آخرت نیستیم
تا چشم رو هم بذاریم تو یک وجب خاک خوابیدیم و باید جوابگو باشیم
ای کاش هدف از آفرینش رو میدونستید او نوقت با این سوالاتن مسخره وقت خودتون هدر نمیکردید
به شخصه روزی هزار بار .ولو بیشتر شکر میکنم که در کشوری زندگی میکنم که اسلامی است
حاجی ما اگه نخوایم هدف آفرینش رو بدونیم و به فکر آسایش دنیامون باشیم باید کی رو ببینیم ؟:huh::surprised::w12:

تو برو پیشونیتو داغ کن که اون دنیا لااقل بذارن در بهشت رو ببینی
ما میخوایم تو این دنیا سیر و صفا کنیم :cool:

من هم از خدا شاکیم که تو کشوری زندگی میکنم که . . . . . :razz:

ziarifar

عضو جدید
این عمر هست که داره میگذره و هیچ فکر آخرت نیستیم
تا چشم رو هم بذاریم تو یک وجب خاک خوابیدیم و باید جوابگو باشیم
ای کاش هدف از آفرینش رو میدونستید او نوقت با این سوالاتن مسخره وقت خودتون هدر نمیکردید
به شخصه روزی هزار بار .ولو بیشتر شکر میکنم که در کشوری زندگی میکنم که اسلامی است

خواب خدا رو شکر.امیدوارم عمر نوح داشته باشید و همش رو مجبور باشید(ببخشید منظورم بتونید)!!؟ تو ایران زندگی کنید.من نمیدونم چرا بعضی از جوونا همش فکر دنیاشونن حالا من یه بار دیگه باشون صحبت میکنم ایشالا جواب بده و همه به راه راست هدایت بشن.

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فکر می کنم ما تو ایران اصلا به بلوغ فکری در سطح جهانی و مناسب با سن خودمون نمیرسیم
چه برسه به اینکه پیر بشیم.
اما از نظر ظاهری پیر هستیم، بخاطر همینم از آواتارهای خوشگل استفاده میکنیم که کسی پیریمون رو نبینه

Sarp

مدیر بازنشسته
خواب خدا رو شکر.امیدوارم عمر نوح داشته باشید و همش رو مجبور باشید(ببخشید منظورم بتونید)!!؟ تو ایران زندگی کنید.من نمیدونم چرا بعضی از جوونا همش فکر دنیاشونن حالا من یه بار دیگه باشون صحبت میکنم ایشالا جواب بده و همه به راه راست هدایت بشن.
با من هم صوحبت کن :w12:

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
حاجی ما اگه نخوایم هدف آفرینش رو بدونیم و به فکر آسایش دنیامون باشیم باید کی رو ببینیم ؟:huh::surprised::w12:

دموکراسي مي گويد : رفيق، حرفت را خودت بزن، نانت را من مي خورم
مارکسيسم مي گويد : رفيق، نانت را خودت بخور، حرفت را من مي زنم
فاشيسم مي گويد : رفيق، نانت را من مي خورم، حرفت را هم من مي زنم و تو فقط براي من کف بزن
اسلام حقيقي مي گويد : نانت را خودت بخور، حرفت را هم خودت بزن و من فقط براي اينم که تو به اين حق برسی
اسلام دروغين مي گويد : تو نانت را بياور به ما بده و ما قسمتي از آن را جلوي تو مي اندازيم، و حرف بزن، امّا آن حرفي را که ما مي گوييم

واقعا خیلی کامل گفتی:thumbsup2::w27:

• Like
واکنش ها: Sarp

R3iHan3H

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظر سنجیت کامل نیس
ما داریم تو ایران هدر میریم
بحث بحثه پیری نیس
همه پیر میشن

Metal Guard

عضو جدید
کاربر ممتاز
امیدوارم تمام دوستانی که تصور می کنند شرایط ایران مساعد نیست و عامله پیردلی و هدر رفتنه حتما" سفر و اقامتی تو کشور ایده آلشون داشته باشند.
اگه دیدمون رو عوض کنیم می بینیم که دنیا محل دویدن ها و نرسیدن هاست.
نرسیدن نه به این معنا که به اهدافت نرسی ! نرسیدن به این معنی که هیچ هدف و لذتی به اندازه ای که فکر می کردی بزرگ و لذت بخش نبوده.
اطمینان دارم هر جای دنیا که باشی . از کشورهای بحران زده ی آفریقا تا کشورهای لوکس اروپا تا وقتی فکر و جهان بینی و تفکرت دنیایی باشه دچار دل پژمردگی خواهی بود و بالعکس اگه هدفات فراتر از دنیا باشه , هر جا که باشی دل زنده و پر انرژی خواهی بود.

