آمادگی زبان عمومی برای ارشد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

neda...

عضو جدید
اگه برنامه ها فشرده باشه نمیرسیم هم درس بخونیم هم به کلاسامون برسیم از طرفیم اگه شل بگیریم تموم نمیشه

sunshid

عضو جدید
حق با شماست تهرنگ که حسابی سرش شلوغه خیلی هامونم هنوز دانشگاه میریم.موافقید این هفته با دو درس شروع کنیم بعد ببینیم سنگینه یا اینکه میتونیم بیشتر بخونیم؟ درواقه یک جور محک زدنه

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
تهرنگ جان 504 درسته 12 تا لغات اصلی رو تو نرم افزار داره اما من به شخصه همه لغات داخل هر درس رو بلد نیستم
اگه برای نرم افزار j memorize میگی که تو سایتش خودش آماده داره

تهرنگ

عضو جدید
حق با شماست تهرنگ که حسابی سرش شلوغه خیلی هامونم هنوز دانشگاه میریم.موافقید این هفته با دو درس شروع کنیم بعد ببینیم سنگینه یا اینکه میتونیم بیشتر بخونیم؟ درواقه یک جور محک زدنه
آره من موافقم;)

تهرنگ

عضو جدید
تهرنگ جان 504 درسته 12 تا لغات اصلی رو تو نرم افزار داره اما من به شخصه همه لغات داخل هر درس رو بلد نیستم
من اینو نمیدونستم برای هر درس فقط 12تا لغت اصلی رو گذاشته.....
نگران نباش عارفه منم بدتر از توام کلی لغتهاشو بلدنیستم. پس فک کنم باید لغتها رو وارد کنیم

arefeh

کاربر ممتاز
باشه می تونیم این هفته همین برنامه رو انجام بدیم.

neda...

عضو جدید
اره فکر خوبیه

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان لغات 504 اصلا معمول نیست که بگیم از 12 تا کلمش 6 تا رو می دونم.نه...اگر هفته ای 3 درس بخونید کلا تو 4 ماه تموم میشه تقریبا.یعنی اواخرتیر.. ..من اولش سعی کردم هر روز بخونم ولی یه مقدار سخت بود واسم.
حتی پیشنهاد می کنم ایام عید رو بیشتر بخونیم مثلا 4 یا 5 درس بقیه ماه ها همون 3 درس .....آخه باید فرصتی هم برای یاد آوری و تکرار باشه.ولی اگر تیر تموم شه تافل رو هم بعدش می خونیم و تمووممممم.بازم هر جور مایلید.:heart:

arefeh

کاربر ممتاز
ندا جان منم قبلا از این سایت دانلود کرده بودم . و مشکلی نداشت .خیلی وارد نیستم وگرنه آپلود می کردم برای دانلودت عزیزم.

تهرنگ

عضو جدید
دوستان لغات 504 اصلا معمول نیست که بگیم از 12 تا کلمش 6 تا رو می دونم.نه...اگر هفته ای 3 درس بخونید کلا تو 4 ماه تموم میشه تقریبا.یعنی اواخرتیر.. ..من اولش سعی کردم هر روز بخونم ولی یه مقدار سخت بود واسم.
حتی پیشنهاد می کنم ایام عید رو بیشتر بخونیم مثلا 4 یا 5 درس بقیه ماه ها همون 3 درس .....آخه باید فرصتی هم برای یاد آوری و تکرار باشه.ولی اگر تیر تموم شه تافل رو هم بعدش می خونیم و تمووممممم.بازم هر جور مایلید.:heart:
الان یه مشکل بزرگ هست اونم اینه که وقت کمه و یادگیری زیان اندازه یه اقیانوس مطلب داره. من فک میکنم برای استارت همون 2تا درس خوبه تا حساب کار دستمون بیاد ببینیم برای هفته دوم میشه زیادش کرد یا نه

sunshid

عضو جدید
سحرجون باهات موافقم اماهفته اولو واسه این گذاشتیم که بچه ها خودشونو بسنجن بعدش یا متوجه میشیم که میتونیم زیادش کنیم یا نه . منم دلم میخواد یجوری زود پیش بره اما باید شرایط همه بچه ها رو درنظر گرفت

neda...

عضو جدید
متاسفانه نمتونم بازش کنم حالا از یه جای دیگه گیرش میارم.فعلا با جعبه لایتنر کار میکنم تا پیداش کنم(روش سنتی)
ندا جان منم قبلا از این سایت دانلود کرده بودم . و مشکلی نداشت .خیلی وارد نیستم وگرنه آپلود می کردم برای دانلودت عزیزم.

arefeh

کاربر ممتاز
پس این هفته 2 درس استارت خورد.
سحرجون باهات موافقم اماهفته اولو واسه این گذاشتیم که بچه ها خودشونو بسنجن بعدش یا متوجه میشیم که میتونیم زیادش کنیم یا نه . منم دلم میخواد یجوری زود پیش بره اما باید شرایط همه بچه ها رو درنظر گرفت

sunshid

عضو جدید
حالا که دو درس تصویب شده کی داوطلب میشه لغات درس یک و یا دو رو دربیاره؟

sunshid

عضو جدید
من اگه بتونم لغات درس یک رو میزارم یک نفر واسه درس دوداوطلب بشه.شب بخیر دوستیا:heart:

arefeh

کاربر ممتاز
درس 1 و 2 رو من قبلا در آوردم می تونم بزارم ، اما رو نرم افزار لایتنر دارم.می تونم فایل اونو بزارم که استفاده کنید در غیر اینصورت تا جمعه صبر کنید تا من رو کاغذ بیارم
حالا که دو درس تصویب شده کی داوطلب میشه لغات درس یک و یا دو رو دربیاره؟

تهرنگ

عضو جدید
ندا جان نرم افزار رو برات گذاشتم از اینجا دانلود کن. اگه هم ارور داد که نصب نمیشه برنامه java رو سیستمت نصب نیست ارور رو ok کن که برنامه رو دانلود کنه

تهرنگ

عضو جدید
درس 1 و 2 رو من قبلا در آوردم می تونم بزارم ، اما رو نرم افزار لایتنر دارم.می تونم فایل اونو بزارم که استفاده کنید در غیر اینصورت تا جمعه صبر کنید تا من رو کاغذ بیارم
عارفه همون رو بزار چون فک کنم همه با نرم افزار میخونن. من تو پست قبلی نرم افزار رو آپ کردم که هرکی مشکل داشت از اینجا برداره

وضعیت
موضوع بسته شده است.