آیا جن وجود داره؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستش یه پولداری در حد بابک بود که شایعه شده بود این کار رو کرده. البته دهن مردمه دیگه، احتمال اینکه چرت و پرت باشه خیلی زیاده ولی مورد هایی که شنیدم وقتی اقدام به این کار کردن در بهترین حالت هاشون حدود یک هفته تحت آزار و اذیت قرار گرفتن و به جز ترس هیچی گیرشون نیومده.

منم ازیان مواردزیادشنیدم ولی گویندش مردم کوچه بازاربودن.حرف مردم کوچه بازارم که دیگه.........

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم ازیان مواردزیادشنیدم ولی گویندش مردم کوچه بازاربودن.حرف مردم کوچه بازارم که دیگه.........

من تقریباً مطمئنم که جن ها وجود دارن، اما به نظر میرسه که مسیر یک طرفه است یعنی اگر کسی مرز ها بشکنه که ظاهراً خیلی هم سخت نیست، دیگه نمی تونه راحت بشه. راستش در خودم نمی بینم که چنین کاری بکنم چون فکر می کنم این طوری هم این دنیا از دست میره و هم اون دنیا. حتی اگر قدرت و ثروتی هم در کار باشه که میگن شایعه است و فقط آزار و اذیته، باز هم به نظر قدرت شیطانیه و قدرت شیطانی هم روح رو نابود می کنه.

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
زیادم عمر میکنن

ازدواجم میکنن؟

joghd123

عضو جدید
کاربر ممتاز
وجودداره دیگه.
بحث سرروش تسخیرجن بودکه واقعیه یاالکی
توو یکی از کلیپای اپارات دیدم که رائفی پور سر همین قضیه تحقیق کرده بود.تعری میکرد..رفته بودن روستاهای سبزوار فک کنم.
یارویی که احضار میکرده از صفحه ی شطرنجی استفاده میکرده

manshuor

عضو جدید
سلام دوستان. عجب پیامای جالبی. کلی خندیدم.
اما از شوخی گذشته اطلاعات هیچ یک از دوستان علمی و از روی شواهد و قراین نیست.
در قرآن کریم ما سوره ای به اسم جن داریم. و در سوره ناس از شر جن و انس به خدا پناه میبریم. خوبه این سوره ها رو با معنی مطالعه کنید.
جنیان از آتش خلق شده اند و ابلیس هم از جنیان مقرب بوده و چون جنس خودش رو برتر از خاک میدونسته بر اثر غرور عصیان میکنه و امر پروردگار رو بجا نمیاره.
جنیان مانند ما انسان ها مومن و کافر دارند، اما خودشون پیامبری ندارند، پیامبران ما انسان ها، همه 124 هزار پیامبر، پیامبر جنیان هم هستن.
حتما داستان حضرت سلیمان و برخوردش رو با جنیان شنیدید. سوره نمل
بله، جنیان کافر از بسم الله الرحمن الرحیم گریزانند و این جمله مقدس باید کامل قرائت بشه.
و این رو بدونید که جنیان هیچ اثری توی سرنوشت انسان ندارند. اگر اینطور بود خارج از عدالت خدای عادل و مهربون بود. جنیان بر عکس آدمی خیلی علاقه به جمعی زندگی کردن نداره. معمولا منزوی هستند، گرچه اجتماع هم دارند ولی نه به گستردگی و پیچیدگی انسان. در روایات هم آمده که در عاشورا هم جنیان و هم ملائکه خدمت امام حسین (ع) میرسند ولی حضرت قبول نمی‌کنند به خاطر اینکه انسان قادر به دیدن آنها نیست.
اگر انسان با جنیان کاری نداشته باشه اونها با ما کاری ندارند، گرچه بعضی ها جن هارو به خدمت میگیرند و این قابل رد کردن نیست. این افراد معمولا از جنیان سو استفاده می کنند. مثل برخی از این جادوگران و دعا نویسان و.. و جن در همه جای دنیا وجود دارد و حتی توان سفر در آسمان هارو هم دارند. قبل از پیامبر اکرم صلی الله تا آسمان هفتم هم می رفته اند ولی از بعد تولد ایشان یا بعد از بعثت حضرت تا 4 آسمان اجازه رفت و آمد دارند.
موفق و موید باشید در پناه حق

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تقریباً مطمئنم که جن ها وجود دارن، اما به نظر میرسه که مسیر یک طرفه است یعنی اگر کسی مرز ها بشکنه که ظاهراً خیلی هم سخت نیست، دیگه نمی تونه راحت بشه. راستش در خودم نمی بینم که چنین کاری بکنم چون فکر می کنم این طوری هم این دنیا از دست میره و هم اون دنیا.
آخه اگه کسی وجودداشته باشه که بتونه به بقیه ثابت کنه وجوداجنه رو خیلی ازمعماهای خلقت حل میشه ودیگه کسی نمیتونه ماورالطبیعه روانکارکنه.

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
جن بخورتت که کتاب میخونی و نمیدونی مال کیه و اسمش چیه

یه چیزیم نوشته بود که یه مرد عرب رفته بود یه جا گزارش تهیه کنه اونجا جن دیده بود سکته کرده بود...عکس جنه هم بود..من دیدم:cry:

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
در قرآن کریم ما سوره ای به اسم جن داریم. و در سوره ناس از شر جن و انس به خدا پناه میبریم. خوبه این سوره ها رو با معنی مطالعه کنید.
جنیان از آتش خلق شده اند و ابلیس هم از جنیان مقرب بوده و چون جنس خودش رو برتر از خاک میدونسته بر اثر غرور عصیان میکنه و امر پروردگار رو بجا نمیاره.
جنیان مانند ما انسان ها مومن و کافر دارند، اما خودشون پیامبری ندارند، پیامبران ما انسان ها، همه 124 هزار پیامبر، پیامبر جنیان هم هستن.
بله، جنیان کافر از بسم الله الرحمن الرحیم گریزانند و این جمله مقدس باید کامل قرائت بشه.
و این رو بدونید که جنیان هیچ اثری توی سرنوشت انسان ندارند. اگر اینطور بود خارج از عدالت خدای عادل و مهربون بود. جنیان بر عکس آدمی خیلی علاقه به جمعی زندگی کردن نداره. معمولا منزوی هستند، گرچه اجتماع هم دارند ولی نه به گستردگی و پیچیدگی انسان. در روایات هم آمده که در عاشورا هم جنیان و هم ملائکه خدمت امام حسین (ع) میرسند ولی حضرت قبول نمی‌کنند به خاطر اینکه انسان قادر به دیدن آنها نیست.
اگر انسان با جنیان کاری نداشته باشه اونها با ما کاری ندارند، گرچه بعضی ها جن هارو به خدمت میگیرند و این قابل رد کردن نیست. این افراد معمولا از جنیان سو استفاده می کنند. مثل برخی از این جادوگران و دعا نویسان و.. و جن در همه جای دنیا وجود دارد و حتی توان سفر در آسمان هارو هم دارند. قبل از پیامبر اکرم صلی الله تا آسمان هفتم هم می رفته اند ولی از بعد تولد ایشان یا بعد از بعثت حضرت تا 4 آسمان اجازه رفت و آمد دارند.
اینا ماورا الطبیعه نیست؟؟

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه اگه کسی وجودداشته باشه که بتونه به بقیه ثابت کنه وجوداجنه رو خیلی ازمعماهای خلقت حل میشه ودیگه کسی نمیتونه ماورالطبیعه روانکارکنه.

خوشبختانه من همون یکباری که خواستم احضار جن کنم از این کار پشیمون شدم، اینه که تجربه شخصی ندارم.اما اونهایی که کردن یا حداقل خبرش که اینطوری میرسه بر اساس گفته هاشون موضوع به صورت شخصی اتفاق می افته و تجارب قابل انتقال به غیر نیستن.

manshuor

عضو جدید
کتاب ملائکه و جن آقای اخوت از انتشارات مدرسه قرآن و عترت دانشگاه تهران اطلاعات بیشتری با سند قرآنی و روایی بهتون میده. میتونید از سایت همین مدرسه هم خریداری کنید.

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
عاره.
یکی از جن هایی به اس فک کنم زعفر جنی که پادشاه جن های مسلمان بود که زمان ماجرای کربلا هم بود یجا شنیدم همین 50 60 سال پیش از دنیا رفته.
اره منم میخاستم بگم اسمش یادم نمیومد...

اونا رو که نمیشه باور کرد

چرا نمیشه؟من روزنامشو دیدم

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز

اینایی که شماگفتین همه میدونن.
فقط میخواستم بدونم این دعانویسافیلم بازی میکنن یانه؟البته خودم که فکرمیکنم فیلمشونه

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقاا کتاباشو نخونید من خوندم خابم نمیبرد تا یه مدت!!

manshuor

عضو جدید
همه این توانایی رو ندارن که از جنیان استفاده کنن، ولی هستن دعا نویسایی که جن دارن.

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینایی که شماگفتین همه میدونن.
فقط میخواستم بدونم این دعانویسافیلم بازی میکنن یانه؟البته خودم که فکرمیکنم فیلمشونه

من فکر می کنم خیلی هاشون فیلمن، شاید همشون، چون به نظر من ورود به این راه برگشت نداره و کسانی که بر می گردن و ادعا می کنن که اجنه رو تسخیر کردن دروغ میگن.

همه این توانایی رو ندارن که از جنیان استفاده کنن، ولی هستن دعا نویسایی که جن دارن.

این موضوع احتمال زیاد شایعه است. من فکر نمی کنم با انسان های عادی توانایی تسخیر داشته باشیم. در ضمن یه مشت دعا نویس ضعیف اگر اجنه رو تسخیر کرده بودن در صورت این که صداقت داشته باشن می بایست قدرت بدست آورده باشن که می بینم واقعاً این طور نیست.

وضعیت
موضوع بسته شده است.