آيا با برخورد با بدحجابي موافقيد ؟(نظرسنجي)

آيا با برخورد با بدحجابي موافقيد ؟(نظرسنجي)

• مجموع رای دهندگان
    220

mina12345

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تا حالا کیو کشتن به خاطر بدحجابی؟
.

مثلتون اشتباهه
به افکار چند نفر ربطی نداره . قانونه و قاون مملکت ما هم بر اساس دین اکثریته که اونم اسلامه
آبروي ريخته شده فرقي با مردن نداره..
درسته كه دينمون اسلامه...ولي در كجاي قرآن امده امر معروف و نهي از منكر با ضرب و شتم و توهين و خورد كردن طرف...

Maenad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آهاااان آفرین صد آفرین..
الان گشت ارشادی ها به حریم ملت وارد نمی شن؟

دوست عزیز من خودم با اینگونه برخوردها مخالفم
اما این دلیل نمیشه با بدحجابی موافق باشم...
اینجا ایرانه
قوانینش حجابه. باید بهش احترام گذاشته بشه و رعایتش کرد... حالا یه عده قبول ندارن که ندارن
تو خونشون هر جور راحتن
اما وقتی میان بیرون باید به این قوانین احترام بزارن وگرنه میشن قانون شکن...حالا اینکه کی تعیین کننده ی حد و حدود این قوانینه بحثش جداست.
بازم تاکید میکنم من با اینگونه برخوردها مخالفم چون نتیجه ی عکس میدن...

BaBak.Turk

اخراجی موقت
تا حالا کیو کشتن به خاطر بدحجابی؟

مثلتون اشتباهه
به افکار چند نفر ربطی نداره . قانونه و قاون مملکت ما هم بر اساس دین اکثریته که اونم اسلامه
تو قانون اساسی کدوم بند و ماده اش نوشته بر پایه دین هست؟ میشه برام بیاری من یادم رفته؟
پوشش مسئله اجتماعيه نه شخصي اگرم دين و قبول ندارين بايد به قانون كشورتون پايبند باشين ،يكي فقط جواب اين سوال منو بده ، چرا آقايون مدافع به اصطلاح حقوق خانوما شدن، اگه اين نظرسنجي هم نگاه كنين بيش از 70 در صد مخالفين آقايون هستن ،
قضاوتو ميزارم به عهده شما
گفتم که جواب سوال منو بدین بیخودی راه رو عوض نکنید :
اگر کسی با شما هم عقیده نباشه تکلیفش چیه؟ آیا در قانون اساسی به این مورد اشاره شده؟

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
آهاااان آفرین صد آفرین..
الان گشت ارشادی ها به حریم ملت وارد نمی شن؟
اون حریمی که شما میگی تو خونست نه وارد نمیشن
حریم عمومی تعریفش فرق داره

بی آبرویی کتک چند مورده شو خودم تو خیابون دیدم برین یوتیوب حتما بگردین می بینید ..
چنان فحش هایی میدن چنان بی ادبی می کنند که .... (شخصا با چشمان خودم دیدم )

دیدن ملاک نیست
منم شخصا خیلی چیزا دیدم
ببین من خودمم صرفا با برخورد اینچنینی مخالفم.این برخوردها حکم آرام بخشو دارن و باید درمان اصلیو شروع کنن که کار فرهنگیه وگرنه آرام بخشا تاثیرشون کمترو کمتر میشه
بله شاید در چند صحنه برخورد بدم کرده بان قبلا که فیلمشم دراومده ولی این دلیل نمیشه بگیم کشتن

BaBak.Turk

اخراجی موقت
دوست عزیز من خودم با اینگونه برخوردها مخالفم
اما این دلیل نمیشه با بدحجابی موافق باشم...
اینجا ایرانه
قوانینش حجابه. باید بهش احترام گذاشته بشه و رعایتش کرد... حالا یه عده قبول ندارن که ندارن
تو خونشون هر جور راحتن
اما وقتی میان بیرون باید به این قوانین احترام بزارن وگرنه میشن قانون شکن...حالا اینکه کی تعیین کننده ی حد و حدود این قوانینه بحثش جداست.
بازم تاکید میکنم من با اینگونه برخوردها مخالفم چون نتیجه ی عکس میدن...

قوانین؟ خندیدییییییییییییییییییمم همه جا قانون رعایت میشه مثلا ..؟ کدوم قانون رد مورده حجاب هست؟ در قانون اساسی رو می گم؟

بس درود بر رضا خان که اون هم طبق قوانین کشور کشف حجاب کرد بس آدم خوبی بود دمش گرم.

