آيا قرآني كه الان در دست ماست تحريف شده است؟

شادیاخ

عضو جدید
چرا اون موقع هم خدا حکیم بوده اما فرقی که هست اینه که در اون زمانها پیامبران وجود داشتن و بعد از هر پیامبری پیامبر دیگری میامد اما در اسلام پیامبر ما آخرین پیامبر است
حتی در بین ظهور ادیان هم پیامبران یا اوصیای آنها در جامعه وجود داشتن بنابراین کسی معطل نمی ماند
ضمنا آداب بحث رو رعایت کنید اگر دلیل فردی رو قبول ندارید نباید ناسزا بگید

این استدلال شما ضعیفه بنا به دلیلی که در لینک زیر آورده شده و کاملا منطبق با تفکر شیعه که اما اگر نداشته باشه ، بین مسیح و پیامبر فاصله طولانی پیامبری نبوده و کسانی که در این مدت فوت کردن بنا به دلیلی که شما میارید میشن معطل

اینکه میگم دلیل عاقلانه بیارید میشه ناسزا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.soalcity.ir/node/2107

شادیاخ

عضو جدید
وقتی حرف از سواد است یعنی خواندن و نوشتن! ......حرف شما به کل گشت!
بالاخره این پیامبر باسواد بوده یا بی ساود؟
مطلبی ارائه ندادین ...معلم ایشون کی بود؟ در چه سالی به نزد ایشون فرستاده شدن؟

بنده دو فرض با سوادی و بی سوادی پیامبر رو مطرح کردم و دلایل هم آورده شد و انتها هم عرض کردم سواد داشتن یا نداشتن تغییری ایجاد نمیکنه چون مثال های نقض موجوده

اعجازهایی در قرآن هست که از فرد بی سواد و به قول شما سخنور بعیده .......شما از اعجاز قرآن چه میدونی؟
شما میدونی قانون نیوتن رو قبل اینکه کسی کشف کنه در قرآن مطرح شده به زبان قرآن؟!
شما میدونی در قرآن چقدر اعجاز علمی هست از جمله جفت آفریده شدن هر چیز یا مواردی که در قبال تکامل نوزاد گفته شده؟
مطالب انگلیسی رو در این باره خوندین؟ چون ظاهرا به مطالب ایرانی اعتقادی ندارین .....البته امیدوارم از اون دست افرادی نباشین که فقط پیرو شنیدن سخنان سایتهای نظیر آزادگی باشین و به نظر این چنین نیستین

بله کاملا با تفاسیر مذهبیون کاملا آشنا هستم در این باره خیلی بحث شده از معجزات علمی قرآن میشه به شهاب هایی برای دور کردن اجنه ، کوه هایی که میخ های زمین هستن و اصلا هم ربطی به فرایند های زمین شناختی ندارن و به زمین کوبیده شدن ، تشکیل نطفه از پشت و سینه زن و.... میشه اشاره کرد
همین حضور شما و ادامه بحث با بنده اینو نشون میده که بسیار ارزشمند و خوشحال کننده است

و به همین دلیل است که کسی حتی همین امروز هم نتوانسته مثل قرآن بیاورد

این مغلطه است دوست عزیز ، شما یک کتاب مثل مثنوی معنوی بیار به هزار دلیل رد میکنم که اون نیست ، چه چیز قرآن خیلی خاصه ؟ اصول اخلاقی تکراری اون یا قصه های برگرفته شده از کتب عهد عتیق یا تنظیم روابط زناشویی یا امر به قتل و کشتن ، یا نوید حوریه های برهنه یا تهدید دشمنان الله به اتش ... واقعا چه چیز خاصی هست ؟

شادیاخ

عضو جدید
ببخشین که من یه مدت اینجا نبودم،یک سری ها مشکل درست کردن برام ،کامل اینو بخونین،چون هیچ جای دیگه پیدا نمیکنین.

سلام دوستان،من اینجام که تغییر رویه بدم و عقلانی ثابت کنم که قرآن تحریف نشده.

1- تواتر :
آقا کلا قرآن یه مطلبو تکرار کرده
مثال ) کیا برج ابفل رو دیدن؟من که فقط عکساشو دیدم،میگم که این عکس ها ساختگیه.
اما خیلی ها رفتن و دیدن و اومدن گفتن به من - خو حتما هس دیگه- همه دارن یه چیزو میگن - پس یه چیزی هستش.
به این میگن تواتر

2- تحدی :
قرآن گفته اگه مدعی ها راس میگن ،یه چیزی مثل آیه هاش بیارن،این درست،خو اگر آیه ای دست کاری شده باشه که میشه مثلش آورد دیگه،بیارید دوستان بیارید.
3- تناقض :
چرا تو آیات قرآن تناقض نیستش؟همه اش حرف و مضمون یکیه؟وحدت قرآن اگه دست توش میرفت خراب میشد دیگه،نه؟
4- تاریخ:
هیچ جای تاریخ(من سرچ کردم)حرفی از تحریف قرآن نیست.
5-حضرت امیرالمؤمنین،علی (ع)
در بیت المال مسلمین انقدر حساس بود(قضیه برادر کورشون و درخواست سهم بیت المال بیشتر)قرآن رو رها میکرد؟میذاشت تا عثمان به تنهایی جمع آوریش کنه؟!!!!!
6- کربلایی کاظم
یک آدم روستایی و بیسوادی که به لطف خداوند بزرگ به وجودشون رسید و حافظ قرآن شدن.
ایشون بارها و بارها مورد آزمایش علمای بزرگ قرار گرفتن،به طوری که تعدادی ورق بهشون میدادن که تعدادی متن عربی رو با قرآن مخلوط میکردن و کربلایی متون قرآن رو جدا میکردند،ایشون میفرمودند که متن قرآن یه نور خاصی داره.
استدلال:بارها ایشون متون الهام شده از سوی خدارو قرائت کردند و علما با متن قرآن حاضر مقایسه کردند و بجز چند اعراب کوچک،هیچ تفاوتی وجود نداشت.
7-روایات اهل بیت پیامبر اسلام (ص)
8- انا نحن نزلنا اذکر .....................
9 - حافظه اعراب:

عرب ها حافظه بسیار قویی دارند و برای انتقال آیات از آن استفاده میکردند؛نمیشد که چیزی کم یا اضافه شده باشه(در دوره پیامبر و خلفای راشدی)

اسنادی که الان در اختیار امام زمان(ع)است.
قرآن امیرالمؤنین چیست؟
همین قرآنی که ما دارین ،تنها شأن نزول - ترتیب و سببب آیه هم در آن ذکر شده تا وقتی مهدی موعود بیاید،تفاسیر نادرست قرآن را بوسیله آن رد کند.

مصحف حضرت زهرا (س)چیست ؟
همین قرآن است که آینده در آن پیش گویی شده - این هم سندی است برای اثبات حقانیت و شناختن مهدی موعود.

فک میکردم با دلایل بهتری رو به رو بشم ، فعلا باید از خدمت مرخص شم شب پاسخ شمارو میدم

sayyedm

عضو جدید
Re: آيا قرآني كه الان در دست ماست تحريف شده است؟

این استدلال شما ضعیفه بنا به دلیلی که در لینک زیر آورده شده و کاملا منطبق با تفکر شیعه که اما اگر نداشته باشه ، بین مسیح و پیامبر فاصله طولانی پیامبری نبوده و کسانی که در این مدت فوت کردن بنا به دلیلی که شما میارید میشن معطل

اینکه میگم دلیل عاقلانه بیارید میشه ناسزا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.soalcity.ir/node/2107

لینک رو مطالعه کردم
جواب شما 2 چیز است
یک) درست است که رسولی بین پیامبر و حضرت عیسی نبوده اما اوصیای حضرت عیسی یکی پس از دیگری بوده اند
دو) از بیان امام که مسیحیان این دوره را مومن معرفی کرده میتوان فهمید که انجیل آنقدر تحریف نشده بوده که نشود با آن ایمان آورد
وقتی در ابتدای بحث و بدون شنیدن حرف های طرف مقابل بگیم "لطفاکمی عاقلانه تر دلیل بیارید" میشه ناسزا

محمد ساوه

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

فک میکردم با دلایل بهتری رو به رو بشم ، فعلا باید از خدمت مرخص شم شب پاسخ شمارو میدم
عقلانی از این واضح تر؟:surprised:
شما عقلانی ثابت کن تحریف شده،نمیخواد جواب منو بدی.

آخرین ویرایش:

محمد ساوه

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
لینک رو مطالعه کردم
جواب شما 2 چیز است
یک) درست است که رسولی بین پیامبر و حضرت عیسی نبوده اما اوصیای حضرت عیسی یکی پس از دیگری بوده اند
دو) از بیان امام که مسیحیان این دوره را مومن معرفی کرده میتوان فهمید که انجیل آنقدر تحریف نشده بوده که نشود با آن ایمان آورد
وقتی در ابتدای بحث و بدون شنیدن حرف های طرف مقابل بگیم "لطفاکمی عاقلانه تر دلیل بیارید" میشه ناسزا
مدعيان ساير اديان الهي را نيز با يك جمله به فكر فرو ميبرم،آيا خدا حكيم نيست؟(كارهايش با حكمت)
اگر يهود راه كامل سعادت بشر بود،چرا مسيح را فرستاد،اين يك كار با حكمت است؟
اگر مسيح راهی كامل را برای عاقبت به خیری بود،چرا اسلام را فرستاد؟

اوصیای حضرت عیسی موحد بودن قبول،اما وقتی باهم اختلاف داشتند،نشون نمیده که اینجا یه چیزی تو این دین درست نیست؟
این شبحه اسمش تحریفه،اوکی

آخرین ویرایش:

sayyedm

عضو جدید
Re: آيا قرآني كه الان در دست ماست تحريف شده است؟

مدعيان ساير اديان الهي را نيز با يك جمله به فكر فرو ميبرم،آيا خدا حكيم نيست؟(كارهايش با حكمت)
اگر يهود راه كامل سعادت بشر بود،چرا مسيح را فرستاد،اين يك كار با حكمت است؟
اگر مسيح راهی كامل را برای عاقبت به خیری بود،چرا اسلام را فرستاد؟

اوصیای حضرت عیسی موحد بودن قبول،اما وقتی باهم اختلاف داشتند،نشون نمیده که اینجا یه چیزی تو این دین درست نیست؟
این شبحه اسمش تحریفه،اوکی

عواملی که باعث فرستادن دین جدید از جانب خدا میشد عبارتند از
اول) تحریف دین قبلی
دوم) تغییر نیازهای زمانه و احکام جدید
سوم) بالا رفتن سطح درک مردم و توانایی فراگیری تعلیمات عالیتر
وبعضی عوامل دیگر
بنابراین فرستادن دین جدید نشان از درست نبودن یه چیزی از دین نیست بلکهتغییر شرایط زمانه باعث آن میشده است
اما در مورد اسلام. خداوند آن را طوری فرستاده که تا روز قیامت کتابش تحریف نشود و بتوان احکام را مطابق شرایط زمانه از آن استخراج نمود

مسروری

عضو جدید
کاربر ممتاز

از جمله احادیثی که بین مسلمین به تواتر رسیده و علمای شیعه و سنی آن را نقل کرده‌اند
حدیث ثقلین است. صدور این حدیث از پیامبر گرامی(ص) بین علما مورد اتفاق است چرا که بیش از 30 صحابه آن را از حضرت چنین نقل کرده‌اند:

«
قال رسول الله(ص): انّی تارک فیکم الثقین کتاب الله و عترتی اهل بیتی ما ان تمسّکتم بهما لن تضلّوا ابداً حتی یردا الی الحوض»

پیامبر گرامی فرمودند: «
همانا من دو چیز گرانبها را در میان شما گذاردم، یکی کتاب الهی و دیگری اهل بیتم اگر به آن دو تمسک جوئید هرگز گمراه نخواهید شد تا اینکه آن دو نزد حوض کوثر بر من وارد شوند

حدیث مذکور بر عدم تحریف قرآن دلالت دارد؛ چرا که حضرت این حدیث شریف را برای بعد از رحلت خویش برای امت بیان کردند. اگر بعد از خودش قرآن تحریف می‌شد هیچگاه امت خویش را برای نجات از گمراهی، به قرآن
تحریف شده سفارش نمی‌کرد.
بنابراین از سفارش حضرت به تمسک قرآن برای عدم گمراهی امت معلوم می‌شود که قرآن در آینده دستخوش تحریف نخواهد شد.

امام خمینی(ره) می فرماید:
«هر کس از اهتمام مسلمانان به جمع آوری قرآن و حفظ و ضبط قرائت و کتابت آن با خبر باشد، به سستی و بطلان پندار تحریف پی می برد. اخباری که اهل تحریف به آن تمسک جسته اند، چنان ضعیف است که نمی توان بدان استدلال نمود، یا اخباری جعلی بوده که نشانه‌های جعل از سر و روی آن می بارد، و یا مفهوم آن به قدری بیگانه و دور از واقعیت است که نمی توان به آن اعتنا کرد».

شادیاخ

عضو جدید
ببخشین که من یه مدت اینجا نبودم،یک سری ها مشکل درست کردن برام ،کامل اینو بخونین،چون هیچ جای دیگه پیدا نمیکنین.

سلام دوستان،من اینجام که تغییر رویه بدم و عقلانی ثابت کنم که قرآن تحریف نشده.

1- تواتر :
آقا کلا قرآن یه مطلبو تکرار کرده
مثال ) کیا برج ابفل رو دیدن؟من که فقط عکساشو دیدم،میگم که این عکس ها ساختگیه.
اما خیلی ها رفتن و دیدن و اومدن گفتن به من - خو حتما هس دیگه- همه دارن یه چیزو میگن - پس یه چیزی هستش.

