آقای پیرجو مدیرمحترم سایت باشگاه مهندسان!درخواستی داریم توجه فرمایید!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

daneshjoo_1361

عضو جدید
اره راست میگن نظارت درست بهتره بعضی وقتا هر چیزی که زده میشه بیخودی پاک میشه تازه اخطارو اخراجم داره درصورتی که اصلا انصاف نی گاهی وقتا هم یه تایپیک بیخودی بالا میمونه

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
1- تائید تاپیک بنا به دلایلی که قبلا توضیح داده اند گزینه خوبی نیست.
2- دادن دسترسی به همه مدیران شاید بتونه مشکل رو در تالار ازاد حل کنه، اما در اون صورت مشکلات دیگه ای پیش میاد، ضمنا کسی که میخواد تاپیک آنچنانی بزنه میره در تالاری تاپیک میزنه که همه مدیران دسترسی ندارن. حتی ممکنه دامنه این تاپیک ها بی محتوا به تالارهای علمی هم کشیده بشه
3- بنظرم قبل از هر کاری ما باید یاد بگیریم بیخود و بی حهت تاپیک های بی محتوا رو بالا نگه نداریم، فقط از گزینه گزارش تخلف استفاده کنیم و با متخلف بحث نکنیم تا تاپیک بالا نمونه.

4- چیز بهتری به ذهنم نرسید
5- موفق باشید
چیز بهتر اینه که مدیرا طوری برنامه ریزی کنن که در طول روز حداقل یکیشون باشه اینجا نه اینکه بعضی وقتا همه باشن بیشتر وقتا هم هیشکی نباشه

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
1- تائید تاپیک بنا به دلایلی که قبلا توضیح داده اند گزینه خوبی نیست.
2- دادن دسترسی به همه مدیران شاید بتونه مشکل رو در تالار ازاد حل کنه، اما در اون صورت مشکلات دیگه ای پیش میاد، ضمنا کسی که میخواد تاپیک آنچنانی بزنه میره در تالاری تاپیک میزنه که همه مدیران دسترسی ندارن. حتی ممکنه دامنه این تاپیک ها بی محتوا به تالارهای علمی هم کشیده بشه
3- بنظرم قبل از هر کاری ما باید یاد بگیریم بیخود و بی حهت تاپیک های بی محتوا رو بالا نگه نداریم، فقط از گزینه گزارش تخلف استفاده کنیم و با متخلف بحث نکنیم تا تاپیک بالا نمونه.

4- چیز بهتری به ذهنم نرسید
5- موفق باشید

خب راه دیگه ای به نظر نرسید جز دادن اختیارات بیشتر به همه مدیران؛ چه مشکلاتی ممکنه پیش بیاد؟

خب درسته اگه پست ندیم تاپیک کمتربالامیاد اما خود این افرادی که قصد دارند با نامهای کاربری مختلف میانو تاپیکو بالا نگه میدارن!

مثلا همینloti.netبعدازظهراخراج شد بعد دو سه دقیقه بعدش با یه نام دیگه ثبتنام کرد به نام loti.net2!!!

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اره راست میگن نظارت درست بهتره بعضی وقتا هر چیزی که زده میشه بیخودی پاک میشه تازه اخطارو اخراجم داره درصورتی که اصلا انصاف نی گاهی وقتا هم یه تایپیک بیخودی بالا میمونه

بله مشکل اینجاست گاهی اوقات سر یه تاپیک ساده که مثلا تالاررو اشتباه اومدی بهت اخطار داد میشه! اما به اینجورتاپیکها که میرسه.......

میهن پرست

عضو جدید
دوستان موافقید یه اخطار به ((تنها امید )) هم بدید که چند ساعت بعد تاپیکی با عنوان"نگاه قرآن به روابط جنسی " رو زده،آخه اینجا باشگاه مهندسانه یا .... از قدیم گفتن هر سخن جاییو هر نکته مکانی دارد.

آخرین ویرایش:

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
باز کردن دسترسی تالار آزاد برای همه ی مدیرها کار غیر عقلانیه چون بین مدیرها اختلاف سلیقه وجود داره هر کی با معیار های خودش تاپیک حذف میکنه ، تالار آزاد وقتی یه مدیر داشت به حذف تاپیکها اعراض میشد حالا فکر کن 20 تا مدیر بخوان تاپیک حذف کنن چی میشه!!!

بعدم اینکه تعریف تاپیک مبتذل چیه ؟! چند روز پیش یکی تاپیک زده بود که دامن کوتاه توی نیویورک ممنوع شده ! بعد من رفتم عکسایی از خانمهای نیویورک گذاشتم که ثابت میکرد این خبر کذب محضه ولی بعضی دوستان که رو شدن اصل ماجرا به مذاقشون خوش نیومده بود شروع کردن به هوچی گری که این عکسها پورنه !!! آخرشم یه اخطار الکی به من دادن !
حالا فکر میکنید "ابتذال" برای همه ی کاربر های باشگاه یک معنی واحد داره ؟!

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
دوستان موافقید یه اخطار به ((تنها امید )) هم بدید که چند ساعت بعد تاپیکی با عنوان"نگاه قرآن به روابط جنسی " رو زده،آخه اینجا باشگاه مهندسانه یا ....

من نمیگم صحبت کردن راجع به این بعداززندگی اشتباهه بده زشته! اگه درستو منطقی باشه و واقعا مفید خب تو تالارگفتگوآزاد میشه گفتگو کرد...من تاپیک ایشون رو که میفرمایید ندیدم ولی عنوانش نشون میده که غرض بدی نداشته....

اما تاپیک بعدازظهری هیچ اخلاقو قاعده قانونی توش نبود خالی از تمام صفات انسانی!

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
باز کردن دسترسی تالار آزاد برای همه ی مدیرها کار غیر عقلانیه چون بین مدیرها اختلاف سلیقه وجود داره هر کی با معیار های خودش تاپیک حذف میکنه ، تالار آزاد وقتی یه مدیر داشت به حذف تاپیکها اعراض میشد حالا فکر کن 20 تا مدیر بخوان تاپیک حذف کنن چی میشه!!!

بعدم اینکه تعریف تاپیک مبتذل چیه ؟! چند روز پیش یکی تاپیک زده بود که دامن کوتاه توی نیویورک ممنوع شده ! بعد من رفتم عکسایی از خانمهای نیویورک گذاشتم که ثابت میکرد این خبر کذب محضه ولی بعضی دوستان که رو شدن اصل ماجرا به مذاقشون خوش نیومده بود شروع کردن به هوچی گری که این عکسها پورنه !!! آخرشم یه اخطار الکی به من دادن !
حالا فکر میکنید "ابتذال" برای همه ی کاربر های باشگاه یک معنی واحد داره ؟!

حرف شما صحیح اما تاپیک مذکور از نظر هرانسانی که به انسانیت معتقد باشه و انسان باشه مبتذل بود!!! نمیدونم شما اون تاپیکو دیدید یانه؟!

East Power

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب راه دیگه ای به نظر نرسید جز دادن اختیارات بیشتر به همه مدیران؛ چه مشکلاتی ممکنه پیش بیاد؟

خب درسته اگه پست ندیم تاپیک کمتربالامیاد اما خود این افرادی که قصد دارند با نامهای کاربری مختلف میانو تاپیکو بالا نگه میدارن!

مثلا همینloti.netبعدازظهراخراج شد بعد دو سه دقیقه بعدش با یه نام دیگه ثبتنام کرد به نام loti.net2!!!

فک کنم با ایمیل غیر معتبرم اینجا بشه ثبت نام کرد...درسته؟؟

اکثر فروما یه لینک فعالسازی به ایمیل طرف ارسال میشه که باید از اونجا ثبتنام کامل بشه..........

الادیتیشن:بفرما شاهد از غیب رسید...پست قبلی من..

TEXTIL

عضو جدید
سلام و خسته نباشید خدمت مدیریت محترم سایت آقای پیرجو:

باتوجه به اینکه مدیران ارشد سایت گاهی اوقات درباشگاه حضورندارند که به بررسی تاپیکهایی که زده میشوند رسیدگی کنن وهمین موضوع باعث سوءاستفاده ی افراد هرزه و فرصت طلب میگردد تا از موقعیت سوءاستفاده را بکنن و تاپیکهایی واقعا شرم آور در باشگاه مهندسان ایران بزنند از شما مدیر محترم تقاضا داریم یا بخش تالار گفتگو آزاد را مانند تالارهای دیگر طوری برنامه ریزی کنید که تاپیک ارسالی توسط مسئول محترم اول تایید شود بعد به در تالار منتشر شود و یا اختیار حذف تاپیکهای زننده و نامناسب که درخور شان باشگاه نمی باشد؛ را به تمامی مدیران بدهید که در صورت عدم حضور مسئول مربوطه و مدیران ارشد حداقل دیگر مدیران سایت بتوانند اقدام لازم را انجام دهند!

