آیا تمایل به مهاجرت به خارج از کشور را دارید ؟؟؟

آیا تمایل به مهاجرت به خارج از کشور را دارید ؟؟؟

• مجموع رای دهندگان
    172

Mr.Pouyan

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو کشوری که اقلیت های دینی رو آدم حساب نمیکنه.. بکش بکش راه میندازه.. به هیچ چیزشون رحم نمیکنه.. و فقط به خاطر دین و مذهبشون کافر خاطاب میکنه..

همون بهتر که مهاجرت کرد.. اگه اونجا گوشه خیابونم بخوابی.. لااقلش خیالت راحته کسی بخاطر دینت مجازاتت نمیکنه..
( اینو به شخصه تجربه کردم )

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
فعلا 18 نفر تمایل دارن و4 نفر تمایل ندارند

قصد من این نیست که 18 نفرو به رخ 4 نفر بکشم .ولی چرا کمتر کسی کشورش براش مهم نیست؟
چه بلایی سر کشور و ملتمون اومده ؟؟؟

terajedi21

عضو جدید
یقینا می رفتم راستیتش بیشتر تلاشم بر همین اساس هست که این کشور رو ترک کنم!

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
اساساً توی این دوره زمونه این دستور داده نمیشه. بیشتر دستور به صبر و استقامت(!) ممکنه داده بشه، نه فرار;)
ای ضد ولایت فقیه
.......... (میخواستم بنویسم البته نوشتم ولی پاک کردم ای بسوزه پدر ترس از کهریزک :biggrin:)

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
فعلا 18 نفر تمایل دارن و4 نفر تمایل ندارند

قصد من این نیست که 18 نفرو به رخ 4 نفر بکشم .ولی چرا کمتر کسی کشورش براش مهم نیست؟
چه بلایی سر کشور و ملتمون اومده ؟؟؟

میدونم ولی من زدم که تمایل دارم ولی این به معنی این نیست که ایران برام مهم نیست من ایرانمو تاریخمونو که دیگه تو کتابام نیست! خاکه پاکشو دوست دارم.......... ولی شرایط الان طوریه که امکانه زندگی راحت در اون فراهم نیست.........

از گشت زدنه بیرون و حسی که هرلحظه امکانش هست توسط مامورین از بین بره و اگر شانس باهات یار باشه بعد از چند ساعت معطلی سالم به خونه برگردی تا کار در محله کاری که واقعا قابله کار کردن نیست مخصوصا اگر دختره جوون و مجرد باشی تا قانون که تورو نصف ادمیت میدونه و همه حق های انسانی رو ازت گرفته هزینه های گزاف زندگی که به زحمت میتونی خودت رو اداره بکنی اینها و خیلی از مسائله دیگه اعم از نا امنی گرونی نداشتنه ازادی همه و همه دست به دسته هم دادن تا من و امثاله من رو از اونجا فراری بدن و دادن.......... این رو هم از قوله دختری که خودم باشم گفتم و شاید دلایلم کمی با مردها متفاوت باشه ولی در کل زندگی در ایران با شرایطه فعلی مشکله.........:gol:

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
میدونم ولی من زدم که تمایل دارم ولی این به معنی این نیست که ایران برام مهم نیست من ایرانمو تاریخمونو که دیگه تو کتابام نیست! خاکه پاکشو دوست دارم.......... ولی شرایط الان طوریه که امکانه زندگی راحت در اون فراهم نیست.........

از گشت زدنه بیرون و حسی که هرلحظه امکانش هست توسط مامورین از بین بره و اگر شانس باهات یار باشه بعد از چند ساعت معطلی سالم به خونه برگردی تا کار در محله کاری که واقعا قابله کار کردن نیست مخصوصا اگر دختره جوون و مجرد باشی تا قانون که تورو نصف ادمیت میدونه و همه حق های انسانی رو ازت گرفته هزینه های گزاف زندگی که به زحمت میتونی خودت رو اداره بکنی اینها و خیلی از مسائله دیگه اعم از نا امنی گرونی نداشتنه ازادی همه و همه دست به دسته هم دادن تا من و امثاله من رو از اونجا فراری بدن و دادن.......... این رو هم از قوله دختری که خودم باشم گفتم و شاید دلایلم کمی با مردها متفاوت باشه ولی در کل زندگی در ایران با شرایطه فعلی مشکله.........:gol:

سمیرا جون بی نظمی و بی برنامگی رو هم اضافه کن...امروز یه قانونی هست فردا ممکنه نباشه ...اگه ازین ثانیه استفاده کردی که چه بهتر اگه نه که ثانیه بعدی معلوم نیست نفر بعدی که میاد عشقش چی بکشه!!!!

