آیا جن وجود داره؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
کتک میخوریااا

حااضر شو دارن میان بخورنت

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فکر می کنم خیلی هاشون فیلمن، شاید همشون، چون به نظر من ورود به این راه برگشت نداره و کسانی که بر می گردن و ادعا می کنن که اجنه رو تسخیر کردن دروغ میگن.

آخه بعضیایه جوری ازکاراین رمالهاتعریف میکنن آدم شک میکنه.یه بارسراین قضیه بایک نفربحثم شدطرف قاطی کرد:D
من میگفتم اعتقادبه رمالی ندارم میگفت توچیزی حالیت نیست!!!
ماشینش گم شده بوده بعدرماله بهش آدرس داده ماشینش پیداشده بوده من اول میگفتم باورنمیکنم قسم میخوردبعدگفتم احتمالادستش بادزدتویک کاسه بوده ناراحت شد:D

manshuor

عضو جدید
پدر خودم زمان جنگ دیده بود، آخه دیده بان بوده و تنها کیلومتر ها جلوتر از بچه های خودی بوده. میگفت تو اون وقت شب وقتی دیدمش چون میدونستم دشمن جلومه، تمام ذهنم به سمت دشمن و حیله هاشون بوده، به خاطر همین اصلا فکر نمی کرده که جن باشه، میگفت تمام شب نزدیکم بود، و اینکه خیلی بزرگتر از انسان بوده، اما فکر میکرده سایه ی دشمنه که اینقدر بزرگ دیده میشده. و اینکه مدام بین نخل های منطقه جابجا میشده.
همیشه میگه خواست خدا بوده که من فکر کنم بازیه دشمنه، اگه اون موقع میفهمیدم که جنه حتما سکته میکردم.

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
پدر خودم زمان جنگ دیده بود، آخه دیده بان بوده و تنها کیلومتر ها جلوتر از بچه های خودی بوده. میگفت تو اون وقت شب وقتی دیدمش چون میدونستم دشمن جلومه، تمام ذهنم به سمت دشمن و حیله هاشون بوده، به خاطر همین اصلا فکر نمی کرده که جن باشه، میگفت تمام شب نزدیکم بود، و اینکه خیلی بزرگتر از انسان بوده، اما فکر میکرده سایه ی دشمنه که اینقدر بزرگ دیده میشده. و اینکه مدام بین نخل های منطقه جابجا میشده.
همیشه میگه خواست خدا بوده که من فکر کنم بازیه دشمنه، اگه اون موقع میفهمیدم که جنه حتما سکته میکردم.

یکی ازبچه هاکه مرزسیستان بلوچستان نگهبان بوده میگفت دیدم ولی الآن که 8سال گذشته هیچ کی حرفمو باورنمیکنه خخخخخخخ

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه بعضیایه جوری ازکاراین رمالهاتعریف میکنن آدم شک میکنه.یه بارسراین قضیه بایک نفربحثم شدطرف قاطی کرد:D
من میگفتم اعتقادبه رمالی ندارم میگفت توچیزی حالیت نیست!!!
ماشینش گم شده بوده بعدرماله بهش آدرس داده ماشینش پیداشده بوده من اول میگفتم باورنمیکنم قسم میخوردبعدگفتم احتمالادستش بادزدتویک کاسه بوده ناراحت شد:D

راستش چی بگم، نمی دونم. نه می تونم رد کنم و نه تایید چون تجربه نکردم. اما احتمال این که برخی قدرت های شیطانی داشته باشن کم نیست حالا چه به واسطه اجنه و چه به خاطر ذاتشون. فقط چند موردی که من دیدم، مکار بودن.
ولی خوب ممکنه افرادی باشن که قدرت های شیطانی دارن، نمی تونم به صراحت رد کنم. یه موضوع مشابه برای من پیش اومده، یه کسی که می شناختیم دزدی کرد و بعد خودش رفت یه رمال آورد که بله فلان مال دنبالش نگردید و خواست بر این است که پیدا نشود و ... . ما هم آن چنان محو توهم شدیم که پیگیری نکردیم و دنبالش نرفتیم. پنج سال بعد معلوم شد اون آشنا سارق تشریف داشتن!

manshuor

عضو جدید
خوب اون ها هم توی این دنیا و توی زمین زندگی میکنن. عجیب نیست که گاهی تنمون به تنه هم بخوره. ما دیدن موجودات فضایی رو هم قابل باور میدونیم و دور از ذهن نمیدونیم. مگه نه؟!!!

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز

ببخشید اینو میگم، به نظر من سایه یه نفر و یا یه چیزی بوده و ترکیبش با تنهایی و ترس و توهم شده جن. تا جایی که من اطلاع دارم این طور مسائل خیلی مشخص اتفاق می افتن و رویارویی ها کاملاً واضحاً نه این طوری. البته من خودم تجربه نکردم.

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستش چی بگم، نمی دونم. نه می تونم رد کنم و نه تایید چون تجربه نکردم. اما احتمال این که برخی قدرت های شیطانی داشته باشن کم نیست حالا چه به واسطه اجنه و چه به خاطر ذاتشون. فقط چند موردی که من دیدم، مکار بودن.
ولی خوب ممکنه افرادی باشن که قدرت های شیطانی دارن، نمی تونم به صراحت رد کنم. یه موضوع مشابه برای من پیش اومده، یه کسی که می شناختیم دزدی کرد و بعد خودش رفت یه رمال آورد که بله فلان مال دنبالش نگردید و خواست بر این است که پیدا نشود و ... . ما هم آن چنان محو توهم شدیم که پیگیری نکردیم و دنبالش نرفتیم. پنج سال بعد معلوم شد اون آشنا سارق تشریف داشتن!
ازشمابعیده همچین حرفی!مگه مقدرات این عالم دست خدانیست رمال واجنه چه کاره ان؟
البته شمای 5سال پیش الآن که فهمیدین ایناحقه بازن:smile:

manshuor

عضو جدید
کله پاچه دوس دارم، اگه به خوشمزگی کله پاچه گوسفنده، قوربون دستت یه پرس بفرست واسه من.

وضعیت
موضوع بسته شده است.