آیا تمایل به مهاجرت به خارج از کشور را دارید ؟؟؟

آیا تمایل به مهاجرت به خارج از کشور را دارید ؟؟؟

• مجموع رای دهندگان
    172

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما جوونی دوست عزیز..
خودش یه دنیاس... حتما میشه اصلا کاری به این حرفا نداشته باش..:w11:.شاد بودن حق جووناس ...:d
اما تو کشور خودشون...:gol:
بله به شرطیکه شادی برات وجود داشته باشه...بهترین سالای جوونیه من نصفش گذشته ...نصفه دیگشم مثل برق و باد میگذره...من کسی بودم که تا همین پارسال میگفتم هیچ جا رو به ایران نمیدم...با همه سخیا و ناراحتیا و کمبوداش وطنمه...ولی الان دیگه نه...نظرم عوض شده...منی که به مهاجرت فکرم نمیکردم الان دنبال کاراشم که برم چیزیم نمونده که جور بشه ...ازین موضوع خیلی متاسفم و ناراحت اما نمیخوام جلوی پیشرفت خودمو نسل بعدمو بگیرم...هر چیزی یه بدیهایی داره یه خوبیهیی...باید دید کدوم به کدوم میچربه...ترجیح میدم تویه خاک دیگه باشم اما آرامش داشته باشم،برای انسانبودنم والبته زن بودنم ارزش قائل باشن،به خصوصی ترین مسائل زندگیم سرک نکشن،از همه مهمتر بدونم موقعیتی که به دست اوردم پارجاست و یه جوجه فکلی از جا پا نشده به خاطر پول یا پارتیه باباش نمیاد موقعیتیو که من با بدبختی بدست اورمو بالا بکشه و یه ابم روش و خیلی چیزای دیگه...

frooh

عضو جدید
اونایی که فکر می کنند کسی حاضر نیست دخترشون یره خارج تنها، لطفا چشماشون رو باز کنند امار خروجی های فارق التحصبل دانشگاههای ایران که رفتن برای ادامه تحصیل در خارج رو بخونن که چطور دخترای 22 ساله می رن امریکا و اروپا بورس می شن و از ایران می رن اونجا تنها زندگی می کنند. می خوان نمونه 30 نفر و همینجا نام ببرم با سال خروج و دانشگاههایی که الان دارن درس می خونند؟ پدر و مادرشونم کلی افتخار می کنند بچه هاشون دارن اونجا به راحتی زندگی می کنند و در بهترین دانشگاهها درس می خونند بدون منت و تعهد و 100 تا بدبختی دیگه.

Sarp

مدیر بازنشسته
سوال اینجا هست که کی حاظر هست دختر و زنش و خواهرش در خارج از کشور زندگی کنند.
در بعضی از کشور های اروپایی.
دختر از 12 سالگی از خانواده جدا میشه.
پدر و مادر اگر بهش تو بگویند .دولت میندازنش زندان.
:surprised:
12 ؟

ولی تو خوابی که در باره اروپا میدیدم (گفتم که بهت درباره خوابم;) ) ورود به 19 سالگی یعنی استقلال از خانواده .
البته تو اتحادیه اروپا با مخارج دولتی یه پک یه (یا سه) ماهه واسه مسافرت دانش آموزان هم هست که تو این مسافرتها معلمشون بهشون استقلال و زندگی مستقل رو یاد میده .
میتونند بدون پاسپورت تو این مسافرت ، همه اتحادیه اروپا رو بگردند و از همه وسایل نقلیه مثل قطار به رایگان استفاده کنند و . . . . . .

اینجا ، یعنی تو ایران ، دو نوع شخصیت (یا تفکر یا تعریف) در مورد افراد وجود داره (یا به وجود آوردند)
شخص یا باید ریش و یقه آخوندی با دکمه بسته و پیشانی پینه بسته و مسجدرو و . . .. . باشه و "ع" سلام علیکم رو بندازه تو گلو و با غلظت ادا کنه .
یا
باید شراب خور و بی بند و بار و وطن فروش و . . . . باشه .