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
سمیرا جون بی نظمی و بی برنامگی رو هم اضافه کن...امروز یه قانونی هست فردا ممکنه نباشه ...اگه ازین ثانیه استفاده کردی که چه بهتر اگه نه که ثانیه بعدی معلوم نیست نفر بعدی که میاد عشقش چی بکشه!!!!

:biggrin:;) درسته دوسته من متاسفانه همین مواردی که گفتین هم جزوشه.........

تشکر ندارم...........:gol:

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
می دونم سختی ها هست
مشکلات زیاده...اون قدری که گاهی حتی از به دنیای اومدن خودتم پشیمون میشی..

اما یار دبستانی من !

دست منو تو باید این پرده ها رو پاره کنه...
کی می تونه جز من و تو دردمون چاره کنه؟

حتما روزهای خوشی هم داشتین...که هیچ جای دنیا مثل ایران نمی تونین تجربه اش کنین..
چه خوب ، چه بد وطنمونه، اینجا ایرانه...

مهشادی

عضو جدید
هیچکس دوست نداره از کشورش بره.
ولی خوب اینو باید قبول کرد که شرایط زندگی خوب برای قشر خاصی فقط فراهم هستش!!!!!!
منم با نظرت موافقم شرایط همیشه فقط برای یه قشر خاص فراهمه ولی واقعا اون طرفم خبرای خاصی نیست اونجام شرایط خودشو داره که شاید هر کسی نتونه تحمل کنه:w19:

amin_rogh

كاربر فعال مهندسی کشاورزی
کاربر ممتاز
سوال اینجا هست که کی حاظر هست دختر و زنش و خواهرش در خارج از کشور زندگی کنند.
در بعضی از کشور های اروپایی.
دختر از 12 سالگی از خانواده جدا میشه.
پدر و مادر اگر بهش تو بگویند .دولت میندازنش زندان.
اینجورا هم که تبلیغ میکنن نیست برادرم. یه جاهایی شاید. نه همه جا
دختر یا پسر تا 18سالگی تحت تکفل والدینش هست و بعد از اون میتونه مستقل بشه.
این تفکرات مرد سالاری فقط مال ما هست! دختر یا خواهر یا همسر بنده وشما و همینطور خود من و شما اگه پابند خانواده باشه (و باشیم) فرقی نمیکنه کجا زندگی کنه. اگه نباشه هیچ فرقی نداره کجا باشه! کما انکه توی ایران هم شاهد خیلی چیزا هستید و هستیم. فرقش اینه که اونجا شما به خودت اجازه کتک کاری میدین ولی اینجا این اجازه رو بشما نمیدن! ولی اصولا صورت مسئله اینجا و اونجا فرقی نداره.

آخرین ویرایش:

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
به نظر من 80 درصد افرادی که می خوان برن به خاطر مسائل مالیه...
پس زیاد به سیاست ربطی نداره، به اقتصاد و مساول مالی ربط داره، اون 70 درصد دانشجوهام که گفتید بیشتر به خاطر مسائل اقتصادیه میخوان برن، و درصد کمیشون به خاطر افزایش دانش و اینها... اگر پولدار بودند، دولت و نظام هرچی هم بود حاضر بودن بمونن!!!
نظر منه این...

ولی اون حرفی که من زدم سوای همه اینها بود، من نه پول زیادی دارم نه خانوادم پولدار آنچنانی اند، نه جایی دستم بنده، الآنم که فارغ التحصیل شدم کار و سربازی و ازدواج و همه اینها رو در پیش دارم، ولی باز حاضر نیستم برم، به هیچ دلیلی...

چرا؟
تو برو تا لااقل یه جا واسه ما باشه که بیایم خارج.
اگه بری منو آرش و بهرام دیگه مجبوریم سیزده به در بیام خارج.

