چرا اینقدر سرعت اینترنت من پایینه کشت خودشو موافقم شدید آخ که چقدر این حرفشون زور داره دلم میخواد وقتی این حرفو میزنن محکم بخوابونم زیر گوششون شاید به خودشون بیان البته فایده نداره یه دست سنگین میخواد که من ندارمحرفتو تأیید میکنم. و باید بگم مشکل روابط با جنس مخالف اینه که هرکسی مثه خودشو نمیخواد!!!! پسر دیدم هر قلطی خواسته کرده و 1000تا دخترو بدنام کرده بعدشم میگه دختر نجیب میخوام!!!خب یکی نیست بگه بی شرف خیلی ازین دخترایی که باهاشون بودی روزی عشق یکی از پسرای باشرفی بودن و بخاطر اینکه تو با اون دختره بودی قیدشو زدن!!!! به نظر من اگه هرکسی با مثه خودش ازدواج کنه قضیه ی دوستی با جنس مخالف حل میشه! من به شخصه اگه خانومم مثه خودم باشه دقیقا نه تنها میخوامش بلکه میپرستمش...
چرا اینقدر سرعت اینترنت من پایینه کشت خودشو موافقم شدید آخ که چقدر این حرفشون زور داره دلم میخواد وقتی این حرفو میزنن محکم بخوابونم زیر گوششون شاید به خودشون بیان البته فایده نداره یه دست سنگین میخواد که من ندارم![]()
برادرگرامی من نه به خاطراینکه دوست ندارم شوهرآینده ام قبلا باکسی دوست باشه من دوست نشم من جنبه اعتقادی مخافم
هرچندپسرها که ترسی ندارن معمولا ازدست گلهای جونی شون بعدازدواج تعریف میکنن این دخترها هستن که اگه راهی کج رفته باشن بایدباترس باشن..............
البته نه همه
من دستم فوق العاده سنگینه...
ولی دست بزن ندارم!!!
جون من حالا یکم بیا بزن!!!!!!!!!![]()
چه حیف این آدمارو تا جایی که میخورن باید زد خدا این کارو میکنه البته مطمئن نیستم تو این دنیا ولی تو اون دنیا حسابی از خجالتشون در میادمن دستم فوق العاده سنگینه... ولی دست بزن ندارم!!!
چه حیف این آدمارو تا جایی که میخورن باید زد خدا این کارو میکنه البته مطمئن نیستم تو این دنیا ولی تو اون دنیا حسابی از خجالتشون در میاد
منکه معتقدم آدم تو همین دنیا جواب همه ی کارای خوب و بدشو میده!!!!اون دنیایی دیگه نمیمونه!!!!!
واقعا؟
یعنی به آخرت اعتقادی ندارین؟
والا چی بگم!!!!
مگه حتما باید واقعا بهشت و جهنمی باشه و حوری و ازین چیزا؟؟؟؟
خب تو همین دنیا واقعا مصادقشون رو داریم میبینیم!!!!
آدم تو همین دنیا تاوان کاراشو میده!!!!
من یه نظریه خوندم که میگفت آدمی تو همین دنیا همه ی کارایی که کرده تاوانشونو میده و مثه روز اول پاک از دنیا میره!!!
ولی من به تاوان تو این دنیا شک دارم اگرم این طور باشه تاوان تو این دنیا برای خیلیا کمه اینطوری عدل خدا میره زیر سوال
اینم مربوط میشه به همین دنیا
به اعتقاد من خدا هر کسی رو نسبت به شرایطی که داره میسنجه
من اینو نشنیدم که هر کس به اندازه ی لیاقتش تو این دنیا مال کسب میکنه
خب حرفتون قبول ولی به عدل خدا هم من شک دارم!!!!
یکی تو یه خونواده ی مرفه به دنیا میاد و همه ی امکانات دستشه!!!و پیشرفت میکنه!!!یکی هم هیچ امکاناتی نداره و هیچ پیشرفتی نمیکنه!!!!این چی؟؟؟
توی کتابای دینی هم نوشته خدا به اندازه ی توان و شایستگیه هرکس بهش داده!!!آیا یه بچه ای که تازه میاد تو دنیا میدونه چی به چیه؟؟؟چرا بادی یکی مرفه باشه و یکی بدبخت!!!!؟؟؟
خب بحث سر همینه که هر کسی مثل خودشو نمیخواد.و بعید میدونم هر دختر یا پسر مشکلداری حاضر باشه با کسی مثل خودش ازدواج بکنه.بهمین خاطره که میگم کسی نباید به این موضوع تن بده و هر کس خودشو نگه داره و دیگران رو هم ازین موضوع منع کنه.مثلا برای دختران اگه پسری بهش پیشنهاد دوستی داد رد کنه و خودشو نگه داره.حرفتو تأیید میکنم.
و باید بگم مشکل روابط با جنس مخالف اینه که هرکسی مثه خودشو نمیخواد!!!!
پسر دیدم هر قلطی خواسته کرده و 1000تا دخترو بدنام کرده بعدشم میگه دختر نجیب میخوام!!!خب یکی نیست بگه بی شرف خیلی ازین دخترایی که باهاشون بودی روزی عشق یکی از پسرای باشرفی بودن و بخاطر اینکه تو با اون دختره بودی قیدشو زدن!!!!
به نظر من اگه هرکسی با مثه خودش ازدواج کنه قضیه ی دوستی با جنس مخالف حل میشه!
من به شخصه اگه خانومم مثه خودم باشه دقیقا نه تنها میخوامش بلکه میپرستمش...
