قانونا تا زمانی که شما بهش اجازه ندی همچین حقی نداره.
شرعا هم آیه صریح قرآن واسه مردایی که دیگه هیچ رقمه نمیتونن خودشونو نگه دارن، گفته به جای داشتن n تا دوست دخترو دوست اجتماعیو همکارو منشیو دوست مجازیو غیره علاوه بر همسرت،..... اگه میتونین عدالت بین 4 تا زن برقرار کنین، فقط 4 تا.آخر هم میگه که نمیتونین این عدالتو برقرار کنین.رسما یعنی همون یدونه.
وَ إِنْ خِفْتُمْ أَلاَّ تُقْسِطُوا فِي الْيَتامي فَانْکِحُوا ما طابَ لَکُمْ مِنَ النِّساءِ مَثْني وَ ثُلاثَ وَ رُباعَ فَإِنْ خِفْتُمْ أَلاَّ تَعْدِلُوا فَواحِدَةً أَوْ ما مَلَکَتْ أَيْمانُکُمْ ذلِکَ أَدْني أَلاَّ تَعُولُوا (نسا 3)
و اگر بیم آن داشتید که نتوانید درباره دختران یتیم ( در صورتی که با آنها طبق رسم آن روز ازدواج کنید ) عدالت ورزید ، پس با آنچه میلتان باشد از زنان ( دیگر ) دو تایی یا سه تایی یا چهارتایی ازدواج نمایید ، و اگر بترسید از اینکه مبادا عدالت نورزید پس به یک زن یا کنیزی که خریده اید اکتفاء کنید ، این کار نزدیکتر است به آنکه منحرف نشوید و ستم نکنید.
وَ لَنْ تَسْتَطيعُوا أَنْ تَعْدِلُوا بَيْنَ النِّساءِ وَ لَوْ حَرَصْتُمْ فَلا تَميلُوا کُلَّ الْمَيْلِ فَتَذَرُوها کَالْمُعَلَّقَةِ وَ إِنْ تُصْلِحُوا وَ تَتَّقُوا فَإِنَّ اللَّهَ کانَ غَفُوراً رَحيماً (نسا 129)
شما هرگز نمی توانیددر میان زنان ، عدالت برقرار کنید ، هر چند کوشش نمایید! ولی تمایل خود را بکلّی متوجّه یک طرف نسازید که دیگری را بصورت زنی که شوهرش را از دست داده درآورید! و اگر راه صلاح و پرهیزگاری پیش گیرید ، خداوند آمرزنده و مهربان است.
پاورقی:اونجایی که اشاره به خرید کنیز و زن میکنه، آیه واسه خودش زمانو مکانو شان نزول داره.خواهشا باز از این مورد آتو نگیرین.قضیه گاو بنی اسراییل نشه.
احسنت! موافقم، خود قرآن میگه که نمیتونید عدالتو رعایت کنید پس این کارو نکنید.
تازه من خودم فقط به یه زن به عنوان همسر اول و آخرم میاندیشم و به خودم اجازه نمیدم با آوردن زن دیگه ای آرامش اونو بهم بریزم و آخرت خودمو!
این افرادی که خانوم ICE DREAM میگه همون کسانی هستن که قبل ازدواج با هزاران دختر دوست بودن و رابطه داشتن بعد ازدواج دیگه نمیتونن به یکی بسنده کنن! و بهمین خاطرم از حق قانونیشون استفاده میکنن

آخرین ویرایش: