آقای پیرجو مدیرمحترم سایت باشگاه مهندسان!درخواستی داریم توجه فرمایید!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام و خسته نباشید خدمت مدیریت محترم سایت آقای پیرجو:

باتوجه به اینکه مدیران ارشد سایت گاهی اوقات درباشگاه حضورندارند که به بررسی تاپیکهایی که زده میشوند رسیدگی کنن وهمین موضوع باعث سوءاستفاده ی افراد هرزه و فرصت طلب میگردد تا از موقعیت سوءاستفاده را بکنن و تاپیکهایی واقعا شرم آور در باشگاه مهندسان ایران بزنند از شما مدیر محترم تقاضا داریم یا بخش تالار گفتگو آزاد را مانند تالارهای دیگر طوری برنامه ریزی کنید که تاپیک ارسالی توسط مسئول محترم اول تایید شود بعد به در تالار منتشر شود و یا اختیار حذف تاپیکهای زننده و نامناسب که درخور شان باشگاه نمی باشد؛ را به تمامی مدیران بدهید که در صورت عدم حضور مسئول مربوطه و مدیران ارشد حداقل دیگر مدیران سایت بتوانند اقدام لازم را انجام دهند!

همین بعدازظهر تاپیکی توسط شخصی به نامloti.netزده شد و یک ساعت کامل این تاپیک بالابود و هیچ کدام از مسئولین مربوطه نبودند که تاپیک را حذف و استارتر را اخراج کنند!!!
این درحالی بود که شخص گفته شده حتی تبلیغ سایت مستهجن خود را نیز در باشگاه شما کردو رفت!!!
متاسفانه این بار اول هم نبود و چندین بار ما شاهد چنین وضعی درباشگاه بودیم!!!

پس خلاصه کلام:
یا برای تالار گفتگوی آزاد هم قانون تایید تاپیک را بگذارید

یا به تمامی مدیران محترم سایت امکان حذف تاپیک نامناسب را بدهید

ghxzy

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
عزیز دل فاطمه.
من فدات شم الهی که اینقد به فکر باشگاه و خودمون هستی ...
منم کاملا تایید میکنم....

ghxzy

کاربر ممتاز
پس لطفا شماهم درخواست بدید;)
قربونت برم به نظرم بهتره توی دفتر مدیریت یا مشکلات باشگاه مطرح بشه...
اینکه هر کس تاپیک جدا بزنه زیاد جالب نیست...وهمه اعضای واقعی باشگاه از این کارا متنفرند ...
همین تاپیک شما خیلی خوبه ...بچه ها هم همین جا بیان و اعتراضشونو ثبت کنن......

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
قربونت برم به نظرم بهتره توی دفتر مدیریت یا مشکلات باشگاه مطرح بشه...
اینکه هر کس تاپیک جدا بزنه زیاد جالب نیست...وهمه اعضای واقعی باشگاه از این کارا متنفرند ...
همین تاپیک شما خیلی خوبه ...بچه ها هم همین جا بیان و اعتراضشونو ثبت کنن...
...

فدای تو دخمل خووووووووووووووب;)

پس آهای اعضای واقعیه باشگاه بیاین و نظرتونو بدید واسه زنده نگه داشتن باشگاه
:cry:

ghxzy

کاربر ممتاز
زنده باد باشگاه مهندسان ایران

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
جریان چیه؟؟؟
ای بابا!تعریف کردم دیگه واست:surprised:

یه سری کابرتازه وارد میان ازنبود مسئولین سایت سوءاستفاده میکنن تاپیک نامناسب میزنن و این درشان باشگاه نیست!
حالا نظرتو بگو:razz:

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
من با نظر استارتر محترم به شدت موافقم باید یه تمهیدیاتی واسه سر و سامان دادن به این تالار ازاد اندیشیده شود.

به نظر منم اگه بشه اول تاپیک تایید شه بعد زده شه خیلی خوبه.

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
من با نظر استارتر محترم به شدت موافقم باید یه تمهیدیاتی واسه سر و سامان دادن به این تالار ازاد اندیشیده شود.

به نظر منم اگه بشه اول تاپیک تایید شه بعد زده شه خیلی خوبه.

بله قانون تایید تاپیک بهتره;)

East Power

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا!تعریف کردم دیگه واست:surprised:

یه سری کابرتازه وارد میان ازنبود مسئولین سایت سوءاستفاده میکنن تاپیک نامناسب میزنن و این درشان باشگاه نیست!
حالا نظرتو بگو:razz:

حالا افتاد...
نظرم که معلومه دیگه...
مدیرا باید یه فکری بردارن....اینجا که جاش نیست......

شهرام 59

عضو جدید
کاربر ممتاز
به امید اینکه مدیرای ارشد این سایت خصوصا ادمین و پیرجو به این مشکل رسیدگی کنن.

raminbabak

اخراجی موقت
حرفتون صحیح موافقم
ولی کاش مثل تالار مکانیک تایپکها تائید نشه که هر 2 3 روز یه بار تائید میشن

#parisa#

عضو جدید
کاربر ممتاز
مدیرا که باید یه فکری بکنن
ولی خیلی وقتا خود بچه ها هم میتونن کمک کنن.اگه توی تاپیک مورد دار پست نزنن و فوری گزارش بدن هم تاپیک خودش میره پایین هم بالاخره مدیرا برخورد میکنن.بارها دیدم بچه ها خودشون همچین تاپیکایی رو آپ نگه میدارن.
راستی این تاپیکو تالار مدیریت میزدی بهتر بودا!

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تایید تاپیک فکر خوبی نیست چون اولا مدیرا که هیچوقت نیست بخوان تایید کنن اینجوری همه تاپیکا معطل اومدن مدیر میشن که روزی یه بار میخواد بیاد سر بزنه..
دوما با پستهای مورد دار چیکار میکنین؟ تاپیک مورد دار نزنن پست مورد دار میزنن!! به مدیرای دیگه اختیارات بیشتری بدن بهتره

آخرین ویرایش:

گلابتون

مدیر بازنشسته
متشكرم عزيزم
متاسفانه به تكرر شاهد همچين بي حرمتيها و ابتذالات حتي بدتر از اين هم در باشگاه مهندسان بوديم و همچنان با وجود همين انسانهاي بيماري اين معظلات تكرار شدني هستند..
بنده هم به نوبه خودم كه به دفعات نتونستم از بروز اينجور مشكلات جلوگيري كنم ...درخواست ميكنم كه قانون تاييد تاپيك قبل از استارت رو در تالار گفتگوي آزاد برقرار سازند...
اميدوارم مسئولان عزيز به درخواست دوستان و همراهان باشگاه رسيدگي شايسته ايي داشته باشند.

""elahe""

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که واقعا شرمسار شدم...از بالا اومدن همچین تاپیکی....
و از اون بدتر حمایت بعضی از دوستان که واقعا فکرش رو هم نمیکردم اینطوری باشن....

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
یعنی اینکه کسی که میاد اینجا دنبال همچین مطالبی نیست....
تایید تاپیکم میتونه جلوی این جور مسایلو بگیره...ولی یه چیزیم هست که یک نفر مدیر فک نکنم کافی باشه........

بله تایید تاپیک این مشکلو داره که شاید مدیر مربوطه نتونه از عهده بررسی همه تاپیکها بربیاد!مگر اینکه دستیار داشته باشن یا تعداد مدیران هر تالار بیشتر بشه حداقل3نفر!
تایید تاپیک فکر خوبی نیست چون اولا مدیرا که هیچوقت نیست بخوان تایید کنن اینجوری همه تاپیکا معطل اومدن مدیر میشن که روزی یه بار میخواد بیاد سر بزنه..
دوما با پستهای مورد دار چیکار میکنین؟ تاپیک مورد دار نزنن پست مورد دار میزنن!! به مدیرای دیگه اختیارات بیشتری بدن بهتره

بله مشکل پست مورددارهم هست(اسپم)

بنابراین اختیارات همه ی مدیران رو زیادترکنن حداقل اختیار رسیدگی به تخلفات و حذف تاپیک رو بدن;)

متشكرم عزيزم
متاسفانه به تكرر شاهد همچين بي حرمتيها و ابتذالات حتي بدتر از اين هم در باشگاه مهندسان بوديم و همچنان با وجود همين انسانهاي بيماري اين معظلات تكرار شدني هستند..
بنده هم به نوبه خودم كه به دفعات نتونستم از بروز اينجور مشكلات جلوگيري كنم ...درخواست ميكنم كه قانون تاييد تاپيك قبل از استارت رو در تالار گفتگوي آزاد برقرار سازند...
اميدوارم مسئولان عزيز به درخواست دوستان و همراهان باشگاه رسيدگي شايسته ايي داشته باشند.

صهلام ممنون که سر زدین:smile:

فکرمیکنم اگه شما همه ی مدیران خودتون این درخواست افزایش اختیارات رو به آقای پیرجو بدین و توضیح بدید که به چه علتی ایشون قبول کنن;)

میهن پرست

عضو جدید
من هم با نظر همگی موافقم،یه شرایطی اگه برای عضویت هم بذارن بد نیست،تا بشه از طریق یکسری مشخصات پیگیر فرد خاطی شد.

sade_messi

عضو جدید
من که واقعا شرمسار شدم...از بالا اومدن همچین تاپیکی....
و از اون بدتر حمایت بعضی از دوستان که واقعا فکرش رو هم نمیکردم اینطوری باشن....

به نظر من حتي كسايي كه تو اون تاپيك پست دادن حتي به عنوان مخالف كار خيلي اشتباهي كردن و باعث ميشن بازم افرادي براي جلب توجه وتحريك ديگران يه همچين تاپيكايي بزنن.
اگه كسي تو اينجور تاپيكا پست نده ديگه كمتر شاهد همچين تاپيكا هستيم چون ميگن:جواب ابلهان خاموشيست.

کربلایی

مدیر بازنشسته
1- تائید تاپیک بنا به دلایلی که قبلا توضیح داده اند گزینه خوبی نیست.
2- دادن دسترسی به همه مدیران شاید بتونه مشکل رو در تالار ازاد حل کنه، اما در اون صورت مشکلات دیگه ای پیش میاد، ضمنا کسی که میخواد تاپیک آنچنانی بزنه میره در تالاری تاپیک میزنه که همه مدیران دسترسی ندارن. حتی ممکنه دامنه این تاپیک ها بی محتوا به تالارهای علمی هم کشیده بشه
3- بنظرم قبل از هر کاری ما باید یاد بگیریم بیخود و بی حهت تاپیک های بی محتوا رو بالا نگه نداریم، فقط از گزینه گزارش تخلف استفاده کنیم و با متخلف بحث نکنیم تا تاپیک بالا نمونه.

4- چیز بهتری به ذهنم نرسید
5- موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا