آیا می توان به زنان اعتماد کرد؟! زنان قابل‌اعتمادتر و مطمئن‌تر از مردان به نظر می‌رسند.

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاملا حق با شماست دوست من;)
میدونم رفیخ

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
به هیجکیییییییی حز خودتون اعتمادنکنید
از من به شمانصیحت:cool:!!!!!!!!!!

ali 254

اخراجی موقت
به نظر من به زن ها بیش تر از مردها میشه اعتماد کرد

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعضیا مطلبو نخوندن نظر هم می دن... خدایا قربونت برم چی خلق کردی ینیییییییی

Sonrisa

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
به نظرم زن ومرد نداره.....بستگی به شخصیت ادما داره.

عاشق پیشه

عضو جدید
اگر بتوان اعتماد زنها را بدست آورد
بعدا میشه اعتماد کرد
چون زنها به راحتی اعتماد نمی کنن

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فقط شاید بشه به مامانمون اعتماد کرد :D

jentle man

عضو جدید
من یک بار به یک زن اعتماد کردم داغون شدم عمرن اعتماد کنم اونم چه تو کار چه مسائل دیگه

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بعضیا مطلبو نخوندن نظر هم می دن... خدایا قربونت برم چی خلق کردی ینیییییییی

:biggrin:

بچه ها کارشون درسته .. عنوان واسشون کفایت میکنه :D

حداقل این دو خط رو بخونید :|

هم مردان و هم زنان اعتراف کرده‌اند که در 20 تا 35 درصد از روابط اجتماعی خود به دیگران دروغ می‌گویند.
نوع دروغ‌هایی که مردان و زنان می‌گویند کاملا متفاوت است. مردان معمولا از دروغ گفتن برای بهبود چهره خود در نظر دیگران استفاده می‌کنند. این در حالی است که زنان برای آن‌که طرف مقابلشان حس بهتری داشته باشد دروغ می‌گویند.

عرفان 444

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا................................ بنظز منم اوت 2خط کل حرفی بود که میشد زد

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
زن و مرد نداره....هر دو آدمن.....بر اساس رفتار و کرداری که باطن طرف رو نشون بده میشه تصمیم گرفت...
حضرت علی میگن به دوستت محبت کامل بکن ولی اعتماد کامل نکن;)

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته فقط اینطور بنظر میاد که زنها قابل اعتمادند ولی در عمل و به تجربه بارها دیدم و شنیدم که به هیچ عنوان نمیشه به زنها در هیچ موردی اعتماد کرد. مخصوصا که یه زمانی به یه خانمی در مورد یه رازی اعتماد کردم بعدش که راز لو رفت گفتم چرا؟ من که به تو اعتماد کرده بودم؟! برگشت خیلی راحت گفت می خواستی اعتماد نکنی.
میدونی جنس زن چون مرام نداره اصلا نباس بهش اعتماد کرد! البته استثنا هم بینشون هست ولی ما اینجا در مورد استثناها صحبت نمیکنیم.

urban planing

عضو جدید
البته فقط اینطور بنظر میاد که زنها قابل اعتمادند ولی در عمل و به تجربه بارها دیدم و شنیدم که به هیچ عنوان نمیشه به زنها در هیچ موردی اعتماد کرد. مخصوصا که یه زمانی به یه خانمی در مورد یه رازی اعتماد کردم بعدش که راز لو رفت گفتم چرا؟ من که به تو اعتماد کرده بودم؟! برگشت خیلی راحت گفت می خواستی اعتماد نکنی.
میدونی جنس زن چون مرام نداره اصلا نباس بهش اعتماد کرد! البته استثنا هم بینشون هست ولی ما اینجا در مورد استثناها صحبت نمیکنیم.

صحبت کن ببینم چی میگی من از استثناها هستم!:D