آمادگی زبان عمومی برای ارشد 1391
آمادگی زبان عمومی برای ارشد 1391
1-نرم افزار را باز می کنید
2-برای وارد کردن فلش کارتها : از منوی فایل گزینه open و سپس فایل مورد نظر را select می کنید
3-زیر منوی فایل .نوار ابزاری است که شامل :
جدید (جهت درست کردن فلش کارتها در یک فایل جدید)
باز کردن ( که همان انتخاب فایل )
اضافه کردن ( در این قسمت شما فلش کارتی به فلش کارتهای قایل اضافه می کنید)
ویرایش کارت ( که خوب از اسمش مشخصه)
ریست ( که می دونید)
حذف
اضافه کردن دسته( می یاد پوشه پوشه اضافه می کنید (مثلا اگه دقت کرده باشید من لغات درس 1 و 2 رو جدا کردم یعنی هر کدومو تو یه دسته گذاشتم )
ویرایش
و گزینه آخر یادگیری ( برای استفاده از فلش کارتها باید این گزینه رو انتخاب کنید یه ÷نجره باز میشه که کامل اگر گزینه هاشو بخونید مشخصه و بسته به میلتون یکی رو انتخاب می کنید.( این پنجره استفادش خیلی راحته اگر نیاز به توضیح بود بگید در غیر اینصورت .... )
بعد همه این کارا گزینه شروع آزمون رو می زنید .حالا می یاد یکی یکی لغات رو ازتون می پرسه سمت راست پایین دو گزینه داره که یکی دیدن پاسخ و دیگری نادیده گرفتن است .اگر سئوال رو بلد بودید رو دیدن پاسخ کلیک می کنید که جواب رو بهتون نشون می ده اگر درست بود جوابتون که روی بله کلیک می کنید در غیر اینصورت که روی نه کلیک می کنید که اون لغت تو هر خونه ای که باشه می پره می ره روی خانه شروع.
اگر همه نادیده کرفتن رو بزنید تو همونن خونه میمونه و بعدا که جوابش یادتون اومد اون رو انتخاب کنید .بقیه کارارو نرم افزار می کنه. و بهتون یاد آوری می کنه که چه روزی باسد دوباره اون لغات رو بخونید.
شرمنده موندم چجوری به دوستان توضیح بدم اگر بد توضیح دادم دیگه حلالمون کنید .
اجازه ؟
من نرم افزار لایتنر رو دانلود کردم و نصب کردم.این لغتایی هم که عارفه خانووم زحمت کشیده گذاشته دانلود کردم.ولی حالا نمیدونم باید چیکار کنم؟یعنی نحوه ی کار با نرم افزار رو بلد نیستم.کسی هست توضیح بده واسم؟