سلام
قبل از اینکه حرفی بزنم باید بگم با خیلی از قوانین موجود موافق نیستم و طرفدار هیچ گروه یا قشری نیستم

من خودم به شخصه با صیغه مخالف هستم و دلیلی بر بودنش نمیبینم چون اگه خوب بود این همه توصیه به خویشتن داری نمیشد میگفتن برید و صیغه کنید(اینو واسه مسلمونا میگم)
اما دلیل هام برای رد صیغه:
1- در صیغه هیچگونه حقی برای زن ها مشخص نشده اگر بچه ای از این عمل بوجود بیاد تکلیف مادر و بچه چیه؟
2- بعد از صیغه هیچگونه نفقه ای برای زن در نظر گرفته نمیشه
3-در صیغه صرفا" جنبه ی هوس ملاک هستش و هیچگونه عشقی بین دونفر وجود نداره و به نظرم هیچ تفاوتی با زنا نخواهد داشت
4-زنی که صیغه میکنه از دید عموم مردم زنی ... خواهد بود که به خاطر پول یا هوس تن خود رو در اخیتیار دیگری قرار میده
5- اگه دلیل صیغه کردن پرهیز از زنا هستش(که صیغه خودش همون عمل زناست که در آخر درموردش حرف میزنم
*) مگر دختران هوس ندارن؟ چرا دخترا حق صیغه کردن رو ندارن مگر با اجازه ولیشون.... حالا کدوم پدر یا برادری به خواهرش اجازه میده با مرد دیگه ای باشه؟(
خواهشا" به سوالم جواب بدید نگید این قانون اسلامه ولی ما اینو انجام نمیدیم جواب قطعی بدید نه به من به وجدان خودتون جواب بدید)
* اما در مورد فلسفه ی ایجاد صیغه :
زمانی ما عملی رو انجام میدیدم که سودی داشته باشه مثلا" یکی به خاطر اینکه خونش رو ندزدن میره و واسه خونش دزد گیر نصب میکنه حالا خاصیت دزدگیر اینجا مشخصه واون اینه که از دزدی جلوگیری میکنه... اما در مورد صیغه عینه اینه که ما به خاطر اینکه دزد خونمون رو نزنه یا به خونمون طمع نکنه در خونه رو باز بذاریم و اونو دست دزد بدیم و خودمون دعوتش کنیم که خونمون رو بدزد و بگیم تو که قرار خونه رو بدزدی حداقل بذار خودم بفهمم چه وقت خونمو دزد میزنه
اینجاهم به خاطر اینکه طرف رابطه ی جنسی نداشته باشه و زنا نکنه میگن بیا زنا کن ولی با اسم شرع و دین