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو قانون اساسی کدوم بند و ماده اش نوشته بر پایه دین هست؟ میشه برام بیاری من یادم رفته؟
کتاب قانونو نمیخام بیارم بذارم اینجا که
یعنی شما نمیدونی قانون ما بر اساس اسلامه؟ دیگه هیچی دیگه جمش کنیم بریم
برا چی داریم بحث می کنیم؟

BaBak.Turk

اخراجی موقت
اون حریمی که شما میگی تو خونست نه وارد نمیشن
حریم عمومی تعریفش فرق داره

دیدن ملاک نیست
منم شخصا خیلی چیزا دیدم
ببین من خودمم صرفا با برخورد اینچنینی مخالفم.این برخوردها حکم آرام بخشو دارن و باید درمان اصلیو شروع کنن که کار فرهنگیه وگرنه آرام بخشا تاثیرشون کمترو کمتر میشه
بله شاید در چند صحنه برخورد بدم کرده بان قبلا که فیلمشم دراومده ولی این دلیل نمیشه بگیم کشتن
منم قبول دارم بیرون حریمش فرق می کنه ولی دو سه تا مو بزنه بیرون قیافه من حریم شخصی هست همراه پوشش و کسی حق توهین نداره.
پارسال تو تبریز جلوی قنادی کریمی ولیعصر گشت ارشاد به یه خانوم پیش شوهرش گیر داد من هم اونجا بودم انصافا خانومه پوشش بدی نداشت ولی پلیسه چه توهین هایی که به خانومه نکرد ....
همه اعتراض کردند حتی بطری اینا به طرف سره مامور زن پرتاب کردند خون اومد و همه در رفتند و این هست جواب خشونت و توهین.

BaBak.Turk

اخراجی موقت
کتاب قانونو نمیخام بیارم بذارم اینجا که
یعنی شما نمیدونی قانون ما بر اساس اسلامه؟ دیگه هیچی دیگه جمش کنیم بریم
برا چی داریم بحث می کنیم؟
میدونم پدرانمان یه لطفی کردند دیگه .....
بس نگو قانون ما اسلامه .. اسلام رو رئیس ها خودشون وارد کردند دروغ که نمی گم؟

masoud612

عضو جدید
اگر کسی با شما هم عقیده نباشه تکلیفش چیه؟ آیا در قانون اساسی به این مورد اشاره شده؟[/QUOTE]

عقيده منو تو ملاك برخورد با مجرم نيست ما قانون اساسي داريم تا زماني هم كه اين قانون همه بايد پايبندش باشن.

ماده 638 قانون مجازات اسلامی تشکیل دهنده جرم عدم رعایت حجاب شرعی است . به موجب این ماده " هرکس علناً در انظار عمومی و معابر تظاهر به عمل حرامی نماید علاوه بر کیفر عمل به حبس از 10 روز تا دو ماه یا تا 74 ضربه شلاق محکوم می گردد و در صورتیکه مرتکب عملی شود که نفس آن عمل دارای کیفر نمی باشد ولی عفت عمومی را جریحه دار می نماید ، فقط به حبس از 10 روز تا دو ماه یا تا 74 ضربه شلاق محکوم خواهد شد".تبصره "زنانی که بدون حجاب شرعی در معابر و انظار عمومی ظاهر شوند به حبس از 10 روز تا دوماه یا از 50 هزار تا پانصد هزار ریال جزای نقدی محکوم خواهند شد".

BaBak.Turk

اخراجی موقت
اگر کسی با شما هم عقیده نباشه تکلیفش چیه؟ آیا در قانون اساسی به این مورد اشاره شده؟

عقيده منو تو ملاك برخورد با مجرم نيست ما قانون اساسي داريم تا زماني هم كه اين قانون همه بايد پايبندش باشن.