خارج از این دو تعریف باشه یا از دید اون یکی طرف کافره و یا از دید این یکی طرف .:surprised:

و بنا به تعریف نمیدونم کدوم نهاد ، کسانی که قصد خروج از مملکت رو داشته باشند در دسته دوم جای میگیرند . حتی اگر از هر نظر (مهنوی و مادی) از دسته اول سر باشند :gol:

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله به شرطیکه شادی برات وجود داشته باشه...بهترین سالای جوونیه من نصفش گذشته ...نصفه دیگشم مثل برق و باد میگذره...من کسی بودم که تا همین پارسال میگفتم هیچ جا رو به ایران نمیدم...با همه سخیا و ناراحتیا و کمبوداش وطنمه...ولی الان دیگه نه...نظرم عوض شده...منی که به مهاجرت فکرم نمیکردم الان دنبال کاراشم که برم چیزیم نمونده که جور بشه ...ازین موضوع خیلی متاسفم و ناراحت اما نمیخوام جلوی پیشرفت خودمو نسل بعدمو بگیرم...هر چیزی یه بدیهایی داره یه خوبیهیی...باید دید کدوم به کدوم میچربه...ترجیح میدم تویه خاک دیگه باشم اما آرامش داشته باشم،برای انسانبودنم والبته زن بودنم ارزش قائل باشن،به خصوصی ترین مسائل زندگیم سرک نکشن،از همه مهمتر بدونم موقعیتی که به دست اوردم پارجاست و یه جوجه فکلی از جا پا نشده به خاطر پول یا پارتیه باباش نمیاد موقعیتیو که من با بدبختی بدست اورمو بالا بکشه و یه ابم روش و خیلی چیزای دیگه...

باور کن کاملا درک می کنم ...منم یه دخترم تک تک حرفایی که می گی رو با وجودم احساس کردم، اما درسم خوندم ، حالا هم کارمی کنم ، زندگی می کنم ، به هدفام فکر می کنم و سعی می کنم بهشون برسم ، می دونی سخت بوده ، اما امیدمو از دست ندادم.کلا هیچ وقت دوست ندارم صورت مسئله رو پاک کنم.
حرفات کاملا متین ، اما میشه موند و زندگی کرد ...

Sarp

مدیر بازنشسته
باور کن کاملا درک می کنم ...منم یه دخترم تک تک حرفایی که می گی رو با وجودم احساس کردم، اما درسم خوندم ، حالا هم کارمی کنم ، زندگی می کنم ، به هدفام فکر می کنم و سعی می کنم بهشون برسم ، می دونی سخت بوده ، اما امیدمو از دست ندادم.کلا هیچ وقت دوست ندارم صورت مسئله رو پاک کنم.
حرفات کاملا متین ، اما میشه موند و زندگی کرد ...
ای ول
جدی دختری ؟

فکر میکردم پسری :biggrin:;):gol:

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
میدونم ولی من زدم که تمایل دارم ولی این به معنی این نیست که ایران برام مهم نیست من ایرانمو تاریخمونو که دیگه تو کتابام نیست! خاکه پاکشو دوست دارم.......... ولی شرایط الان طوریه که امکانه زندگی راحت در اون فراهم نیست.........

از گشت زدنه بیرون و حسی که هرلحظه امکانش هست توسط مامورین از بین بره و اگر شانس باهات یار باشه بعد از چند ساعت معطلی سالم به خونه برگردی تا کار در محله کاری که واقعا قابله کار کردن نیست مخصوصا اگر دختره جوون و مجرد باشی تا قانون که تورو نصف ادمیت میدونه و همه حق های انسانی رو ازت گرفته هزینه های گزاف زندگی که به زحمت میتونی خودت رو اداره بکنی اینها و خیلی از مسائله دیگه اعم از نا امنی گرونی نداشتنه ازادی همه و همه دست به دسته هم دادن تا من و امثاله من رو از اونجا فراری بدن و دادن.......... این رو هم از قوله دختری که خودم باشم گفتم و شاید دلایلم کمی با مردها متفاوت باشه ولی در کل زندگی در ایران با شرایطه فعلی مشکله.........:gol:

کاملا باهاتون موافقم

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
100% شک نکن
بگن 1 ساعت دیگه بدون هیچ وسیله ای هم برو با پای پیاده هم شده میرم

EAS

عضو جدید
راستش جوابمو تو گزینه ها پیدا نکردم . من دوست دارم که برای تحصیل و یا اماده تر شدن برم ولی بعدش دوست دارم برگردم و به کشورم خدمت کنم . گر چه وضع سیاسی ، اقتصادی ، فرهنگی و به طور کلی از همه نظر الان ایران تو وضعیت خوبی نیست ولی خوش حال میشم بتونم به بهتر شدن وضعیت کمکی بکنم . هر چی باشه این جا وطن منم هست .

wasper

عضو جدید
اولا حاظر نه حاضر ;);) بعدم هر کشوری یه فرهنگی داره حالا چون فرهنگشون مغایره با فرهنگ ماست دلیل بر این نیست که فرهنگ بدیه....البته من کاملا معتقدم همچین فرهنگی برای جامعه ما نامناسبه ولی برای جوامع غربی نه...
در ضمن بچه ها(نه فقط دخترا)تو سن 18 سالگی (نه 12 سالگی)از خانواده جدا میشن(اونهم نه همه خونواده ها)
جنابعالی برو بعضی از کشور های اسکاندیناوی که میفهمی 12 سال هست نه 18 سال

wasper

عضو جدید
اینجورا هم که تبلیغ میکنن نیست برادرم. یه جاهایی شاید. نه همه جا
دختر یا پسر تا 18سالگی تحت تکفل والدینش هست و بعد از اون میتونه مستقل بشه.
این تفکرات مرد سالاری فقط مال ما هست! دختر یا خواهر یا همسر بنده وشما و همینطور خود من و شما اگه پابند خانواده باشه (و باشیم) فرقی نمیکنه کجا زندگی کنه. اگه نباشه هیچ فرقی نداره کجا باشه! کما انکه توی ایران هم شاهد خیلی چیزا هستید و هستیم. فرقش اینه که اونجا شما به خودت اجازه کتک کاری میدین ولی اینجا این اجازه رو بشما نمیدن! ولی اصولا صورت مسئله اینجا و اونجا فرقی نداره.

من خودم در یکی از کشور های اسکاندیوانی بودم.
در اون کشور دختر در 12 سالگی و پسر در 14 سالگی میتونند در صورت تمایل شخصی جدا از خانواده زندگی کنند.
شما چرا منظور مرا نمیگیرید.از این تعداد که رای دادند.90 درصدشون اگر خانواده خودشون باشند.تحمل نمیکنند.
تو همین اروپا یک نفر با زنش نشسته در یک رستوران و یک مرد غریبه جلوی شما به همسرتون تقاظا رقصیدن میکنه و شما نمیتونید حرفی بزنید

wasper

عضو جدید
12 سالگي؟ چطوره ميگفتي از 8 سالگي اينطوري تاثير گذار تر مي بود. معلومه هيچ شناختي از دنياي اطراف نداري

دختر از 12 سالگی
پسر از 14 سالگی.
حیف که نمیتونم به خاطر دلایلی اسم اون کشور را بیارم.
در ضمن دولت اون کشور از 12 سالگی یک خونه در اختیار اون شخص میزاره.

wasper

عضو جدید
:surprised:
12 ؟

ولی تو خوابی که در باره اروپا میدیدم (گفتم که بهت درباره خوابم;) ) ورود به 19 سالگی یعنی استقلال از خانواده .
البته تو اتحادیه اروپا با مخارج دولتی یه پک یه (یا سه) ماهه واسه مسافرت دانش آموزان هم هست که تو این مسافرتها معلمشون بهشون استقلال و زندگی مستقل رو یاد میده .
میتونند بدون پاسپورت تو این مسافرت ، همه اتحادیه اروپا رو بگردند و از همه وسایل نقلیه مثل قطار به رایگان استفاده کنند و . . . . . .

اینجا ، یعنی تو ایران ، دو نوع شخصیت (یا تفکر یا تعریف) در مورد افراد وجود داره (یا به وجود آوردند)
شخص یا باید ریش و یقه آخوندی با دکمه بسته و پیشانی پینه بسته و مسجدرو و . . .. . باشه و "ع" سلام علیکم رو بندازه تو گلو و با غلظت ادا کنه .
یا
باید شراب خور و بی بند و بار و وطن فروش و . . . . باشه .

خارج از این دو تعریف باشه یا از دید اون یکی طرف کافره و یا از دید این یکی طرف .:surprised:

و بنا به تعریف نمیدونم کدوم نهاد ، کسانی که قصد خروج از مملکت رو داشته باشند در دسته دوم جای میگیرند . حتی اگر از هر نظر (مهنوی و مادی) از دسته اول سر باشند :gol:

در یکی از کشور های اروپایی دختر از 12 سالگی میتونه مستقل باشه و دولت بهش خونه بده.
گریه های فامیلم که دختر 15 ساله خود را 1 ساله ندیده از یادم نرفته.