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
می دونم سختی ها هست

اما یار دبستانی من !

حتما روزهای خوشی هم داشتین...که هیچ جای دنیا مثل ایران نمی تونین تجربه اش کنین..
اره منم موافقم ولی آدم فقط یه بار جوونه و میتونه ازش استفاده کنه تویه جوونی روحیه هامون مثل آدمای 70 سالست والا پیرمردا و پیرزنا هم اندازه بعضی از ماها غم ندارن...فقط کافیه چن روز تو چهره مردم دقیق شی تا ببینی چقد افسرده وغمگینن...چرا؟چون به هیچ خواسته ایشون نمیرسن و جوونیشونم داره تموم میشه...من یه تاپیک زدم "دلتون هوس چی کرده؟"یکی اومد گفت هوس قبر اون یکی گفت مرگ اون یکی گفت بهشت زهرا و گریه و...تازه این مهندسای مملکتن ...هرچند که به قول بعضی بچه ها اون طرفم وطن ما نیستو یه جور دیگه غمگینیم ولی حداقل استرس خوردمون نمیکنه

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
می دونم سختی ها هست

اما یار دبستانی من !

خاطراته خوبی داشتیم روزهای خوش هم در کناره خانواده و فامیل داشتم ولی باز سایه ی ناامنی و ترس توشون به وضوح دیده میشه............ همین داشتن خیاله اسوده که کشورهای مهاجر پذیر برات به وجود میاره میتونه برات بهترین خاطرات رو هم به وجود بیاره............ درکل هرجا که زندگی کنی حتی اگر شهرتم عوض کنی سیاره اتم عوض کنی! این تویی که خاطرات خوش رو به وجود میاری و ربطی به بودن در ایران و یا خارج نداره...........

کسانی که مهاجرت میکنن دو وطنه میشن وطنی که اونجا زاده شدن خاطره دارن فامیل و اقوامه نزدیکشون رو دارن و وطنه جدیدی که به اونها اسایش رفاه و راحتی امنیت ثباته قانونی و ... میده وطن جدیدی که معنیه وطن میده............:gol:

آخرین ویرایش:

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم با نظرت موافقم شرایط همیشه فقط برای یه قشر خاص فراهمه ولی واقعا اون طرفم خبرای خاصی نیست اونجام شرایط خودشو داره که شاید هر کسی نتونه تحمل کنه:w19:

این رو درست میگین.......... خیلی ها برمیگردن و برای اینه که نمیتونن از اول شروع کنن............. خارج هم سختی و مشقت های خودش رو داره........... ولی لااقل توی زندگیه فردی افراده جامعه دخالتی نمیکنه............

تشکر............:gol:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا؟
تو برو تا لااقل یه جا واسه ما باشه که بیایم خارج.
اگه بری منو آرش و بهرام دیگه مجبوریم سیزده به در بیام خارج.

:biggrin::gol:
من به فکر دوستامم دلشون واسم تنگ میشه، نا سلامتی اگه تقلب نمیشد محبوب باشگاه میشدم:razz:، این همه آدم میخوان برن خارج ، چرا من؟یکی دیگه do you understand? یکی دیگه!!!!
(یه دیالوگ از یه فیلمی بود این آخری)

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره منم موافقم ولی آدم فقط یه بار جوونه و میتونه ازش استفاده کنه تویه جوونی روحیه هامون مثل آدمای 70 سالست والا پیرمردا و پیرزنا هم اندازه بعضی از ماها غم ندارن...فقط کافیه چن روز تو چهره مردم دقیق شی تا ببینی چقد افسرده وغمگینن...چرا؟چون به هیچ خواسته ایشون نمیرسن و جوونیشونم داره تموم میشه...من یه تاپیک زدم "دلتون هوس چی کرده؟"یکی اومد گفت هوس قبر اون یکی گفت مرگ اون یکی گفت بهشت زهرا و گریه و...تازه این مهندسای مملکتن ...هرچند که به قول بعضی بچه ها اون طرفم وطن ما نیستو یه جور دیگه غمگینیم ولی حداقل استرس خوردمون نمیکنه

آره...یاد اون شعر افتادم که میگه زندگی کردن من مردن تدریجی بود... واقعا سخته ، همش دارن غمو ترویج می دن ، اما فقط رفتن چاره اش ؟

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
12 سالگي؟ چطوره ميگفتي از 8 سالگي اينطوري تاثير گذار تر مي بود. معلومه هيچ شناختي از دنياي اطراف نداري
بابا یه بار ایشون بود یا یکی از همفکرانشون میگفت تو اروپا فقط پولدارها تلوزیون دارند و بی پولا هنوز رادیو گوش میدن یا تو هر محله فقط یه یخچال هست که مشترک کلیه خونه هاست و ایرونیا باید شکر کنند که تو هر خونه ای تلوزیون و یخچال و ... هست حتی تو اروپا به خاطر مصرف نکردن برق و گاز با کرسی گرم میشوند و با بادبزن دستی خودشون رو سرد میکنند و ......
(پی نوشت: البته مال چند روز پیش بود این پسته که منم نقل گرفته و جواب دادم که فکر میکنم ایشون بود شایدم کسی دیگه و اینکه مطالب من اقتباسی از مفهومش بود اگه تکذیب شد میگردم اصل پستش رو پیدا میکنم بذارم ولی شماها تا اطلاع ثانوی شکر کنید که تو ایرانی هستید که تلوزیون و رادیو و کامپیوتر و کولرگازی و تلفن و موبایل و ... رو اختراع کردن و به دنیا عرضه کردن که هنوز که هنوزه تو خیلی از کشورهای اروپایی اثری از اینها نیست :))

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره...یاد اون شعر افتادم که میگه زندگی کردن من مردن تدریجی بود... واقعا سخته ، همش دارن غمو ترویج می دن ، اما فقط رفتن چاره اش ؟
نمیدونم شایدم باید موند و ساخت اما آخه به چه قیمتی؟:w06:
تازه من باید یه چیزی بلد باشم که بتونم مملکتمو بسازم...:(

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
خاطراته خوبی داشتیم روزهای خوش هم در کناره خانواده و فامیل داشتم ولی باز سایه ی ناامنی و ترس توشون به وضوح دیده میشه............ همین داشتن خیاله اسوده که کشورهای مهاجر پذیر برات به وجود میاره میتونه برات بهترین خاطرات رو هم به وجود بیاره............ درکل هرجا که زندگی کنی حتی اگر شهرتم عوض کنی سیاره اتم عوض کنی! این تویی که خاطرات خوش رو به وجود میاری و ربطی به بودن در ایران و یا خارج نداره...........

کسانی که مهاجرت میکنن دو وطنه میشن وطنی که اونجا زاده شدن خاطره دارن فامیل و اقوامه نزدیکشون رو دارن و وطنه جدیدی که به اونها اسایش رفاه و راحتی امنیت ثباته قانونی و ... میده وطن جدیدی که معنیه وطن میده............:gol:

خوب اگه این ما اییم که خاطرات خوشو به وجود میاریم ، چرا همین جا نمونیم ...
آره اون جا هم به هر حال یه جورایی وطنته ....ولی هیچ جا وطن خود آدم نمیشه...:gol:

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیدونم شایدم باید موند و ساخت اما آخه به چه قیمتی؟:w06:
تازه من باید یه چیزی بلد باشم که بتونم مملکتمو بسازم...:(

شما جوونی دوست عزیز..
خودش یه دنیاس... حتما میشه اصلا کاری به این حرفا نداشته باش..:w11:.شاد بودن حق جووناس ...:d
اما تو کشور خودشون...:gol:

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب اگه این ما اییم که خاطرات خوشو به وجود میاریم ، چرا همین جا نمونیم ...
آره اون جا هم به هر حال یه جورایی وطنته ....ولی هیچ جا وطن خود آدم نمیشه...:gol:

دوسته من شرایط!......... قبلا باز جامعه اونقدر بسته نبود........... ولی خاطرات خوش نیاز به اسایش خیال و اعصاب هم داره! بدونه اینا میشه ولی سخته, پس چرا جایی نره که سوای اون خاطرات اسایش هم داره............

باور کن از وطنم وطن تر میشه..........:gol:

بالا