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابک جان دنیا که فقط همین نیست به آخرت فک کن که همه جوونای امریکایی و اروپایی میرن جهنم و ما جوونای ایرانی و افغانی میریم بهشت.حالا اصلاح شدی عزیز برادر:biggrin:

:biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: ;) ;)

دمت گرم دوست عزيز :smile: گل گفتي :gol:

ما كه پاك اصلاح شديم با خواندن اين پست شما!!! :) :biggrin:

ziarifar

عضو جدید

خواب خدا رو شکر.جالبه ها هممون داریم اصلاح میشیم الان یه تاپیک جدید میزارم ببینم همه اصلاح شدن یا نه شاید هنو یکی مونده باشه ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟

ziarifar

عضو جدید
امیدوارم تمام دوستانی که تصور می کنند شرایط ایران مساعد نیست و عامله پیردلی و هدر رفتنه حتما" سفر و اقامتی تو کشور ایده آلشون داشته باشند.
اگه دیدمون رو عوض کنیم می بینیم که دنیا محل دویدن ها و نرسیدن هاست.
نرسیدن نه به این معنا که به اهدافت نرسی ! نرسیدن به این معنی که هیچ هدف و لذتی به اندازه ای که فکر می کردی بزرگ و لذت بخش نبوده.
اطمینان دارم هر جای دنیا که باشی . از کشورهای بحران زده ی آفریقا تا کشورهای لوکس اروپا تا وقتی فکر و جهان بینی و تفکرت دنیایی باشه دچار دل پژمردگی خواهی بود و بالعکس اگه هدفات فراتر از دنیا باشه , هر جا که باشی دل زنده و پر انرژی خواهی بود.

هی !!! من چند تا از این کشورهای لوکس رو رفتم البته بجز امریکا و کانادای جهانخوار و دیدم واقعا اوضاع جووناشون خوب نیست چند تا از اونا میخواستن بیان ایران یه کم انگیزه بگیرن.باور کنید راست میگما!!!! فقط بشون گفتم ما شما هارو تو ایران راه نمیدیم

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
هی !!! من چند تا از این کشورهای لوکس رو رفتم البته بجز امریکا و کانادای جهانخوار و دیدم واقعا اوضاع جووناشون خوب نیست چند تا از اونا میخواستن بیان ایران یه کم انگیزه بگیرن.باور کنید راست میگما!!!! فقط بشون گفتم ما شما هارو تو ایران راه نمیدیم

منم به چند كشور خارجي سفر كردم و ديار كفر و الحاد رو ديدم :eek: :smile: اره درسته ! خيلي هاشون دوس دارن بيان ايران تا راه بهشت رو ياد بگيرن ;)

منتهي همانطور كه گفتيد هر كسي سعادت زندگي در ايران رو كه نداره !!! اونا بايد چند شبانه روز پشت در سفارت ايران صف بكشند تا شايد با كمك امدادهاي غيبي بتونند سعادت گرفتن ويزاي ايران رو پيدا كنند و بيان در اين دار الاسلام !!!!!! :D

R3iHan3H

عضو جدید
کاربر ممتاز
ریحانه خانوم منظور ایشون پیری در سن جواینه
جسمت 20 ساله و روحت 200 ساله ;):w12:
نه در این حد!:surprised:
نکنه بابک تو اینجوری ایی؟
میگم چرا اکتیویتیت زیاد نمیشه
چون روحت فرسوده است (چی گفتم :weirdsmiley:)

Sarp

مدیر بازنشسته
بابک جان دنیا که فقط همین نیست به آخرت فک کن که همه جوونای امریکایی و اروپایی میرن جهنم و ما جوونای ایرانی و افغانی میریم بهشت.حالا اصلاح شدی عزیز برادر:biggrin:
ممنون مهندس :crying2:
منو ارشاد کردی رفتم پی کارم :crying2:
این هم اشک خوشحالیه:smile:

بیا برو واسه خودت خطبه بگیر
از خطبه من استفاده مفت نکن :razz:
نه در این حد!:surprised:
نکنه بابک تو اینجوری ایی؟
میگم چرا اکتیویتیت زیاد نمیشه
چون روحت فرسوده است (چی گفتم :weirdsmiley:)
آره دیگه
نامردا اگه از رو جسم امتیاز بدن که ادمین رو هم پشت سر میذارم:w12:

د ا ن ش گ ا ه

عضو جدید
کاربر ممتاز

هیچکس رو نمیخوادببینی/راحت حالت رو بکن/
خود خدا گفته لا اکراه فی الدین
من فقط امر به معروفم رو که خدا بهم واجب کرده انجام دادم/بقیش باخودته
یاالهی وربی من لی غیرک

د ا ن ش گ ا ه

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقای خوش تیپ من هیچ وقت از خدا عمر نخواستم بلکه خواستم که خودم برای دینم به آغوش مرگ برم قبل از این که مرگ بیاد به سراغم

ziarifar

عضو جدید
آقای خوش تیپ من هیچ وقت از خدا عمر نخواستم بلکه خواستم که خودم برای دینم به آغوش مرگ برم قبل از این که مرگ بیاد به سراغم