Judass

عضو جدید
دختر از 12 سالگی
پسر از 14 سالگی.

احتمالا فك ميكني اونجا هم مرجع تقليد دارنو تو رساله هاشون اين چيزارو فتوا ميدنو همه اجرا ميكنن ...
ميدوني .. بعضي وقتا فكر ميكنم داري شوخي ميكني با ما .. نميتوني بخاطر دلايلي اسم اون كشورارو بياري؟ راجبه اين حرفت هيچي نميگم خودت بشين فكر كن چي گفتي..
دولت مياد يه خونه در اختيار يه بچه 12 ساله قرار ميده؟ ميدوني .. بچه هاي اين باشگاه خيلي گلن كه ميان محترمانه از اين حرفات رد ميشن اما اگه قديميا اينجا بودن شايد چيزايي ميشنيدي كه روت نميشد ديگه بياي اينورا
كلا آدم مثه تو زياد ديدم ... اما آدمي مثه تو اصلا نديدم .. فك كنم بزرگ شي ميشي يكي مثه جنتي در خوشبينانه ترين حالت :huh:

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
در اون کشور دختر در 12 سالگی و پسر در 14 سالگی میتونند در صورت تمایل شخصی جدا از خانواده زندگی کنند.
شما چرا منظور مرا نمیگیرید.از این تعداد که رای دادند.90 درصدشون اگر خانواده خودشون باشند.تحمل نمیکنند.
تو همین اروپا یک نفر با زنش نشسته در یک رستوران و یک مرد غریبه جلوی شما به همسرتون تقاظا رقصیدن میکنه و شما نمیتونید حرفی بزنید

در کجای اروپا؟! چون در جاهای دیگر هیچ مردی به زن و مردی که با هم هستند نه نگاه می اندازه و نه تقاضای رقص میده...........

کانادا

عضو جدید
کاربر ممتاز

میزان رضایت مردمی ، خوشبختی و آزادی در کشورهای اسکاندیناوی 100% است
منبع: http://www.prosperity.com/prosperiscope.aspx به زور که دستش را نمیگیره که برقصونتشمیتونه تقاضاشا رد کنه .
ببخشید ولی دلایلت خیلی متحجرانه و پیشه پا افتادست .
:heart::gol:

آخرین ویرایش:

کانادا

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره منم موافقم ولی آدم فقط یه بار جوونه و میتونه ازش استفاده کنه تویه جوونی روحیه هامون مثل آدمای 70 سالست والا پیرمردا و پیرزنا هم اندازه بعضی از ماها غم ندارن...فقط کافیه چن روز تو چهره مردم دقیق شی تا ببینی چقدر افسرده وغمگینن...چرا؟چون به هیچ خواسته ایشون نمیرسن و جوونیشونم داره تموم میشه...من یه تاپیک زدم "دلتون هوس چی کرده؟"یکی اومد گفت هوس قبر اون یکی گفت مرگ اون یکی گفت بهشت زهرا و گریه و...تازه این مهندسای مملکتن ...هرچند که به قول بعضی بچه ها اون طرفم وطن ما نیستو یه جور دیگه غمگینیم ولی حداقل استرس خوردمون نمیکنه

:gol::heart::gol::heart::gol:

کانادا

عضو جدید
کاربر ممتاز
احتمالا فك ميكني اونجا هم مرجع تقليد دارنو تو رساله هاشون اين چيزارو فتوا ميدنو همه اجرا ميكنن ...
ميدوني .. بعضي وقتا فكر ميكنم داري شوخي ميكني با ما .. نميتوني بخاطر دلايلي اسم اون كشورارو بياري؟ راجبه اين حرفت هيچي نميگم خودت بشين فكر كن چي گفتي..
دولت مياد يه خونه در اختيار يه بچه 12 ساله قرار ميده؟ ميدوني .. بچه هاي اين باشگاه خيلي گلن كه ميان محترمانه از اين حرفات رد ميشن اما اگه قديميا اينجا بودن شايد چيزايي ميشنيدي كه روت نميشد ديگه بياي اينورا
كلا آدم مثه تو زياد ديدم ... اما آدمي مثه تو اصلا نديدم .. فك كنم بزرگ شي ميشي يكي مثه جنتي در خوشبينانه ترين حالت :huh:

:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

amin_rogh

كاربر فعال مهندسی کشاورزی
کاربر ممتاز
دوست عزیز. شما ظاهرا منظور منو نگرفتید.همونجور که عرض کردم همه جا اینجور نیست. بله در اسکاندیناوی اینجوریه اما بازم همونجور که عرض کردم اگه کسی خودش اینکاره باشه کسی نمیتونه جلوش رو بگیره. درعین حال اگه خانوم مورد نظرتون موافق نباشه هیشکی براش مزاحمت ایجاد نمیکنه.یعنی طرف پیشنهاد رقصشو میده ولی اگه جواب منفی گرفت مثل بچه آدم میره پی کارش. شما هم میبینید که همسرتون خیلی محترمانه به درخواست کننده میگه >نه متشکرم من با خانواده ام هستم/(در عین حال این پیشنهادها به شما هم میشه و شما همین جوابو میدین)،نه تنها رگ غیرتتون باد نمیکنه بلکه ارزش و احترام شما و همسرتون و علاقه تون به هم بیشتر میشه و بیشتر میفهمید که همدیگه رو به سایرین ترجیح میدین. در غیر اینصورت خوب شما رو بخیر و مارا بسلامت!!
درعین حال قوانین حمایتی شدیدی هم در اسکاندیناوی هست. مثلا روابط زناشویی با همسر رسمی و قانونی، در شرایطی که همسر تمایلی به اینکار نداره ،تجاوز محسوب میشه و زندانی داره!!!
تنها چیزی که من میدانم و مطمئن هستم و روزانه برخورد میکنم اینه که اگه کسی خودش اینکاره نباشه چه ایران و اسکاندیناوی ، فرقی نداره . اگه کسی اینکاره باشه و توی یک زندانی از شیشه به بلندای آسمان هم کار خودشو میکنه.

راسنی نکته آخر،در همه جا چه اسکاندیناوی چه جاهای دیگه، هرزنی و یا هر مردی تنها با یک نفر رابطه همزمان داره و در هیچ شرایطی خیانت متصور نیست!! اگه رابطه ای به بن بست برسه خیلی سریع و آسون تمومش میکنن اما مرد زن دار یا زن شوهر دار یا دوست پسر یا دوست دختری، در هیچ شرایطی خیانت نمیکنه!!

Sarp

مدیر بازنشسته
در یکی از کشور های اروپایی دختر از 12 سالگی میتونه مستقل باشه و دولت بهش خونه بده.
گریه های فامیلم که دختر 15 ساله خود را 1 ساله ندیده از یادم نرفته.
دختر از 12 سالگی
پسر از 14 سالگی.
مشدی جون جف بچه هات دست از سر کچل ما وردار :(
:mad:

hamidreza.m

عضو جدید
سعدیا حب وطن گرچه حدیثی است شریف / نتوان مرد به ذلت که من اینجا زادم

.MosTaFa.

کارشناس تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
برای تحصیل شاید ولی برای زندگی خیر

samane joon

عضو جدید
من اگه اجازه خروج داشتم ميرفتم
كشور مورد علاقه من هم امريكاست

دختر معمار

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من که واقعا سوال خوبی بود و نظرسنجی که انجام گرفته میزان نارضایتی ها رو مشخص میکنه ...
کاش نتیجه برعکس بود ولی نیست و جای تاسف که شرایطی روز به روز داره به سمتی پیش میره که اگه تا چند وقت پیش مردم برای ادامه تحصیل مثلا فکر خارج از کشور به سرشون میزد الان همه به فکر مهاجرتند ...

samane joon

عضو جدید
سعدیا حب وطن گرچه حدیثی است شریف / نتوان مرد به ذلت که من اینجا زادم
سعدي جان اون وقتها كه كشور اينجوري نبود بايد هم حب وظن مي داشتي
الان حق يه اينترنت ناقابل هم ازمون ميگيرن
تو خيابونها دختر پسر هامونو ميگيرن
مگه زمان سعدي عشق و عاشقي نبود ؟
پس آقاي سعدي ها و حافظ ها و ... از تو دل خودشون شعر هاي عاشقانه ميسرودند

بالا