نداشته هاشون زیاده ... ولی چیزی ندارن ....این خانوما چی دارن والااااااااااااا![]()
نداشته هاشون زیاده ... ولی چیزی ندارن ....این خانوما چی دارن والااااااااااااا![]()
کاملا حق با شماست دوست مننداشته هاشون زیاده ... ولی چیزی ندارن ....
میدونم رفیخکاملا حق با شماست دوست من![]()
..............میدونم رفیخ![]()
اون وقت به شما آقایون میشه اعتماد کرد؟؟؟ لااقل خانمها چند درصد از آقایون بهترن
وولا در كل به اقا خانومش بستگي داره ..در كل به خيليا نميشه اعتماد كرد بايد مورد به مورد ديده بشه قضيه
بعضیا مطلبو نخوندن نظر هم می دن... خدایا قربونت برم چی خلق کردی ینیییییییی
هم مردان و هم زنان اعتراف کردهاند که در 20 تا 35 درصد از روابط اجتماعی خود به دیگران دروغ میگویند.
نوع دروغهایی که مردان و زنان میگویند کاملا متفاوت است. مردان معمولا از دروغ گفتن برای بهبود چهره خود در نظر دیگران استفاده میکنند. این در حالی است که زنان برای آنکه طرف مقابلشان حس بهتری داشته باشد دروغ میگویند.
مساویند
البته فقط اینطور بنظر میاد که زنها قابل اعتمادند ولی در عمل و به تجربه بارها دیدم و شنیدم که به هیچ عنوان نمیشه به زنها در هیچ موردی اعتماد کرد. مخصوصا که یه زمانی به یه خانمی در مورد یه رازی اعتماد کردم بعدش که راز لو رفت گفتم چرا؟ من که به تو اعتماد کرده بودم؟! برگشت خیلی راحت گفت می خواستی اعتماد نکنی.
میدونی جنس زن چون مرام نداره اصلا نباس بهش اعتماد کرد! البته استثنا هم بینشون هست ولی ما اینجا در مورد استثناها صحبت نمیکنیم.