masoud612
عضو جدید
میشه بگی 600 تا رو چجور شمردی ؟ زود بشمر وگرنه حرفتو پس بگیر؟![]()
وقتي آمار كشته هاي بدحجابيو دادي چشم

میشه بگی 600 تا رو چجور شمردی ؟ زود بشمر وگرنه حرفتو پس بگیر؟![]()
خوب عزیزم من هم گفتم مثل کشیدم یعنی کسی که باهات هم عقیده نیست نباید بهش زور بگی و توهین کنی..وقتي آمار كشته هاي بدحجابيو دادي چشم![]()
خوب عزیزم من هم گفتم مثل کشیدم یعنی کسی که باهات هم عقیده نیست نباید بهش زور بگی و توهین کنی..
حالا منتظرم 600 تا رو بگی..؟![]()
تو که هی داری حرفتو پس میگیریعربی کاملترین زبان دنیاست خوب قبول ولی خدا رو شکر که اسلام در انگلیس ظهور نکرد ....
من با اسلام ناب محمدی مشکل ندارم قبول دارم واقعا کاش مسئولین الان عرضه داشتند یه قلم از کار های ÷یغمبر رو اجرا می کردند ولی مطمئنم اگر الان پیغمبر بود با این قضایا اینطوری برخورد نمی کرد .
این راهش نیست با کتک زدن و فحاشی و زور گفتن دشمناتون زیاد میشه.
پیشنهاد میکنم کتاب قانون اساسیو یه دور دربیای تا خوب جا بیوفته قضیه براتخوب برادر اخوی کجای قانون اساسی نوشته با بدحجابی باید به زور رفتار کرد .....
بابی چارتون کجایی بیااااااااااااااااااااادلم واست تنگیدددددددددددددد
چرا عكس آواتارت حجاب نداره...در انظار عمومي است و مجرم شناخته شديدتبصره "زنانی که بدون حجاب شرعی در معابر و انظار عمومی ظاهر شوند به حبس از 10 روز تا دوماه یا از 50 هزار تا پانصد هزار ریال جزای نقدی محکوم خواهند شد".
کسانیکه در انظار عمومی وضع پوشیدن لباس و آرایش آنان خلاف شرع و یا موجب ترویج فساد و یا هتک عفت عمومی باشد توقیف و خارج از نوبت در دادگاه صالح محاکمه و حسب مورد به یکی از مجازات های مذکور در ماده 2 محکوم می گردند".
جرم عدم رعایت حجاب شرعی از لحاظ حصول نتیجه مجرمانه یک جرم « مطلق » بوده و صرف تحقق رفتار مجرمانه و تشکیل عنصر مادی در آن ، مرتکب را مستوجب مجازات قانونی می سازد. حصول نتیجه مجرمانه و در پی آن وجود سوء نیت خاص از شرایط تحقق این جرم نمی باشد ، بنابراین صرف عدم مراعات حجاب شرعی در مناظر عمومی موجب تحقق جرم است فارغ از آنکه امنیت اخلاقی و اجتماعی جامعه به مخاطره بیفتد یا نبیفتد.
http://secularismiran.blogfa.com/post-2.aspx
تبصره "زنانی که بدون حجاب شرعی در معابر و انظار عمومی ظاهر شوند به حبس از 10 روز تا دوماه یا از 50 هزار تا پانصد هزار ریال جزای نقدی محکوم خواهند شد".
کسانیکه در انظار عمومی وضع پوشیدن لباس و آرایش آنان خلاف شرع و یا موجب ترویج فساد و یا هتک عفت عمومی باشد توقیف و خارج از نوبت در دادگاه صالح محاکمه و حسب مورد به یکی از مجازات های مذکور در ماده 2 محکوم می گردند".
جرم عدم رعایت حجاب شرعی از لحاظ حصول نتیجه مجرمانه یک جرم « مطلق » بوده و صرف تحقق رفتار مجرمانه و تشکیل عنصر مادی در آن ، مرتکب را مستوجب مجازات قانونی می سازد. حصول نتیجه مجرمانه و در پی آن وجود سوء نیت خاص از شرایط تحقق این جرم نمی باشد ، بنابراین صرف عدم مراعات حجاب شرعی در مناظر عمومی موجب تحقق جرم است فارغ از آنکه امنیت اخلاقی و اجتماعی جامعه به مخاطره بیفتد یا نبیفتد.
من با اسلام ناب ایرانی کاملا مخالفم چون از ته غلطه ......تو که هی داری حرفتو پس میگیری
هی یه چیز میگه
بلاخره اسلام یا خوبه یا بده ؟ اگه خوبه همش خوبه؟اگه بده همش بده
میگم که منم با برخورد اینچنینی که شما میگی مخالفم و تا حالا هم ندیدم با کسی اینطور برخورد کنن الا یدونه کلیپ که اونم اول خودش میخاست گردن کلفت بازی دربیاره
ولی با برخورد نرم موافقم اونم تا یه زمانی نه اینکه همیشه اینجوری تذکر بدن باید کار فرهنگی شروع بشه
پیشنهاد میکنم کتاب قانون اساسیو یه دور دربیای تا خوب جا بیوفته قضیه برات
اینجام
قول میدم دیگه از کنارت دور نشم
چرا عكس آواتارت حجاب نداره...در انظار عمومي است و مجرم شناخته شديد
حرف حسابه ديگه.. عكس آواتارت نشونه طرز فكرته فهميديحرف در راستای بحث بزن...
حرف حساب تا جواب حساب بهت بدم...
این قانون اساسی نیست عزیز . قانون اسلامی ایرانیه.
قانون اساسی رو بیا بالا خوشگل خانوم.؟
من فعلا سکوت کردم و در آخر خواهم گفت از بندهای آزادی حقوقی فردی در اجتماع ....... وای بر شما بترسین از shayvar بزرگ![]()
اینا بر اساس قانون اساسی جمهوری اسلامیه...
با اسلام ناب آمریکایی چی موافقی؟من با اسلام ناب ایرانی کاملا مخالفم چون از ته غلطه ......
من کتاب قانون اساسی رو بلدم و منتظرم تو بندهای حجابشو بهم بگی من برم بخونم .
چون دوستت دارم بهت میگمقانون اساسی یکی هست این حرفو پیش یکی نزن که از خنده می میرن ..
برو از بابی سوال کنم خوشگلم عزیزم قانون اساسی با قانون شرعی در ایران دو کتاب جداست.
طرز گفتارت با یه خانوم اصلا درست نیست
تبصره "زنانی که بدون حجاب شرعی در معابر و انظار عمومی ظاهر شوند به حبس از 10 روز تا دوماه یا از 50 هزار تا پانصد هزار ریال جزای نقدی محکوم خواهند شد".
سلام دوست عزیز ... این که میگد باید به قوانین هرجور که هست احترام بزاریم و به اونا عمل کنیم و ... از بی منطق ترین جملاتی هست که تا حالا شنیدم !!!!!!!!!!
خیلی از این قوانین ، توسط نمایندگانی که منو شما وارد مجلس کردیم نوشته شده ... حالا سوال اینه ، اگر افراد این فروم را یک جامعه ی آماری در نظر بگیریم ، اکثریت با ابن نوع برخورد ها مخالف هستند ... پس چرا نظر اون اقلیت پذیرفته یا اجرا شده ؟!!؟؟؟!؟!؟!؟!
امیدوارم شما هم به این نتیجه برسید که هر قانونی ، ارزش عمل کردن نداره و اتفاقا ، خیلی از انقلاب های بزرگ دنیا در اثر عمل نکردن به این قوانین پوچ به وجود آمده :
مثلا تو آفریقای جنوبی ( حضور ذهن ندارم ، شاید آمریکا ) ، یکی از قوانین این بود که در صورتی که یه سفید پوست وارد اتوبوس میشد و جا باسه نشستن نداشت ، و اگر در همان زمان ، یه سیاه پوست رو صندلی نشسته بود ، موظف بود که بلند شه تا اون سفید پوست بشینه و جالبه بدونید اولین جرقه مخالفت با آپارتایت و نژاد پرستی با عدم بلند شدن یه خانم سیاه پوست از روی صندلی اتوبوس زده شد ...
اگر گفته های شما رو ملاک قرار بدیم ، پس تا آخرزمان ، هیچ مخالفتی در برابر آپارتایت و ... نباید صورت میگرفت ولی آیا این درسته ؟؟؟!!!
سلامسلام دوست عزیز ... این که میگد باید به قوانین هرجور که هست احترام بزاریم و به اونا عمل کنیم و ... از بی منطق ترین جملاتی هست که تا حالا شنیدم !!!!!!!!!!
خیلی از این قوانین ، توسط نمایندگانی که منو شما وارد مجلس کردیم نوشته شده ... حالا سوال اینه ، اگر افراد این فروم را یک جامعه ی آماری در نظر بگیریم ، اکثریت با ابن نوع برخورد ها مخالف هستند ... پس چرا نظر اون اقلیت پذیرفته یا اجرا شده ؟!!؟؟؟!؟!؟!؟!
امیدوارم شما هم به این نتیجه برسید که هر قانونی ، ارزش عمل کردن نداره و اتفاقا ، خیلی از انقلاب های بزرگ دنیا در اثر عمل نکردن به این قوانین پوچ به وجود آمده :
مثلا تو آفریقای جنوبی ( حضور ذهن ندارم ، شاید آمریکا ) ، یکی از قوانین این بود که در صورتی که یه سفید پوست وارد اتوبوس میشد و جا باسه نشستن نداشت ، و اگر در همان زمان ، یه سیاه پوست رو صندلی نشسته بود ، موظف بود که بلند شه تا اون سفید پوست بشینه و جالبه بدونید اولین جرقه مخالفت با آپارتایت و نژاد پرستی با عدم بلند شدن یه خانم سیاه پوست از روی صندلی اتوبوس زده شد ...
اگر گفته های شما رو ملاک قرار بدیم ، پس تا آخرزمان ، هیچ مخالفتی در برابر آپارتایت و ... نباید صورت میگرفت ولی آیا این درسته ؟؟؟!!!
نه اصلا هرکس تو یه قبر میذارن!!!!!!!!!!!!
خب من هم همینو گفتم دیگه !!!
سلام...
شما که احتمالا از اول پست های بنده رو خوندین باید متوجه شده باشید که من در پاسخ به اون کاربری گفتم که ادعا میکردن عقاید هر کسی قابل احترامه و دیگران نباید دخالتی بکنن..
من هم گفتم بله اما در جایی که این عقاید به دیگران آسیبی نزنه و اذعان داشتم که با برخورد با بد حجابی کاملا مخالفم...
ببینید هر کشوری قوانین خاص خودش رو داره و تا وقتی مورد پذیرش اکثریت جامعه است بنا بر اصل دموکراسی همه حتی مخالفین باید بهش احترام بزارن
هر وقت تعداد مخالفین و اصلاح طلبین به حدی رسید که در قانون اصلاحی بشه حرف شما صحیحه...
همین...
به همین سادگی...
الآن این فروم یه جامعه ی آماریه ... ما که نمیتونیم بریم از تک تک مردم بریم بپرسیم که آیا با بد حجابی موافق هستند و یا این که مخالفن !!!
همانطور که نتیجه ی نظر سنجی نشون میده ، اکثریت مخالفن ... حالا منظور شما از به حدی رسیدن این مخالفین ، یعنی دقیقا چی ؟؟؟ یعنی باید مثلا 99 درصد جامعه رو تشکیل بدن ، بعد تازه اون موقع قانون بشه که با بد حجابی ( اصلا این کلمه را قبول ندارم ) برخورد نشه !!
اصلا هدف از این نظر سنجی چی بوده ؟؟؟؟!!!!!!!
سلام
اگر اشکال نداره من پاسخ بدم به شما
بله با شما موافقم
اما بستگی داره به قانونش.مثلا یه تاپیکی هست درباره حمله پلیس آمریکا به یه خانومی که باردار بوده
خیلی از دوستان اومدن اونجا گفتن کار خوبی کرده پلیس چون اون خانومه باید به قانون احترام میذاشت.این واقعا عجیبه که کسی همچین نظری داشته باشه
اینجا هم نمایندگانی که به مجلس میرن و قوانینو تصویب میکنن توسط مردم و با رای مردم انتخاب میشن و ما میتونیم مجلس رو یک یک جامعه آماری در نظر بگیریم چون افراد مختلف با طرز فکرای مختلف نمایندشون اونجا هست
ولی این که شما میگی این فروم رو یک جامعه آماری در نظر بگیریم اشتباهه چون هنوز ظریب نفوذ اینترنت اونقدر زیاد نیست و همه هم تو اینجور بحثا شرکت نمیکنن
البته بستگی به طرح موضوع هم از طرف استارتر تاپیک داره که چطور و با چه دیدگاهی یک مسئلرو مطرح کرده و به نظر سنجی گذاشته
مثلا این مسالرو تداعی میکنه برا خواننده که برخورد بد میکنن با بد حجابا ولی این فقط چند مورد بوده و کل جریان اینطوری نیست
اینجا 98 درصد جامعه مسلمان هستند و قانون اساسی کشورمون که نمایندگان همین مردم تصویبش کردن بر اساس اسلام و شرع هست. پس بنا به رای اکثریت مردم باید قوانین اسلامی در مملکت رعایت بشه که حجاب هم یکیشه
اون مثالیم که شما زدی کاملا قضیش با این قضیه فرق داره
الآن این فروم یه جامعه ی آماریه ... ما که نمیتونیم بریم از تک تک مردم بریم بپرسیم که آیا با بد حجابی موافق هستند و یا این که مخالفن !!!
همانطور که نتیجه ی نظر سنجی نشون میده ، اکثریت مخالفن ... حالا منظور شما از به حدی رسیدن این مخالفین ، یعنی دقیقا چی ؟؟؟ یعنی باید مثلا 99 درصد جامعه رو تشکیل بدن ، بعد تازه اون موقع قانون بشه که با بد حجابی ( اصلا این کلمه را قبول ندارم ) برخورد نشه !!
اصلا هدف از این نظر سنجی چی بوده ؟؟؟؟!!!!!!!
ممنون دوست عزیز ولی باور کن من هم یکی از اون مسلمان ها هستم ( البته اگه خدا قبول کنه !) باور کن من هم نماز میخونم ، روزه میگیرم ، زیارت امام رضا میرم ، با خدا راز و نیاز میکنم ، من هم جزوی از همون 98 درصد مسلمان این جامعه هستم !!!من و خیلی دیگه از اون هشتادو خورده ای نفر که با این جور برخوردا مخالف بودیم ، هممون جزئی از اون 98 درصد مسلمون جامعه هستیم !!!! ولی قبول کنید ، اسلام با بیرون بودن تار موی خانم ها به خطر نمی افته ... اسلام وقتی به خطر میفته که با زور ، موی اون دخترو زیر روسری کنی !!!! اون موقعست که در اول ، مردم اسلام گریز ، و پس از مدتی اسلام ستیز میشن !!!
تازه اون موقست که اسلام به خطر میفته و متاسفانه باید بگم که این جو اسلام گریزی ، کم کم داره تو جامعه به وجود میاد !!!!!!!!!!
.هدف از این نظر سنجی بیان نظر راجب موافقت یا مخالفت با برخورده که من خودم هم یکی از مخالفین بودم...
اما نه به معنای اینکه نباید برخورد بشه
به معنای اینکه این راهش نیست...
وگرنه فکر میکنم حتی شما هم مخالف بد حجابی و ترویج بی حیایی و فساد تو کشور باشین.
هدف اصلی این نظر سنجی رو هم استارتر زحمت میکشن.
بله بشه ولی باید یادتون باشه تحریک شدن فقط مساوی با دوتا متلک نیست ،خیلی خیلی خیلی میتونه بدتر باشه
پلیسم نمیتونه برا هر نفر یه مامور بذاره
به نظر من وقتی یک نفر به قانون مملکتش احترام نمیذاره بعدا نباید از همون قانون انتظار داشته باشه به شکایتش رسیدگی کنه
باید دید شما بعدش از قانونی که قبولش ندارین انتظاری دارین؟