آیا میدانید چند نفر همنام شما در کشور وجود دارد؟

hamid_gofteman

عضو جدید
اسم من تعدادش خیلی زیاده باید اسم مستعار پیدا کنم! دوست دارم اسمم عربی نباشه!
یه جکی پیتری مایکلی ... . :biggrin:

رضا فضلی

عضو جدید
مهران 1- به معني دارنده‌ي مهر؛ 2- (اَعلام) 1) ...؛ 2) ...؛ 3) نام شهرستانی در غرب استان ایلام.

فراواني: 102702
خیلیه .
مهران اسم خیلی قشنگ و پر معنییه
من خودم اهل مهرانم از اینکه تو شهری با چنین نامی زندگی میکنم واقعا به خودم میبالم!!!

paeeizan

اخراجی موقت
فراوانی من در سال 88 شد 15514 رتبه 8
.
.
خوب، نيكو
.
. فراوانی کلی:1656802

peach_69

عضو جدید
(عربي) 1- (= ناهید= ونوس) 2- (اَعلام) 1) (در نجوم) دومين سياره‌ي منظومه‌ي شمسي از لحاظ دوری از خورشید، میان عطارد و زمین، كه از درخشنده‌ترين اجرام آسماني است. [در نزد قدما زهره نماد نوازندگي و خنياگري است

وای این تیکه رو دوست دارم معنیشو
فراواني:335314
:gol::gol:
اگه من نبودم میشد: 335313:D چه عدد زشتی میشد:biggrin::gol::gol::gol:

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا من هرچی میزنم نمیشه؟؟؟
بد میزنی دیگه

بابک
1- پرورنده و پدر را گويند؛ 2- (در قديم) خطاب فرزند به پدر از روي مهرباني؛ پدر جان؛ 3- (اَعلام) 1) پدر اردشیر بابکان [قرن 2 میلادی]؛ 2) نام دلاور ايراني كه از سوي اردوان فرمانرواي اصطخر بود [قرن 3 هجری]؛ 3) نام موبدي در روزگار انوشيروان كه ديوان عرض و سپاه به دست وي بود؛ 4) بابک خرّم دین [223 هجری] رهبر ایرانی خرّمدینان، که قیام آنان را در آذربایجان بر ضدّ خلیفه‌ی عباسی رهبری کرد. سرانجام افشین او را فریب داد و دستگیر کرد و او در بغداد کشته شد.

فراواني:58843

m@hn@z.d

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر نمی کردم اینقدر باشه.
مهناز= ماه ناز

فراواني:215703

m@hn@z.d

عضو جدید
کاربر ممتاز
مریم:
1- (در گياهي) گل سفيد خوشه‌اي خوشبو و داراي عطر با دوام، و نيز گياهي علفي، پايا و زينتيِ اين گل كه از خانواده‌ي سوسن است و پياز دارد؛ 2- (اَعلام) 1) نام سوره‌ي نوزدهم از قرآن كريم داراي نود و هشت آيه؛ 2) [قرن اول میلادی] مريم عذرا مادر عيسي(ع) دختر عِمران و از نسل داوود؛ 3) مریم [قرن اول میلادی] از نخستین پیروان حضرت عیسی(ع)؛ 4) مریم مجدلیه: [قرن اول میلادی] بنا بر روایت های مسیحی زنی که به راه راست هدایت شد یا به وسیله‌ي حضرت عیسی(ع) از دیوانگی نجات یافت.

فراواني:1695517

vafaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
تازه تو اون تاپیک جوابتو گذاشتم برو ببین

منم میام همونجا

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فرزاد

(در قديم) با فر و شكوه زاده شده، زاده‌ي با فر و شكوه و عظمت.

فراواني:94200

morta

عضو جدید
کاربر ممتاز
مِهرزاد
(= زاده‌ي مهر) (اَعلام) بنا بر بعضي از نسخه‌هاي شاهنامه نام يكي از پسران اسفنديار است (مهرنوش).
البته به معنی زاده ی خورشید و زیبا روی (هم ) هست
فراواني:11365

civil.7

عضو جدید
فرزاد

(در قديم) با فر و شكوه زاده شده، زاده‌ي با فر و شكوه و عظمت.

فراواني:94200

مِهرزاد
(= زاده‌ي مهر) (اَعلام) بنا بر بعضي از نسخه‌هاي شاهنامه نام يكي از پسران اسفنديار است (مهرنوش).

اسمای اصیل و با مفهومی دارین
من که اسممو دوس ندارم
اما واسه بچم جبران میکنم:smile:

مِهرزاد
چه اسم خوجلی داری....وای وای....اسم منم اسم پسملا بوده ولی نمیدونم چرا اسم دخملشو گذاشت مهرنوش

mahshid m

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا به من جواب نمیده ؟من میخوام بدونم اسم من چقدره؟

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برام جالب نیست بدونم همنام من تو کشور چند تاست. این چیزا دیگه منو راضی نمیکنه. مشغول هم نمیشم. ولی خوب برای 20 ساله ها خوبه.