آقا جن وجود داره.
هم خوبش هم بدش.اونام مثل ادما تکلیف دارن..![]()
نوشته بود که زمان برا اونا خیلی طولانیه..مثلن یه ادم 6 ساله برا اونا مثه یه ادم 1 ساله هست!!
آقا جن وجود داره.
راستش یه پولداری در حد بابک بود که شایعه شده بود این کار رو کرده. البته دهن مردمه دیگه، احتمال اینکه چرت و پرت باشه خیلی زیاده ولی مورد هایی که شنیدم وقتی اقدام به این کار کردن در بهترین حالت هاشون حدود یک هفته تحت آزار و اذیت قرار گرفتن و به جز ترس هیچی گیرشون نیومده.
وجودداره دیگه.آقا جن وجود داره.
منم ازیان مواردزیادشنیدم ولی گویندش مردم کوچه بازاربودن.حرف مردم کوچه بازارم که دیگه.........
زیادم عمر میکنننوشته بود که زمان برا اونا خیلی طولانیه..مثلن یه ادم 6 ساله برا اونا مثه یه ادم 1 ساله هست!!
اسمش نمیدونم چی بود پی دی اف بود![]()
توو یکی از کلیپای اپارات دیدم که رائفی پور سر همین قضیه تحقیق کرده بود.تعری میکرد..رفته بودن روستاهای سبزوار فک کنم.وجودداره دیگه.
بحث سرروش تسخیرجن بودکه واقعیه یاالکی
آخه اگه کسی وجودداشته باشه که بتونه به بقیه ثابت کنه وجوداجنه رو خیلی ازمعماهای خلقت حل میشه ودیگه کسی نمیتونه ماورالطبیعه روانکارکنه.من تقریباً مطمئنم که جن ها وجود دارن، اما به نظر میرسه که مسیر یک طرفه است یعنی اگر کسی مرز ها بشکنه که ظاهراً خیلی هم سخت نیست، دیگه نمی تونه راحت بشه. راستش در خودم نمی بینم که چنین کاری بکنم چون فکر می کنم این طوری هم این دنیا از دست میره و هم اون دنیا.
جن بخورتت که کتاب میخونی و نمیدونی مال کیه و اسمش چیه
عاره.ازدواجم میکنن؟![]()
اونا رو که نمیشه باور کردیه چیزیم نوشته بود که یه مرد عرب رفته بود یه جا گزارش تهیه کنه اونجا جن دیده بود سکته کرده بود...عکس جنه هم بود..من دیدم![]()
اینا ماورا الطبیعه نیست؟؟سلام دوستان. عجب پیامای جالبی. کلی خندیدم.
اما از شوخی گذشته اطلاعات هیچ یک از دوستان علمی و از روی شواهد و قراین نیست.
در قرآن کریم ما سوره ای به اسم جن داریم. و در سوره ناس از شر جن و انس به خدا پناه میبریم. خوبه این سوره ها رو با معنی مطالعه کنید.
جنیان از آتش خلق شده اند و ابلیس هم از جنیان مقرب بوده و چون جنس خودش رو برتر از خاک میدونسته بر اثر غرور عصیان میکنه و امر پروردگار رو بجا نمیاره.
جنیان مانند ما انسان ها مومن و کافر دارند، اما خودشون پیامبری ندارند، پیامبران ما انسان ها، همه 124 هزار پیامبر، پیامبر جنیان هم هستن.
حتما داستان حضرت سلیمان و برخوردش رو با جنیان شنیدید. سوره نمل
بله، جنیان کافر از بسم الله الرحمن الرحیم گریزانند و این جمله مقدس باید کامل قرائت بشه.
و این رو بدونید که جنیان هیچ اثری توی سرنوشت انسان ندارند. اگر اینطور بود خارج از عدالت خدای عادل و مهربون بود. جنیان بر عکس آدمی خیلی علاقه به جمعی زندگی کردن نداره. معمولا منزوی هستند، گرچه اجتماع هم دارند ولی نه به گستردگی و پیچیدگی انسان. در روایات هم آمده که در عاشورا هم جنیان و هم ملائکه خدمت امام حسین (ع) میرسند ولی حضرت قبول نمیکنند به خاطر اینکه انسان قادر به دیدن آنها نیست.