به این میگن تواتر

به قول آناتول فرانس اگر 50 میلیون نفر هم یک چیز ابلهانه بگویند باز هم آن چیز ابلهانه است، اینجا منظور شما الله است یا تحریف قرآن ، اگر تحریف قرآن منظور شماست که " همه دارن یه چیزو میگن" میشه مغالطه دروغ اگر هم منظور شما الله هست که از مغالطه اکثریت استفاده میکنید حوزه علم و فلسفه حوزه دموکراسی نیست. اینکه تمامی دانشمندان به چیزی اعتقاد داشته باشند یا تمامی فلاسفه چیزی را قبول داشته باشند یا بدتر از آن مردم عادی، لزوماً به آن معنی نیست که آن چیز درست است. تمامی فرضهای علمی و فلسفی و تمامی نتایج و احکام آنها باید بطور عینی و بدون توجه به تعداد باورمندان و موافقان آنها باید درست باشند. اگر توسل به محبوبیت یا اکثریت مغلطه نبود نیازی به تحقیق و بررسی و بحث و مناظره نبود بلکه واقعیت را در هر موردی با سنجش نظر اکثریت مردم می تونستیم اثبات کنیم، مثلاً از مردم بپرسیم آیا حیات در کرات دیگر وجود دارد یا نه و نتیجه رو اعلام میکردیم، شاید دیگر به دانشگاه و دانشمند هم نیازی نبود.

پس به این میگن مغالطه نه تواتر

2-
تحدی :
قرآن گفته اگه مدعی ها راس میگن ،یه چیزی مثل آیه هاش بیارن،این درست،خو اگر آیه ای دست کاری شده باشه که میشه مثلش آورد دیگه،بیارید دوستان بیارید.

سوره بقره آیه 23، 24
وَإِن كُنتُمْ فِي رَيْبٍ مِّمَّا نَزَّلْنَا عَلَى عَبْدِنَا فَأْتُواْ بِسُورَةٍ مِّن مِّثْلِهِ وَادْعُواْ شُهَدَاءكُم مِّن دُونِ اللّهِ إِنْ كُنْتُمْ صَادِقِينَ؛ فَإِن لَّمْ تَفْعَلُواْ وَلَن تَفْعَلُواْ فَاتَّقُواْ النَّارَ الَّتِي وَقُودُهَا النَّاسُ وَالْحِجَارَةُ أُعِدَّتْ لِلْكَافِرِينَ.
و اگر در آنچه بر بنده خويش نازل کرده ايم در ترديد هستيد ، سوره ای همانند آن بياوريد و جز خدای همه حاضرانتان را فرا خوانيد اگر راست می گوييد؛ و هرگاه چنین نکردید و هرگز نتوانید کرد، پس بترسید از آتشی که برای کافران مهیا شده و هیزم آن مردم و سنگها هستند.
این ادعا در چند جای دیگر قرآن از جمله سوره یونس آیه 38، سوره هود آیه 13، سوره الاسراء آیه 88 و سوره الطور آیه 33 و 34 بصورتهای مشابه با تفاوت های جزئی از قبیل اینکه بجای اینکه بگوید "سوره ای بیاورید" میگوید "کتابی بیاورید" آمده است.

1-اگر مشکل آوردن آیه هست من میگم ارت ، مثل الم مگر حروف مقطعه آیه نیست؟

2- اگر آوردن اصول اخلاقی منظوره شماست که این اصول در کتاب های بودا و کونفسیوس هم که مطرح شده
3- اگر آوردن داستان ها منظوره این داستان ها که در کتب یهود و مسیح هم که امده
4- اگر از لحاظ ادبی منظوره خوب من راه دوری نمیرم شما ادبیات و جمله بندی منو می تونید تقلید کنید؟ هر چیزی بگید من می تونم بهش ایراد وارد کنم حالا از اشعار شعرای بزرگ مثل حافظ می گذریم
3- تناقض :
چرا تو آیات قرآن تناقض نیستش؟همه اش حرف و مضمون یکیه؟وحدت قرآن اگه دست توش میرفت خراب میشد دیگه،نه؟

خب ابتدا پیامبر برای این قضیه توجیه لازم رو میاره

مَا نَنسَخْ مِنْ ءَایَةٍ أَوْ نُنسِهَا نَأْتِ بخَِیرٍْ مِّنهَْا أَوْ مِثْلِهَا أَ لَمْ تَعْلَمْ أَنَّ اللَّهَ عَلىَ‏ كلُ‏ِّ شىَ‏ْءٍ قَدِیر بقره 106
هر آیه‌ای را نسخ کنیم یا آن را به [دست] فراموشی بسپاریم بهتر از آن یا مانندش را می‏آوریم مگر ندانستی که خدا بر هر کاری تواناست

اینجا الله فراموش کار هم شده!!!!!!!!!!!!

اما تناقضات
1 - آیات متشابه در قرآن:

خالق و پروردگار شما بحقیقت خداست که طبق صلاح ونظام خلقت جهان را از آسمانها و زمین در 6 روز آفرید. (قران . سوره یونس.آیه3)
پروردگار شما آن خدائی است که آسمانها و زمین را در 6 روز خلق کرد. (قران . سوره اعراف.آیه54)
اوست خدائی که اسمان و زمین رادر فاصله 6 روز آفرید. (قران .سوره هود.آیه7)
آن خدائیکه آسمانها و زمین و هر چه در بین آنهاست همه را در 6 روز بیافرید (قران .سوره فرقان.آیه 59)

1 - متضاد آیات در قرآن:

ای رسول مشرکان را بگو که شما به خدا که زمین را در 2روز آفرید کافر می شوید و بر اومثل وماند قرارمی دهید؟او خدای جهانیان است و او زوی زمین کوه ها را برافراشت و انواع برکات و منابع بسیار در آنها قرار داد و قوت و ارزاق اهل زمین را در 4 روز مقرر فرمود و روزی طلبان را یکسان در کسب روزی خود گردانید و آنگاه به خلقت آسمانها توجه فرمود که آسمانها دودی بود. فرمود ای آسمان و زمین همه به سوی خدا با شوق و رغبت یا به جبر و کراهت بشتابید.آنها عرضه داشتند ما با کمال شوق و میل به سوی تو می شتابیم. . آنگاه نظم هفت آسمان را در2 روز استوار گردانید و در هر آسمانی به نظم امرش وحی نمودو آسمان دنیا را به چراغ های روشن زیب و زیور دادیم (قران .سوره فصلت.آیه9-12)

بالا خره چند روز

2 - آیات متشابه در قرآن:

کاردین باجبار نیست راه هدایت وضلالت بر همه کس روشن گردید. (قران . سوره بقره.آیه256)
وتوای رسول ما با آنانکه ایمان نمی آورند بگو که شما هر چه بتوانید بزشتکاری و معصیت خدا بپردازید ما هم بکار طاعت خود مشغول خواهیم بود.(سوره هود.آیه121)
پس اگر باز روی از خدا بگردانند ای رسول ما بر تو تبلیغ رسالت واتمام حجتی بیش نیست. (قران .سوره نحل.آیه82)
ما این کتاب رابه حق برای هدایت مردم بر تو نازل کردیم.پس هرکس که هدایت یافت به سود خود اوست وهر که گمراه شد به زیان خود به گمراهی افتاده است و تو وکیل آنها نیستی. (قران .سوره الزمر.آیه42)

2 - متضاد آیات در قرآن:

با هر که از اهل کتاب ایمان بخدا و روز قیامت نیاورده و انچه را خدا و رسولش حرام کرده حرام نمی دانند به دین حق نمی گروند قتال و کارزار کنید تا آنگاه با ذلت و تواضع باسلام جزیه دهند. (قران .سوره توبه.آیه29)
بکشیدآنهائی را که به دین خدا روی نمی آورند تا فتنه وفسا د از روی زمین برطرف شود. (قران .سوره بقره.آیه193)
پس از آنکه ماههای حرام بسررسید آنگاه مشرکین را هر کجا یافتید بقتل برسانید وآنها را دستگیرو محاصره کنید واز هر سو در کمین آنها باشید چنانچه از شرک توبه کردند ونماز اسلام بپا داشتند وذکات دادند پس از آنها دست بدارید که خدا آمرزنده و مهربان است. (قران .سوره توبه.آیه5)
آنانرا بقتل برسانید هر کجا مشرکین را یافتید واز شهرهایشان آواره شان کنید چنانکه آنان شما را از وطن آ واره کردند.کارهای فتنه انگیز آ نان بدتراز کشتار است. (قران .سوره بقره.آیه191)

از دیگر تناقضات قرآن مشخص نیست مسلمانان در مقابل کسانی که بدین اسلام ایمان نیاوردند:(مشرک،کافر،اهل ذمه،زندیق،مجوس،ملحد) باید چه عکس العملی نشان دهند.باید با آنان جنگ و قتال کنند یا انها را بحال خود رها کنند؟

3- آیه قرآن :

ما قرآن را برای اندرز بر فهم آسان کردیم آیا کسی هست که از آن پند گیرد؟ ( قرآن . سوره قمر . آیات 17 و 22 و 32 و 40)

3- متضاد آیه قرآن :

الله كسي است كه اين كتاب را بر تو نازل كرد، كه قسمتي از آن، آيات «محكم» (صريح و روشن) است، كه اساس اين كتاب ميباشد؛ و قسمتي از آن، «متشابه» ( شبهه انگیز ) است. اما آنها كه در قلوبشان انحراف است، به دنبال متشابهات اند، تا فتنه انگيزي كنند، و تفسير براي آن ميطلبند ، در حالي كه تفسير آنها را، جز الله و خردمندان ، نميدانند. ( قرآن . سوره آل عمران . آیه 7

چنانچه مشاهده می کنید ابتدا ادعا می کند که قرآن به زبان ساده برای فهم آسان بیان شده و سپس صحبت از آیات شبهه انگیز می کند.

4 - آیات متشابه در قرآن:

کلام خدای تو از روی راستی و عدالت بحد کمال رسید وهیچکس تبدیل و تغییر آن کلمات نتواند کرد او خدای شنوا وداناست. (قران .سوره انعام.آیه115)
انچه از کتاب خدا بر تو وحی شد بر خلق تلاوت کن که کلمات خدا را هیچکس تغییر نتوان داد. (قران .سوره کهف.آیه27)
انها را پیوسته از خدا بشارت است هم در حیات دنیا هم در اخرت بنعمتهای بهشت سخنان خدا را تغییر و تبدیلی نیست که این فیروزی بزرگ نصیب دوستان خداست. (قران .سوره یونس.آیه64)

4 - متضاد آیات در قرآن:

هر چه از آیات قران را فسخ کنیم یا حکم آنرا متروک سازیم بهتر از آن یا همانند ان بیاوریم آیا مردم نمیدانند که خداوند بر هر چیزی قادر است. (قران .سوره بقره.آیه106)

از دیگر تناقضات قرآن خداوند در چند مورد تاکید کرده که سخنانش غیر قابل تغییر است ولی در موارد دیگر آنرا نقض نموده.

5 - ایات متشابه در قران:
و تو در مقابل پيامبريت از آنها مزدي نمي طلبي و اين كتاب جز اندرزي ، براي مردم جهان نيست. (قرآن . سوره یوسف . ایه 104)
من از شما در برابر هدايت خود مزدي نمي طلبم مزد من تنها بر عهده پروردگار جهانيان است. (قران .سوره شعراء .ایه 109)
بگو : هر مزدي كه از شما طلبيده ام ، از آن خودتان باد مزد من تنها برعهده خداست اوست كه بر هر كاري ناظر است. (قرآن . سوره صبا . آیه 47)
بگو : بر اين رسالت مزدي ازشما ، جز دوست داشتن خويشاوندان ، نمي خواهم. (قرآن . سوره شوری . ایه 23)

5 - متضاد آیات قران :

تو را از غنايم جنگي (انفال) مي پرسند ، بگو : غنايم جنگي (انفال) متعلق به خدا و پيامبر خدا است پس اگر از مؤمنان هستيد ، از خداي بترسيد و با يكديگر به آشتي زيست كنيد و از خدا و پيامبرش فرمان بريد. (قران . سورانفال . ایه 1)

و ای مومنان بدانید که هر چه به شما غنیمت و فایده رسد خمس آن خاص خدا و رسول و خویشان او و یتیمان و فقیران و در راه ماندگان است. (قرآن . سوره انفال . ایه 41)

تناقضات قرآن: از دیگر تناقضات قران حضرت محمد بارها فرموده که برای رسالتش مزدی را طلب نمی کند اما در ایاتی دیگر انرا نقض نموده و برای خود سهمی خاص در نظر گرفته.

6 - آیات متشابه در قرآن:

ای بنی اسراییل یاد کنید از نعمتهائی که به شما عطا کردیم و شما را برعالمیان برتری دادیم. (قران .سوره بقره.آیه47)
ما بنی اسراییل را کتاب و حکومت ونبوت عطاء کردیم و از هر روزی لذیذ و حلال نصیب آنها گرداندیم وآنان را بر اهل دوران فضیلت دادیم. (قران .سوره جاثیه.آیه16)

6 - متضاد آیات در قرآن:

اینان تورات را حمل میکنند مانند حماری(خری) که بار کتابها بر پشت کشد. (قران .سوره جمعه.آیه5)
حکایت انان بمانند سگی است که اگر بدو حمله بری عوعوکند واگر بحال خود گذاری بازهم عوعوکند. (قرآن .سوره اعراف.آیه176)
پس جزای چنین قومی چیست بجز ذلت وخواری در زندگی این جهان وسخت ترین عذاب در روز قیامت و خدا غافل از کردار شما نیست. (قران .سوره بقره.آیه85)

از دیگر تناقضات قرآن در تعدادی از آیات خداوند بنی اسرائیل را بر عالمیان برتری داده و در آیات بسیاری مثل:(تبدیل تعدادی از یهودیان به بوزینه) آنها را مورد غضب قرار داده بعبارت دیگر آیات قبلی را نقض نموده.

7 - آیات متشابه در قرآن:

همانا شما ادمیان را بیافریدیم و انگاه که بدین صورت کامل آراستیم فرشتگان را به سجده آدم مامور کردیم جز شیطان که سجده نکرد. (قران .سوره اعراف.آیه11)
وچون فرشتگان را فرمان دادیم که بر آدم سجده کنند همه سجده کردند الا شیطان که به او تکبر ورزید و از کافران گردید. (قران .سوره بقره.آیه34)

7 - متضاد آیات در قرآن:

ایرسول یاد آن وقتی را که بفرشتگان فرمان دادیم بر آدم سجده کنند و آنها تمام سجده کردند بجز شیطان که از جنس جن بود. (قران .سوره کهف.آیه50)

از دیگر تناقضات قرآن خداوند در چند آیه شیطان را از فرشتگان معرفی می کند و در آیه ای دیگر شیطان را از جنس جن معرفی می کند.

8 - آیات متشابه در قرآن:

تا آنگاه که صور اسرافیل را بدمند. (قران .سوره مدثر.آیه8)
باز بیاد آر چون در صور یکبار بدمند. (قران .سوره حاقه.آیه13)
آنروزیکه در صور بدمند و فوج فوج بمحشر درآیند. (قران .سوره نباء.آیه18)
روزی که نفخ صور دمیده شود آن روز بدکاران با چشمانی خیره محشور خواهند شد. (قران .سوره طه.آیه102)

8 - متضاد آیات در قرآن:

جز یک صیحه نباشد که ناگاه تمام خلایق محشر به پیشگاه ما حاضر خواهند شد. (قران .سوره یس.آیه53)
آنگاه که غرش رعد بصدائی بلند بگوش همه خلق برسد.
(قران .سوره عبس.آیه33)

از دیگر تناقضات قرآن منادی قیامت در بعضی آیات صور اسرافیل ودر بعضی دیگرصدای صیحه ودر جای دیگر غرش رعد معرفی می کند.

9 - آیات متشابه در قرآن:

همانا انسان را از گل و لای سالخورده تغییر یافته بیافریدیم. (قران .سوره حجر.آیه26)
انسان را از صلصال خشک گلی مانند گل کوزه گران آفرید. (قران .سوره رحمن.آیه14)

9 - متضاد آیات در قرآن:

او خدائیست که از آب بشر را آفرید و بین آنها خویشی و ازدواج قرار داد. (قران .سوره فرقان.آیه54)
آن خدائی که انسان را از خون بسته آفرید. (قران .سوره علق.آیه2)

از دیگر تناقضات قرآن در مورد خلقت انسان هم چند آیه مختلف آمده مشخص نیست انسان از کدام یک( گل و لای یا آب یا خون بسته) خلق شده است.

10 - آیات متشابه در قرآن:

ما هیچ رسولی میان هیچ قومی نفرستادیم مگر احکام الهی را بزبان همان قوم برایشان بیان کند. (قران .سوره ابراهیم.آیه4)
ما چنین قران فصیح عربی را نه تو وحی کردیم تا مردم شهر مکه را وهر که در اطراف اوست از روز قیامت بتر سانی.
(قران .سوره شوری.آیه7)
برای هر امتی رسولی است پس هر گاه رسول آنها آمد بین آنها به عدالت حکم خواهد کردو به کسی ستمی نمی شود. (قران .سوره یونس.آیه47)

10- متضاد آیات در قرآن:

به خلق بگو که من بدون استثنا بر همه شما جنس بشر رسول خدایم آن خدائی که آسمان و زمین ملک اوست. (قرآن .سوره اعراف.آیه158)

از دیگر تناقضات قرآن مشخص نیست محمد پیامبری جهانی است و یا فقط برای راهنمائی امت عرب امده است.

11 - آیات متشابه در قرآن:

پس قسم به خدای مشرق و مغرب که ما قادریم (قران .سوره معارج.آیه40)
خدای مشرق و مغرب که خدائی جز او وجود ندارد پس او را برای خود وکیل و نگهبان انتخاب کن . (قران .سوره مزمل.آیه9)

11 - متضاد آیات در قرآن:

پروردگار دو مشرق و پروردگار دو مغرب (قران .سوره الرحمن.آیه17)
خدای آسمان و زمین و آنچه بین آنهاست و خدای شرق ها (قران .سوره صافات.آیه5)

از دیگر تناقضات قرآن مشخص نیست دنیا دارای چند مشرق وچند مغرب است.برخی از علما نتیجه گیری کردند که منظور از دو مشرق و دو مغرب اشاره به کروی بودن زمین است!ولی هنوز توجیه ای برای خدای شرق ها پیدا نکردند.

12 - آیات متشابه در قرآن:

خدا به آنچه در دلهای شماست از خود شما دانا تراست اگر همانا در دل اندیشه خوب دارید.خدا هر که را با نیت پاک بدرگاه او تضرع و توبه کند البته خواهد بخشید. (قران .سوره بنی اسرائیل.آیه25)
آیا مومنان ندانستند که خدا توبه کنندگان را می پذیرد و خدا صدقه آنها را قبول می فرماید و البته خدا بسیار توبه پذیر و مهربانست. (قران .سوره توبه.آیه104)

12 - آیات متضاد در قرآن:

و قبول نخواهد شد توبه آنهائی که در تمام عمر مشغول ارتکاب اعمال زشت بوده و در لحظه مرگ در صدد توبه بر می آیند. چنانچه هر کس بحال کفر بمیرد نیز توبه اش پذیرفته نخواهد شد. (قران .سوره نساء.آیه18)

از دیگر تناقضات قرآن مشخص نیست کسانی که با نیت پاک در لحظه مرگ توبه کنند پذیرفته خواهد شد یا خیر؟

13 - آیه قرآن:

وعرش با عظمت او بر آب قرار یافت تا شما را بیازماید. (قران .سوره هود.آیه7)

13- متضاد آیه قرآن:

وعرش با عظمت الهی بر دوش فرشتگان است . (قران .سوره مومن.آیه7)

از دیگر تناقضات قرآن در آیه ای گفته شده که عرش خدا بروی آب است ودر جای دیگر بر دوش فرشتگان.

14 - آیه قرآن:

بسیاری از اهل کتاب آرزو ومیل دارند که از ایمان شما را بکفر برگردانند بسبب رشک وحسدی که بر ایمان شما برند پس اگر از آنها به شما ستمی رسید عفو کنید ودرگذرید. (قران .سوره بقره.آیه109)

14 - متضاد آیه قران:

آرزو می کنند که شما مسلمین نیز مانند آنها کافر شوید تا همه برابر و مساوی در کفر باشید پس آنانرا تا در راه خدا هجرت نکنند دوست نگیریدو اگر مخالفت کردند آنها را هر کجا یافتید گرفته و بقتل رسانید. (قران .سوره نسا.آیه89)

از دیگر تناقضات قرآن طبق آیات قران مشخص نشده با کافرانی که به ما حسادت می کنند باید چه رفتاری داشته باشیم.

4-
تاریخ:
هیچ جای تاریخ(من سرچ کردم)حرفی از تحریف قرآن نیست.

این هم مغلطه است در پست های قبلی اشاره کردم ، چون شما پیدا نکردید دلیل نیست وجود نداشته باشه

5-
حضرت امیرالمؤمنین،علی (ع)
در بیت المال مسلمین انقدر حساس بود(قضیه برادر کورشون و درخواست سهم بیت المال بیشتر)قرآن رو رها میکرد؟میذاشت تا عثمان به تنهایی جمع آوریش کنه؟!!!!!

سرنوشت مصحف امام اول که در هاله ای از ابهامه تا جایی که ما میدونیم مصحف عثمان رو تایید کرد در حالی که مصحف جداگانه ای داشت و به ادعای تشیع در دست امام دوازدهم هست

6-
کربلایی کاظم
یک آدم روستایی و بیسوادی که به لطف خداوند بزرگ به وجودشون رسید و حافظ قرآن شدن.
ایشون بارها و بارها مورد آزمایش علمای بزرگ قرار گرفتن،به طوری که تعدادی ورق بهشون میدادن که تعدادی متن عربی رو با قرآن مخلوط میکردن و کربلایی متون قرآن رو جدا میکردند،ایشون میفرمودند که متن قرآن یه نور خاصی داره.
استدلال:بارها ایشون متون الهام شده از سوی خدارو قرائت کردند و علما با متن قرآن حاضر مقایسه کردند و بجز چند اعراب کوچک،هیچ تفاوتی وجود نداشت.

الان این دلیلی بود بر عدم تحریف قرآن ؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا این سنده ؟؟؟؟؟

7-روایات اهل بیت پیامبر اسلام (ص)

روایاتی هم در مورد تحریف وجود داره و به قول مجلسی به شدت متواتر که قبلا مطرح شد.

8- انا نحن نزلنا اذکر .....................

این هم پاسخ داده شد درضمن در جایی که طرف مباحثه شما اصلا قران رو قبول نداره بهش استناد کردن خنده داره دوست من

9 -
حافظه اعراب:
عرب ها حافظه بسیار قویی دارند و برای انتقال آیات از آن استفاده میکردند؛نمیشد که چیزی کم یا اضافه شده باشه(در دوره پیامبر و خلفای راشدی)

عجب!!!!!! حافظه اعراب اینقدر قوی بوده و این همه مصحف های متفاوت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اسنادی که الان در اختیار امام زمان(ع)است.
قرآن امیرالمؤنین چیست؟
همین قرآنی که ما دارین ،تنها شأن نزول - ترتیب و سببب آیه هم در آن ذکر شده تا وقتی مهدی موعود بیاید،تفاسیر نادرست قرآن را بوسیله آن رد کند.

خود امام دوازدهم اثبات نشده است و بیشتر به افسانه های هزارو یک شب شبیه و شما بهش استناد می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مصحف حضرت زهرا (س)چیست ؟
همین قرآن است که آینده در آن پیش گویی شده - این هم سندی است برای اثبات حقانیت و شناختن مهدی موعود.

خب این مصحف کجاست ؟ کسی اون رو خونده ؟ دیده؟

اینها تنها بخشی از مطالب هست ، سوره ها و آیات قران که هیچ ربطی به کل بشر و کل تاریخ دارند قبلا اشاره شد که کسی از دوستان پاسخی نداد

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
این مغلطه است دوست عزیز ، شما یک کتاب مثل مثنوی معنوی بیار به هزار دلیل رد میکنم که اون نیست ، چه چیز قرآن خیلی خاصه ؟ اصول اخلاقی تکراری اون یا قصه های برگرفته شده از کتب عهد عتیق یا تنظیم روابط زناشویی یا امر به قتل و کشتن ، یا نوید حوریه های برهنه یا تهدید دشمنان الله به اتش ... واقعا چه چیز خاصی هست ؟
شما اسم چند نفر رو اوردی .......منم گفتم در اون زمان افرادی که با سواد بودن انقدر کم بودن که قابل شمارش بودن با نام!
بعد گفتید بین دو شهر فرق داره! .گفتم چقدر وفعلا جوابی نیومد ....اعجاز قرآن به همینه که بر شخصی امی نازل میشه عزیز من ........گفتم نام معلم پیامبر رو بیارید....مگه میشه بدون معلم ؟
انقدر ساده انگاری نکنید دوست محترم ..........قواعد عربی که توش به کار رفته خیلی از متصصین زبان رو گیج و سردر گم کرده .....اگه واقعا کسی میتونس مثل قرآن رو بیاره میورد عزیز من
متاسفانه شما قرآن رو ندیدین .....یک بخش قرآن اصول زندگی است یک بخش پندهای تاریخی و بخش بسیاری در مرود علوم مختلف ......به جرات میتونم بگم تمامی علوم....علومی که اون زمان نبودن
گفتم مطلب خارجی هم کم در این باره نیست
قرآن متابی کامل است و در همه علمی مطرح شده

در ضمن انگار شما فراموش کردید .......بحث ما در مورد قبل بعثت حضرت محمد است که امی بودن نه بعد آن

محمد ساوه

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
به قول آناتول فرانس اگر 50 میلیون نفر هم یک چیز ابلهانه بگویند باز هم آن چیز ابلهانه است، اینجا منظور شما الله است یا تحریف قرآن ، اگر تحریف قرآن منظور شماست که " همه دارن یه چیزو میگن" میشه مغالطه دروغ اگر هم منظور شما الله هست که از مغالطه اکثریت استفاده میکنید حوزه علم و فلسفه حوزه دموکراسی نیست. اینکه تمامی دانشمندان به چیزی اعتقاد داشته باشند یا تمامی فلاسفه چیزی را قبول داشته باشند یا بدتر از آن مردم عادی، لزوماً به آن معنی نیست که آن چیز درست است. تمامی فرضهای علمی و فلسفی و تمامی نتایج و احکام آنها باید بطور عینی و بدون توجه به تعداد باورمندان و موافقان آنها باید درست باشند. اگر توسل به محبوبیت یا اکثریت مغلطه نبود نیازی به تحقیق و بررسی و بحث و مناظره نبود بلکه واقعیت را در هر موردی با سنجش نظر اکثریت مردم می تونستیم اثبات کنیم، مثلاً از مردم بپرسیم آیا حیات در کرات دیگر وجود دارد یا نه و نتیجه رو اعلام میکردیم، شاید دیگر به دانشگاه و دانشمند هم نیازی نبود.

2-

2- اگر آوردن اصول اخلاقی منظوره شماست که این اصول در کتاب های بودا و کونفسیوس هم که مطرح شده
4- اگر از لحاظ ادبی منظوره خوب من راه دوری نمیرم شما ادبیات و جمله بندی منو می تونید تقلید کنید؟ هر چیزی بگید من می تونم بهش ایراد وارد کنم حالا از اشعار شعرای بزرگ مثل حافظ می گذریم

مَا نَنسَخْ مِنْ ءَایَةٍ أَوْ نُنسِهَا نَأْتِ بخَِیرٍْ مِّنهَْا أَوْ مِثْلِهَا أَ لَمْ تَعْلَمْ أَنَّ اللَّهَ عَلىَ‏ كلُ‏ِّ شىَ‏ْءٍ قَدِیر بقره 106
هر آیه‌ای را نسخ کنیم یا آن را به [دست] فراموشی بسپاریم بهتر از آن یا مانندش را می‏آوریم مگر ندانستی که خدا بر هر کاری تواناست

اما تناقضات
1 - آیات متشابه در قرآن:

خالق و پروردگار شما بحقیقت خداست که طبق صلاح ونظام خلقت جهان را از آسمانها و زمین در 6 روز آفرید. (قران . سوره یونس.آیه3)
پروردگار شما آن خدائی است که آسمانها و زمین را در 6 روز خلق کرد. (قران . سوره اعراف.آیه54)
آن خدائیکه آسمانها و زمین و هر چه در بین آنهاست همه را در 6 روز بیافرید (قران .سوره فرقان.آیه 59)

1 - متضاد آیات در قرآن:

ای رسول مشرکان را بگو که شما به خدا که زمین را در 2روز آفرید کافر می شوید و بر اومثل وماند قرارمی دهید؟او خدای جهانیان است و او زوی زمین کوه ها را برافراشت و انواع برکات و منابع بسیار در آنها قرار داد و قوت و ارزاق اهل زمین را در 4 روز مقرر فرمود و روزی طلبان را یکسان در کسب روزی خود گردانید و آنگاه به خلقت آسمانها توجه فرمود که آسمانها دودی بود. فرمود ای آسمان و زمین همه به سوی خدا با شوق و رغبت یا به جبر و کراهت بشتابید.آنها عرضه داشتند ما با کمال شوق و میل به سوی تو می شتابیم. . آنگاه نظم هفت آسمان را در2 روز استوار گردانید و در هر آسمانی به نظم امرش وحی نمودو آسمان دنیا را به چراغ های روشن زیب و زیور دادیم (قران .سوره فصلت.آیه9-12)

بالا خره چند روز

2 - آیات متشابه در قرآن:

کاردین باجبار نیست راه هدایت وضلالت بر همه کس روشن گردید. (قران . سوره بقره.آیه256)
وتوای رسول ما با آنانکه ایمان نمی آورند بگو که شما هر چه بتوانید بزشتکاری و معصیت خدا بپردازید ما هم بکار طاعت خود مشغول خواهیم بود.(سوره هود.آیه121)
پس اگر باز روی از خدا بگردانند ای رسول ما بر تو تبلیغ رسالت واتمام حجتی بیش نیست. (قران .سوره نحل.آیه82)
ما این کتاب رابه حق برای هدایت مردم بر تو نازل کردیم.پس هرکس که هدایت یافت به سود خود اوست وهر که گمراه شد به زیان خود به گمراهی افتاده است و تو وکیل آنها نیستی. (قران .سوره الزمر.آیه42)

2 - متضاد آیات در قرآن:

با هر که از اهل کتاب ایمان بخدا و روز قیامت نیاورده و انچه را خدا و رسولش حرام کرده حرام نمی دانند به دین حق نمی گروند قتال و کارزار کنید تا آنگاه با ذلت و تواضع باسلام جزیه دهند. (قران .سوره توبه.آیه29)
بکشیدآنهائی را که به دین خدا روی نمی آورند تا فتنه وفسا د از روی زمین برطرف شود. (قران .سوره بقره.آیه193)
پس از آنکه ماههای حرام بسررسید آنگاه مشرکین را هر کجا یافتید بقتل برسانید وآنها را دستگیرو محاصره کنید واز هر سو در کمین آنها باشید چنانچه از شرک توبه کردند ونماز اسلام بپا داشتند وذکات دادند پس از آنها دست بدارید که خدا آمرزنده و مهربان است. (قران .سوره توبه.آیه5)
آنانرا بقتل برسانید هر کجا مشرکین را یافتید واز شهرهایشان آواره شان کنید چنانکه آنان شما را از وطن آ واره کردند.کارهای فتنه انگیز آ نان بدتراز کشتار است. (قران .سوره بقره.آیه191)

از دیگر تناقضات قرآن مشخص نیست مسلمانان در مقابل کسانی که بدین اسلام ایمان نیاوردند:(مشرک،کافر،اهل ذمه،زندیق،مجوس،ملحد) باید چه عکس العملی نشان دهند.باید با آنان جنگ و قتال کنند یا انها را بحال خود رها کنند؟

3- آیه قرآن :

ما قرآن را برای اندرز بر فهم آسان کردیم آیا کسی هست که از آن پند گیرد؟ ( قرآن . سوره قمر . آیات 17 و 22 و 32 و 40)

3- متضاد آیه قرآن :

الله كسي است كه اين كتاب را بر تو نازل كرد، كه قسمتي از آن، آيات «محكم» (صريح و روشن) است، كه اساس اين كتاب ميباشد؛ و قسمتي از آن، «متشابه» ( شبهه انگیز ) است. اما آنها كه در قلوبشان انحراف است، به دنبال متشابهات اند، تا فتنه انگيزي كنند، و تفسير براي آن ميطلبند ، در حالي كه تفسير آنها را، جز الله و خردمندان ، نميدانند. ( قرآن . سوره آل عمران . آیه 7

چنانچه مشاهده می کنید ابتدا ادعا می کند که قرآن به زبان ساده برای فهم آسان بیان شده و سپس صحبت از آیات شبهه انگیز می کند.

4 - آیات متشابه در قرآن:

کلام خدای تو از روی راستی و عدالت بحد کمال رسید وهیچکس تبدیل و تغییر آن کلمات نتواند کرد او خدای شنوا وداناست. (قران .سوره انعام.آیه115)
انچه از کتاب خدا بر تو وحی شد بر خلق تلاوت کن که کلمات خدا را هیچکس تغییر نتوان داد. (قران .سوره کهف.آیه27)
انها را پیوسته از خدا بشارت است هم در حیات دنیا هم در اخرت بنعمتهای بهشت سخنان خدا را تغییر و تبدیلی نیست که این فیروزی بزرگ نصیب دوستان خداست. (قران .سوره یونس.آیه64)

4 - متضاد آیات در قرآن:

هر چه از آیات قران را فسخ کنیم یا حکم آنرا متروک سازیم بهتر از آن یا همانند ان بیاوریم آیا مردم نمیدانند که خداوند بر هر چیزی قادر است. (قران .سوره بقره.آیه106)

از دیگر تناقضات قرآن خداوند در چند مورد تاکید کرده که سخنانش غیر قابل تغییر است ولی در موارد دیگر آنرا نقض نموده.

5 - ایات متشابه در قران:
و تو در مقابل پيامبريت از آنها مزدي نمي طلبي و اين كتاب جز اندرزي ، براي مردم جهان نيست. (قرآن . سوره یوسف . ایه 104)
من از شما در برابر هدايت خود مزدي نمي طلبم مزد من تنها بر عهده پروردگار جهانيان است. (قران .سوره شعراء .ایه 109)
بگو : هر مزدي كه از شما طلبيده ام ، از آن خودتان باد مزد من تنها برعهده خداست اوست كه بر هر كاري ناظر است. (قرآن . سوره صبا . آیه 47)
بگو : بر اين رسالت مزدي ازشما ، جز دوست داشتن خويشاوندان ، نمي خواهم. (قرآن . سوره شوری . ایه 23)

5 - متضاد آیات قران :

تو را از غنايم جنگي (انفال) مي پرسند ، بگو : غنايم جنگي (انفال) متعلق به خدا و پيامبر خدا است پس اگر از مؤمنان هستيد ، از خداي بترسيد و با يكديگر به آشتي زيست كنيد و از خدا و پيامبرش فرمان بريد. (قران . سورانفال . ایه 1)

و ای مومنان بدانید که هر چه به شما غنیمت و فایده رسد خمس آن خاص خدا و رسول و خویشان او و یتیمان و فقیران و در راه ماندگان است. (قرآن . سوره انفال . ایه 41)

تناقضات قرآن: از دیگر تناقضات قران حضرت محمد بارها فرموده که برای رسالتش مزدی را طلب نمی کند اما در ایاتی دیگر انرا نقض نموده و برای خود سهمی خاص در نظر گرفته.
6 - آیات متشابه در قرآن:

ای بنی اسراییل یاد کنید از نعمتهائی که به شما عطا کردیم و شما را برعالمیان برتری دادیم. (قران .سوره بقره.آیه47)
ما بنی اسراییل را کتاب و حکومت ونبوت عطاء کردیم و از هر روزی لذیذ و حلال نصیب آنها گرداندیم وآنان را بر اهل دوران فضیلت دادیم. (قران .سوره جاثیه.آیه16)

6 - متضاد آیات در قرآن:

اینان تورات را حمل میکنند مانند حماری(خری) که بار کتابها بر پشت کشد. (قران .سوره جمعه.آیه5)
حکایت انان بمانند سگی است که اگر بدو حمله بری عوعوکند واگر بحال خود گذاری بازهم عوعوکند. (قرآن .سوره اعراف.آیه176)
پس جزای چنین قومی چیست بجز ذلت وخواری در زندگی این جهان وسخت ترین عذاب در روز قیامت و خدا غافل از کردار شما نیست. (قران .سوره بقره.آیه85)

از دیگر تناقضات قرآن در تعدادی از آیات خداوند بنی اسرائیل را بر عالمیان برتری داده و در آیات بسیاری مثل:(تبدیل تعدادی از یهودیان به بوزینه) آنها را مورد غضب قرار داده بعبارت دیگر آیات قبلی را نقض نموده.

7 - آیات متشابه در قرآن:

همانا شما ادمیان را بیافریدیم و انگاه که بدین صورت کامل آراستیم فرشتگان را به سجده آدم مامور کردیم جز شیطان که سجده نکرد. (قران .سوره اعراف.آیه11)
وچون فرشتگان را فرمان دادیم که بر آدم سجده کنند همه سجده کردند الا شیطان که به او تکبر ورزید و از کافران گردید. (قران .سوره بقره.آیه34)

7 - متضاد آیات در قرآن:

ایرسول یاد آن وقتی را که بفرشتگان فرمان دادیم بر آدم سجده کنند و آنها تمام سجده کردند بجز شیطان که از جنس جن بود. (قران .سوره کهف.آیه50)

از دیگر تناقضات قرآن خداوند در چند آیه شیطان را از فرشتگان معرفی می کند و در آیه ای دیگر شیطان را از جنس جن معرفی می کند.

8 - آیات متشابه در قرآن:

روزی که نفخ صور دمیده شود آن روز بدکاران با چشمانی خیره محشور خواهند شد. (قران .سوره طه.آیه102)

8 - متضاد آیات در قرآن:

جز یک صیحه نباشد که ناگاه تمام خلایق محشر به پیشگاه ما حاضر خواهند شد. (قران .سوره یس.آیه53)
(قران .سوره عبس.آیه33)

از دیگر تناقضات قرآن منادی قیامت در بعضی آیات صور اسرافیل ودر بعضی دیگرصدای صیحه ودر جای دیگر غرش رعد معرفی می کند.

9 - آیات متشابه در قرآن:

همانا انسان را از گل و لای سالخورده تغییر یافته بیافریدیم. (قران .سوره حجر.آیه26)

9 - متضاد آیات در قرآن:

او خدائیست که از آب بشر را آفرید و بین آنها خویشی و ازدواج قرار داد. (قران .سوره فرقان.آیه54)

از دیگر تناقضات قرآن در مورد خلقت انسان هم چند آیه مختلف آمده مشخص نیست انسان از کدام یک( گل و لای یا آب یا خون بسته) خلق شده است.

ما هیچ رسولی میان هیچ قومی نفرستادیم مگر احکام الهی را بزبان همان قوم برایشان بیان کند. (قران .سوره ابراهیم.آیه4)
ما چنین قران فصیح عربی را نه تو وحی کردیم تا مردم شهر مکه را وهر که در اطراف اوست از روز قیامت بتر سانی.
(قران .سوره شوری.آیه7)
برای هر امتی رسولی است پس هر گاه رسول آنها آمد بین آنها به عدالت حکم خواهد کردو به کسی ستمی نمی شود. (قران .سوره یونس.آیه47)

10- متضاد آیات در قرآن:

به خلق بگو که من بدون استثنا بر همه شما جنس بشر رسول خدایم آن خدائی که آسمان و زمین ملک اوست. (قرآن .سوره اعراف.آیه158)

از دیگر تناقضات قرآن مشخص نیست محمد پیامبری جهانی است و یا فقط برای راهنمائی امت عرب امده است.

خدای مشرق و مغرب که خدائی جز او وجود ندارد پس او را برای خود وکیل و نگهبان انتخاب کن . (قران .سوره مزمل.آیه9)

11 - متضاد آیات در قرآن:

از دیگر تناقضات قرآن مشخص نیست دنیا دارای چند مشرق وچند مغرب است.برخی از علما نتیجه گیری کردند که منظور از دو مشرق و دو مغرب اشاره به کروی بودن زمین است!ولی هنوز توجیه ای برای خدای شرق ها پیدا نکردند.

خدا به آنچه در دلهای شماست از خود شما دانا تراست اگر همانا در دل اندیشه خوب دارید.خدا هر که را با نیت پاک بدرگاه او تضرع و توبه کند البته خواهد بخشید. (قران .سوره بنی اسرائیل.آیه25)
آیا مومنان ندانستند که خدا توبه کنندگان را می پذیرد و خدا صدقه آنها را قبول می فرماید و البته خدا بسیار توبه پذیر و مهربانست. (قران .سوره توبه.آیه104)

12 - آیات متضاد در قرآن:

و قبول نخواهد شد توبه آنهائی که در تمام عمر مشغول ارتکاب اعمال زشت بوده و در لحظه مرگ در صدد توبه بر می آیند. چنانچه هر کس بحال کفر بمیرد نیز توبه اش پذیرفته نخواهد شد. (قران .سوره نساء.آیه18)

از دیگر تناقضات قرآن مشخص نیست کسانی که با نیت پاک در لحظه مرگ توبه کنند پذیرفته خواهد شد یا خیر؟

13 - آیه قرآن:

13- متضاد آیه قرآن:

از دیگر تناقضات قرآن در آیه ای گفته شده که عرش خدا بروی آب است ودر جای دیگر بر دوش فرشتگان.
14 - آیه قرآن:

بسیاری از اهل کتاب آرزو ومیل دارند که از ایمان شما را بکفر برگردانند بسبب رشک وحسدی که بر ایمان شما برند پس اگر از آنها به شما ستمی رسید عفو کنید ودرگذرید. (قران .سوره بقره.آیه109)

14 - متضاد آیه قران:

آرزو می کنند که شما مسلمین نیز مانند آنها کافر شوید تا همه برابر و مساوی در کفر باشید پس آنانرا تا در راه خدا هجرت نکنند دوست نگیریدو اگر مخالفت کردند آنها را هر کجا یافتید گرفته و بقتل رسانید. (قران .سوره نسا.آیه89)

از دیگر تناقضات قرآن طبق آیات قران مشخص نشده با کافرانی که به ما حسادت می کنند باید چه رفتاری داشته باشیم.

