آيا اومدن به اين باشگاه براي وقت تلف كردن است لطفا نترسيد جواب بديد

آيا اومدن به اين باشگاه براي وقت تلف كردن است لطفا نترسيد جواب بديد

• كاملا درسته

رای: 29 42.0%
  • درست نيست

رای: 19 27.5%
  • من مي ترسم راي بدم

رای: 2 2.9%
  • ممتنع

رای: 19 27.5%

• مجموع رای دهندگان
    69
وضعیت
موضوع بسته شده است.

rozmary3000

اخراجی موقت
سلام دوستان هدف من از ايجاد اين تاپيك اين است كه باشگاه مهندسان

مشكلي از دوش اين كشور حل ميكنه يا اضافه ميكنه

چون هر كسي يك حرفي مي زنه يا فورا اخراج ميشه يا اخطار ميگيره:warn:

javad_arash2003

عضو جدید
کاربر ممتاز

کاربر محترم
هر سایت قوانین مخصوص به خودش رو داره وهمچنین یک سری قوانیین عمومی که برای تمامی سایتها موجود هستش
ومطمئن باشید کسی بدون دلیل اخراج یا نمره منفی نخواهد گرفت

.حسين

اخراجی موقت
کاربر محترم
هر سایت قوانین مخصوص به خودش رو داره وهمچنین یک سری قوانیین عمومی که برای تمامی سایتها موجود هستش
سلام
اين دليل بايد مورد قبول همه باشد

rozmary3000

اخراجی موقت
کاربر محترم

ممنون كه سر زديد
لااقل يك راي ميدايد براي شما هم گزينه اي هست:razz:

rozmary3000

اخراجی موقت
کاربر محترم

ممنون كه شركت كرديد

نيما 5

اخراجی موقت

سلام خانومي مي بينم براي ترسوها هم گزينه گذاشتي:biggrin:

heshmat khan

عضو جدید
من مدت زيادي نيست عضو اين سايت شدم ولي در همين مدت اينطور حس ميكنم كه امار اخراجي ها و اخطارهاي داده شده در اين سايت بالاست .

علتشو نميدونم . شايد علتش پائين بودن آستانه تحمل بعضي مديران اين سايته و شايد علتش وجود تنضيقات و محدوديت هاي شديد اعمال شده از اون بالا! جهت سايتهاي اينترنتيه كه بخاطر يه جمله كه پسند نميكنند كل سايت رو قيلتر ميكنند !

علت هر چي كه هست اين سايت به اسمش نميخوره ! يعني در قسمت تالارهاي تخصصي فعاليت چنداني وجود داره و عمدتا تاپيك هاي خاله زنكي پرطرفدار هستش !

اما از استارتر محترم اين تاپيك ميخام در كنار انتقاد قدري منصف هم باشند . ايا شرايط حاكم بر اين سايت در بقيه سايتها وجود نداره ؟؟ ايا ميتونيد سايتي رو نشون بديد كه بشه ازادانه هر چي دلمون بخاد اونجا بگيم ؟؟!! :surprised:

منظورم اينه كه در شرايط سانسور و سخت گيريهاي فعلي همه سايتها مجبورند بشدت تاپيكها و پستهاي كاربرانشون رو كنترل كنند وگرنه سايتشون بسته ميشه !

پس اشكال ميتونه از جاي ديگه هم باشه . من به عملكرد برخي مديران اين سايت انتقاد دارم ولي معتقدم مشكل اصلي جاي ديگه اس كه در مقابلش كاري از دست كسي ساخته نيست ! :razz:

rozmary3000

اخراجی موقت
سلام
اين دليل بايد مورد قبول همه باشد

سلام خانومي مي بينم براي ترسوها هم گزينه گذاشتي:biggrin:

تاپيك خيلي عالي و خوبي

من مدت زيادي نيست عضو اين سايت شدم ولي در همين مدت اينطور حس ميكنم كه امار اخراجي ها و اخطارهاي داده شده در اين سايت بالاست .

علتشو نميدونم . شايد علتش پائين بودن آستانه تحمل بعضي مديران اين سايته و شايد علتش وجود تنضيقات و محدوديت هاي شديد اعمال شده از اون بالا! جهت سايتهاي اينترنتيه كه بخاطر يه جمله كه پسند نميكنند كل سايت رو قيلتر ميكنند !

علت هر چي كه هست اين سايت به اسمش نميخوره ! يعني در قسمت تالارهاي تخصصي فعاليت چنداني وجود داره و عمدتا تاپيك هاي خاله زنكي پرطرفدار هستش !

اما از استارتر محترم اين تاپيك ميخام در كنار انتقاد قدري منصف هم باشند . ايا شرايط حاكم بر اين سايت در بقيه سايتها وجود نداره ؟؟ ايا ميتونيد سايتي رو نشون بديد كه بشه ازادانه هر چي دلمون بخاد اونجا بگيم ؟؟!! :surprised:

منظورم اينه كه در شرايط سانسور و سخت گيريهاي فعلي همه سايتها مجبورند بشدت تاپيكها و پستهاي كاربرانشون رو كنترل كنند وگرنه سايتشون بسته ميشه !