اگر انسان با جنیان کاری نداشته باشه اونها با ما کاری ندارند، گرچه بعضی ها جن هارو به خدمت میگیرند و این قابل رد کردن نیست. این افراد معمولا از جنیان سو استفاده می کنند. مثل برخی از این جادوگران و دعا نویسان و.. و جن در همه جای دنیا وجود دارد و حتی توان سفر در آسمان هارو هم دارند. قبل از پیامبر اکرم صلی الله تا آسمان هفتم هم می رفته اند ولی از بعد تولد ایشان یا بعد از بعثت حضرت تا 4 آسمان اجازه رفت و آمد دارند.
موفق و موید باشید در پناه حق
آخه اگه کسی وجودداشته باشه که بتونه به بقیه ثابت کنه وجوداجنه رو خیلی ازمعماهای خلقت حل میشه ودیگه کسی نمیتونه ماورالطبیعه روانکارکنه.
اره منم میخاستم بگم اسمش یادم نمیومد...عاره.
یکی از جن هایی به اس فک کنم زعفر جنی که پادشاه جن های مسلمان بود که زمان ماجرای کربلا هم بود یجا شنیدم همین 50 60 سال پیش از دنیا رفته.
اونا رو که نمیشه باور کرد
سلام دوستان. عجب پیامای جالبی. کلی خندیدم.
اما از شوخی گذشته اطلاعات هیچ یک از دوستان علمی و از روی شواهد و قراین نیست.
در قرآن کریم ما سوره ای به اسم جن داریم. و در سوره ناس از شر جن و انس به خدا پناه میبریم. خوبه این سوره ها رو با معنی مطالعه کنید.
جنیان از آتش خلق شده اند و ابلیس هم از جنیان مقرب بوده و چون جنس خودش رو برتر از خاک میدونسته بر اثر غرور عصیان میکنه و امر پروردگار رو بجا نمیاره.
جنیان مانند ما انسان ها مومن و کافر دارند، اما خودشون پیامبری ندارند، پیامبران ما انسان ها، همه 124 هزار پیامبر، پیامبر جنیان هم هستن.
حتما داستان حضرت سلیمان و برخوردش رو با جنیان شنیدید. سوره نمل
بله، جنیان کافر از بسم الله الرحمن الرحیم گریزانند و این جمله مقدس باید کامل قرائت بشه.
و این رو بدونید که جنیان هیچ اثری توی سرنوشت انسان ندارند. اگر اینطور بود خارج از عدالت خدای عادل و مهربون بود. جنیان بر عکس آدمی خیلی علاقه به جمعی زندگی کردن نداره. معمولا منزوی هستند، گرچه اجتماع هم دارند ولی نه به گستردگی و پیچیدگی انسان. در روایات هم آمده که در عاشورا هم جنیان و هم ملائکه خدمت امام حسین (ع) میرسند ولی حضرت قبول نمیکنند به خاطر اینکه انسان قادر به دیدن آنها نیست.
اگر انسان با جنیان کاری نداشته باشه اونها با ما کاری ندارند، گرچه بعضی ها جن هارو به خدمت میگیرند و این قابل رد کردن نیست. این افراد معمولا از جنیان سو استفاده می کنند. مثل برخی از این جادوگران و دعا نویسان و.. و جن در همه جای دنیا وجود دارد و حتی توان سفر در آسمان هارو هم دارند. قبل از پیامبر اکرم صلی الله تا آسمان هفتم هم می رفته اند ولی از بعد تولد ایشان یا بعد از بعثت حضرت تا 4 آسمان اجازه رفت و آمد دارند.
موفق و موید باشید در پناه حق
خوب ازین جریانا زیاد میسازن.نمیم نیست..ولی قابل استنادم نیساره منم میخاستم بگم اسمش یادم نمیومد...![]()
چرا نمیشه؟من روزنامشو دیدم
اقاا کتاباشو نخونید من خوندم خابم نمیبرد تا یه مدت!!
اینایی که شماگفتین همه میدونن.
فقط میخواستم بدونم این دعانویسافیلم بازی میکنن یانه؟البته خودم که فکرمیکنم فیلمشونه
همه این توانایی رو ندارن که از جنیان استفاده کنن، ولی هستن دعا نویسایی که جن دارن.
کتک میخوریااابه جن میگم بیادبخورتتا!!![]()
مگه چی نوشته؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
در مورد بیابان ریگ جن | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
جن ها در چه صورتی مزاحم انسان میشوند؟ | گفتگوی آزاد | 229 | |
![]() |
آیا تا حالا جن دیدید؟از جن چه میدانید؟اعتقاد دارید؟ | گفتگوی آزاد | 1 | |
C | جن | گفتگوی آزاد | 72 | |
![]() |
فتوای وهابی جدید : خوردن گوشت جن و شیطان حلال است!!! | گفتگوی آزاد | 9 |