4-

این هم مغلطه است در پست های قبلی اشاره کردم ، چون شما پیدا نکردید دلیل نیست وجود نداشته باشه

5-

سرنوشت مصحف امام اول که در هاله ای از ابهامه تا جایی که ما میدونیم مصحف عثمان رو تایید کرد در حالی که مصحف جداگانه ای داشت و به ادعای تشیع در دست امام دوازدهم هست

6-

روایاتی هم در مورد تحریف وجود داره و به قول مجلسی به شدت متواتر که قبلا مطرح شد.

این هم پاسخ داده شد درضمن در جایی که طرف مباحثه شما اصلا قران رو قبول نداره بهش استناد کردن خنده داره دوست من

9 -

عجب!!!!!! حافظه اعراب اینقدر قوی بوده و این همه مصحف های متفاوت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خود امام دوازدهم اثبات نشده است و بیشتر به افسانه های هزارو یک شب شبیه و شما بهش استناد می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینها تنها بخشی از مطالب هست ، سوره ها و آیات قران که هیچ ربطی به کل بشر و کل تاریخ دارند قبلا اشاره شد که کسی از دوستان پاسخی نداد

کلا ته منبع بود حرفات،اینها بارها از طرف اهل تسنن مطرح شده و رد شده،کو گوش شنوا
تقریبا شما سعی کردی با بزرگ نمایی یه سری از حرفا،اصل حرف منو زیر سوال ببری.
به نظر من این حرفای حضرتعالی هیچ وجهه عقلی نداره،تو فقط حرف منو کلا تو یه منفی ضرب کردی.

میرم و بعدا میام صحبت میکنیم.
قسمت قرمز آخرت دلیل عقلانی واسه حرفمه.
عاقلان دانند

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز

2-

اما تناقضات
1 - آیات متشابه در قرآن:

1 - متضاد آیات در قرآن:

بالا خره چند روز

2 - آیات متشابه در قرآن:

2 - متضاد آیات در قرآن:

3- آیه قرآن :

3- متضاد آیه قرآن :

4 - آیات متشابه در قرآن:

4 - متضاد آیات در قرآن:

5 - ایات متشابه در قران:

5 - متضاد آیات قران :

6 - آیات متشابه در قرآن:

6 - متضاد آیات در قرآن:

7 - آیات متشابه در قرآن:

7 - متضاد آیات در قرآن:

8 - آیات متشابه در قرآن:

8 - متضاد آیات در قرآن:

(قران .سوره عبس.آیه33)

9 - آیات متشابه در قرآن:

9 - متضاد آیات در قرآن:

(قران .سوره شوری.آیه7)

10- متضاد آیات در قرآن:

11 - متضاد آیات در قرآن:

12 - آیات متضاد در قرآن:

13 - آیه قرآن:

13- متضاد آیه قرآن:

14 - آیه قرآن:

14 - متضاد آیه قران:

4-

5-

6-

9 -

شبهات رو یکی یکی بگید تا یکی وارد شویم .....این الآن میشه 500 تاپیک حداقل!
اگر واقعا دنبال جوابین یکی یکی شروع کنید تا به بحث بنشینیم .....

در قبال تضاد که فرمودین تضادی وجود ندارد

در خود قرآن در آیه 82 سوره نساء می‌خوانیم: «وَلَوْ كانَ مِنْ عِنْدِ غَیْرِ اللّهِ لَوجَدُوا فِیهِ اِخْتِلافاً كَثِیراً ؛ و اگر قرآن از ناحیه غیر خدا بود، اختلافات فراوانی در آن می‌یافتند». و این یكی از دلائل حقّانیّت قرآن است كه در سراسر آن تضاد و اختلافی نیست، و همین عدم اختلاف سند زنده‌ای بر اعجاز قرآن است و بیانگ
ر آن است كه قرآن، زائیده فكر بشر نیست بلكه از طرف خدا نازل شده است.

- متضاد آیات در قرآن:

بالا خره چند روز

خب دیگه وقتی از سایتهایی نظیر بالاترین صرفا مطلب میزارید همین میشه که مغلطه هایی رو به صورت اینترنتی انجام میدین و بعد هم میگین بله تضاد است!

شبهه :

می گوید در سراسر قرآن خلقت آسمانها و زمین مجموعا 6 روز بیان شده است ولی اگر مجموع ایات 9 تا 12 سوره فصلت را جمع بزنیم 8 روز می شود و این را بعنوان تناقضی آشکار دانسته اند!

قبل از اینکه جواب شبهه را بدهم اول آیاتی که بیان می دارد آسمانها و زمین مجموعا در شش روز خلق شده اند را می آورم :

اللَّهُ الَّذِي خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ وَمَا بَيْنَهُمَا فِي سِتَّةِ أَيَّامٍ ثُمَّ اسْتَوَى عَلَى الْعَرْشِ مَا لَکُم مِّن دُونِهِ مِن وَلِيٍّ وَلَا شَفِيعٍ أَفَلَا تَتَذَکَّرُونَ
خداوند کسى است که آسمانها و زمين و آنچه را ميان اين دو است در شش روز [= شش دوران‏] آفريد، سپس بر عرش (قدرت) قرار گرفت؛ هيچ سرپرست و شفاعت کننده‏اى براى شما جز او نيست؛ آيا متذکّر نمى‏شويد؟! «« السجده/4 »»

وَلَقَدْ خَلَقْنَا السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ وَمَا بَيْنَهُمَا فِي سِتَّةِ أَيَّامٍ وَمَا مَسَّنَا مِن لُّغُوبٍ
ما آسمانها و زمين و آنچه را در ميان آنهاست در شش روز [= شش دوران‏] آفريديم، و هيچ گونه رنج و سختى به ما نرسيد! (با اين حال چگونه زنده‏کردن مُردگان براى ما مشکل است؟!) «« ق/38 »»

إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذِي خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ فِي سِتَّةِ أَيَّامٍ ثُمَّ اسْتَوَى عَلَى الْعَرْشِ يُغْشِي اللَّيْلَ النَّهَارَ يَطْلُبُهُ حَثِيثًا وَالشَّمْسَ وَالْقَمَرَ وَالنُّجُومَ مُسَخَّرَاتٍ بِأَمْرِهِ أَلاَ لَهُ الْخَلْقُ وَالأَمْرُ تَبَارَکَ اللّهُ رَبُّ الْعَالَمِينَ
پروردگار شما، خداوندى است که آسمانها و زمين را در شش روز [= شش دوران‏] آفريد؛ سپس به تدبير جهان هستى پرداخت؛ با (پرده تاريک) شب، روز را مى پوشاند؛ و شب به دنبال روز، به سرعت در حرکت است؛ و خورشيد و ماه و ستارگان را آفريد، که مسخّر فرمان او هستند. آگاه باشيد که آفرينش و تدبير (جهان)، از آن او (و به فرمان او)ست! پر برکت (و زوال‏ناپذير) است خداوندى که پروردگار جهانيان است! «« الأعراف/54 »»

هُوَ الَّذِي خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ فِي سِتَّةِ أَيَّامٍ ثُمَّ اسْتَوَى عَلَى الْعَرْشِ يَعْلَمُ مَا يَلِجُ فِي الْأَرْضِ وَمَا يَخْرُجُ مِنْهَا وَمَا يَنزِلُ مِنَ السَّمَاء وَمَا يَعْرُجُ فِيهَا وَهُوَ مَعَکُمْ أَيْنَ مَا کُنتُمْ وَاللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ
او کسى است که آسمانها و زمين را در شش روز [= شش دوران‏] آفريد؛ سپس بر تخت قدرت قرار گرفت (و به تدبير جهان پرداخت)؛ آنچه را در زمين فرو مى‏رود مى‏داند، و آنچه را از آن خارج مى‏شود و آنچه از آسمان نازل مى‏گردد و آنچه به آسمان بالا مى‏رود؛ و هر جا باشيد او با شما است، و خداوند نسبت به آنچه انجام مى‏دهيد بيناست! «« الحديد/4 »»

الَّذِي خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ وَمَا بَيْنَهُمَا فِي سِتَّةِ أَيَّامٍ
ثُمَّ اسْتَوَى عَلَى الْعَرْشِ الرَّحْمَنُ فَاسْأَلْ بِهِ خَبِيرًا
همان (خدايى) که آسمانها و زمين و آنچه را ميان اين دو وجود دارد، در شش روز [= شش دوران‏] آفريد؛ سپس بر عرش (قدرت) قرار گرفت (و به تدبير جهان پرداخت، او خداوند) رحمان است؛ از او بخواه که از همه چيز آگاه است! «« الفرقان/59 »»

حال نگاهی به آیات 9 تا 12 سوره فصلت بیندازیم :

قُلْ أَئِنَّکُمْ لَتَکْفُرُونَ بِالَّذِي خَلَقَ الْأَرْضَ فِي يَوْمَيْنِ وَتَجْعَلُونَ لَهُ أَندَادًا ذَلِکَ رَبُّ الْعَالَمِينَ
بگو: آيا شما به آن کس که زمين را در دو روز آفريد کافر هستيد و براى او همانندهايى قرارمى‏دهيد؟! او پروردگار جهانيان است!
وَجَعَلَ فِيهَا رَوَاسِيَ مِن فَوْقِهَا وَبَارَکَ فِيهَا وَقَدَّرَ فِيهَا أَقْوَاتَهَا فِي أَرْبَعَةِ أَيَّامٍ سَوَاء لِّلسَّائِلِينَ
او در زمين کوه‏هاى استوارى قرار داد و برکاتى در آن آفريد و موادّ غذايى آن را مقدّر فرمود،درست به اندازه نياز تقاضا کنندگان!
ثُمَّ اسْتَوَى إِلَى السَّمَاء وَهِيَ دُخَانٌ فَقَالَ لَهَا وَلِلْأَرْضِ اِئْتِيَا طَوْعًا أَوْ کَرْهًا قَالَتَا أَتَيْنَا طَائِعِينَ
سپس به آفرينش آسمان پرداخت، در حالى که بصورت دود بود؛ به آن و به زمين دستور داد: «به وجود آييد (و شکل گيريد)، خواه از روى اطاعت و خواه اکراه!» آنها گفتند: «ما از روى طاعت مى‏آييم (و شکل مى‏گيريم)!»
فَقَضَاهُنَّ سَبْعَ سَمَاوَاتٍ فِي يَوْمَيْنِ وَأَوْحَى فِي کُلِّ سَمَاء أَمْرَهَا وَزَيَّنَّا السَّمَاء الدُّنْيَا بِمَصَابِيحَ وَحِفْظًا ذَلِکَ تَقْدِيرُ الْعَزِيزِ الْعَلِيمِ
در اين هنگام آنها را بصورت هفت آسمان در دو روز آفريد، و در هر آسمانى کار آن (آسمان) را وحى (و مقرّر) فرمود، و آسمان پايين را با چراغهايى [= ستارگان‏] زينت بخشيديم، و (با شهابها از رخنه شياطين) حفظ کرديم، اين است تقدير خداوند توانا و دانا!
..........
که در این دسته اگر جمع بزنیم مجموع ایام خلقت 8 می شود .دو روز زمین .چهار روز استواری کوهها و تقدیر اوقات و برکات و دو روز خلقت آسمانها:

8=2+4+2

آنجا که مى‏گوید" اربعة ایام" (چهار روز) منظور تتمه چهار روز است، به این ترتیب در دو روز اول از این چهار روز زمین آفریده شد، و در دو روز بعد سایر خصوصیات زمین، به اضافه خلقت آسمانها در دو روز مجموعا شش روز (شش دوران) مى‏شود.

نظیر این تعبیر در زبان عرب و تعبیرات فارسى نیز وجود دارد که فى المثل گفته مى‏شود:
از اینجا تا مکه ده روز طول مى‏کشد، و تا مدینه پانزده روز، یعنى پنج روز فاصله مکه و مدینه است و ده روز فاصله اینجا تا مکه. البته اگر آیات متعدد آفرینش در شش روز نبود چنین تفسیرى پذیرفته نمى‏شد، ولى از آنجا که آیات قرآن یکدیگر را تفسیر مى‏کنند، و قرینه یکدیگر مى‏شوند، تفسیر بالا بخوبى قابل قبول است.
شاید نیاز به تذکر نداشته باشد که" روز" در آیات فوق هرگز به معنى روز معمولى نیست، چرا که قبل از آفرینش زمین و آسمان اصلا روز به این معنى وجود نداشت، بلکه منظور از آن دورانهاى آفرینش است که گاه میلیونها یا میلیاردها سال به طول انجامیده.

موارد دیگر

اولا تفاوتی آشکار است بین آیات .در تمامی آیاتی که بیان دارد خلقت آسمانها و زمین در شش روز خلق شده از ماده خلق استفاده شده
اما در آیه ای که برخی شبهه وارد ساخته اند که مجموع آن می شود 8 روز از لفظ خلق استفاده نشد بلکه از ماده قضی استفاده شده

اگر در آیه 9 چنین آمده بود فَفخَلَق سَبْعَ سَمَاوَاتٍ فِي َیوْمَيْنِ می توانستیم با آیات دیگر مقایسه کنیم و چنین بگویم که در این آیات :
آیه 9 :
خَلَقَ الْأَرْضَ فِي يَوْمَيْنِ
آیه 10:
وَجَعَلَ فِيهَا رَوَاسِيَ مِن فَوْقِهَا وَبَارَکَ فِيهَا وَقَدَّرَ فِيهَا أَقْوَاتَهَا فِي أَرْبَعَةِ أَيَّامٍ
آیه 11:
ثُمَّ اسْتَوَى إِلَى السَّمَاء وَهِيَ دُخَانٌ
آیه 12:
فَقَضَاهُنَّ سَبْعَ سَمَاوَاتٍ فِي يَوْمَيْنِ

مجموعا هشت روز می شود

همینطور که می بینید در هیچ یک از آیات بالایی نگفته آسمانها در دو روز خلق شده !

تنها چیزی که گفته در روز اتفاق افتاده و مربوط به آسمانها هم هست ((فَقَضَاهُنَّ سَبْعَ سَمَاوَاتٍ)) هست که ماده قضی با خلق تفاوت دارد و معنی تحکیم کردن و محکم کردن آسمانها را دارد

بله اگر گفته بود فخلق سبع سَمَاوَاتٍ فِي يَوْمَيْنِ اشکال وارد بود .

پس نمی توان از ایات استفاده کرد که در شش روز زمین و تقدیرات ..خلق شده و در دو روز آسمانها که بگوییم مجموع آن می شود 8 روز که با دیگر آیات تناقض داشته باشد

از طرف دیگر آیه دهم هم در مورد خلقت زمین نیست بلکه در مورد استوار کردن کوه ها و تقدیر کردن اوقات هست که این مرحله بعد از خلقت صورت گرفته .

تنها چیزی که می توان گفت در آیات شریفه سوره فصلت تصریح به آن شده در دو روز خلق شدن زمین هست .اما در مورد اینکه آسمانها در چند روز خلق شده اند هیچ بیانی در این آیات نیامده .

اما دو روزی که در این آیه آمده :
وَجَعَلَ فِيهَا رَوَاسِيَ مِن فَوْقِهَا وَبَارَکَ فِيهَا وَقَدَّرَ فِيهَا أَقْوَاتَهَا فِي أَرْبَعَةِ أَيَّامٍ

در مورد تقدیر اوقات و برافراشتن کوههاست نه در مورد خلقت زمین و همچنین دو روزی که در مورد آسمانها آمده :
فَقَضَاهُنَّ سَبْعَ سَمَاوَاتٍ فِي يَوْمَيْنِ

در مورد خلقت آسمانها نیست بلکه در مورد محکم کردن آسمانهاست

پس تنها می توان می توان گفت خلقت زمین در روز بوده اما اینکه آسمانها در چند روز بوده را دلیلی از قرآن نداریم که چند روز بوده .

پس قرآن دو چیز را تصریح نموده :زمین به تنهایی در دو روز خلق شده و مجموع زمین و آسمانها در شش روز.
که این دو باهم هیچ تناقض و تضادی ندارند

در این موارد مقاله سرکار خانم انجوی نژاد رو مطالعه کنید ......مقاله ایست شامل شش بخش که به موارد این چنین در قبال ادعاهایی نظیر دوگانگی ، تضاد و تشابه پاسخ داده

امیدوارم این یکی رو پیدا کنید ! .....سایت رهپویان هم نشرش داده بود اگه اشتباه نکنم

hasan_g2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
بحث مصحف علی (ع) و مصحف های دیگر ، بحث تفاوت های متن نیست ، بحث تفاوت در جمع آوری است ...
قرآنی که خود حضرت علی (ع) جمع آوری کرد ، به لحاظ ظاهر آیات با سایر نسخ هیچ تفاوتی نداشته و ندارد
چیزی که قرآن علی (ع) را متمایز می کند ، حاشیه هایی است که ایشان در مورد شان نزول آیات به این مصحف افزوده اند ( آن هم در حاشیه و نه در متن ... )
اگر چیزی غیر از این می بود که حد اقل 2 نسخه متفاوت باید در هر زمان وجود میداشت ولی اینگونه نبوده و نیست ...
البته اطلاعات دوستمون در مورد آیات خیلی خوبه ولی یک چیزهایی شنیده ، کامل نشنیده ...
اینکه شیطان در صف ملائکه بود ، بدلیل عبادت های ایشان بوده که در ردیف فرشتگان قرار گرفته ولی هیچ گاه فرشته نبوده و همیشه جزء جن بوده و ساخته شده از آتش ...
بحث امام دوازدهم که این دوستمون قبول نداره ، به خودشون مربوطه و درست نیست که اینجا بحث بشه ، اما به همانگونه که وجود خدا ثابت میشه ، ولایت فقیه هم ثابت شده چه برسه به اثبات وجود حضرت حجت (عج) ، اما اگر کسی نمی خواهد گوش به حرف حق بدهد ، خود داند و در دین هم که اجباری نیست ...
از حوصله بحث خارجه دونه دونه رو جواب دادن ، چون اصلا حضور ، برای بحث و ارائه نظر است و نه تحمیل عقاید و نظریات ...
اما فقط یک جمله ، همانگونه که نحصیلات مراتب دارد و مرحله بندی شده است ، نزول آیات هم مرحله به مرحله صورت پذیرفته ...
نمیشه برای یک مسیحی که علاقمند به اسلام شده سوره توحید و خواند و گفت بگو که خدایی وجود نداره بجز الله ...
باید مرحله به مرحله باهاش پیش رفت تا قدرت تشخیص پیدا کنه نه اینکه چیزی بهش تحمیل بشه ...
بحث آیات متشابه هم همین منوال رو پیش داشته ... ( طولانی شد ، ببخشید ... )

ميسيز

عضو جدید
باز هم رد نشد بالاخره عمر از صحابه نزدیک بوده یا خیر ؟ از اولین اسلام اوارن بوده یا خیر ؟ تفسیر شما چیه ؟ جعلیه؟ عمر دروغ گو بوده ؟ کدوم؟

اگه مطلبي رو كه ميخوام از منابع بزرگان اهل سنت نقل كنم بخوني ديگه جوابتو ميگيري.

ابن ابي الحديد آورده است كه عبدالله بن مسعود از فقهاي مدينه بود و خليفه عمر اصراري داشت كه عبدالله هميشه با او باشد تا در مواقع لزوم و پيش آمدها و سؤالهاي فقهي كه از او مينمايند عبدالله جواب بدهد.

ميسيز

عضو جدید
اكابر علماي خودتان مانند جلال الدين سيوطي در ص 133 جلد دوم در المنثور و ابن كثير در ص 461 جلد اول تفسير و

جار الله زمخشري در 357 جلد اول تفسير كشاف و........ و بالاخره جمع كثير از افاضل خودتان به طرق مختلفه و با تصديق

به صحت نقل نموده اند كه روزي خليفه عمر در مقابل اصحاب خطبه اي خواند و اخطار نمود كه هر كس زني بگيرد و مهر زنش

را از چهارصد درهم زيادتر كند او را حد ميزنم و آن زيادتي مهر را او ميگيرم و داخل در بيت المال مسلمين مينمايم؟!!1!.

زني از ميان جمعيت صدا زد عمر كلام تو اولي به قبول است يا كلا الله تعالي عمر گفت: البته كلام الله تعالي زن گفت مگر نه آنست

كه خداوند در آيه 24 سوره4 ميفرمايد وان اردتم استبدال زوج مكان زوج و آتيتم احديهن قنطارا فلا تأخذوا منه شيئا . عمر

از شنيدن اين آيه و حاضرجوابي آن زن متعجب شد و گفت تمام شما فقيه تر و داناتريد از عمر حتي زنان مخدره در حجله ها

آنگاه برگشت بالاي منبر و گفت اگر چه شما را منع كردم از اينكه زياده از چهارصد درهم مهر صداق براي زنها قرارندهيد

اينك به شما اجازه ميدهم كه اگرخواستيد از مال خود زيادتي از مقدار معين به آنها اعطا نماييد مانعي ندارد.

از اين خبر استفاده ميشود كه خليفه عمر احاطه اي بر قرآن و احكام فقيهيه نداشته و الا چنين بياناتي نمينمود كه در مقابل

يك زن عالمه مجاب شود و بگويد إمرأة اصابت و رجل أخطاء

ميسيز

عضو جدید
علي رغم تبليغات سوئي كه درباره ي شيعه مي شود، ما معتقديم قرآني كه امروز در دست ما و در دست همه ي مسلمانان

است، عين آن قرآني است كه بر پيامبر اكرم صلي الله عليه و آله و سلم نازل شده و حتي كلمه اي اضافه و كم نشده است.

در كتاب هاي متعددي مثل تفسير نمونه ، اصول فقه آيت الله شيرازي و ... اين مسأله به وضوح نوشته و با ادله عقلي و نقلي

اثبات شده است. ما معتقديم به اجماع علماي مسلمين اعم از شيعه و اهل سنت، چيزي بر قرآن افزوده نشده و اكثريت قريب

به اتفاق محققان طرفين ميگويند، چيزي هم از آن كاسته نشده است.

افراد بسيار معدودي از هر دو گروه، معتقد به كاسته شدن چيزي از قرآن هستند كه سخنان آنها در ميان دانشمندان معروف اسلام

طرفداري ندارد .

gole ziba

عضو جدید
بهم گفتن که تحریف نشده..خدا میدونه...اما الان ملت نون ندارن بخورن الان کی اخه به تحریف قران فکر میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ميسيز

عضو جدید
-اگر مشکل آوردن آیه هست من میگم ارت ، مثل الم مگر حروف مقطعه آیه نیست

ارت هيچ معني و مفهومي نداره شما كه انقد ادعات ميشه يه قرآن بنويس ببينيم با كلام خدا قابل مقايسه هست يا نه؟ صد در صد نميتوني يه سوره يا يه آيه به زيبايي ،رسايي و پر محتوايي قرآن بياري ، اگه ميگي ميتوني اين گوي و اين ميدان ما منتظريم.....

خود امام دوازدهم اثبات نشده است و بیشتر به افسانه های هزارو یک شب شبیه و شما بهش استناد می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه امام دوازدهم براي شخصي مثل شما اثبات نشده به اين معني نيست كه افسانه اس چون بزرگان سني هم عقيده دارن مثلا

شيخ الاسلام حمويني دز قرائد از سعيد بن جبير از بن عباس نقل ميكند كه رسول اكرم صل الله عليه و آله و سلم فرمود:

بدرستي كه خلفاء و اوصياء من و حجتهاي خدا بر خلق بعد از من دوازده نفرند اول آنها عليو آخر آنها فرزند من

مهدي است پس نازل مي گردد عيسي بن مريم روح الله پس تماز ميگذارد عقب مهدي و روشن ميكند (آن مهدي)

زمين را به نور خدا و ميرساند سلطنت او را به شرق و مغرب.

smn_ash

عضو جدید
در آیاتی از آن آمده است: " إِنَّا نَحْنُ نَزَّلْنَا الذِّكْرَ وَإِنَّا لَهُ لَحَافِظُونَ "(حجر/9) بی تردید ما این قرآن را به تدریج نازل کردیم و قطعاً نگهبان آن خواهیم بود.و نیز در آیه دیگری می فرماید: " لَا یَأْتِیهِ الْبَاطِلُ مِن بَیْنِ یَدَیْهِ وَلَا مِنْ خَلْفِهِ تَنزِیلٌ مِّنْ حَكِیمٍ حَمِیدٍ " (فصلت/42)براستی آن کتابی ارجمند است که هیچ گونه باطلی نه از پیش رو ونه از پشت سر به سویش نمی آید، فرو فرستاده ای است از جانب خداوند حکیم و ستوده.

پروانه شیرازی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بهم گفتن که تحریف نشده..خدا میدونه...اما الان ملت نون ندارن بخورن الان کی اخه به تحریف قران فکر میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

هنوز هم هستن کساتی که به این موضوع فکر کنن عزیزم از طرفه خودتون صحبت کنید ملت ما نسبت به دین وقرآنشون هنوز هم تعصب دارن فک نکمنم نیاز باشه نمونه واستون ارائه بدم دوسته خوبم

محمد ساوه

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

این همه حرف زدیم،بحث کردیم و دلیل آوردیم،شما میگید گفتن؟!!!:surprised:

پروانه شیرازی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چطور می‌شود که در قرآن تحریفی رخ نداده باشد در حالی که با عوض کردن مصوت‌ها در زبان عربی معنای جمله عوض می‌شود؟

پاسخ اجمالی

معانی گوناگونی برای تحریف گفته شده است. علمای اسلام بر عدم وقوع تحریف به نقیصه و زیاده آن در قرآن اتفاق نظر دارند. به این معنا که نه چیزی از قرآن کاسته شده و نه چیزی از خارج به آن اضافه شده که در قرآن اصلی نبوده است. اما نسبت به کاسته یا افزوده شدن حرکات و مصوت‌ها، باید گفت که هیچ گونه تحریفی در حروف و مصوت های قرآن واقع نشده است؛ زیرا قرائت متداول امروزی همان قرائتی است که از صدر اسلام مرسوم بوده و قرائت‌های دیگر نوعی اجتهاد بوده که هیچ گاه متداول نشده است.به هر حال حتی اگر این حرف را نپذیریم این مسلم است که قرآن اصلی یکی از همین قرائت‌های موجود است و هیچ ضرری به جاودانگی قرآن نمی زند.
پاسخ تفصیلی

تحریف معانی مختلفی دارد برای روشن شدن پاسخ ابتدا به بیان هر یک از این معانی و نظرات مسلمانان پیرامون آنها می پردازیم:1-تحریف معنوی: تحریف معنوى آن است که آیه‏اى را آن چنان معنى و تفسیر کنند که خلاف مفهوم واقعى آن باشد.[1] بنا بر این مفهوم تمام تفسیر به رأی‌ها و تأویلات نادرست و غلط که تا کنون بوده و خواهد بود نوعی تحریف معنوی قرآن است. [2]2- تحریف به کم یا زیاد شدن در حروف و حرکات همراه با حفظ قرآن و ضایع نشدن آن؛ به این نحو که در خارج معلوم نباشد قرآن اصلی کدام است. مانند آنچه در قرائت‌های گوناگون وجود دارد. قطعاً یکی از این قرائت‌ها صحیح است و بقیه یا به قرآن چیزی را افزوده یا از آن کاسته‌اند.[3]برخی از علمای شیعه بر این عقیده اند که قرائت حفص از عاصم که امروزه متداول است، همان قرائت قرآن اصلی است که نسل به نسل و سینه به سینه نقل شده است و قرآن مرسوم و متواتر بین مردم همین قرآن است و بقیه قرائت‌ها نوعی اجتهادند.[4] و اینکه این قرآن به حفص نسبت داده شده است نیز به این معنا نیست که حفص این طور خوانده و مردم از او تبعیت کرده‌اند؛ بلکه به این معناست که حفص از قرائت مرسوم در بین مردم تبعیت کرده است.[5]هم چنین روایاتی از ائمه نقل شده است که قرآن «علی حرف واحد من عند الواحد» نازل شده است و این روایات اشتباه بودن دیگر قرائت‌ها و درست بودن یکی از آنها را اثبات می‌کند.[6]اگر این روایات را با روایاتی که در آنها به مردم دستور داده شده است قرآن را همان گونه که مردم می‌خوانند بخوانید،[7] ضمیمه کنیم، چنین می‌فهمیم که قرآن اصلی همان است که نزد مردم متواتر و مرسوم بوده است. بنا بر این هیچ گونه تحریفی در حروف و مصوت های قرآن واقع نشده است.3- تحریف به معنای کم یا زیاد شدن کلمه یا کلماتی همراه با حفظ اصل قرآن.گفته شده است که چنین تحریفی در قرآن، در صدر اسلام واقع شده بود و گزارش‌های تاریخی بیانگر آن است، اما با توحید مصاحف عثمان این مشکل برطرف گردید. عثمان پس از جمع‌آوری قرآن به والیان خود دستور داد مصحف‌هایی را که مخالف مصحف جمع شده توسط او هستند، بسوزانند. (البته مصحف عثمان بنا به عقیده شیعه همان قرآن مرسوم در زمان پیامبر بوده است.) بنابراین تحریف به این معنا از زمان عثمان به بعد عملاً منقطع شد؛ اما پیش از آن وجود داشته است.[8] 4-تحریف به معنای کم یا زیاد شدن آیه، آیات یا سوره ای همراه با حفظ قرآن اصلی و اتفاق نظر نسبت به قرائت پیامبر(ص). مانند آنچه در بین اهل سنت وجود دارد که برخی از آنها بسم الله الرحمن الرحیم ابتدای سوره‌ها را جزو وحی می‌دانند؛ در حالی که برخی دیگر از آنها آن را جزو وحی نمی‌دانند. البته همه مسلمانان بر این اتفاق نظر دارند که پیامبر قبل از هر کدام از سوره‌ها به جز سوره توبه بسم الله را می‌خوانده است.[9] 5-تحریف به نقیصه و زیاده‌: یعنی اینکه قرآنی که امروزه در دست ماست مشتمل بر همه قرآن نباشد و یا چیزی از خارج به آن اضافه شده باشد. وقوع چنین تحریفی در قرآن از سوی شیعه مورد انکار قرار گرفته و ادله فراوانی نیز برای آن اقامه شده که در جای خود آمده است.[10]بنا براین در زمینه مصوت‌ها و حرکات قرآن گرچه به جز قرائت مرسوم، قرائت‌های دیگری نیز در لابلای کتابها وجود دارد اما آنها نوعی اجتهاد است و متواتر نیست. و البته در بین عالمان علوم قرآن برای تشخیص درست یا اشتباه بودن آنها ملاک‌هایی نیز نقل شده است.[11] اما در صورت قبول چنین تحریفی در قرآن، باید گفت که تحریف به این معنا هیچ ضرری به جاودانگی قرآن نمی زند؛ زیرا قرائت اصلی نیز موجود است. آنچه مضر به جاودانگی قرآن است تحریف به معنای زیاد شدن حروف یا کلمات یا آیاتی از خارج قرآن به آن می باشد که به عقیده همه دانشمندان مسلمان در قرآن واقع نشده است.
[1] . مکارم شیرازی، ناصر، تفسیر نمونه، ج 11، ص 29، دار الاکتب الاسلامیه، تهران، 1374.
[2] . به نقل از البیان فی تفسیر القرآن، سید ابوالقاسم خوئی، ص 197 – 199، نشر امید. کل این تقسیم بندی از کتاب آقای خویی نقل شده است.
[3] . همان.
[4] . معرفت، محمد هادی، تلخیص التمهید، ص 399- 400، مؤسسة النشر الاسلامی.
[5] . همان، ص 375.
[6]. همان، ص 378.
[7] . همان، ص 379.
[8] . خوئی، ابوالقاسم، البیان فی تفسیر القرآن، ص 197 – 199، نشر امید.
[9] . همان.
[10] . ر. ک. به: البیان فی تفسیر القرآن، سید ابوالقاسم خوئی، ص 200 – 259؛ صیانة القرآن من التحریف، محمد هادی معرفت، مؤسسة النشر الاسلامی. همچنین ادله شیعه بر نفی این تحریف در پاسخ سؤال شماره 453 (سایت: 486) مطرح شده است.
[11] . ر. ک.به: تلخیص التمهید، محمد هادی معرفت، ص 399 – 400.

پروانه شیرازی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=2] چون بحث ما غیر ازتحریف قرآن اثبات حقانیت شیعه هم بود هم در این تایپیک هم در تایپیک های دیگه من این مطالب رو هم میگذارم تا همگی مطالعه کنیم...ممنون از توجه همگی

اثبات حقانیت شیعه در یک دقیقه با سه آیه قرآن
[/h]
تا وقتی پیامبر (صلی الله علیه و آله وسلم ) زنده بودند شیعه وسنی نبود .رهبر همه پیامبر بود .
بعد از پیامبر ما شیعیان فقه خودمان را از اهل بیت گرفتیم و اهل سنت از چهار تا عالم دیگه ،امام احمد حنبل ، ابو حنیفه ،امام مالک و امام شافعی

هنوز یک دقیقه نشده!!

اولا : ما که فقه مان را از اهل بیت گرفتیم سه تا آیه داریم ،قرآن راجع به اهل بیت (علیهم السلام ) وقتی به کلمهاهل بیت که می رسه می فرماید : یطهرکم تطهیرا ( احزاب ۳۳ )
یطهرکم یعنی معصومند .هیچ کس نگفته یطهرکم مال ابو حنیفه و شافعی هست .نه شیعه گفته نه سنی .
دوما : اهل بیت قرن اول هجری بودند ، اما چهار تا عالم سنی یعنی ابوحنیفه و شافعی و مالکی و امام احمد حنبل مال قرن دوم هجری بودند .
اهل بیت یک قرن از اونها جلوتر بودند .
قرآن می فرماید "و السابقون السابقون اولئک المقربون " (واقعه ۱۰و۱۱)
سوما : تمام اهل بیت شهید شدند ، یکی از علماء اهل سنت سیلی نخوردند .
قرآن می فرماید : "فضل الله المجاهدین علی القاعدین اجرا عظیما " (نساء ۹۵)

یک دقیقه من تموم شد .

ما شیعه هستیم بدلیل اینکه:
یک : ما فقه مان را اهل بیت گرفتیم معصومند (یطهرکم تطهیرا )
دو :یک قرن جلوترند ( و السابقون السابقون )
سوم : همه ائمه شهید شدند ( قتلوا فی سبیل الله )

شما اهل سنت اگر می توانید یک آیه بخوانید که چرا دینت را از ابوحنیفه گرفتید؟
حجت الاسلام قرائتی

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
اكابر علماي خودتان مانند جلال الدين سيوطي در ص 133 جلد دوم در المنثور و ابن كثير در ص 461 جلد اول تفسير و

جار الله زمخشري در 357 جلد اول تفسير كشاف و........ و بالاخره جمع كثير از افاضل خودتان به طرق مختلفه و با تصديق

به صحت نقل نموده اند كه روزي خليفه عمر در مقابل اصحاب خطبه اي خواند و اخطار نمود كه هر كس زني بگيرد و مهر زنش

را از چهارصد درهم زيادتر كند او را حد ميزنم و آن زيادتي مهر را او ميگيرم و داخل در بيت المال مسلمين مينمايم؟!!1!.

زني از ميان جمعيت صدا زد عمر كلام تو اولي به قبول است يا كلا الله تعالي عمر گفت: البته كلام الله تعالي زن گفت مگر نه آنست

كه خداوند در آيه 24 سوره4 ميفرمايد وان اردتم استبدال زوج مكان زوج و آتيتم احديهن قنطارا فلا تأخذوا منه شيئا . عمر

از شنيدن اين آيه و حاضرجوابي آن زن متعجب شد و گفت تمام شما فقيه تر و داناتريد از عمر حتي زنان مخدره در حجله ها

آنگاه برگشت بالاي منبر و گفت اگر چه شما را منع كردم از اينكه زياده از چهارصد درهم مهر صداق براي زنها قرارندهيد

اينك به شما اجازه ميدهم كه اگرخواستيد از مال خود زيادتي از مقدار معين به آنها اعطا نماييد مانعي ندارد.

از اين خبر استفاده ميشود كه خليفه عمر احاطه اي بر قرآن و احكام فقيهيه نداشته و الا چنين بياناتي نمينمود كه در مقابل

يك زن عالمه مجاب شود و بگويد إمرأة اصابت و رجل أخطاء

باریک الله .....و اکنون که در جامعه شیعه ما مهریه زن بیشتر از حد معینی سکه باشد به او نخواهند داد چطور؟ این هم از بی علمی رجال و مردان دینی ماست یا حقیقتی بزرگتر پشت آن نهفته است ؟ نمی دانم چطور می شود همچین مثالی را در مورد تحریف قرآن بیاورید؟؟؟؟؟؟
.....
من شیعه هستم . اما از شیعیان و سنی های تند رو همیشه انتقاد می کنم و خواهم کرد . البته از شیعیان بیشتر تا بتوانیم خرافات و ابهامات را از دین بیرون کنیم . اما اینجا جای ای نبحث نیست چون مدیر این تالار هرچه مطابق میل اش نباشد به راحتی پاک می کند .
من در اینجا از قرآن دفاع می کنم : ممنون از دوست عزیزم که در هرجایی منبع و آیه رو زد

مَا
نَنسَخْ مِنْ ءَایَةٍ أَوْ نُنسِهَا نَأْتِ بخَِیرٍْ مِّنهَْا أَوْ مِثْلِهَا أَ لَمْ تَعْلَمْ أَنَّ اللَّهَ عَلىَ‏ كلُ‏ِّ شىَ‏ْءٍ قَدِیر بقره 106

نمی دونم ترجمه این آیه رو از کجا آوردی اما اشتباهه .... خدا در اینجا می فرماید : هر نشانه ای را که زایل کنیم یا از خاطرها ببریم بهتر از آن را می آوریم .....این ها قوانین ترجمه عربی هستند و زمان فعل ها کاملا مشخص است ...من متوجه نشدم این ترجمه را چه کسی انجام داده

شادیاخ

عضو جدید
شما اسم چند نفر رو اوردی .......منم گفتم در اون زمان افرادی که با سواد بودن انقدر کم بودن که قابل شمارش بودن با نام!

بعد گفتید بین دو شهر فرق داره! .گفتم چقدر وفعلا جوابی نیومد ....اعجاز قرآن به همینه که بر شخصی امی نازل میشه عزیز من ........گفتم نام معلم پیامبر رو بیارید....مگه میشه بدون معلم ؟

این قسمت رو متوجه نشدم اسم کیارو آوردم منظور شما حیدر یغماست؟
بین دوشهر فرق داره هم باز متوجه نشدم پست های قبلیم چک کردم یعنی چی بین دو شهر فرق داره؟

قبل از پاسخ کتاب یا بهتر بگم مقاله ای که لینک دادید صفحه اول رو مطالعه کردم برخلاف شما که مطالعه نکردید ، چیز جدیدی نبود که قبلا ندیده باشم استناداتی براساس قرآن بود که به درد کسی میخوره که حداقل قرآن رو قبول داشته باشه و بخش دیگر دروغ گو فرض کردن همه و راستگو بودن کسانی که بر اساس فرضیات از قبل اثبات شده سخن گفتن در مجموع همان بود که تصور می کردم امیدوارم ادامش چیز جدیدی ارائه بده
در این مقاله آمده:
پيغمبر اكرم (ص ) فرمود:
انى تارك فيكم الثقلين كتاب الله وعترتى اهل بيتى ان تمسكتم بهما فقد نجوتم

و در نسخه اى (لن تضلوا بعدها ابدا)[SUP](5)[/SUP] من دو چيز بزرگ و گرانبها در در ميان شما مى گذارم اگر به اين دو چنگ زده و متمسك شويد هرگز گمراه نخواهيد شد و قطعا نجات مى يابيد، و اين دو يكى قرآن و ديگرى اهل بيت من است . اما متاسفانه عده اى با چنگ زدن به همين رشته محكم خود را به قعر چاه ضلالت رساندند و با فرياد: حسبنا (كتاب الله ) كتاب خدا ما را بس است .[SUP](6)[/SUP] كه از حلقوم عمر برخاست و بدنبال آن يكى از دو ميراث ارزشمند رسول خدا (ص ) (عترت ) كنار زده شد و همين يك جمله در طول تاريخ چه آثار غم انگيزى به بار آورد كه عبد الله بن عباس پيوسته اشك مى ريخت و مى گفت : (يوم الخميس ما يوم الخميس )[SUP](7)[/SUP] و آنقدر گريه مى كرد كه زمين از اشك چشم او تر مى شد. پرسيدند در روز پنج شنبه چه حادثه واقع شده كه ياد آن روز تو را چنين منقلب مى سازد؟ مى گفت روزى است كه بيمارى پيامبر خدا (ص ) شدت نمود و فرمود دوات و كتفى بياوريد تا براى شما كتاب بنويسم كه گمراه نشويد؛ بعضى از حضار مجلس مانع شدند بعلاوه گفتند: محمد (ص ) هذيان مى گويد، آن روز يوم الخميس ‍ بود[SUP](8)[/SUP]

شما حتی به این قسمت توجه نکردید که یکی از دلایل سواد داشتن پیامبر بوده و هیچ دلیلی نیست که این سواد از کی به وجود آمده

نخستين زمزمه تحريف قرآن از حنجره چه كسى برخاست ؟

براى سست كردن بنيان محكم قرآن هم طرح كم و زياد شدن قرآن را ريختند و عمر در آخرين روزهاى زندگانيش در پايان خطبه اى كه در مدينه خواند در حالى كه دستهايش را بر هم زد گفت :
اياكم ان تهلكوا عن اية الرجم ان يقول قائل لانجد حدين فى كتاب الله فقد رجم رسول الله (ص ) و رجنا، والذى نفسى بيده ، لولا ان يقول الناس : زاد عمر!الخطاب فى كتاب الله تعالى لكتبتها فانا قد قرن اها.[SUP](9)[/SUP]

و از عايشه روايت شده :
آنهاقالت : كان فيما انزل من القرآن عشر رضعات معلومات يحر من ثم نسخ خمس معلومات فتوفى رسول الله و هو فيما يقرا من القرآن

و صدها نمونه ديگر كه آوردن آنها از حوصله اين مقال بيرون است و باعث شد كه عده اى كوركورانه با همين ريسمان محكم الهى خود را به چاه تطبيق افكندند.با اين همه طرفداران آنها چون فخررازى [SUP](10)[/SUP] و ديگران قول تحريف قرآن را به شيعيان نسبت مى دهند و حال آن كه چنانچه در همين رساله خواهيد خواند تمام دانشمندان بنام شيعه منكر چنين عقيده اى مى باشند و لغزش فكرى چند تن معدود را نمى شود به حساب يك مذهب آورد

دراین بخش هم که مثل همیشه تهمت افترا و دروغ به سادگی به همه داده شده است

در مورد سواد پیامبر به دو نکته باید اشاره کنم که تکراری هست ولی خب مثل اینکه شما یا متوجه نیستید یا خودتون رو به عدم توجه می زنید

1. سواد یا بی سوادی عاملی برای سخنوری نیست مثال نقض رو هم آوردم، پیامبر 40 سال ن داشت که به پیامبری رسید اما با فرض بی سوادی آیا وی یک انسان بی تجربه و خام و در حد شتر چرانان بیابان گرد بود؟؟؟ در هوش سرشار پیامبر و نبوغ ذاتی وی شکی نیست اصولا هر فرد تاثیر گذاری چه از جهت مثبت و چه منفی دارای نبوغ ذاتی هست آیا پیامبر در طول 40 سال که سفرهای مختلف و نشست و برخاست های زیادی با پیروان ادیان داشت چیزی به داشته های او اضافه نکرده بود ؟ آیا خویشاوندی و همنشینی با ورقه ابن نوفل که از حکمای مسیحی عصر پیامبر بود چیزی به پیامبر اضافه نکرد
امام هشتم شیعه در مناظره با بزرگان اديان خطاب به رأس‏ الجالوت : از جمله دلائل صدق اين پيامبر اين است كه شخصي بود يتيم ، تهيدست ، چوپان ، مزدكار ، هيچ كتابي نخوانده و نزد هيچ استادي نرفته بود . كتابي‏ آورد كه در آن حكايت پيامبران و خبر گذشتگان و آيندگان هست عيون اخبار الرضا ( چاپ سنگي ) ، ص . 94
و روایتی هم در چند پست قبل از امام ششم آوردم با بیان سلسله راویان
لطفا نظر خودتون رودر مورد این روایات بفرمایید.

1. پیامبر در سال 610 میلادی یعنی در سن 40 سالگی به پیامبری رسید قبل از اون فردی بود یتیم که تحت حمایت جد و عمو زندگی کرد و بعد از اون هم برای بهره مندی از ثروت با زنی که دوبار ازواج کرده بود و 40 سال سن داشت ازدواج کرد و البته بعد از رسیدن به قدرت به جبران مافات پرداخت از دختر 7 ساله تا همسر پسرخوانده و زن یهودی هم چشم پوشی نکرد. تا قبل از 40 سالگی آنچه از پیامبر میدانیم و میشه بهش استناد کرد در همین حد بیشتر نیست و همچنین اطلاعاتی اندک در مورد دایه و کودکی وی، بعد از به قدرت رسیدن افسانه پردازی ها شروع شد که یک نمونه از اون رو خدمت شما عرض کردم در تاریخ یعقوبی می خوانیم
همزمان با تولد رسول خدا‌(ص) زمين لرزه­اي بوقوع پيوست كه آثار آن به همه نقاط جهان رسيد، ‌تا آنجا كه كليساها و صومعه‌ها و بت‌هايي كه مورد پرستش بت‌پرستان بودند، ويران گشتند و كار جادوگران و پيشگويان نابسامان شد. ستارگاني در آسمان پيدا شدند كه پيش از اين زمان، ديده نمي‌شد و ايوان كسري در ايران به لرزه درآمد و سيزده يا چهارده ستون آن فرو ريخت و آتش آتشكده فارس خاموش شد، اين در حالي بود كه از هزاران سال پيش، خاموش نشده بود
یعقوبي، ‌ابن واضح؛ تاريخ يعقوبي، ‌ترجمه دكتر ابراهيم آيتي، تهران،‌ بنگاه ترجمه و نشر كتاب، ‌2536 ش، ‌ج يكم، ‌ص 359 و نيز ابن اسحاق، ‌ابوعبدالله بن محمد بن يسار مطلبي؛ السيرة النبوية، ‌ترجمه رفيع الدين اسحاق بن محمد همداني ‌قاضي ابرقوه‌، ‌مصحح جعفر مدرس صادق، تهران، ‌نشر مركز، ‌1383، چاپ سوم، ‌ص 189.
این یک ادعای موهوم است ، با توجه به نوع ارتباطات در اون دوره زماین استفاده از عبارت تمام نقاط جهان واهی بودن این مطلب رو به خوبی نشون میده ، یا واقدی معتقده که پیامبر در 9 ماهگی تیر می انداخته یا طبری ادعا میکنه در مکه شایع بود که پیامبری در سال عام الفیل به نام محمد ظهور خواهد کرد که باعث شد 40 فرزند پسر به دنیا بیاد که همگی نام محمد داشتند ، اینها مغالطه کمی هستند بر اساس کدام امار گیری این ادعا مطرحه یا در حالی که ابوطالب بدون اقرار به اسلام از دنیا رفته چطور ادعای ظهور پیامبر در سال عام الفیل مطرح میشه و ابوطالب تا هنگام مرگ اقراری نمیکنه.
پس می بینیم آنچه در تاریخ به قبل از بعثت پرداخته شده آمیخته با غلو و اتصال به ماوراءالطبیعه است لذا آنچه ما در موردش بحث میکنیم با استناد به تاریخه اما چون پیامبر قبل از بعثت آدم مهمی نبود تاریخ چیزی نقل نمیکنه و آنچه از کودکی و جوانی وی نقل شده به بعد از بعثت برمیگرده که سرشار از غرض ورزی است.

اما فرض باسوادی ، در جایی که شخصی 40 سال تنها در قبیله خودش به عنوان یتیمی بی اهمیت شناخته می شده انتظار دارید از نام معلم وی سخنی به میان بیاد؟ و کاملا عقلانی است که پیامبر هم اشاره ای نکنه چون یکی از استناد های وی مبنی بر معجزه بودن قرآن همین بوده در ادامه توجه شمارو به روایات زیر جلب میکنم
در جریان صلح حدیبیه در صدر اسلام که حضرت محمد در ماه ذیقعده (سال ششم هجری) به قصد زیارت کعبه رفت.اما اهل کعبه نگذاشتند که محمد وارد شود و صلح شد که محمد سه روز در مکه بماند و چون صلح نامه می نوشت چنین نوشت :
این صلحنامه محمد پیغمبر خداست ... اهل مکه گفتند : اگر تورا پیغمبر خدا می دانستیم مانع ورود تو نمی شدیم ولی تو محمد ابن عبدالله هستی. پیامبر گفت : من پیغمبر خدا هستم و محمد بن عبد الله هستم و به حضرت علی گفت : کلمه پیغمبر خدا را از متن صلحنامه محو کن! اما علی گفت : نه ! هرگز تو را محو نمی کنم.

پیغمبر صلحنامه را بگرفت-نوشتن خوب نمیدانست- و کلمه محمد را بجای پیغمبر خدا نوشت. ( تاریخ طبری.جلد 3.صفحه 1125
ابن عباس می گوید:

چون بیماری پیامبر سخت شد گفت لوازم بیاورید تا برای شما مکتوبی بنویسم که پس از من گمراه نشوید) تاریخ طبری .جلد ۴. صفحه ۱۳۲۰(

در صحیح بخاری و مسلم امده است :

چون حضرت محمد را مرگ فرا رسید فرمود دوات و کاغذی بیاورید تا نامه ای بنویسم که پس از ان هر گز گمراه نشوید)اعیان الشیعه .جلد ۱ .صفحه۲۶۱ (

امام جعفر صادق تاکید می کند :

چگونه ممکن است حضرت محمد چیزی را بمردم بیاموزد . در حالی که خود نمی خواند و نمی نوشت (علل الشرایع .شیخ صدوق .صفحه ۵۲) ‌ (معانی الاخبار .شیخ صدوق.صفحه ۲۰ (

سخن رو کوتاه میکنم شما می خواید با استناد بر امی بودن (که بر سر این هم مناقشه است) الهی بودن قرآن رو ثابت و نتیجه بگیرید که غیر قابل تحریفه ، اما من خدمت شما عرض میکنم امی بودن دلیل کافی برای الهی بودن نیست .

انقدر ساده انگاری نکنید دوست محترم ..........قواعد عربی که توش به کار رفته خیلی از متصصین زبان رو گیج و سردر گم کرده .....اگه واقعا کسی میتونس مثل قرآن رو بیاره میورد عزیز من

ساده انگاری یا واقع بینی ؟ شما اعتقاد خودتون به قرآن رو با چه چیزی تفسیر میکنید

إِنَّا أَرْسَلْنَا عَلَيْهِمْ رِيحًا صَرْصَرًا فِي يَوْمِ نَحْسٍ مُسْتَمِرٍّ

البته شاید هم به این بخش معتقد نبوده و به این آیه معتقد باشید
هُوَ الَّذِیَ أَنزَلَ عَلَیْکَ الْکِتَابَ مِنْهُ آیَاتٌ مُّحْکَمَاتٌ هُنَّ أُمُّ الْکِتَابِ وَأُخَرُ مُتَشَابِهَاتٌ فَأَمَّا الَّذِینَ فی قُلُوبِهِمْ

زَیْغٌ فَیَتَّبِعُونَ مَا تَشَابَهَ مِنْهُ ابْتِغَاء الْفِتْنَةِ وَابْتِغَاء تَأْوِیلِهِ وَمَا یَعْلَمُ تَأْوِیلَهُ إِلاَّ اللّهُ وَالرَّاسِخُونَ فِی الْعِلْمِ
یَقُولُونَ آمَنَّا بِهِ کُلٌّ مِّنْ عِندِ رَبِّنَا وَمَا یَذَّکَّرُ إِلاَّ أُوْلُواْ الألْبَابِ

میشه در مورد تاریخ علم صرف و نحو مطلبی ارائه بدید ، آیا در زمان پیامبر این علم وجود داشت آیا در این مورد کتابی مقاله ای چیزی بود ؟ عرب زبانان به چه شیوه ای صحبت میکردند منبع قواعد عربی آنها چه بود؟
متخصصین مورد اشاره شما در مورد قرآن چه گفته اند ؟ از چه چیزی حیرت زده شده اند میشه نقل قول بفرمایید

متاسفانه شما قرآن رو ندیدین .....یک بخش قرآن اصول زندگی است یک بخش پندهای تاریخی و بخش بسیاری در مرود علوم مختلف ......به جرات میتونم بگم تمامی علوم....علومی که اون زمان نبودن
گفتم مطلب خارجی هم کم در این باره نیست
قرآن متابی کامل است و در همه علمی مطرح شده

1. بنده قران رو دیدم و اگر بیشتر از شما نخونده باشم کمتر هم نخوندم ، مشکل مذهبیون این هست که گمان میکنند غیر از خودشون کسی مطالعه دینی و مذهبی نداره
  2. اگر قرآن محدود شده به اصول زندگی و داستان های تاریخی پس تحدی چه معنا و مفهومی داره اصول زندگی و داستان های تاریخی که به کرات در کتب مختلف مطرح شدند
  3. اگر طبق ادعای شما قرآن به تمامی علوم اشاره کرده چرا وقتی ایرادات علمی قران مطرح میشه خود شما ادعا میکنید که قرآن کتاب زندگیه نه کتاب علمی که به بحث علمی بپردازه
در مجموع دم خروس رو باور کنیم یا قسم حضرت عباس

در ضمن انگار شما فراموش کردید .......بحث ما در مورد قبل بعثت حضرت محمد است که امی بودن نه بعد آن

شما از وسط بحث وارد شدید و در جریان بحث نیستید ، عنوان تایپیک رو ببینید حرفی از امی بودن پیامبره ؟ با این حال پاسخ شما رو بار ها در مورد امی بودن دادم ولی نمیدونم چرا متوجه نمیشید و باز تکرار میکنید.

پست های بعدی شمارو هم مرور اجمالی کردم با توجه به گرفتاری این روز ها به مرور اگر نیاز به پاسخ داشت پاسخ ارائه خواهم داد

دوستانی هم که برای اثبات از آیات قرآن استفاده میکنند نیازی به پاسخ نداره تنها مسلمین برای اثبات یک کتاب از همون کتاب استفاده میکنند که این هم از عجایب تاریخ بشریت محسوب میشه

شادیاخ

عضو جدید
ارت هيچ معني و مفهومي نداره شما كه انقد ادعات ميشه يه قرآن بنويس ببينيم با كلام خدا قابل مقايسه هست يا نه؟ صد در صد نميتوني يه سوره يا يه آيه به زيبايي ،رسايي و پر محتوايي قرآن بياري ، اگه ميگي ميتوني اين گوي و اين ميدان ما منتظريم.....

شما الم پرمعنی رو برای ما معنا کنید ، یک شعر حافظ به نظر من زیباتر و شگرف تر و ناب تر از کل قرآنه ، البته حافظ از رندی پیامبر بی بهره بود وگرنه ادعای ارتباط با الله می کرد

خود امام دوازدهم اثبات نشده است و بیشتر به افسانه های هزارو یک شب شبیه و شما بهش استناد می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه امام دوازدهم براي شخصي مثل شما اثبات نشده به اين معني نيست كه افسانه اس چون بزرگان سني هم عقيده دارن مثلا

شيخ الاسلام حمويني دز قرائد از سعيد بن جبير از بن عباس نقل ميكند كه رسول اكرم صل الله عليه و آله و سلم فرمود:

بدرستي كه خلفاء و اوصياء من و حجتهاي خدا بر خلق بعد از من دوازده نفرند اول آنها عليو آخر آنها فرزند من

مهدي است پس نازل مي گردد عيسي بن مريم روح الله پس تماز ميگذارد عقب مهدي و روشن ميكند (آن مهدي)

زمين را به نور خدا و ميرساند سلطنت او را به شرق و مغرب.
[/QUOTE]

شما میتونید ده هزار سال دیگه هم منتظر این موجود خارق العاده باشید میل خودتونه دوست عزیز

بالا