بشرط اینکه اون درست بودن درست واقعی باشه .هر جور راحتین.
سرنوشته هر کس گرو عملکردش تو گذشته هست چه خوب و چه بد . هر کسی واسه خودش بهترین قاضیه میدونه کجای کارش درسته و کجاش غلط .
منم همینطور!!!!!!!!!!11
منم همینطور
کاملا مخالف دوستی بین دو جنس مخالف هستم...اشتباه محضه .....
و چون یک مسئله اجتماعیه نمیشه گفت زندگی هر فرد به خودش مربوطه. ممکنه دامن همه رو بگیره..
حرفمو تا حدودی اشتباه برداشت کردین. خلاصش اینه: نذارین دوستیه بین دختر و پسر عادی و همه گیر بشه ،اگه بشه اون موقع آدم مورد اعتماد واسه ازدواج کم میشه.برادرگرامی من نه به خاطراینکه دوست ندارم شوهرآینده ام قبلا باکسی دوست باشه من دوست نشم من جنبه اعتقادی مخافم
هرچندپسرها که ترسی ندارن معمولا ازدست گلهای جونی شون بعدازدواج تعریف میکنن این دخترها هستن که اگه راهی کج رفته باشن بایدباترس باشن..............
البته نه همه
بچها انصافا اگه دوستی بین پسر و دختر اشتباست پس چرا خدا دو جنس آفرید؟؟؟
اصن چرا میل جنسی و (منظورم خود س ک س ) نیستا!!!چرا میل جنسی رو قبل از ازدواج آفرید؟؟؟چرا قبل از ازدواج پسرو دختر بهم تمایل داشته باشن وقتی نمیتونن باهم باشن؟؟؟
منکه معتقدم آدم تو همین دنیا جواب همه ی کارای خوب و بدشو میده!!!!اون دنیایی دیگه نمیمونه!!!!!
والا چی بگم!!!!
مگه حتما باید واقعا بهشت و جهنمی باشه و حوری و ازین چیزا؟؟؟؟
خب تو همین دنیا واقعا مصادقشون رو داریم میبینیم!!!!
آدم تو همین دنیا تاوان کاراشو میده!!!!
من یه نظریه خوندم که میگفت آدمی تو همین دنیا همه ی کارایی که کرده تاوانشونو میده و مثه روز اول پاک از دنیا میره!!!
خب حرفتون قبول ولی به عدل خدا هم من شک دارم!!!!
یکی تو یه خونواده ی مرفه به دنیا میاد و همه ی امکانات دستشه!!!و پیشرفت میکنه!!!یکی هم هیچ امکاناتی نداره و هیچ پیشرفتی نمیکنه!!!!این چی؟؟؟
توی کتابای دینی هم نوشته خدا به اندازه ی توان و شایستگیه هرکس بهش داده!!!آیا یه بچه ای که تازه میاد تو دنیا میدونه چی به چیه؟؟؟چرا بادی یکی مرفه باشه و یکی بدبخت!!!!؟؟؟
حرفمو تا حدودی اشتباه برداشت کردین. خلاصش اینه: نذارین دوستیه بین دختر و پسر عادی و همه گیر بشه ،اگه بشه اون موقع آدم مورد اعتماد واسه ازدواج کم میشه.
اره واقعا موافقم.......
یکی ازضررهای دوستی ها دغدغه فکری ومشغله ذهنیه که بعد از ازدواج در فرد شکل میگیره و لطمه بزرگی به خودش وهمسرش وارد میکنه ...!! مگه سالم زندگی کردن چه ضرری به کسی رسونده که این همه براش مخالف وجود داره...؟؟
کتاب عدل الهی شهید مطهری رو بخونید. به سؤالهای سختتر از این هم جواب داده.خب حرفتون قبول ولی به عدل خدا هم من شک دارم!!!!
به قول دادشم داشتم براش می خوندم گفت یه نوشابه برای خودت بازکنمن که به هیچ وجه حاضر نیبستم با کسی که رابطه دوستی با پسری داشته،ازدواج کنم
رابطش اون موقع به خودش ربط داشته ولی بعدش برای زندگی مشترک و در حین زندگی مشترک دچار مشکل خواهد شد
.
.
.
همین که فرصت ازدواج با بزرگمردی مثل من رو از دست بده خودش یه خسارت عظما محسوب میشه
درست متوجه شدممممممممممممممممآفرین شماهم یک قدم جلوتر از خیلیا هستین.ممنون.
حرفمو تا حدودی اشتباه برداشت کردین. خلاصش اینه: نذارین دوستیه بین دختر و پسر عادی و همه گیر بشه ،اگه بشه اون موقع آدم مورد اعتماد واسه ازدواج کم میشه.
درسته .شمامیگین بخاطر اینکه خدا نهی کرده بسمتش نمیرین، من میگم پیامم یکی از دلایلی میتونه باشه که بخاطرش این کار نهی شده،که از نظر منطقی درست هم هست.درست متوجه شدمممممممممممممممم
منم میگم مخالفت بودنم بااین رابطه برای اینکه چونکه خدامخالف هستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت نه اینکه دوست ندارم شوهرم قبل من باکسی رابطه داشته باشهههههههههههههههههههه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
دوستی بین زن ها و مرد ها! | گفتگوی آزاد | 0 | |
M | دوستی بین زنها و دوستی بین مردها | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
دوستی با دشمن | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
زنی که دوستی دختر و پسر را به ایران آورد | گفتگوی آزاد | 4 | |
![]() |
** قوانین دوستی!(2) | گفتگوی آزاد | 1 |