سلام مهندس .
میگم مثل اینکه دوران اخراجی بهتون خوش گذشتهااا!!!(مزاح)
اومدن به
ایننن باشگاه وقت تلف کردنه
ایننن باشگاه هیچ رنگو بویی ازون باشگاه قدیمی پربار که همش روی بحثای اختصاصی رشتها میگشتو نداره!
البته تنها مزیتی که الان این باشگاه داره فقط همین آشناییه که با چن نفر پیدامیکنی هست (از تمام دوستان عذر خواهی میکنم.)
نمیدونم چرا اینطوریه؟!ولی اصلا سروته بعضی چیزا اینجا معلوم نی،مخصوصا تو بعضی تاپیکا،بعضیا میان هر چی از دهنشون در میاد میگنو با هیچ حرف منطقییم قانع نمیشن.اصلا تالارهایی مثل زنگ تفریحو گفتگوی آزاد که همه چیو زدن بهم.
اینجا افراد میان بار علمیشون بیشتر شه بایه سری چیزای دیگه وقتشون الکی هدر میشه.(شاید الان پیش خودتون میگید که خب طرف تو اون تاپیکا نره،من میگم اگه تو اون تاپیکا نره کجا بره؟بعدشم جوون جماعتو کنجکاویو ... نمیذاره وارد بعضی مسائل نشه.)
بنظر من اصلا باید تالارهایی مثل تالارهای مذکور باید تعطیل شن و هرکی هرسوالی یا چیزی داره توی تالارهای رشتهای مربوطه مطرح کنهو جواب بگیره.این بهترین راهه.اگه هرکی میتونه چیزیو به اشتراک بذاره خب با کمال میل،بذاره اگه نه بیاد یه چیزی یاد بگیره.یعنی چی که من رفتم توتالار معماری 90در صد تاپیکا مال 3چارسال پیش بوده .یعنی چی ؟یعنی اینکه دیگه ازین باشگاه مهندسان فقط یه اسم باقی مونده.
من یواش یواش دیگه دارم میرم،اگرم موندم فقط بخاطر همین رفقام بوده (امیدوارم دوستام ناراحت نشن.)مگه اینکه تو این مدت فرجی حاصل بشه.