همین بعدازظهر تاپیکی توسط شخصی به نامloti.netزده شد و یک ساعت کامل این تاپیک بالابود و هیچ کدام از مسئولین مربوطه نبودند که تاپیک را حذف و استارتر را اخراج کنند!!!
این درحالی بود که شخص گفته شده حتی تبلیغ سایت مستهجن خود را نیز در باشگاه شما کردو رفت!!!
متاسفانه این بار اول هم نبود و چندین بار ما شاهد چنین وضعی درباشگاه بودیم!!!

پس خلاصه کلام:
یا برای تالار گفتگوی آزاد هم قانون تایید تاپیک را بگذارید

یا به تمامی مدیران محترم سایت امکان حذف تاپیک نامناسب را بدهید

با سلام
دوست عزیز من با تمام حرفاتون موافقم ولی آوردن آدرس اون سایت مستهجن بعنوان نام اون شخص خودش یک نوع تبلیغ ناخواسته نیست ؟ همین اعتراض بهتر بود بدون نام بردن مطرح میشد

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
با سلام
دوست عزیز من با تمام حرفاتون موافقم ولی آوردن آدرس اون سایت مستهجن بعنوان نام اون شخص خودش یک نوع تبلیغ ناخواسته نیست ؟ همین اعتراض بهتر بود بدون نام بردن مطرح میشد
سلام
بله میدونم منم نام کاربری دقیقشو نگفتم!این مختصرش بود!اینی که من نوشتم آدرس سایتش نمیشه! همونقدر از اسمشو نوشتم که دوستان متوجه بشن کدوم کاربرو میگم!

Alborz Rad

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام و خسته نباشید خدمت مدیریت محترم سایت آقای پیرجو:

باتوجه به اینکه مدیران ارشد سایت گاهی اوقات درباشگاه حضورندارند که به بررسی تاپیکهایی که زده میشوند رسیدگی کنن وهمین موضوع باعث سوءاستفاده ی افراد هرزه و فرصت طلب میگردد تا از موقعیت سوءاستفاده را بکنن و تاپیکهایی واقعا شرم آور در باشگاه مهندسان ایران بزنند از شما مدیر محترم تقاضا داریم یا بخش تالار گفتگو آزاد را مانند تالارهای دیگر طوری برنامه ریزی کنید که تاپیک ارسالی توسط مسئول محترم اول تایید شود بعد به در تالار منتشر شود و یا اختیار حذف تاپیکهای زننده و نامناسب که درخور شان باشگاه نمی باشد؛ را به تمامی مدیران بدهید که در صورت عدم حضور مسئول مربوطه و مدیران ارشد حداقل دیگر مدیران سایت بتوانند اقدام لازم را انجام دهند!

همین بعدازظهر تاپیکی توسط شخصی به نامloti.netزده شد و یک ساعت کامل این تاپیک بالابود و هیچ کدام از مسئولین مربوطه نبودند که تاپیک را حذف و استارتر را اخراج کنند!!!
این درحالی بود که شخص گفته شده حتی تبلیغ سایت مستهجن خود را نیز در باشگاه شما کردو رفت!!!
متاسفانه این بار اول هم نبود و چندین بار ما شاهد چنین وضعی درباشگاه بودیم!!!

پس خلاصه کلام:
یا برای تالار گفتگوی آزاد هم قانون تایید تاپیک را بگذارید

یا به تمامی مدیران محترم سایت امکان حذف تاپیک نامناسب را بدهید

یه بویایی میاد !!

خبر آمد خبری در راه است!

Schneider

مدیر بازنشسته
یه راه حلی رو من پیشنهاد میکنم بهتره بررسی کنند دوستان بالا دستی!! :whistle:
اینکه روی تالار گفتگو آزاد دسترسی مدیریتی بمن بدن که در اسرع وقت همچین تاپیکایی پاک بشن!! :whistle:

Sohrab.net

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینکه بیایم تایید بزاریم واسه ی همه کاربرا یا اینکه همه مدیران روی این تالار حق حذف داشته باشند درست نیست.....

به نظر فقط واسه کاربران تازه وارد باید تایید تاپیک و پست وجود داشته باشه.... چون این افرادی که به ظاهر تازه وارد هستن و فقط واسه تخریب باشگاه عضو میشن و اغلب کسانی هستن که قبلا از باشگاه اخراج شدن و کینه دارن، میخوان یک بلایی سر باشگاه بیارن....
ممونم از استارتر و مدیران محترم:gol:

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اینکه روی تالار گفتگو آزاد دسترسی مدیریتی بمن بدن که در اسرع وقت همچین تاپیکایی پاک بشن!! :whistle:

یعنی شما آمادگی کامل همیشه دارید واسه بررسی تالارگفتگوآزاد؟ اگه خودتون فکرمیکنید از عهده اش برمیاین پس به آقای پیرجو درخواست بدید و علت

روهم توضیح بدید حتما قبول میکنند...صلاحیت مدیریت رو کا دارید چون الان هم خودتون مدیرهستین;)

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینکه بیایم تایید بزاریم واسه ی همه کاربرا یا اینکه همه مدیران روی این تالار حق حذف داشته باشند درست نیست.....

به نظر فقط واسه کاربران تازه وارد باید تایید تاپیک و پست وجود داشته باشه.... چون این افرادی که به ظاهر تازه وارد هستن و فقط واسه تخریب باشگاه عضو میشن و اغلب کسانی هستن که قبلا از باشگاه اخراج شدن و کینه دارن، میخوان یک بلایی سر باشگاه بیارن....

این نسبت به بقیه پیشنهاد ها بهتر هست به نظر من.
برای تازه واردها باید تاییدیه تاپیک بزارن و وقتی یه مدتی گذشت و هویتشون مشخص شد بشن کاربر عادی.

البته میشه یه برنامه ای بریزن که تاپیکی که تعداد اخطار زیادی پیدا کرد خود به خود بره تو قسمت بازداشتیها و از معرض دید عموم خارج بشه تا مدیر بیاد تاپیک رو چک کنه که اگه مورد داشت حذف کنه و اگه نه و لجبازی کاربران با کسی بوده اون رو برگردونه.(این هم یه پیشنهاده)

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

برای تازه واردها باید تاییدیه تاپیک بزارن و وقتی یه مدتی گذشت و هویتشون مشخص شد بشن کاربر عادی.

البته میشه یه برنامه ای بریزن که تاپیکی که تعداد اخطار زیادی پیدا کرد خود به خود بره تو قسمت بازداشتیها و از معرض دید عموم خارج بشه تا مدیر بیاد تاپیک رو چک کنه که اگه مورد داشت حذف کنه و اگه نه و لجبازی کاربران با کسی بوده اون رو برگردونه.(این هم یه پیشنهاده)

خب منتظریم جناب آقای پیرجو جواب مناسبی بدهند

یا آقای agent47رو که اعلام امادگی کردنو قرار بدهند مدیر تالار آزاد

یا به این دومورد بعدی که پیشهناد شد اقدام کنند یعنی تایی تاپیک و پست برای کاربران تازه وارد

بازهم دوستان اگه پیشنهاد بهتری دارن بفرمایند....

Schneider

مدیر بازنشسته
یعنی شما آمادگی کامل همیشه دارید واسه بررسی تالارگفتگوآزاد؟ اگه خودتون فکرمیکنید از عهده اش برمیاین پس به آقای پیرجو درخواست بدید و علت

روهم توضیح بدید حتما قبول میکنند...صلاحیت مدیریت رو کا دارید چون الان هم خودتون مدیرهستین;)
آفرین
آفرین
کاربر به این میگن...
ببینید چقدر شیوا و رسا حرفشو میزنه...
کلا این باشگاه یه همچین کاربرایی نیاز داره!!! :D:D:D

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
آفرین
آفرین
کاربر به این میگن...
ببینید چقدر شیوا و رسا حرفشو میزنه...
کلا این باشگاه یه همچین کاربرایی نیاز داره!!! :D:D:D

متوجه منظورتون نشدم!

من از پستتون همچین برداشتی کردم!

خب اگه الکی حرف زدید از همون اول بگید که حرفاتونو زیاد جدی نگیریم!
;):razz:

Tabrizli Atila

اخراجی موقت
من در جریان این تاپیک که میگید نیستم
ولی یه سوال دارم این تاپیک چجوری یک ساعت بالا بود؟

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

بالاخره شوخی کردین یا جدی گفتین؟؟؟

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

مدیران ارشد جناب آقای پیرجو مسئولین محترم

این دونظر تقریبا عملی تر و بهتراز بقیه راه حل هاست

لطف کنید اقدام لازم را بفرمایید قبل از اینکه باشگاه مهندسان ایران مکانی برای چت و مطالب نامناسب بشود
:warn:

Sarp

مدیر بازنشسته

بهترین پیشنهاد
+
هر کاربری اخطار دریافت بکنه برای مدتی و یا شاید برای همیشه از دسترسی به تالار گفتگوی آزاد محروم باشه

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بهترین پیشنهاد
+
هر کاربری اخطار دریافت بکنه برای مدتی و یا شاید برای همیشه از دسترسی به تالار گفتگوی آزاد محروم باشه

خب جناب اقای sarp لطفا خودتون این موضوع و پیشنهادو به گوش آقای پیرجو برسونید....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا