آيا مطعه يا همان ازدواج موقت را براي خواهر و مادرخود ميپسنديد؟!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

PALLANG

عضو جدید

همانطور كه ميدانيم ازدواج موقت نزد اهل تشيع جايز بلكه ثواب فراوان نيز دارد..اما اهل سنت ان را حرام اندر حرام ميدانند!!
حال به اين قضيه فكر كنيم چرا اين اختلاف وجود دارد؟! اهل تشيع ادعا دارند كه سيغه درجايزاست اما عمر آن را حرام كرد!! طبق عقيده شما عمر كه دنبال مال و مقام وهوس دنيا بود بايد از طرفداراي پرو پا قرص اين حكم ميشد!!! چرا اين ضرر رو به خودش زد و از اين لذت و سوئ استفاده بزرگ چشم پوشيد؟!
و اهل تسنن ادعا دارند كه عمر نه حتي پيامبر نميتواند حلال خدارا حرام و حرام خدارا حلال كند بلكه عمر (رض) و حتي حضرت علي (رض) و چند تن از اصحاب ديگر حديثي از پيامبر نقل ميكنند كه ""خداوند مطعه را از اين تاريخ حرام كرد تا روز قيامت"" بنا بر اين باتوجه به اينكه در ايران نه كتبي از اهل سنت و نه شبكه اي و نه سايت رسمي براي بيان عقيده اهل سنت وجود ندارد دنبال اين نباشيد كه ازدواج موقت را با ترفند به كتب اهل سنت بچسپانيد زيرا در تمام كتب اهل سنت بابي در رد ازدواج موقت وجود دارد...و هيچ سني در جهان وجود ندارد كه مطعه را حلال بداند...
اگر در قرآن وجود دارد اين همه عالم سني در دانشگاههاي مالزي و عربستان و مصرو ساير كشور هاي مسلمان عربي بلد نيستن و شما او رو كشف كرديد؟!
آيا اين امر تا چه اندازه ميتواند به سوئ استفاده افراد پول دار و هوس ران كمك كند و در ميان خود تشيع آيا جا افتاده است؟!
حال بياييد عقل خود را قاضي كنيم...كدام زن پاك دامن حاظر است به ازاي مقداري پول خود را به صورت موقت(از يك ساعت تا صد سال!! يعني يك روز و يك هفته و يك ماه و يك سال تا صد سال) در اختيار مردي قرار دهد؟!! آن هم نه با نيت تشكيل خوانواده بلكه به ازاي پولي كه گرفته بايد در اختيار مرد باشد و تا پايان تاريخ انقضاي عقد!! آيا از نظر عقلي ازدواجي كه تاريخ طلاق آن مشخص باشد جايز است؟! آيا اگر در اين رابطه بچه يا بچه هايي به دنيا بيايد تكليفشان چيست؟! حدود پنجاه سال است كه روش هاي پيشگيري در ايران ريج شده و اين حكم بيش از هزار سال توسط تشيع جاريست پس تكليف فرزندان حاصل ازدواج موقت چيست؟
به ادعاي شما و حديثي جعلي از امام صادق كه اگر عمر صيغه را حرام نميكرد امروز هيچ زنايي وجود نداشت!!و هيچ جواني گمراه نميشد!! سوال من اين است حال كه در ايران طبق قانون اساسي شما ازدواج موقت مانعي ندارد و شما هم كه نه عمر را قبول داريد و نه حكم اورا آيا در ايران مشكلات شما از اين لحاظ حل شده است؟! آيا ديگر هيچ كس زنا نميكند؟!
وهر كس كه اين عمل را قبول دارد آياآن را براي دختر خواهر و مادر خود ميپسندد؟! آيا كدام يك از شما از ته دل راضي ميشود كه خواهر يا مادرش به ازاي پولي يك روز در اختيار يك مرد باشد؟!!:que:
سلام دوست عزیز واقعا حرفای درست و به جاییه که باید به همش پاسخ بدن کسایی که از این احکام صادر میکنن!!

.:ارمیا:.

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
چرا خانومانظر نمیدن ؟ حداقل نصف پستها باید برا خانوما باشه قاعدتاً ...
بیاین سوالو یکم عوض کنیم ، طوری که به هنجارهای فعلیِ جامعمون نزدیکتر باشه و خانومها هم بیشتر دخیل بشن ...

خانومهای معتقد و مومنه ی سایت ، لحظه ای تاپیکای حجاب و صلوات و ... رو ول کنید و بگید شما حاضرین شوهرتون بره صیغه کنه ؟ چه واکنشی خواهید داشت ؟

چقدر جالب! چرا اینجوری سوال مطرح می کنید؟! مشخصه که همه ی خانوما میان می گن: نه!!

سوالتون رو جوری طرح کردید که جواب مورد نظرتونو بگیرین! 12-13 صفحه زحمت کشیدید، تاپیکو آوردید جلو... هنوز می گین: "آیا حاضرید شوهرتون بره صیغه کنه؟"

یعنی کلاً علاقه ای ندارین بفهمین که؛ صیغه چرا و چگونه؟!

آیا مذهب ما گفته: "بروید برای شوهران خود زن صیغه کنید؟!" که شما این سوالو می پرسین؟! یه بار دیگه تاپیک رو دوره کنید و از رو این لینک 5-6 بار بنویسید و دوباره سوالتونو مطرح کنید!!

kalla

عضو جدید
چقدر جالب! چرا اینجوری سوال مطرح می کنید؟! مشخصه که همه ی خانوما میان می گن: نه!!

سوالتون رو جوری طرح کردید که جواب مورد نظرتونو بگیرین! 12-13 صفحه زحمت کشیدید، تاپیکو آوردید جلو... هنوز می گین: "آیا حاضرید شوهرتون بره صیغه کنه؟"

یعنی کلاً علاقه ای ندارین بفهمین که؛ صیغه چرا و چگونه؟!

آیا مذهب ما گفته: "بروید برای شوهران خود زن صیغه کنید؟!" که شما این سوالو می پرسین؟! یه بار دیگه تاپیک رو دوره کنید و از رو این لینک 5-6 بار بنویسید و دوباره سوالتونو مطرح کنید!!

يك نفر بياد از من يا از هركدوم از شما بپرسه آيا ازدواج دائم رو براي خواهر خودت ميپسندي راحت ج ميدم بله...دلايلش رو هم توضيح ميدم..حالا شما بدون اينكه بهتون بر بخوره چرا نميايد بگيد ما ازدواج موقت رو براي خواهرم ميپسندم!! غيرت ايراني اينه كه هر زنه هرزه و هر مرد هوس ران و پول دار به نام اسلام هر هفته بغل يكي باشن؟! دختري كه شرايط ازدواج موقت رو داشته باشه مطمان باشيد شرايط ازدواج دائم هم داره..اين حكم خراب كردن اسلام براي سوئ استفاده آخوندا از نواميس مردمه ..تا كي ميخوايد خواب باشيد؟! تاكي تعصب؟! تاكي مغزا قراره تعطيل باشن؟! چرا ما نبايد قرآن رو بفهميم و يكي ديگه به جاي ما فكر كنه!!!

پروانه شیرازی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا خانومانظر نمیدن ؟ حداقل نصف پستها باید برا خانوما باشه قاعدتاً ...
بیاین سوالو یکم عوض کنیم ، طوری که به هنجارهای فعلیِ جامعمون نزدیکتر باشه و خانومها هم بیشتر دخیل بشن ...

خانومهای معتقد و مومنه ی سایت ، لحظه ای تاپیکای حجاب و صلوات و ... رو ول کنید و بگید شما حاضرین شوهرتون بره صیغه کنه ؟ چه واکنشی خواهید داشت ؟

من به عنوان یک خانوم در جامعه ی اسلامی اعلام میکنم ازدواج موقت ویا صیغه شدنو در هیچ شرایطی درست نمیدونم ولی نمیفهمم چرا مجازه؟؟چرا قانونیه؟؟هرکیو میبینم که قبول نداره ..این ارزش یک زن نیست زن خیلی باارشه نباید خودشو ارزون بفروشه و قدر خودشو ندونه

kalla

عضو جدید
من به عنوان یک خانوم در جامعه ی اسلامی اعلام میکنم ازدواج موقت ویا صیغه شدنو در هیچ شرایطی درست نمیدونم ولی نمیفهمم چرا مجازه؟؟چرا قانونیه؟؟هرکیو میبینم که قبول نداره ..این ارزش یک زن نیست زن خیلی باارشه نباید خودشو ارزون بفروشه و قدر خودشو ندونه

ايم قانونيه چون قانون دست كساييه كه از اين كار سوئ استفاه ميكنن..بجز ايران هيچ كشور اسلامي اين قانون رو قبول نداره..شان زن اسلامي رو زير سوال ميبرن..چرا بايد كاري بكنين كه هر كسو ناكسي بتونه به ناموسه تشيع تائنه بزنه؟!

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
يك نفر بياد از من يا از هركدوم از شما بپرسه آيا ازدواج دائم رو براي خواهر خودت ميپسندي راحت ج ميدم بله...دلايلش رو هم توضيح ميدم..حالا شما بدون اينكه بهتون بر بخوره چرا نميايد بگيد ما ازدواج موقت رو براي خواهرم ميپسندم!! غيرت ايراني اينه كه هر زنه هرزه و هر مرد هوس ران و پول دار به نام اسلام هر هفته بغل يكي باشن؟! دختري كه شرايط ازدواج موقت رو داشته باشه مطمان باشيد شرايط ازدواج دائم هم داره..اين حكم خراب كردن اسلام براي سوئ استفاده آخوندا از نواميس مردمه ..تا كي ميخوايد خواب باشيد؟! تاكي تعصب؟! تاكي مغزا قراره تعطيل باشن؟! چرا ما نبايد قرآن رو بفهميم و يكي ديگه به جاي ما فكر كنه!!!

اوني مغزش تعطيله شمايي عزيزمن كه ادب نداري قبلاتاكيدكردم توهين كنين توهين ميشنوين آخه بي سوادتوكه
احكام ازدواج موقت رونمي دوني چرااظهارنظرميكني اولازن هرزه شرايط صيغه شدن نداره.ثانيازن صيغه نمي تونه
هرهفته صيغه بشه يابه قول شمابي ادبابغل كسي باشه ثالثاتاحالازني كه مطلقه باشه يابيوه باشه كه خواستگار
هم نداشته باشه نديدي؟رابعايكي ازهم فكراي شمادرواقع ليدرتون جناب شادياخ يك حديث بامنبع ارپيامبر
آورده بروحديث روبخون سوادكه داري؟درضمن فكركنم شمالااقل به پيامبرمعتقدي.درضمن نميخوادغيرت ايرانيهارو
مثلابااين حرفت بيداركني.مطالعتوزيادكن.باتشكر.

*tasnim*

کاربر فعال تالار پزشکی ,
کاربر ممتاز

هیچ دختری شرایط ازدواج موقتو نداره مگر اینک.............

پروانه شیرازی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
صیغه جایی جواب میده که خانوم عاقل هستن ولی من یه چیزا ویه خانوم دخترای نوجوونیو دیدم اینکارو میکنن که از صیغه خیلی بیزار شدم ... من ازین لحاظ متنفرم ازین مورد

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه خود خانوما نخوان هیچ قانونی نمیتونه کاری انجام بده خوب قبول نکنن ...راستی سلام سال نو مبارک

یک آکواریوم را در نظر بگیرید و آن را به وسیله یک دیوار شیشه ای به دو قسمت تقسیم کنید. در یک طرف، ماهی گوشت خوار و در طرف دیگر ماهی طعمه را قرار دهید. ماهی گوشت خوار هر وقت برای صید ماهی طعمه به سمت او می رود به دیوار برخورد می کند و احساس درد می کند. بارها اینکار را تکرار می کند تا اینکه در نتیجه ماهی گوشتخوار باور میکند که صید طعمه امکان ندارد .. و تلاش برای اون مساوی با درد و رنج است .. یعد از گذشتن از پروسه ی به باور رساندن دیوار شیشه ای بین ماهی ها را بردارید. ماهی گوشت خوار باقی عمرش را در گوشه آکواریوم می ماند چون نمنیخواهد متحمل رنج شود در حالی که ماهی طعمه در چند سانتی متری او شنا می کند.

این داستان شبیه همه ی ماست .. مخصوصا دینداری و ترس از خدا در زنان بیشتر دیده میشه زنا به مراتب مسلمونای بهتری! هستند... وقتی چیزی در ذهنمون درست قلمداد شد و کاری بر خلاف اون نمیتونیم انجام بدیم و اگه مخالفت کنیم مساویه با عذاب اخروی یا دنیوی اونوقت حرفی که نمیزنیم هیچ سعی میکنیم به بقیه هم باور خودمون رو بخورونیم. چه این موضوع دین باشه چه سیاست و چه هر مساله دیگه ای

• Like
واکنش ها: ?Why

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
صیغه جایی جواب میده که خانوم عاقل هستن ولی من یه چیزا ویه خانوم دخترای نوجوونیو دیدم اینکارو میکنن که از صیغه خیلی بیزار شدم ... من ازین لحاظ متنفرم ازین مورد

دراين موردبايدعرض كنم خدمتتون نبايداحساسي باقضيه برخوردكنيم .صيغه كاملااختياريه .نمازكه نيست كه حتمابايدانجامش داد.
بااحساساتمون احكام اسلامي زيرسوال نبريم.من خودم هيچ موقع دنبال اين طورمسائل نيستم ولي نميتونم چون خوشم
نميادباهاش مقابله كنم .اين حكم الهي هم واسه خودش دليل داشته.دلايلش قبلاذكرشد.

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
امام صادق عليه السلام فرمودند: هر كسي كه ازدواج موقت كند و بعد غسل كند، از هر قطره‌اي كه از آب غسل مي‌چكد، خداوند هفتاد ملك را خلق مي‌نمايد كه تا روز قيامت براي او طلب آمرزش و بخشش نمايند و تا روز قيامت بر كسي كه از اين عمل دوري كند لعنت مي‌فرستند. وسائل الشيعه ج 14 ص 444-447

پيامبر اعظم (ص)فرمودند:هر که يک بار متعه کند، ايمن شود از خشم خدای تعالی و هر که دو بار متعه کند ،با نيکوکاران محشور شود و هر که سه بار متعه کند، در درجه روضه جنان با من خواهد بود.

امام صادق عليه السلام فرمود: هنگامي كه پيامبر صلي الله عليه و آله به معراج رفت، فرمود: جبرئيل نزد من آمده و گفت: اي محمد(ص) خداوند تبارك و تعالي مي فرمايد: من گناهان زناني كه از امت تو متعه شوند را بخشيدم. رسائل ج 14

صالح بن عقبه از پدرش نقل مي‌كند :به امام صادق عليه السلام گفتم: آيا متعه ثواب هم دارد؟ فرمودند : «‌اگر شخصي متعه كننده با اين كار، ‌رضايت خداوند و مخالفت با منكران اين كار را خواسته باشد، خداوند براي هر كلمه اي كه با متعه صحبت مي كند،‌ يك حسنه برايش مي نويسد و با هر بار كه دست خود را به سويش دراز مي كند، يك حسنه برايش ثبت مي شود و هنگامي كه نزديكش مي شود، خداوند يك گناه از او پاك مي‌گرداند و در هنگام غسل، خداوند به اندازة آبي كه از موهايش مي گذرد ، گناه او را پاك مي كند» پرسيد : به اندازة موهايش؟‌فرمودند« آري به اندازه موهايش» وسائل ج 14

پيامبر اكرم صلي الله عليه و آله مي فرمايند: دو نفري كه ازدواج موقت مي نمايند هنگامي كه با هم صحبت مي كنند، كلام آن ها تسبيح خداوند است و هنگامي كه دست همديگر را گرفتند، گناهانشان از ميان انگشتانشان فرو مي ريزد. هنگامي كه يكي از آنان ديگري را مي‌بوسد، خداوند براي هر بوسه، ثواب يك حج و عمره را مي دهد و هنگامي كه ازهم جدا مي‌شوند خداوند براي هر دوي آنان به هر لذت و شهوتي كه برده اند، حسنه اي به بزرگي كوههاي بسيار بلند در نامه عملشان مي نويسد و هنگامي كه بلند شده و غسل كردند، خداوند گناهان آنان را مي بخشد و آبي بر مويي از موهايشان مرور نمي كند، مگر اينكه خداوند براي هريك از آن ها ده ثواب نوشته و ده گناه محو كرده و ده درجه بالا مي برد. پس پيامبر صلي الله عليه و آله فرمودند: و براي هر كسي كه پيوند بين آنها را ايجاد كرده باشد همين ثواب‌ها خواهد بود. و در ادامه فرمودند يك درهم (خرج براي) متعه ،از هزار درهمي كه درراه خدا خرج شود برتراست به خدا سوگند كه متعه برتر است و آن چيزي است كه قرآن دربارة آن سخن گفته و سنت بر آن جاري شده است. لئالي الاخبار ج 1 ص 244

در روايت است كه : مؤمن، كامل نمي شود تا اين كه متعه انجام دهد.من لا يحضر ج 3 / وسائل ج 14.

هشام بن سالم از امام جعفر صادق عليه السلام نقل مي كند كه آن حضرت فرمودند: مستحب است كه مرد متعه كند و براي مردان شما دوست ندارم كه از دنيا بروند بدون اينكه حتي يك بار متعه كرده باشند. وسائل ج 14 باب 2 حديث 7

بكر بن حمد مي گويد از امام صادق عليه السلام در مورد متعه سؤال كردم، فرمود: من دوست ندارم مرد مسلماني را كه از دنيا خارج شود و يكي از سنت هاي پيامبر(ص) را انجام ندهد. من لا يحضر ج3 .

ابو بصير مي‌گويد بر امام جعفر صادق عليه السلام وارد شدم .او به من فرمود:‌اي ابومحمد! آيا از هنگامي كه از نزد خانواده ات خارج شده اي متعه كرده اي گفتم: نه فرمودند: چرا؟ گفتم: به اندازه كافي توانايي مالي ندارم. حضرت دستور دادند يك دينار به من بدهند و فرمودند: تو را قسم مي دهم كه به خانه نروي مگر آن كه اين كار را انجام دهي. وسائل ج 14 باب 2 حديث 14.

اسماعيل بن فضل هاشمي نقل مي كند كه امام صادق عليه السلام به من فرمودند : آيا از هنگامي كه از نزد خانواده ات خارج شده اي متعه كرده اي ؟ گفتم: چون مشاغل زيادي دارم خداوند مرا از آن بي نياز كرده است. حضرت فرمودند: حتي اگر بي نياز باشي من دوست دارم كه سنت پيامبر صلي الله عليه و آله را احيا نمايي. وسائل ج 14 باب 2 حديث 13

رسول خدا صلي الله عليه و آله فرمودند:هرکس يکبار متعه کند، يک سوم او از آتش جهنم آزاد مي شود وهر کس دو بار متعه کند، دو سوم او از آتش جهنم آزادمي شود وهرکس سه بارمتعه کند، تمام بدن او از آتش جهنم آزاد می شود.

!!!
من کلا دیگه ترجیح میدم وارد این بحث نشم!
به دوستان مخالف متعه هم بگم که وقتی به همین راحتی میشه از جهنم رها شین چرا بیخودی وقت و انرژیتونو اینجا هدر میدین .. موافق امر شین و رستگار شین!
با وجود جمله ای هم که رنگشو ابی کردم فک نکنم دیگه کسی با متعه شدن زنی مخالف باشه حتی اگه از نزدییکانشون باشه .. خب سوال تاپیک هم به نتیجه رسید
لعلکم تعقلون...

kalla

عضو جدید
دراين موردبايدعرض كنم خدمتتون نبايداحساسي باقضيه برخوردكنيم .صيغه كاملااختياريه .نمازكه نيست كه حتمابايدانجامش داد.
بااحساساتمون احكام اسلامي زيرسوال نبريم.من خودم هيچ موقع دنبال اين طورمسائل نيستم ولي نميتونم چون خوشم
نميادباهاش مقابله كنم .اين حكم الهي هم واسه خودش دليل داشته.دلايلش قبلاذكرشد.

اگه فرضا يه خواهر مطلقه يا غير مطلقه داشته باشي كه عشقش بكشه هرسال بغل يكي باشه پولشم بزنه به جيب و سوابش رو هم درو بكنه! حكم خدارو جاري كرده چجوري ميخواي جلوش وايسي؟! خداوكيلي از ته دل ج بده ميذاري خواهرت اينجوري باشه؟! يا وسه يه مرد هوس ران پول دار..سيغه فقط به درد اين جور آدما ميخوره! سوابشو ببريد خواهر مادر ماكه نيست مال شماست! مال خوب بيخ گوش صاحبش! اميد ورام تو اين راه موفق باشيد!ولي ملتو...فرض نكنيد مردم ميفهمن!

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
امام صادق عليه السلام فرمودند: هر كسي كه ازدواج موقت كند و بعد غسل كند، از هر قطره‌اي كه از آب غسل مي‌چكد، خداوند هفتاد ملك را خلق مي‌نمايد كه تا روز قيامت براي او طلب آمرزش و بخشش نمايند و تا روز قيامت بر كسي كه از اين عمل دوري كند لعنت مي‌فرستند. وسائل الشيعه ج 14 ص 444-447

پيامبر اعظم (ص)فرمودند:هر که يک بار متعه کند، ايمن شود از خشم خدای تعالی و هر که دو بار متعه کند ،با نيکوکاران محشور شود و هر که سه بار متعه کند، در درجه روضه جنان با من خواهد بود.

امام صادق عليه السلام فرمود: هنگامي كه پيامبر صلي الله عليه و آله به معراج رفت، فرمود: جبرئيل نزد من آمده و گفت: اي محمد(ص) خداوند تبارك و تعالي مي فرمايد: من گناهان زناني كه از امت تو متعه شوند را بخشيدم. رسائل ج 14

صالح بن عقبه از پدرش نقل مي‌كند :به امام صادق عليه السلام گفتم: آيا متعه ثواب هم دارد؟ فرمودند : «‌اگر شخصي متعه كننده با اين كار، ‌رضايت خداوند و مخالفت با منكران اين كار را خواسته باشد، خداوند براي هر كلمه اي كه با متعه صحبت مي كند،‌ يك حسنه برايش مي نويسد و با هر بار كه دست خود را به سويش دراز مي كند، يك حسنه برايش ثبت مي شود و هنگامي كه نزديكش مي شود، خداوند يك گناه از او پاك مي‌گرداند و در هنگام غسل، خداوند به اندازة آبي كه از موهايش مي گذرد ، گناه او را پاك مي كند» پرسيد : به اندازة موهايش؟‌فرمودند« آري به اندازه موهايش» وسائل ج 14

پيامبر اكرم صلي الله عليه و آله مي فرمايند: دو نفري كه ازدواج موقت مي نمايند هنگامي كه با هم صحبت مي كنند، كلام آن ها تسبيح خداوند است و هنگامي كه دست همديگر را گرفتند، گناهانشان از ميان انگشتانشان فرو مي ريزد. هنگامي كه يكي از آنان ديگري را مي‌بوسد، خداوند براي هر بوسه، ثواب يك حج و عمره را مي دهد و هنگامي كه ازهم جدا مي‌شوند خداوند براي هر دوي آنان به هر لذت و شهوتي كه برده اند، حسنه اي به بزرگي كوههاي بسيار بلند در نامه عملشان مي نويسد و هنگامي كه بلند شده و غسل كردند، خداوند گناهان آنان را مي بخشد و آبي بر مويي از موهايشان مرور نمي كند، مگر اينكه خداوند براي هريك از آن ها ده ثواب نوشته و ده گناه محو كرده و ده درجه بالا مي برد. پس پيامبر صلي الله عليه و آله فرمودند: و براي هر كسي كه پيوند بين آنها را ايجاد كرده باشد همين ثواب‌ها خواهد بود. و در ادامه فرمودند يك درهم (خرج براي) متعه ،از هزار درهمي كه درراه خدا خرج شود برتراست به خدا سوگند كه متعه برتر است و آن چيزي است كه قرآن دربارة آن سخن گفته و سنت بر آن جاري شده است. لئالي الاخبار ج 1 ص 244

در روايت است كه : مؤمن، كامل نمي شود تا اين كه متعه انجام دهد.من لا يحضر ج 3 / وسائل ج 14.

هشام بن سالم از امام جعفر صادق عليه السلام نقل مي كند كه آن حضرت فرمودند: مستحب است كه مرد متعه كند و براي مردان شما دوست ندارم كه از دنيا بروند بدون اينكه حتي يك بار متعه كرده باشند. وسائل ج 14 باب 2 حديث 7

بكر بن حمد مي گويد از امام صادق عليه السلام در مورد متعه سؤال كردم، فرمود: من دوست ندارم مرد مسلماني را كه از دنيا خارج شود و يكي از سنت هاي پيامبر(ص) را انجام ندهد. من لا يحضر ج3 .

ابو بصير مي‌گويد بر امام جعفر صادق عليه السلام وارد شدم .او به من فرمود:‌اي ابومحمد! آيا از هنگامي كه از نزد خانواده ات خارج شده اي متعه كرده اي گفتم: نه فرمودند: چرا؟ گفتم: به اندازه كافي توانايي مالي ندارم. حضرت دستور دادند يك دينار به من بدهند و فرمودند: تو را قسم مي دهم كه به خانه نروي مگر آن كه اين كار را انجام دهي. وسائل ج 14 باب 2 حديث 14.

اسماعيل بن فضل هاشمي نقل مي كند كه امام صادق عليه السلام به من فرمودند : آيا از هنگامي كه از نزد خانواده ات خارج شده اي متعه كرده اي ؟ گفتم: چون مشاغل زيادي دارم خداوند مرا از آن بي نياز كرده است. حضرت فرمودند: حتي اگر بي نياز باشي من دوست دارم كه سنت پيامبر صلي الله عليه و آله را احيا نمايي. وسائل ج 14 باب 2 حديث 13

رسول خدا صلي الله عليه و آله فرمودند:هرکس يکبار متعه کند، يک سوم او از آتش جهنم آزاد مي شود وهر کس دو بار متعه کند، دو سوم او از آتش جهنم آزادمي شود وهرکس سه بارمتعه کند، تمام بدن او از آتش جهنم آزاد می شود.

!!!
من کلا دیگه ترجیح میدم وارد این بحث نشم!
به دوستان مخالف متعه هم بگم که وقتی به همین راحتی میشه از جهنم رها شین چرا بیخودی وقت و انرژیتونو اینجا هدر میدین .. موافق امر شین و رستگار شین!
با وجود جمله ای هم که رنگشو ابی کردم فک نکنم دیگه کسی با متعه شدن زنی مخالف باشه حتی اگه از نزدییکانشون باشه .. خب سوال تاپیک هم به نتیجه رسید
لعلکم تعقلون...
ممنون كه حديث رسول الله روبارنگ قرمزنشون دادي.كاش منبع روهم ميذاشتي.

**niloo

عضو جدید
خو مسلما هر عملی جنبه ای میخواهد...مطمعنا صیغه موقت در شرابط خاص میتونه مفید باشه اما اگه هر کسی که مریض باشه بخواد از این فرصت استفاده کنه درست نیست....مخصوصا برا آدمهای هواس باز پولدار اونم به نام دین از این کارا انجام بده:mad:

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه فرضا يه خواهر مطلقه يا غير مطلقه داشته باشي كه عشقش بكشه هرسال بغل يكي باشه پولشم بزنه به جيب و سوابش رو هم درو بكنه! حكم خدارو جاري كرده چجوري ميخواي جلوش وايسي؟! خداوكيلي از ته دل ج بده ميذاري خواهرت اينجوري باشه؟! يا وسه يه مرد هوس ران پول دار..سيغه فقط به درد اين جور آدما ميخوره! سوابشو ببريد خواهر مادر ماكه نيست مال شماست! مال خوب بيخ گوش صاحبش! اميد ورام تو اين راه موفق باشيد!ولي ملتو...فرض نكنيد مردم ميفهمن!
ازشماكه مهندس اين مملكت هستي بعيده اينقدرغلط املايي بيشتردقت كن.من قبلادراين باره نظرم روگفتم به قبل مراجعه كن ميبيني. شما
ازرسول الله وقرآن دم ميزني بعداحاديث رسول خداروقبول نميكني.خداكنه هيچ كس نيازبه صيغه پيدانكنه ولي ازت سوال ميكنم اگرشماخواهرمطلقه
داشته باشي بخوادبره بغل كسي همينجوري بدون خطبه صيغه ميذاري بره؟ببخشيدبي ادبي گفتم چون شماهم همينطوري مطرح كردي.
دراين رابطه زيادبحث شداگه نتيجه گرفتي كه هيچ اگه هم نگرفتي بازم هيچ .خودت مي دوني وخداي خودت.

kalla

عضو جدید
ازشماكه مهندس اين مملكت هستي بعيده اينقدرغلط املايي بيشتردقت كن.من قبلادراين باره نظرم روگفتم به قبل مراجعه كن ميبيني. شما
ازرسول الله وقرآن دم ميزني بعداحاديث رسول خداروقبول نميكني.خداكنه هيچ كس نيازبه صيغه پيدانكنه ولي ازت سوال ميكنم اگرشماخواهرمطلقه
داشته باشي بخوادبره بغل كسي همينجوري بدون خطبه صيغه ميذاري بره؟ببخشيدبي ادبي گفتم چون شماهم همينطوري مطرح كردي.
دراين رابطه زيادبحث شداگه نتيجه گرفتي كه هيچ اگه هم نگرفتي بازم هيچ .خودت مي دوني وخداي خودت.
بايد بگم كه احاديثتون جعلي و دروغه وگر نه اهل سنت و اجماع مسلمانها اونرو قبول ميكردند..بله مطعه وجود داشت منكر اين نيستيم اما در تمام كتب اهل سنت يك باب در رد مطعه وجود درد و اينكه خداوند آن را تحريم كرد تا روز قيامت..چرا اين احاديث رو نمياريد! بنده گفتم بجز ازدواج دائم به خانواده ام اجازه هيچ كاري نميدهم..شما كه مطعه را قبول داريد فكري به حال خود بكنيد!

kalla

عضو جدید
خو مسلما هر عملی جنبه ای میخواهد...مطمعنا صیغه موقت در شرابط خاص میتونه مفید باشه اما اگه هر کسی که مریض باشه بخواد از این فرصت استفاده کنه درست نیست....مخصوصا برا آدمهای هواس باز پولدار اونم به نام دین از این کارا انجام بده:mad:

خواهر عزيزم چرا بايد حكم خدا به گونه اي باشد كه بتوان از آن سوئ استفاده كرد؟! آيا اين باعث نميشود مخالفان اسلام با اين احكام به ناموس جامعه تشيع تائنه و شبهه وارد كنند؟!

m.abedi1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
اين بحث براي ماتموم شدانشاالله دوستان به يك جواب روشن برسند.
ازاين بحث چيزي گيرمانيومدبه جزتوهين دوستان.
توبحثاي ديگه درخدمت اپوزوسيون عزيزهستيم.

kalla

عضو جدید
اين بحث براي ماتموم شدانشاالله دوستان به يك جواب روشن برسند.
ازاين بحث چيزي گيرمانيومدبه جزتوهين دوستان.
توبحثاي ديگه درخدمت اپوزوسيون عزيزهستيم.

شما صد بار از بنده بپرسيد ازدواج دائم رو براي خوانوادت ميپسندي اين رو توهين نميدونم!پاسخ ميدم بله..بدون حاشيه رفتن.. نميدونم چرا از اينكه حكمي كه از اون دفاع ميكنيد و اييييييييينهمه براتون ثواب داره بهتون نصبت ميدن توهين تلقي ميكنيد؟! بنده به كسي توهين نكرده ام و اگر حكم خدارو توهين ميدونيد معذرت ميخوام! به قول خوتون عبادته اختياريه! هركس قبولش نداره انجامش نده!قصد بنده فقط اينه كه خودم و شمارو به فكر كردن وادار كنم..

**niloo

عضو جدید
خواهر عزيزم چرا بايد حكم خدا به گونه اي باشد كه بتوان از آن سوئ استفاده كرد؟! آيا اين باعث نميشود مخالفان اسلام با اين احكام به ناموس جامعه تشيع تائنه و شبهه وارد كنند؟!

نمیدونم! اما فکر کنم ایدآل ترین وضع رو در نظر گرفتن....
اینو باید از اونایی که خیلی مذهبی هستن بپرسین!!!!!!!!

B@control

کاربر بیش فعال
نمیدونم بحث چیه ولی الان تو یه سایتی در مورد ازدواج موقت مطلبی خوندم
اونم این بود که دخترا هم میتونونن بدون اذن پدر ازدواج موقت داشته باشن
خیلی جالب بود
من که دارم بهش فکر میکنم
اره واسه خواهرو مادرمم میپسندمش

kalla

عضو جدید
نمیدونم! اما فکر کنم ایدآل ترین وضع رو در نظر گرفتن....
اینو باید از اونایی که خیلی مذهبی هستن بپرسین!!!!!!!!

ميتونم از شما بپرسم شما خودتون اين كارو انجام ميديد؟! ميدونيد كه چقدر ثواب داره؟! يا بهتر بود بپرسم به شوهرت اجازه ميدي يكم ثوابشو ببره؟! همه دليل موافقاش اينه...اگه يه زن بيوه باشه كسيم نگيرتش! فرض كنيم يه شب يكي نيازشو برطرف كنه شبه بعدش كه بدتر ميشه! فرض كنيم يه سال..سال بعدش چكار كنه؟! بره سراغ يكي ديگه؟ كدوم زن پاك دامن اينجوريه؟! و كدوم مرد غيرت داري همچين زني رو به ازدواج دائم در مياره؟! اصلا اين كار خودش رقيب ازدواج دائم ميشه! چون وسه مردا خييلي مزايا داره!

kalla

عضو جدید
خیلی جالب بود
من که دارم بهش فکر میکنم

از صداقتتون تشكر..خب مزاياي اين كار چيه؟! اينكه بذاريم خواهرمون دزدكي عقد موقت دوست پسرش بشه آخر سرم مثه دستمال كاغذي پرتش كنه چيه؟!

