من برای کل کل نیامده بودم آمدم که اگرنظرم اشتباه درستش کنم
فكر نكنم منظورشون به شما باشه

من برای کل کل نیامده بودم آمدم که اگرنظرم اشتباه درستش کنم
والا به خدافکر کنم بهشون وحی میرسه![]()
تصحیح کردن نداره خوب عقل داریم دیگه .راه و درست و غلطشم نشون داده شده
من با آدم ها ی زیادی برخورد داشتم اما واقعا آدم های مذهبی احترام قائل بودم اما ........................فكر نكنم منظورشون به شما باشهبه نقل قول نگاه كن
ببینید درسته لباس هام براساس عقلم واراه ام انتخاب می کنم نه چیز دیگه ای
اما من به این نتیجه رسیدم که آدم ها باپوشش نمی توان قضاوت کرد بلکه سرشت وشخصیت آدم تععین کننده است
من با آدم ها ی زیادی برخورد داشتم اما واقعا آدم های مذهبی احترام قائل بودم اما ........................
من با آدم ها ی زیادی برخورد داشتم اما واقعا آدم های مذهبی احترام قائل بودم اما
........................
تا یه حدی میشه...توازظاهر یه آدم هرزه نمیفهمی شخصییتش چیه؟آدمای دیگرم میشه فهمید چرا اشخاص س رشناسو تحصیل کرده ی ما درست لباس میپوشن؟چون میخوان چیزی و به تن کنن که به شخصیتشون بخوره
مگه من غیر این گفتم آدم هرزه همه جور می توانه لباس بپوشهتا یه حدی میشه...توازظاهر یه آدم هرزه نمیفهمی شخصییتش چیه؟آدمای دیگرم میشه فهمید چرا اشخاص س رشناسو تحصیل کرده ی ما درست لباس میپوشن؟چون میخوان چیزی و به تن کنن که به شخصیتشون بخوره
ببینید درسته لباس هام براساس عقلم واراه ام انتخاب می کنم نه چیز دیگه ای
اما من به این نتیجه رسیدم که آدم ها باپوشش نمی توان قضاوت کرد بلکه سرشت وشخصیت آدم تععین کننده است
کاملا درسته کسی هم نمیگه که بر اساس لباس افراد میشه در موردشون قضاوت کرد مگه ما خداییم یا نایبش که همچین حقی داشته باشیم!!!ببینید درسته لباس هام براساس عقلم واراه ام انتخاب می کنم نه چیز دیگه ای
کاملا درسته کسی هم نمیگه که بر اساس لباس افراد میشه در موردشون قضاوت کرد مگه ما خداییم یا نایبش که همچین حقی داشته باشیم!!!
ولی دلیل حجاب در اسلام هم معلومه چون زن جنس لطیفی داره و مرد به اون حساس که اتفاقا هر دوش رو همون کسی تو وجودشون قرار داده که حجاب رو به انها امر کرده(چه مرد چه زن)
گاهی وقتا این جواب بسیار جالب هم ضد حجاب شنیده میشه که چرا من باید برای به گناه نیفتادن تو محدود بشم در حالی که تضمینی برای به گناه نیفتادن مرد بازهم نیست ضمن اینکه معمولا برعکسش باید منطقی باشه چون با حجاب زن اگر چه محدود شده ولی دیگه کسی نمیتونه جنس اونو ببینه و مدنظر قرار باده ولو خودش رو جر بده!!!
منم نگفتم باطن انسان از روی پوشش شناخته میشه.ولی قبول کن بی تاثیر نیست طرز فکر یه نفر با نوع پوشش و حتی طرز فکر طرف مقابل از طرز پوششتون
می دونی چی می گم دیگه؟
تا حدودی قبول دارم
لباس مناسب خیلی کم پیدا می شه من که بعد 3 هفته گشتن یک پالتو خریدمعزيزم خوشم مياد الكي بحث نميكني ، واقعا دنبال جوابي
توي اون تاپيك هم پيگيري كردي
راستي تكليف من كه پالتويي كه خريدم جيب نداره چيه ؟![]()
جواب من به حرفای شما این بود .. حالا اگه شما چیز دیگه ای میخواستید بشنوید منو معذور بداریدبه نظرم اين جواب حرف من نبود
منم علاقه اي به بحث ندارم خوشبختانه
ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب است .. منم فکر کردم بهتره بپرسم .. نمیدونستم تو روایات رنگ چادر فاطمه "س" هم اومده..سوالو با سوال جواب نمیدند![]()
داشتیم راجع به قران حرف میزدیم دوست عزیز نه پرانتزهایی که جلوش باز کردن ..خواهشا نظر خودتون رو به دین نبندید چون معیار حجاب در دین کاملا معلومه!!!
