مگه باید حاضر شم؟حااضر شو دارن میان بخورنت![]()
![]()
من فکر می کنم خیلی هاشون فیلمن، شاید همشون، چون به نظر من ورود به این راه برگشت نداره و کسانی که بر می گردن و ادعا می کنن که اجنه رو تسخیر کردن دروغ میگن.
به شکلکام کسی دس نزنهوصیتی چیزی داری بگو![]()
یادم نیس !!![]()
یلدمه زندگی یه خانومه رو نوشته بود که جنا اذیتش میکردن
زیاد ازش سوال کنی دچار بحران هویت میشه هاااااسم نویسنده یادت نیست!اسم کتاب یادت نیست!موضوعش یادت نیست!اسم خودت یادته![]()
در جواب اونا چی میگنآقو من تخم جن زیاد فحش میدم به دوستام !
اسم نویسنده یادت نیست!اسم کتاب یادت نیست!موضوعش یادت نیست!اسم خودت یادته![]()
تو هم مثه اینکه میخاای جنا بخورنتاااا![]()
من حودم کله پاچه جن بارمیزارم میخورم
بناگوش معرکه ای دارن میخوایییییییی؟![]()
پدر خودم زمان جنگ دیده بود، آخه دیده بان بوده و تنها کیلومتر ها جلوتر از بچه های خودی بوده. میگفت تو اون وقت شب وقتی دیدمش چون میدونستم دشمن جلومه، تمام ذهنم به سمت دشمن و حیله هاشون بوده، به خاطر همین اصلا فکر نمی کرده که جن باشه، میگفت تمام شب نزدیکم بود، و اینکه خیلی بزرگتر از انسان بوده، اما فکر میکرده سایه ی دشمنه که اینقدر بزرگ دیده میشده. و اینکه مدام بین نخل های منطقه جابجا میشده.
همیشه میگه خواست خدا بوده که من فکر کنم بازیه دشمنه، اگه اون موقع میفهمیدم که جنه حتما سکته میکردم.
آخه بعضیایه جوری ازکاراین رمالهاتعریف میکنن آدم شک میکنه.یه بارسراین قضیه بایک نفربحثم شدطرف قاطی کرد
من میگفتم اعتقادبه رمالی ندارم میگفت توچیزی حالیت نیست!!!
ماشینش گم شده بوده بعدرماله بهش آدرس داده ماشینش پیداشده بوده من اول میگفتم باورنمیکنم قسم میخوردبعدگفتم احتمالادستش بادزدتویک کاسه بوده ناراحت شد![]()
خوشمزه اس؟ کله پاچه رو میگم.
آره دوس داری؟؟؟؟؟؟خوشمزه اس؟ کله پاچه رو میگم.
پدر خودم زمان جنگ دیده بود، آخه دیده بان بوده و تنها کیلومتر ها جلوتر از بچه های خودی بوده. میگفت تو اون وقت شب وقتی دیدمش چون میدونستم دشمن جلومه، تمام ذهنم به سمت دشمن و حیله هاشون بوده، به خاطر همین اصلا فکر نمی کرده که جن باشه، میگفت تمام شب نزدیکم بود، و اینکه خیلی بزرگتر از انسان بوده، اما فکر میکرده سایه ی دشمنه که اینقدر بزرگ دیده میشده. و اینکه مدام بین نخل های منطقه جابجا میشده.
همیشه میگه خواست خدا بوده که من فکر کنم بازیه دشمنه، اگه اون موقع میفهمیدم که جنه حتما سکته میکردم.
ازشمابعیده همچین حرفی!مگه مقدرات این عالم دست خدانیست رمال واجنه چه کاره ان؟راستش چی بگم، نمی دونم. نه می تونم رد کنم و نه تایید چون تجربه نکردم. اما احتمال این که برخی قدرت های شیطانی داشته باشن کم نیست حالا چه به واسطه اجنه و چه به خاطر ذاتشون. فقط چند موردی که من دیدم، مکار بودن.
ولی خوب ممکنه افرادی باشن که قدرت های شیطانی دارن، نمی تونم به صراحت رد کنم. یه موضوع مشابه برای من پیش اومده، یه کسی که می شناختیم دزدی کرد و بعد خودش رفت یه رمال آورد که بله فلان مال دنبالش نگردید و خواست بر این است که پیدا نشود و ... . ما هم آن چنان محو توهم شدیم که پیگیری نکردیم و دنبالش نرفتیم. پنج سال بعد معلوم شد اون آشنا سارق تشریف داشتن!
سپاس.جن موجودیت دارد![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
در مورد بیابان ریگ جن | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
جن ها در چه صورتی مزاحم انسان میشوند؟ | گفتگوی آزاد | 229 | |
![]() |
آیا تا حالا جن دیدید؟از جن چه میدانید؟اعتقاد دارید؟ | گفتگوی آزاد | 1 | |
C | جن | گفتگوی آزاد | 72 | |
![]() |
فتوای وهابی جدید : خوردن گوشت جن و شیطان حلال است!!! | گفتگوی آزاد | 9 |