ماده 638 قانون مجازات اسلامی تشکیل دهنده جرم عدم رعایت حجاب شرعی است . به موجب این ماده " هرکس علناً در انظار عمومی و معابر تظاهر به عمل حرامی نماید علاوه بر کیفر عمل به حبس از 10 روز تا دو ماه یا تا 74 ضربه شلاق محکوم می گردد و در صورتیکه مرتکب عملی شود که نفس آن عمل دارای کیفر نمی باشد ولی عفت عمومی را جریحه دار می نماید ، فقط به حبس از 10 روز تا دو ماه یا تا 74 ضربه شلاق محکوم خواهد شد".تبصره "زنانی که بدون حجاب شرعی در معابر و انظار عمومی ظاهر شوند به حبس از 10 روز تا دوماه یا از 50 هزار تا پانصد هزار ریال جزای نقدی محکوم خواهند شد".
[/QUOTE]

کتاب قانون اساسی رو می گم ؟

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
آبروي ريخته شده فرقي با مردن نداره..
درسته كه دينمون اسلامه...ولي در كجاي قرآن امده امر معروف و نهي از منكر با ضرب و شتم و توهين و خورد كردن طرف...
بله منم با این مخالفم
اگر پستارو خونده باشین اینم گفتم

این یکی بی آبرویی که بدتره که قبلا گفتم

بله بشه ولی باید یادتون باشه تحریک شدن فقط مساوی با دوتا متلک نیست ،خیلی خیلی خیلی میتونه بدتر باشه
پلیسم نمیتونه برا هر نفر یه مامور بذاره
به نظر من وقتی یک نفر به قانون مملکتش احترام نمیذاره بعدا نباید از همون قانون انتظار داشته باشه به شکایتش رسیدگی کنه
باید دید شما بعدش از قانونی که قبولش ندارین انتظاری دارین؟

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم قبول دارم بیرون حریمش فرق می کنه ولی دو سه تا مو بزنه بیرون قیافه من حریم شخصی هست همراه پوشش و کسی حق توهین نداره.
پارسال تو تبریز جلوی قنادی کریمی ولیعصر گشت ارشاد به یه خانوم پیش شوهرش گیر داد من هم اونجا بودم انصافا خانومه پوشش بدی نداشت ولی پلیسه چه توهین هایی که به خانومه نکرد ....
همه اعتراض کردند حتی بطری اینا به طرف سره مامور زن پرتاب کردند خون اومد و همه در رفتند و این هست جواب خشونت و توهین.

خدارو شکر من تاحالا ندیدم کسی به دوتا تار مو تذکر بده
به کسایی تذکر میدن که خیابون رو با تالار عروسی اشتباه گرفته باشن
اونم که شما میگی اگر واقعیت داشته باشه اشتباه بوده

میدونم پدرانمان یه لطفی کردند دیگه .....
بس نگو قانون ما اسلامه .. اسلام رو رئیس ها خودشون وارد کردند دروغ که نمی گم؟
دروغ نمیگین حرف غیر منطقی میزنین که آدم واقعا تعجب میکنه
یعنی چه رئیس ها خودشون وارد کردند؟ رئیس ها مگه از فضا اومدن ؟
الان چند درصد مردم ایران مسلمان هستند ؟ 98 درصد http://fa.wikipedia.org/wiki/اسلام_در_ایران
واقعا حرفتون تعجب برانگیزه

masoud612

عضو جدید

کتاب قانون اساسی رو می گم ؟[/QUOTE]

پس اينو از كجا آوردم كافيه يه جستجويي تو وب داشته باشي خيلي سخت نيس. ماده 102

mitra*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
به نظر من بد حجاب وجود نداره حجاب برای هر کسی تعریف خاص خودش رو داره و کسی نباید دخالتی در مورد طرز پوشش کسی بکنه. هر کس بنابه صلیقه ای که داره لباس می پوشه و هر گونه عکس العمل در مورد چنین چیزی بی احترامی به شخصیت اون فرد هست.
بهتره روشن تر فکر کنیم و مشکلات جامعه رو فقط بیرون بودن موهای دخترا یا لباسای اونا یا لباسای تنگ اقا پسرا خلاصه نکنیم !:cry:

masoud612

عضو جدید
به نظر من بد حجاب وجود نداره حجاب برای هر کسی تعریف خاص خودش رو داره و کسی نباید دخالتی در مورد طرز پوشش کسی بکنه. هر کس بنابه صلیقه ای که داره لباس می پوشه و هر گونه عکس العمل در مورد چنین چیزی بی احترامی به شخصیت اون فرد هست.
بهتره روشن تر فکر کنیم و مشکلات جامعه رو فقط بیرون بودن موهای دخترا یا لباسای اونا یا لباسای تنگ اقا پسرا خلاصه نکنیم !:cry:

پوشش پديده اجتماعيه تو محيط خصوصي كسي باهاتون كاري نداره، همه ميدونيم كه جوونا مشكلات زيادي دارن مثله بيكاري ، مشكلات اقتصادي و.... كه اينا هم به نوبه خود مهمن، بحث ما يه چيز ديگس

BaBak.Turk

اخراجی موقت
پوشش پديده اجتماعيه تو محيط خصوصي كسي باهاتون كاري نداره، همه ميدونيم كه جوونا مشكلات زيادي دارن مثله بيكاري ، مشكلات اقتصادي و.... كه اينا هم به نوبه خود مهمن، بحث ما يه چيز ديگس
آره مشکل ما فقط اسلامه مشکل ما پوشش زن هاست مشکل ما لبنان فلسطین و ...... هست وگرنه ما با اینجور کلمه ها آشنایی نداریم:

گرانی .. تورم ... بیکاری ... اختلاس.. فساد مالی ... فساد سیاسی .... دشمن بین الملیی زیاد ..... و .....
وای خدا منو این همه خوشبختی محاله محاله محاله ...

mina12345

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره مشکل ما فقط اسلامه مشکل ما پوشش زن هاست مشکل ما لبنان فلسطین و ...... هست وگرنه ما با اینجور کلمه ها آشنایی نداریم:

گرانی .. تورم ... بیکاری ... اختلاس.. فساد مالی ... فساد سیاسی .... دشمن بین الملیی زیاد ..... و .....
نه مشكل ما اسلام نيست كساني هستند كه اسلام را اجرا كردن مشكل ما هستن...

roukh

عضو جدید
خدارو شکر من تاحالا ندیدم کسی به دوتا تار مو تذکر بده
به کسایی تذکر میدن که خیابون رو با تالار عروسی اشتباه گرفته باشن
اونم که شما میگی اگر واقعیت داشته باشه اشتباه بوده

دروغ نمیگین حرف غیر منطقی میزنین که آدم واقعا تعجب میکنه
یعنی چه رئیس ها خودشون وارد کردند؟ رئیس ها مگه از فضا اومدن ؟
الان چند درصد مردم ایران مسلمان هستند ؟ 98 درصد http://fa.wikipedia.org/wiki/اسلام_در_ایران
واقعا حرفتون تعجب برانگیزه

با نظر شما موافقم

masoud612

عضو جدید

مشكل من نه فلسطينه نه لبنانه نه عرباست ، من به فكر جامعه اي كه توش زندگي ميكنم كه به گند كشيده نشه توسط عده اي معدود، مهمترين مسئله جامعه ما الان فساد اخلاقيه كه يادت رفت

BaBak.Turk

اخراجی موقت
مشكل من نه فلسطينه نه لبنانه نه عرباست ، من به فكر جامعه اي كه توش زندگي ميكنم كه به گند كشيده نشه توسط عده اي معدود، مهمترين مسئله جامعه ما الان فساد اخلاقيه كه يادت رفت
فساد اخلاقی از بیکاری میاد از تورم میاد از بدبختی میاد ربطی به پوشش نداره.

Maenad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اونجا نازی ها در کمال آرامش زندگی می کنند ....
من از شما یه سوال دارم کجای قانون اساسی ما نوشته با بدحجابان برخورد میشه ؟ اصلا کجاش به مسئله حجاب اشاره کرده.

من با برخورد موافق نیستم.
حرف من چیز دیگه ای بود...
تو همون لینکی که دادم نوشته شده که با نقض کنندگان قانون حجاب باید چه برخوردی بشه...
لینکایی که میدیم دکور نیستناااا
واسه مطالعه هستن...:)

BaBak.Turk

اخراجی موقت
تو آزادي داداش ......

در خانه اگر كس است يك حرف بس است

خوب برادر اخوی کجای قانون اساسی نوشته با بدحجابی باید به زور رفتار کرد .....

بابی چارتون کجایی بیااااااااااااااااااااا:) دلم واست تنگیدددددددددددددد

BaBak.Turk

اخراجی موقت

من با برخورد موافق نیستم.
حرف من چیز دیگه ای بود...
تو همون لینکی که دادم نوشته شده که با نقض کنندگان قانون حجاب باید چه برخوردی بشه...
لین کایی که میدیم دکور نیستناااا
واسه مطالعه هستن...

شرمنده شاید من از اول پست ها نخوندم خوب یه باره دیگه بگو خانوم معلم دیگه ه ه ه ه ناراحتی نداره ....:)

بالا