نمیدونم ولی جمله"نکنه میخواید بگید مشکی بود"این بار رو داره که من میدونم نبود!!!جواب من به حرفای شما این بود .. حالا اگه شما چیز دیگه ای میخواستید بشنوید منو معذور بدارید
ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب است .. منم فکر کردم بهتره بپرسم .. نمیدونستم تو روایات رنگ چادر فاطمه "س" هم اومده..
اما انگار خودتون هم نمیدونستید جوابشو ..
پس مشکلی نیست دوست من من فقط فکر کردم میدونین و میتونین اطلاع رسانی کنین
داشتیم راجع به قران حرف میزدیم دوست عزیز نه پرانتزهایی که جلوش باز کردن ..
آره اینم فکر خوبیهاوه واقعا عجب نظری یهوبگین زن تو خونه بمیره مردا توخیابون با فراغ بال راه برن دیگه وباچشاشون نوربالا بزنن![]()
نظر بدی نیست اما متاسفانه.. کار وبار خونه می مونه...منم با نظرت موافقم. با این طرز فکر بهتره اصلا حرکت نکنی
آره اینم فکر خوبیه
.
اما نه.. بالاخره زن ها نباشن کار وبار خونه رو کی انجام بده؟؟؟
.
نظر بدی نیست اما متاسفانه.. کار وبار خونه می مونه...
نمیدونم ولی جمله"نکنه میخواید بگید مشکی بود"این بار رو داره که من میدونم نبود!!!
بله مشکی بود
تو قرآن تعداد رکعات نماز نیمده حتی احکام خمس کامل نیمده عیب اینجاست که شما برای توجیه حرفتون فعلا نیازه فقط قرآن رو مدرک بدونید در حالی که ما سنت رو هم باید و مجبوریم درنظر بگیریم!
[/COLOR]
من هم قبول دارم تا حالا هم تا جای که توانستم رعایت کردم اما حجاب فقط پوشش به عنوان لباس نیست درسته دیگه ؟
خیلی ها زیر چادر لباس نامناسب می پوشند طوری که وقتی چادر کنار می ره کل بدن پیداست ؟ و به نظر من این بدتره نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و حجاب مانع نمی بینم مشکل من برخورد های آدم های است که فقط اسم مذهبی را یدک می کشن شما این قبول دارید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اتفاقا مشکل همین جاست چادر می کنن برای حجاب کاملزیر چادر هرلباسی میشه پوشیدمهم اینه که کسی زیرشو نبینه.آدم های به ظاهرمذهبی گناهشون پایه خودشونه ما به دیگران چیکار داریم باید خودمون چیزی تنمون کنیم که تو شا"ن خودمون باشه
اتفاقا مشکل همین جاست چادر می کنن برای حجاب کامل
من مخالفم چون چادر کنار می ره حالا می خوای کیف چیزی برداری/ باد یا هر علت دیگه ...........
آن موقع از100 تا آدم که با مانتو حجاب کامل دارن برتره میشه همان بدحجاب
بله درسته[/COLOR]
من هم قبول دارم تا حالا هم تا جای که توانستم رعایت کردم اما حجاب فقط پوشش به عنوان لباس نیست درسته دیگه ؟
خیلی ها زیر چادر لباس نامناسب می پوشند طوری که وقتی چادر کنار می ره کل بدن پیداست ؟ و به نظر من این بدتره نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و حجاب مانع نمی بینم مشکل من برخورد های آدم های است که فقط اسم مذهبی را یدک می کشن شما این قبول دارید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله درسته
چادر هم به خاطر چادر بودنش نمیگن حجاب کامل بلکه یه دلیلش اینه که میشه پوشیده بود
جایی هم گفته نشده چادر سرت باشه حالا نازک بود و زیرش خیلی پوشیده نبودی مشکل نداره!!!
مانتو رو هم کسی نگفته حجاب نیست!!!
اگه معیارهای حجاب رو داشته باشه یعنی اندام پیدا و برجسته نباشه و... اونم حجابه
اگه میشه مثلا "حجابو" رو "حجاب" ننویسید چون خوندش سخته![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | این آقایون محترم درباره خانوما چی می گن؟ | گفتگوی آزاد | 5 | |
![]() |
یه پست اختصاصی برای آقایون | گفتگوی آزاد | 11 | |
![]() |
؟ آیا آقایون حق دارند از رانندگی خانوما ایراد بگیرن یا نه؟ !! | گفتگوی آزاد | 34 | |
![]() |
چرا آقایون از رانندگی خانوما ایراد میگیرن؟؟؟؟؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 140 | |
![]() |
قابل توجه آقایون | گفتگوی آزاد | 94 |