این حرفا دیگه قدیمی شده کلا مخالفم همه جورشو
الان خودت نمیدونی چی میخواهی از یک طرف میگی تنهایی واز یک طرف میگی دوست دارم با کسی باشم مشکلت چی الان میخواهی با کسی باشیشما چقد ساده ای فک میکنین نگفتم!!!!هه هه هه هه هه هه هه
سه سال پیش بهشون گفتم!!!![]()
میگم تنهام و با شرایط فعلی ازدواج یعنی حماقت و همش به ضرر پسرای بدبخت فلک زدست!!!و الان همونجور که دخترا بیشتر دوست دارن و جامعه میطلبه دوستی مد شده دوس دارم دوس دختر داشته باشم برخلاف اعتقاداتم و برخلاف میل باطنیم!!!ولی اگه دوس دخترم داشته باشم فقط و فقط یکی خواهد بود واگه اخلاقمون بهم بخوره به ازدواجم فکر خواهیم کرد.الان خودت نمیدونی چی میخواهی از یک طرف میگی تنهایی واز یک طرف میگی دوست دارم با کسی باشم مشکلت چی الان میخواهی با کسی باشی
وحید نتیجه میگیرم از حرفات همش تقصیر دختراست
در ضمن وحید جان کولر گازی نباشه چی میشه مگه؟
دو نفر مگه چقدر لباس قراره کثیف کنن که 3 ملیون بدن ماشین لباس شویی؟
مگر پدر مادر ما که عروسی کردن از اول همه اینارو داشتن؟نه سالی یکی دو قلمشو خریدن الان شده اینقدر
البته قبول دارم زمونه عوض شده ولی ما خودمونم داریم به خودمون سخت میگیرم و سنگ میندازیم جلو پای خودمون
آها بله پس حق با شماستداداش خوزستان نیومدی حتما میگی بدون کولر مگه چی میشه!!!؟؟؟؟
دمای 65 درجه با رطوبت 89% میدونی یعنی چی؟؟؟؟یعنی کولر دوتیکه فقط جواب میده!!!
داداش تو یه خونه ی 100متری سهتا کولر باید کار کنه از یه ماه دیگه تا آدم بتونه نفس بکشه!!!!بله....
موافخم ...منم همه جوره مخالفم
موافخم ...منم همه جوره مخالفم
کاملا درسته منتها واسه آدمش
کاملا درسته منتها واسه آدمش
يعني شما آدمشي؟من...
يعني شما آدمشي؟
100 البته...
اصلا دوس ندارم مث تو تنها باشم
تو نه ،شما
بعدشم وقتی که ا دوستی این همه بدی بیاد
منظورت ا دوستی چیه اونوقت؟
تکلیف اون دخترای که الان تو لیست دوستاتن چیمیشه ؟
خوب دیگه...
مشکل تعریف دوستی نه خود دوستی
جنابعالی همه رو باهم قاطی فرمودین
مثلا احمدی نژاد با مادر چاوز الان دوسته...
شرایط خراب شده دوست عزیز
با این تهاجم فرهنگی از طریق رسانه ها اعم از اینترنت و ماهواره و موبایلها و غیره در سنین کم افراد به این راه کشیده میشن و اگر مراقب خانواده نباشه شرایط میشه اینی که هست و قطعا بسیار بسیار بدتر از این هم خواهد شد
وقتی جامعه با آدمای مثه من اینجور رفتار میکنه یعنی من مشکل دارم!!!من عقب مونده ام!!!
همه بهم میگن سنتی هستی و مدرن نیستی و فکرت مثه پیرمرداست!!!!خب چیکار باید کرد!!!؟؟؟
دوس دارم واسه خودم عزیز باشم و بس!
تنهام و دارم از تنهایی میپوسم!!!
تا حالا شده 1ماه گوشیتون بدون اسمس باشه؟؟؟
تا حالا شده گوشیتونو با خودتون نبرین بیرون چون براتون مهم نباشه که گوشی همراتون باشه یا نه!!؟؟؟من الان اینجورم!!!
تواناییه ازدواج از همه ی پسرا گرفته شده!ازدواج یعنی حماقت!پس یه راه میمونه فقط!!!!
نمیدونم چی بگم واقعا!!
تو این چندروزی چند تا تاپیک با عنوان "دوستی دختر و پسر باهم" دیدم که برای بچه ها سوال بود.
روی صحبتم با اون افرادیه که علاقه به این کار دارن :
آهای اونایی که دوست دارین با جنس مخالف دوست بشین این چیزیو که میگم در نظر بگیرین ،بعدش نظر بدین که درسته یا نه .االبته واسه همه میگم. هر کسی خواست نظرشو بذاره.
لطفا نظراتتونو بگین...
در مورد رسانه ها باید بگم از بس رسانه هایی که باید جلوی تهاجم فرهنگی رو بگیرن بی لیاقت و بی خلاقیت و بدون کارایی هستن که مسلماً هیچ امیدی بهشون نیست.
خوشبختانه من این دوره شما رو طی کردم و این طرز فکر در وجودم تثبیت شده. دیگه یه ذره هم شک ندارم به اینکه کارم و روشم درستِ.