پس اشكال ميتونه از جاي ديگه هم باشه . من به عملكرد برخي مديران اين سايت انتقاد دارم ولي معتقدم مشكل اصلي جاي ديگه اس كه در مقابلش كاري از دست كسي ساخته نيست ! :razz:

کاملا درسته !!!

سلام به همه دوستان شجاع كه حقيقت را گفتيد
ولي احتمال داره اين تاپيك هم حذف بشه
ولي حقيقت بايد گفته بشه

sama jooon

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام نمیتونیم بگیم وقت تلف کردنه یا نه چون اینش به نیاز و عملکرد عضوهای باشگاه مربوط میشه.. چون هر کی تو یه رشته ای درس میخونه و عضو سایت میشه
..ممکنه اینجا انقد بهش کمک کنه در برطرف کردن مشکلاش که جای دیگه نتونه.. من خودم در خیلی چیزا تونستم با کمک این باشگاه مشکلام و برطرف کنم..از حقم نگذریم اینجور مسئولیتا واقعآا سنگینه ..فک کنین کنترل اینهمه کاربر با افکا ر.و فرهنگای مختلف.. البته اینم بگم دست همه ی عضوهای با معرفتی که علم خودشون و در اختیار بچه ها قرار میدن خیلی سپاسگذارم.
.از اونطرف بعضیام برای گذران زمان میان این میتونه واسه اونا به نو عی وقت تلف کردن باشه.. امار اخطارا و اخراجیام بالا هس اما هر جا یه قوانینی داره که باید رعایت بشعه دیگه..بقول دوستمون سایتای دیگه هم این قوانین و دارن واسه کنترل کاربرانشون..:gol:.این رو هم منکر نمیشم که که ادم از بعضی اخطارا از زدن تاپیکم دلش زده میشه چون همون اخطار با یه تذکر ویا راهنماییم میشه حلبشه.
.

zahra_216

عضو جدید
کاربر ممتاز
بستگی به خود آدم داره...من اینجا وقتم تلف نمیشه...حداقل بهتر از وب گردی که هست..دوستای زیادی پیدا کردم.چیزای خوبی یاد گرفتم.....

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اکثر اخراجها منطبق بر قوانین سایته. به هیچ عنوان هم از نظر من وقت تلف کردن نیست.
چه سریع خب لو میدی نام کاربری چندمتونه!!!
هنوز یه هفته از عضویتتون نمیگذره آ!

برخی اخراج ها منطبق با چیزی غیر از قوانین سایته که امیدوارم لازم نشه بگم...

شاهزاده ایران

اخراجی موقت
چه سریع خب لو میدی نام کاربری چندمتونه!!!
هنوز یه هفته از عضویتتون نمیگذره آ!

برخی اخراج ها منطبق با چیزی غیر از قوانین سایته که امیدوارم لازم نشه بگم...

خوب بگو.تو چرا می سوزی؟

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا الان که تقریبا استفاده کردم
چیزای خوب یاد گرفتم و دوستای خوبی اینجا پیدا کردم.
دوستایی که نوشته هاشون رنگ زندگی داره به ادم امید میده به ادم می فهمونه زندگی اونقدرم که به نظر میاد سیاه نیست.
تازه چون اینجا اکثرا تحصیل کرده هستن دیدگاههای جالبی دارن که البته بعضی هاشون ادمو به چالش وادار می کنه البته فقط بعضی تاپیکه و پست ها وگرنه .............

تو تالار خودمونم که از هم رشته ایهام چیزیای تخصصی خوبی یاد گرفتم و اطلاعات زیادی برداشت کردم.

.حسين

اخراجی موقت
من با آدمهای ترسو و بزدل که پشت این نام کاربری ها قایم میشن صحبتی ندارم، عزیزم.

اقا مصطفي خواهش ميكنم يه كمي كوتاه بياين

من هم اينقدر عصباني هستم ولي يه كم خويشتنداري بكنيد

شاهزاده ایران

اخراجی موقت
من با آدمهای ترسو و بزدل که پشت این نام کاربری ها قایم میشن صحبتی ندارم، عزیزم.

متاسفم براتون.اونقدر برای شما متاسفم که برای صدام حسین هستم.حرفی داری بزن نداری برو بذار باد بیاد.ضمنا لزومی نداره خودتو معرفی کنی.نگی مشخصات خودتو باز هم می شناسیمت.

rozmary3000

اخراجی موقت
چهههههههههههههههههههههههه حرفااااااااااااااااااااا مطمئنم نظر خواهی مشکل داره و هدف خاصی
وگرنه کووووووووووووووووووو نظر من
خانومي شايد راي ممتنع را زديد چون هيچ مشكلي نداره
در ضمن دوباره امتخان كنيد خواهشا

rozmary3000

اخراجی موقت
متاسفم براتون.اونقدر برای شما متاسفم که برای صدام حسین هستم.حرفی داری بزن نداری برو بذار باد بیاد.ضمنا لزومی نداره خودتو معرفی کنی.نگی مشخصات خودتو باز هم می شناسیمت.

خواهش ميكنم يه كمي كوتاه بياين

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب شمام خودتو معرفی کن تا بقیه بشناسنت به جای اینکه قایم شی پشت این نام کاربری ها:D
ممنون که برام متاسفید:gol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.