ایشالا 7568 سال عمر کنی برادر عزیز چرا اینهمه فکر مرگی.به امثال شما نیاز دارن ها.زنده باشی 2000 سال اینم بزار رو قبلیش

حاج ابوالفضل

عضو جدید
به کجا میخوای برسی

به کجا میخوای برسی

آیا واقعا داریم تو ایران پیر میشیم.این یه سوال از طرف دوستمه خودمم به دلایل امنیتی بش جواب نمیدم چون تموم اطلاعاتم واقعیه.
فقط دوستان فرهیخته من حرفای سیاسی نزنین تو رو خدا.میخوام ببینم چند درصد از افراد تحصیلکردمون تو این سایت اعتقاد دارن دارن جوونیمون بی خاطرات زیبا و بیفایده داره تو ایران میگذره.لطفا فقط افراد بالای 25 سال نظر بدن که حسابی پخته شدن.همتونو دوست دارم زیاد
جوون به کجا میخوای برسی؟

تسنیم_ط

عضو جدید
این بستگی به دید هر کسی داره که فکر میکنه تو ایران داره پیر میشه یا نه.
ولی هر چی که هست من کشورمو دوست دارم با همه خوبیها و بدیهاش

Sarp

مدیر بازنشسته
هیچکس رو نمیخوادببینی/راحت حالت رو بکن/
خود خدا گفته لا اکراه فی الدین
من فقط امر به معروفم رو که خدا بهم واجب کرده انجام دادم/بقیش باخودته
یاالهی وربی من لی غیرک
امر به معروف میکنی ؟ :w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15:
خودت امر به معروف شدی که میخوای یکی دیگه رو هم امربه معروف کنی ؟

واسه من یه لا اکراه فی الدین حفظ کردی که امر به معروف کنی ؟
اول برو شرایط امر کننده رو تحقیق کن بعد . معصوم 15 ام .

یکی از عوامل پیری در حین جوانی تو ایران همین افراد ریاکار هستند که فقط یاد گرفتند جانماز آب بکشند .:mad:

ziarifar

عضو جدید

یکی از عوامل پیری در حین جوانی تو ایران همین افراد ریاکار هستند که فقط یاد گرفتند جانماز آب بکشند .:mad:

نمیدونم امر به معروف یعنی تجاوز به حقوق دیگران.اصلا خیلی کارایی که بعضیها انجام میدن از نظر من نادرسته مثلا بعضی از اعتقادات و خرافاتشون اما به خودم اجازه دخالت نمیدم حالا هر اسمی که میخواد داشته باشه.همین

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
......

......

استاد عزیز ازخاطرات گفتی خاطرات زیبا .... زیبا ترین خاطره ازدوران کودکیم دیدن کاسکت خلبان عراقیی بود که داشت توئ ارتفاع کمتراز 200 متری بالای سرخرم آباد پرواز میکرد دقیقا"یک لحظه قبل از اونکه خونه خواهرم رو باراکت بزنه درحالی که خواهرو خواهرزاده ودامادمون توی خونه بودن .... زیبا ترین خاطره من اون موقعی بود که به خاطر بی پولی واحدهامو حذف کردن .... زیباترین خاطره من دعاهای شبانه مادرم روی سجاده است تاپسر تازه بیکارشدش که درآستانه 32 سالگی بامدرک مهندسیه کاری پیدا کنه .... زیباترین خاطره من وقتی بود که توی شرکت گاز برای نگهبانی دم درازم مصاحبه میگرفتن .... چقدرخاطره زیبای ناگفتنی دارم ... خدایا ازدستت خیلی گله دارم

ziarifar

عضو جدید
استاد عزیز ازخاطرات گفتی خاطرات زیبا .... زیبا ترین خاطره ازدوران کودکیم دیدن کاسکت خلبان عراقیی بود که داشت توئ ارتفاع کمتراز 200 متری بالای سرخرم آباد پرواز میکرد دقیقا"یک لحظه قبل از اونکه خونه خواهرم رو باراکت بزنه درحالی که خواهرو خواهرزاده ودامادمون توی خونه بودن .... زیبا ترین خاطره من اون موقعی بود که به خاطر بی پولی واحدهامو حذف کردن .... زیباترین خاطره من دعاهای شبانه مادرم روی سجاده است تاپسر تازه بیکارشدش که درآستانه 32 سالگی بامدرک مهندسیه کاری پیدا کنه .... زیباترین خاطره من وقتی بود که توی شرکت گاز برای نگهبانی دم درازم مصاحبه میگرفتن .... چقدرخاطره زیبای ناگفتنی دارم ... خدایا ازدستت خیلی گله دارم

واقعا تو چشام اشک جمع شد نمیدونم واقعی نوشتی یا نه.ایشالا همیشه موفق باشی

ziarifar

عضو جدید

سخت نگیر دوستم میخواد یه نفرو هدایت کنه گفت شما باشی