تو یه تاپیک دیگه ام باهاتون هم کلام شدم. باورم نمیشه شما همون آقا وحید باشی. منم مثل دوستمون وقتی نظرتون رو خوندم واقعاً تعجب کردم و متاسف شدم.
در مورد تنهایتون باید بگم خب برای منم این قضیه پیش اومده. عزیز جان هرچیزی تاوانی و بهایی داره. تاوان داشتن یک همسر و زندگی ایده آل (از نظر من) هم اینه.
جا داره یکبار دیگه این آیات رو بیارم برای افرادی که بهش اعتقاد دارن :
زنان بدکار و ناپاک شایسته مردانى بدین وصفند و مردان زشتکار و ناپاک نیز شایسته زنانى بدین صفتند و (بالعکس) زنان پاکیزه نیکو لا یق مردانى چنین و مردان پاکیزه نیکو لایق زنانى همین گونهاند، و این پاکیزگان از سخنان بهتانى که ناپاکان درباره آنان گویند منزهند و بر ایشان آمرزش و رزق نیکوست.و همچنین
سوره نور آیه 26
الزَّانِي لَا يَنكِحُ إلَّا زَانِيَةً أَوْ مُشْرِكَةً وَالزَّانِيَةُ لَا يَنكِحُهَا إِلَّا زَانٍ أَوْ مُشْرِكٌ وَحُرِّمَ ذَلِكَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ
مرد زناكار جز زن زناكار يا مشرك را به همسرى نگيرد و زن زناكار جز مرد زناكار يا مشرك را به زنى نگيرد و بر مؤمنان اين [امر] حرام گرديده است
سوره النور آیه 3
و همچنین عقل و منطق خودتون که نمیگه از هر دستی بدی از همون دست هم میگیری؟!
نمیگم این کار بده یا خوبه ها ولی هر کسی هرکاری انجام بده باید این انتظار رو داشته باشه که طرف مقابلش هم اون عمل رو انجام داده باشه.
و اما در آخر باید بگم من هم طرز فکرم مثل شماست و عقیده دارم آدم باید برای همسرش بمونه. خیلی خوشحالم که از دید مذهبی به قضیه نگاه نکردی و بحث منطقی انجام دادی.
ولی میدونی مشکل من تو این زمینه چیه؟ اینکه دختر هایی که طرز فکر من رو داشته باشن یا دارن همه مذهبی هستن! در صورتی که من اصلاً آدم مذهبی نیستم.
وقتی جامعه با آدمای مثه من اینجور رفتار میکنه یعنی من مشکل دارم!!!من عقب مونده ام!!!
همه بهم میگن سنتی هستی و مدرن نیستی و فکرت مثه پیرمرداست!!!!خب چیکار باید کرد!!!؟؟؟
دوس دارم واسه خودم عزیز باشم و بس!
تنهام و دارم از تنهایی میپوسم!!!
تا حالا شده 1ماه گوشیتون بدون اسمس باشه؟؟؟
تا حالا شده گوشیتونو با خودتون نبرین بیرون چون براتون مهم نباشه که گوشی همراتون باشه یا نه!!؟؟؟من الان اینجورم!!!
تواناییه ازدواج از همه ی پسرا گرفته شده!ازدواج یعنی حماقت!پس یه راه میمونه فقط!!!!
نمیدونم چی بگم واقعا!!
دقیقاد عین منمن هم به این نتیجه هایی که شما رسیدید رسیدم وقتی حتی خواهر خودتم چون از این روابط نداری متهمت میکنه به آدم به دوری دیگه از بقیه چه انتظاری میره
میخوام همرنگ جماعت شم ولی حیف که بازم نمیتونم به خودم اجازه بدم آخه تکلیف چیه آخرم به قول بعضی دوستان با پسری قراره ازدواج کنی معلوم نیس با چن نفر بوده تازه بعد ازدواجم چشمش دنبال شهر فرنگیه که برخی خانوما تو کوچه و خیابون ساختن
زين پس به جاي واژه بيگانه دوس پسر بگين لوس پسر
چرا؟؟؟؟
درسته خیلی لوس بازی میکنن پسرایی که دوس دختر دارن ولی خیلیاشونم لوس نیستن!!!
اصن یکی از دلایلی که من دوس دختر نداشتم چون حالم از طرز حرف زدنای پسرو دخترا باهم بهم میخوره!!!دلیلشم دختران!!!عجیجم و خجمل و نمیدونم ازین کوفت و زهرماریا!!!
موافقمخیلی لحظات بد و حس بدیه اینجور بودن!!!
آدم مگه چند بار قراره جوون باشه و زندگی کنه؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
دوستی بین زن ها و مرد ها! | گفتگوی آزاد | 0 | |
M | دوستی بین زنها و دوستی بین مردها | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
دوستی با دشمن | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
زنی که دوستی دختر و پسر را به ایران آورد | گفتگوی آزاد | 4 | |
![]() |
** قوانین دوستی!(2) | گفتگوی آزاد | 1 |