**niloo

عضو جدید
ميتونم از شما بپرسم شما خودتون اين كارو انجام ميديد؟! ميدونيد كه چقدر ثواب داره؟! يا بهتر بود بپرسم به شوهرت اجازه ميدي يكم ثوابشو ببره؟! همه دليل موافقاش اينه...اگه يه زن بيوه باشه كسيم نگيرتش! فرض كنيم يه شب يكي نيازشو برطرف كنه شبه بعدش كه بدتر ميشه! فرض كنيم يه سال..سال بعدش چكار كنه؟! بره سراغ يكي ديگه؟ كدوم زن پاك دامن اينجوريه؟! و كدوم مرد غيرت داري همچين زني رو به ازدواج دائم در مياره؟! اصلا اين كار خودش رقيب ازدواج دائم ميشه! چون وسه مردا خييلي مزايا داره!

معلومه که انجامش نمیدم:mad:....ارزش خانوما بیشتر از این حرفاست
حرفتون تا حدودی درسته اما برا آدمای خیلی مستاصل به نظرم بد نیست...
چون تو جامعه ی الان ما که 60درصد دوست دختر دوست پسرن و ارتباط دارن! .حداقل یه صیغه بینشون باشه بهتره!

kalla

عضو جدید
خیلی جالب بود
من که دارم بهش فکر میکنم

بنده هم پسر هستم و بعضي وقتها وسوسه ميشم كه چه حكم خوبيه وسه ما ميتونم راحت باهاش چكارا كه نكرد! اما خوب كه فكرشو بكني پر واضحه چقدر با فطرت آدمي مغايرت داره...حتي اگر فرض را بر اين بگيريم كه مطعه در قرآن و احاديث جايز است!! بنده و هر شخص ديگري ميتواند اسلام را به چالش بكشد...چرا اينهمه اشكال در حكم اسلام؟! چرا سوئ استفاده از زن ! با چه رويي از غربي ها انتقاد ميكنيد؟! چرا با اين فلسفيتان هم جنس بازي را هم آزاد نميكيد؟! مگر آنها هم نياز ندارند؟! انسان نيستند؟1 چرا اسلام براي آنان ميانبري مثه سيغه موقت نزده؟!

kalla

عضو جدید
معلومه که انجامش نمیدم:mad:....ارزش خانوما بیشتر از این حرفاست
حرفتون تا حدودی درسته اما برا آدمای خیلی مستاصل به نظرم بد نیست...
چون تو جامعه ی الان ما که 60درصد دوست دختر دوست پسرن و ارتباط دارن! .حداقل یه صیغه بینشون باشه بهتره!

حرفاتوت با هم نميخونه..اگه خوبه چرا انجامش نميدي؟! اينجوري كه وسه پسرا ميشه نقلو نبات! حداقل الان يكم دخترا مقاومت مكنن!اولاش خونه خالي نميان ميگن تو منو وسه اين كارا ميخواي! اينجوري كه از همون اول سر كيسه رو شل ميكنن! ميگن چرا ثوابشو نبريم! مارو باش با چه حكم خوبي مخالفيم!!!

**niloo

عضو جدید
حرفاتوت با هم نميخونه..اگه خوبه چرا انجامش نميدي؟! اينجوري كه وسه پسرا ميشه نقلو نبات! حداقل الان يكم دخترا مقاومت مكنن!اولاش خونه خالي نميان ميگن تو منو وسه اين كارا ميخواي! اينجوري كه از همون اول سر كيسه رو شل ميكنن! ميگن چرا ثوابشو نبريم! مارو باش با چه حكم خوبي مخالفيم!!!

این چه طرز استباط کردنه؟؟؟:mad:
ارزش دخترا بالاتر از این بازیاست....من با صیقه موافق نیستم ثوابشم خیلی کم قبول دارم . میگم صیغه بهتر از زنا است همین!!!
وگرنه در کل نفسشو دوست ندارم...

محمدم1

عضو جدید
من همینقدر میدونم که داریم با این حرفا سر خودمونو کلاه میذاریم.و من فقط از ترس پلیسش صیغه رو قبول دارم و بس

kalla

عضو جدید
من همینقدر میدونم که داریم با این حرفا سر خودمونو کلاه میذاریم.و من فقط از ترس پلیسش صیغه رو قبول دارم و بس

دمت گرم..قضيه همينه..خداييش كاش ماهم صيغه داشتيم!!ملاهاي ما گوشت خرگوشو حلال كردن با 5تا تازي نميشه گرفتش! مال شما صيغه رو..دست يارو رو ميگيري ميار ي خونه!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا