آیا جن وجود داره؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز

...

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یه عکسه نصفه دارم که توش منم بقیه عکسه نیست فقط یه دست کناریم توش هست بقیش پاره شده
وقتی منو تو سبد یافتن جلو کلیسا ! عکسه توش بوده

منم دارم عکسی ک ی دستم نیسسسسسس
همیشه میگم خدایا دستم کوش تو عکس

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هر وقت کسی از جمع داشتیم که شب قبرستون رفته باشه منو خبر کنید خخخخخخخ

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه دیگه اونقد محسوس جرات نداره بیاد.خخخ:D

چجوری؟
:wallbash::wallbash:اینطوری
:Dپس تو بقیه دست تو عکس منی
اوه تو خواهرمی :surprised:
خواهریییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
هر وقت کسی از جمع داشتیم که شب قبرستون رفته باشه منو خبر کنید خخخخخخخ
منم پایم

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
untitled.png
میبنی ترس نداره تازه باهم عکس یادگاریم میگرین:biggrin:جن به این مهربونی:D

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یه بار خواستم دست به اقدام عملی بزنم و برای قدرت تسخیرشون کنم اما وقتی خوب تحقیق کردم هیچ موردی موفق پیدا کردم. ظاهراً هر کس دست به این کار زده بود بیچاره شده بود، منم پشیمون شدم وقتی دیدم ریکش از 99 درصد هم بیشتره.

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یه بار خواستم دست به اقدام عملی بزنم و برای قدرت تسخیرشون کنم اما وقتی خوب تحقیق کردم هیچ موردی موفق پیدا کردم. ظاهراً هر کس دست به این کار زده بود بیچاره شده بود، منم پشیمون شدم وقتی دیدم ریکش از 99 درصد هم بیشتره.
به نظرت شدنیه؟

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز

من یه کتاب خونده بودم توش نوشته بود یه خانمی رو جنا اذیت میکردن..میگه من و میبردن تو مهمونیاشون..نوشته بود جنه دوسش داشت گفته بود باید از شوهرت جدا بشی وگرنه ولت نمیکنیم.

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یه کتاب خونده بودم توش نوشته بود یه خانمی رو جنا اذیت میکردن..میگه من و میبردن تو مهمونیاشون..نوشته بود جنه دوسش داشت گفته بود باید از شوهرت جدا بشی وگرنه ولت نمیکنیم.

کتاب معتبریود؟

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرت شدنیه؟

راستش یه پولداری در حد بابک بود که شایعه شده بود این کار رو کرده. البته دهن مردمه دیگه، احتمال اینکه چرت و پرت باشه خیلی زیاده ولی مورد هایی که شنیدم وقتی اقدام به این کار کردن در بهترین حالت هاشون حدود یک هفته تحت آزار و اذیت قرار گرفتن و به جز ترس هیچی گیرشون نیومده.

وضعیت
موضوع بسته شده است.