ظاهرا" این تاپیک داره کار خودشو شروع می کنه هر چند واسه دوستانی که C# نمی دونن یکم زوده.
به هر حال ...
بچگیام یک مطلب به عنون مقدمه برای شروع نوشتم که دوستانی که درک چندانی از ASp.NET ندارن باهاش آشنا بشن .
فکر می کنم واسه شروع بد نباشه بذارم دوستان بخونن .
مدیر بخش زحمتش رو باید بکشهسلام ، مرسی خیلی روان و جالب توضیح دادید ،لطف کنید بزارید تو تاپیک آموزش![]()
من از بعد html بهتون میپیوندمدو نفر هستند و اگر چند نفر دیگه هم اضافه بشه
اموزش زبان PHP رو با مقدمه HTML شروع خواهیم کرد
http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc771804(WS.10).aspxبچه ها برای ایجاد دایرکتوری مجازی در ویندوز 7چیکار کنم
به نظر من فصل اول مباحثی رو مطرح کرده که برای شخصی که تازه می خواد شروع کنه دونستنش ضرورت نداره .کما اینکه می تونه یک ذهنیت بد به Developer بده ( اتفاقا" خودم روز اول با خوندن قسمت اول این PDF کلی ناامید شدم ! چون خیلی از چیزاشو نفهمیم . )سلام بچه ها چه خبر؟! هیچکسی نظری نداشت راجع به فصل اول؟![]()
ممنون از زحمات شما من روی یه سری مفاهیم اشکال داشتمسلام بچه ها چه خبر؟! هیچکسی نظری نداشت راجع به فصل اول؟![]()
ممنون میشیمIIS بحث مهمی بود که قبل از شروع کار باید با اون آشنا شد ، حالا فصل های بعدی که برنامه نویسی شروع میشه مباحث جالبتر و جذاب تر میشن ، اگر دوستان همه این فصل رو مطالعه کردند من فصل بعدی باضافه یکسری مطالب آموزشی اضافه تر که از چند جزوه و کتاب دسته بندی و خلاصه کردم بزارم![]()
IIS بحث مهمی بود که قبل از شروع کار باید با اون آشنا شد ، حالا فصل های بعدی که برنامه نویسی شروع میشه مباحث جالبتر و جذاب تر میشن ، اگر دوستان همه این فصل رو مطالعه کردند من فصل بعدی باضافه یکسری مطالب آموزشی اضافه تر که از چند جزوه و کتاب دسته بندی و خلاصه کردم بزارم![]()
من خوندمسلام ، من امشب قسمت دوم آموزشی رو میزارم ، شرمنده دیر شد چون باید یک سری مطالب رو دسته بندی و تایپ میکردم
راستی همه ی اون 10 شرکت کننده قسمت اول رو کامل مطالعه کردید دیگه؟![]()
مایکروسافت و خط فرمان ؟!سلام
دیگه خسته شدم این VS مسخره ی مایکروسافت چرا اینقد گنگه
چطوری میتونم یه دیتابیس بسازم؟(مثل mysql خط فرمان نداره؟که بشه دستوراتو فقط توش کپی کرد که اجرا کنه؟)
یه دیتابیس که شامل فیلدای یوزرنیم و پسورد باشه
تو اینترنت هم انگار چیزی نیست!!!حالا اگه سرچ بزنیم PHP و MYSQL عین چی براتون Tutorial ردیف میکنه اما این ASP.net نه!!!
داره خسته کننده میشه!!یکی بیاد یه حرکتی چیزی بزنه آخه(منظورم تکنو مکنو نیستااا)
سلام
من میخوام یکی از زبانهای دات نت رو یادبگیرم ولی نمیدونم بین asp.net و vb.net شک دارم.
زبانهای c++ و Html رو بلدم.بنظرتون کدومشون بهتره که یاد بگیرم ؟ و کدومشون تو ایران بازار بهتری داره؟
ممنون از پاسختون.
پس این تحلیل درسته که asp.net برای طراحی وب استفاده میشه؟
فرق vb با vb.net در چیه ؟ من کتاب vb در 21 روز رو دارم .نیاز که کتاب جدا برای .net بخرم؟
برای منی که اصلا تا حالا vb کار نکردم , چه کتاب یا جزوه ای خوبه ؟ اگه pdf باشه اشکالی نداره.
خب سوال چی هست ؟سلام
يه سوال داشتم
كد نويسي dropdownlist در asp.net با زبان #c
ممنون ميشم كمكم كنيد
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
آموزش ASP.NET MVC 4 | ASP.NET | 50 | |
![]() |
آموزش: بررسی نام کاربری یا ایمیل در ثبت نام (بدون refresh شدن صفحه) ajax - asp.net | ASP.NET | 0 | |
![]() |
آموزش تصویری ارتباط با پایگاه داده در asp.net mvc | ASP.NET | 1 | |
![]() |
آموزش ساخت نظرسنجی ASP.NET در یک چشم به هم زدن | ASP.NET | 0 | |
![]() |
آموزش Asp.NET | ASP.NET | 21 |