me tooمن موافقم![]()
مغلطه ای که تو این سوال هست اینه که خدا رو آدم فرض میکنند!یعنی خدا برای بقیه کسایی که با چادر نماز میخونند هم نامحرمه؟! برادران ارزشی لطفا جوابگو باشند.
واقعا باهوشی و روی تک تک کلماتت فکر میکنی و براش برنامه دارییعنی خدا برای بقیه کسایی که با چادر نماز میخونند هم نامحرمه؟! برادران ارزشی لطفا جوابگو باشند.
این جمله برای من نیست توی پستر نوشته، حالا مغلطه یا هر چی که اسمش رو میزاری مفهوم عکس رو دچار تناقض کرده، به قول شما و به اعتقاد بنده خدا آدم نیست و نمیشه گفت چون چادر میپوشند هنگام نماز پس خدا نامحرمه! بنابراین جمله ی توی پستر زیر سوال میره چون گفته کسایی که حجاب ندارند و هنگام نماز چادر سر میکنند فقط خدا براشون نامحرمه! کلا جمله ایراد داریه..مغلطه ای که تو این سوال هست اینه که خدا رو آدم فرض میکنند!
یه تمثیله عزیز مناین جمله برای من نیست توی پستر نوشته، حالا مغلطه یا هر چی که اسمش رو میزاری مفهوم عکس رو دچار تناقض کرده، به قول شما و به اعتقاد بنده خدا آدم نیست و نمیشه گفت چون چادر میپوشند هنگام نماز پس خدا نامحرمه! بنابراین جمله ی توی پستر زیر سوال میره چون گفته کسایی که حجاب ندارند و هنگام نماز چادر سر میکنند فقط خدا براشون نامحرمه! کلا جمله ایراد داریه..
این عکس با اون نوشته زیرش دقیقا همین مفهومی که شما گفتی رو میخواد منتقل کنه بنده هم متوجه شدم، ولی جمله خوبی به کار نبرده چون این جمله این مفهوم رو هم منتقل میکنه که چادر سر کردن در نماز به خاطر نا محرم بودن خداست. این جوابی که دادی رو برای طراح اون پستر باید میل کنییه تمثیله عزیز من
حجاب در بیرون فلسفش چیز دیگری است، حجاب در نماز فلسفش چیز دیگری است.
میخواد بگه اونایی که تو نماز حجاب سر میکنن چرا بیرون حجاب کامل ندارن؟
چرا یه حکم خدا مبنی بر داشتن حجاب توی نماز رو رعایت میکنن و چرا یه حکم دیگه خدا مبنی بر داشتن حجاب بیرون رو رعایت نمیکنن؟
این عکس با اون نوشته زیرش دقیقا همین مفهومی که شما گفتی رو میخواد منتقل کنه بنده هم متوجه شدم، ولی جمله خوبی به کار نبرده چون این جمله این مفهوم رو هم منتقل میکنه که چادر سر کردن در نماز به خاطر نا محرم بودن خداست. این جوابی که دادی رو برای طراح اون پستر باید میل کنی![]()
توی پست قبلی هم گفتم که دو مفهوم رو میرسونه هم مفهوم درست که حجاب داشتن تنها سر نماز برخلاف شرع و احکامه هم مفهوم اشتباه که میگه حجاب داشتن سر نماز یعنی نامحرم بودن خدا. من با قسمت دومش مشکل دارم.وقتی من متوجه مفهومش شدم، وقتی شما هم که ایراد میگیرد متوجه مفهومش شدید، دیگه چه ایرادی است که مطرح می کنید؟!!!!!!!!!
مفهومو رسونده کار خودشو کرده، حالا شما در خم یک کوچه اید؟
اینجا کسی جز شما که مفهوم اولو هم برداشت کردین، مفهوم دومشو برداشت نکرد!توی پست قبلی هم گفتم که دو مفهوم رو میرسونه هم مفهوم درست که حجاب داشتن تنها سر نماز برخلاف شرع و احکامه هم مفهوم اشتباه که میگه حجاب داشتن سر نماز یعنی نامحرم بودن خدا. من با قسمت دومش مشکل دارم.
نمی خونن؟مگه بی حجابا هم نماز میخونن
نمی خونن؟
اصلا ربطی نداره! من چند نمونه ی بارزشو خودم می شناسم!کسی که اعتقادش ضعیف باشه بین حجاب و نماز فرق میذاره ؟
اصلا ربطی نداره! من چند نمونه ی بارزشو خودم می شناسم!
دو نوع آدم داریمکسی که اعتقادش ضعیف باشه بین حجاب و نماز فرق میذاره ؟
جدا؟ من فکر میکردم واجبه! شما مطمعنی؟توی نگاه اول جمله ی قشنگیه ولی اگه دقت کنین جمله مشکل داره چون از تمثیل درستی استفاده نشده و به قول دوستمون مغلطه شده.
اما نکته ی دیگه ای هم هست و اون اینکه حتما نباید موقع نماز چادر سر کرد و این چیزیه که عرف شده.
میتونی بپرسی. واجبه که خانم ها حجاب داشته باشن و جاهایی که دین منع کرده رو از نامحرم بپوشونن ولی واجب نیست که حتما چادر بزارن.جدا؟ من فکر میکردم واجبه! شما مطمعنی؟