ندا جان نرم افزار رو برات گذاشتم از اینجا دانلود کن. اگه هم ارور داد که نصب نمیشه برنامه java رو سیستمت نصب نیست ارور رو ok کن که برنامه رو دانلود کنه
درس 1 و 2 رو من قبلا در آوردم می تونم بزارم ، اما رو نرم افزار لایتنر دارم.می تونم فایل اونو بزارم که استفاده کنید در غیر اینصورت تا جمعه صبر کنید تا من رو کاغذ بیارم
ندا جان لینک دانلود نرم افزار java رو هم برات گذاشتم.ممنونم اره نصب نیست.ok میکنم ولی هیچ اتفاقی نمیوفته چند ثانیه بازه بعد بسته میشه دانلود نمیشه.لطف کردید.
ندا جان لینک دانلود نرم افزار java رو هم برات گذاشتم.
کارتهاشو باید درست کنی یا از یکی که نوشته بگیری. این ورژن جدید نرم افزار لایتنرهسلام و شب بخیر به همه ی دوستانی که زحمت کشیدند برنامه ریزی کردند.......
من وایسادم برنامه ریزیتون تموم شه اومدم اخه شما حق اب و گل دارید دیگه تالار شماست...............
دوست عزیز من این نرم افزاری که لینکشو گذاشتی دانلود کردم و اجرا شد ولی کارتاشو از کجا بیارم راستی فرقش با لایتنر چیه؟؟؟
عارفه همون رو بزار چون فک کنم همه با نرم افزار میخونن. من تو پست قبلی نرم افزار رو آپ کردم که هرکی مشکل داشت از اینجا برداره
کارتهاشو باید درست کنی یا از یکی که نوشته بگیری. این ورژن جدید نرم افزار لایتنره
برو تو صفحه پیشرفته. اون بالا از چپ گزینه چهارم عکس یه گیره هست. روی اون کلیک کن یه صفحه باز میشه سمت چپ بالا گزینه افزودن فایلها رو بزن از اونجا آدرس بده تا آپ بشه. بعد فایل رو درگ کن بکش پایین هموون صفحه و گزینه اضافه کردن مستقیم رو بزن
منظورت از صفحه پیشرفته همون جستجوی پیشرفته؟
من یکم خنگ شدم نیست از 12گذشته(خنده)
فکر کنم دیگه موفق شدم
مشاهده پیوست 89464
عارفه فایل دوم معتبر نیست.....
فایل اول دانلود شد ولی فایل دوم معتبر نیست. اگه خودت روش کلیک کنی میبینیفایل اول چی؟ دانلود شد؟>
فایل اول دانلود شد ولی فایل دوم معتبر نیست. اگه خودت روش کلیک کنی میبینی
برای من که باز نمیشه ولی این چیزی که گفتی رو انجام میدم. دستت درد نکنه. شب بخیرولی مشکلی نداشت دانلودش کردم و باز هم شد .حالا پس دوستان یه نکته بگم فایل اول و دوم فرقش در اینه:
فایل اول رو من قبلا ازش استفاده کرده بودم در نتیجه لغات به خانه های بعدی منتقل شده ولی دومی از خانه 0.
هر کی دومی رو تونست دانلود کنه که هیچچ اونایی که فقط فایل اول دانلود کردند بعد باز کردن فایل تو نرم افزار مراحل زیر را می رند تا یه سیو از گرفته بشه و بشه لغات رو به خانه 1 برد .
منوی فایل /خارج کردن /فایل به صورت خوانده نشده.
بعد بهش اسم می دین و این فایل را باز می کنید .مشکل حل میشه.
دوستی واسه من فونتشو نمیخونهاین فایل رو دانلود کنید و سعی کنید من بعد روی همین فایل دروس رو بذارید اگر نشدم اشکالی نداره خودم ردیف می کنم.این هفته رو من گذاشتم دوستان برای هفته های بعد یه همکاری فقط بکنند .ممنونم.
شب همگی خوش.
دوستی واسه من فونتشو نمیخونه
واسه منم دومیه همینطورهواسه من میخونه........ولی اون لینک دومی همون طور که دوستمون گفت میگه ضمیمه معتبر نمیباشد......
واسه منم دومیه همینطوره
اهان کلا واسه هیچکی باز نمیشه........من همیشه روی سیستمم یه فایلایی که فونتو رو نصب میکنم شاید واسه خاطر اوناست واسه من میخونه ولی واسه شما نمیخونه.....
اره احتمالا سیستم من اون فونت روش نصب نیست![]()
خیلی ممنون خودم نشستم فلش کارتاشو درست کردم.همین الان تموم شدمن الان نیگاه کردم کلش حجمش 250 مگه ولی یه پوشش هست که کل فونتای انگلیسیه که 25 مگه نمیدونم اگه مشکلتون حل نشد و اسم فونتشو فهمیدید بگید تا این جا واستون بزارم...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
آمادگی برای کنکور ارشد مرمت | کارشناسی ارشد | 77 | |
![]() |
آمادگی برای آزمون ارشددانشگاه آزاد91 | کارشناسی ارشد | 171 | |
![]() |
-مطالعه-گروهی؛-آمادگی-جهت-کارشناسی-ارشد91 | کارشناسی ارشد | 843 | |
M | آزمون آن لاین برای آمادگی درکنکور ارشد رشته معماری | کارشناسی ارشد | 1 | |
ا | مطالعه گروهی؛ آمادگی جهت کارشناسی ارشد90 | کارشناسی ارشد | 161 |