نه به جان خودم. منتظر یه فرصتم دنیارو بترکونم!سلام دیکتاتور!!!
منم سر حرفم هستم و میگم برو بگیر بخواب:دی
نه به جان خودم. منتظر یه فرصتم دنیارو بترکونم!سلام دیکتاتور!!!
منم سر حرفم هستم و میگم برو بگیر بخواب:دی
به نظر من هم بهترین پوشش برای زن این هست که اصلا زن از خونه بیرون نیاد.
سلام,چه ربطی به موضوع داره؟
منی که دخترم نظرم اینه که اشکالی نداره خانمی درعین محجبه بودن خودش ازلباس های شیک استفاده کنه اما توجامعه ی ما لباس های تیره معقول تربه نظر میاد پس با این اوصاف لباس های رنگ روشن وجیغ جلب توجه میکنن همین وگرنه که رنگ لباس باعث تحریک نمیشهسلام به همه
ببخشید که اینطوری سوال میکنم اما واقعا برام سواله................
چون من یک خواستگاری داشتم که میگفت مانتوی رنگی ............روسری رنگی و ................ باعث تحریک آقایون میشه............ مثلا میگفت مانتوی سفید خیلی تو چشمه و...............
حالا واقعا میخوام بدونم اینطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی یک دختری که حجابش را رعایت کنه اما چادری نباشه.............
ولی از رنگهای شاد و قشنگ برای روسری و.......... استفاده کنه.....تحریک کننده ست؟؟؟
اگر اینطوریه خواهشا دلیلش را هم بگید..................... و البته دقت کنید که این موضوع را در مورد یک خانم محجبه میپرسم....
مرسی![]()
نظرمو گفتم...به نظر من هم بهترین پوشش برای زن این هست که اصلا زن از خونه بیرون نیاد.
سلام,چه ربطی به موضوع داره؟
نظرمو گفتم...
اوه واقعا عجب نظری یهوبگین زن تو خونه بمیره مردا توخیابون با فراغ بال راه برن دیگه وباچشاشون نوربالا بزنن![]()
نظرمو گفتم...
منم با نظرت موافقم. با این طرز فکر بهتره اصلا حرکت نکنی
دلیل منطقی برای چه چیزی البته اگه با بنده بودید چون نقل قول نگرفتید!دلیل منطقی بیارید
منم با نظرت موافقم. با این طرز فکر بهتره اصلا حرکت نکنی[/QUOTE
چه منطقی بود واقعا![]()
البته از نظر شمامنم با نظرت موافقم. با این طرز فکر بهتره اصلا حرکت نکنی[/QUOTE
چه منطقی بود واقعا![]()
![]()
چرا لباس ایرانی و اسلامی از اولش تیره نبوده حالا می گن لباس تیرهدلیل منطقی برای چه چیزی البته اگه با بنده بودید چون نقل قول نگرفتید!
من هم دیدم که به خانومهای مانتویی بیشتر تیکه میندازند!!!چرا لباس ایرانی و اسلامی از اولش تیره نبوده حالا می گن لباس تیره
من خودم دیدم که به خانم های چادری بیشتر تیکه می اندازند و اذیت می کنن به نظرم به لباس زیاد هم ربطی نداره
به نظر من اگه شخصی با لباس رنگی جنس مخالف تحریک بشه اونباید روح و روانشو ترمیم کنه ذهنیت باید پاک باشه والا سر حرف قبلی خودم هستم خانمها هم باید مثل اقایون هر جوری که دوست دارند بیرون بیان.
با عرض معذرت چند نکته به ذهنم رسید فقط نمیدونم اثر بیخوابیه یا فشار آمدن به فکر:دیبه نظر من اگه شخصی با لباس رنگی جنس مخالف تحریک بشه اونباید روح و روانشو ترمیم کنه ذهنیت باید پاک باشه والا سر حرف قبلی خودم هستم خانمها هم باید مثل اقایون هر جوری که دوست دارند بیرون بیان.
دوست خودم چادر بود اماچادر رها کرد آخه هر جا می رفت یکی پیدا می شد اذیت کنه عجیبه ولی حقیقت مرد های به ظاهر مذهبی بیشترمن هم دیدم که به خانومهای مانتویی بیشتر تیکه میندازند!!!
خیلی ربط داره چون تو قرآن هم به نگاه مردها اهمیت داده شده و هم به حجاب خانومها و هر کدوم لنگ بزنه نتیجه معلومه!
در جامعه فعلی ما هم که جفتش لنگ میزنه!!!
با عرض معذرت چند نکته به ذهنم رسید فقط نمیدونم اثر بیخوابیه یا فشار آمدن به فکر:دی
قسمت اول جملتون با دومش ربطی به هم نداره اول میگید که رنگ فلانه بعد میگید که خانومها فلان
این مثل آقایون یعنی چی؟؟؟
هر جوری خودشون دوست دارند یا هر جوری عده ای دیگر دوست دارند؟؟؟
یه چیزی که از واژه هرجوری به ذهن آدم خطور میکنه جنگله البته اگه هرطوری به معنای واقعی کلمه منظور باشه!!!
فکر کنم دوست شما یک استثناء باشه که در محیطی ثابت با افرادی ثابت و با رفتاری ثابت با چادر بیشتر آزار میدیده تا مانتو!!!!!دوست خودم چادر بود اماچادر رها کرد آخه هر جا می رفت یکی پیدا می شد اذیت کنه عجیبه ولی حقیقت مرد های به ظاهر مذهبی بیشتر
البته لباسی که خودش کامل باشه ما بیشتر نیاز داریم
منظور ایشان فهمیدم این است کهبه نظر من اگه شخصی با لباس رنگی جنس مخالف تحریک بشه اونباید روح و روانشو ترمیم کنه ذهنیت باید پاک باشه والا سر حرف قبلی خودم هستم خانمها هم باید مثل اقایون هر جوری که دوست دارند بیرون بیان.
دوست خودم چادر بود اماچادر رها کرد آخه هر جا می رفت یکی پیدا می شد اذیت کنه عجیبه ولی حقیقت مرد های به ظاهر مذهبی بیشتر
البته لباسی که خودش کامل باشه ما بیشتر نیاز داریم
دست نیچه هم درد نکنه که جواب پست منو خیلی وقت پیش داده:دیجواد فقط همینو می خوام بگم نیچه میگوید:بخش اعظمی ازادب هرشخصی برایند ریشه واصالت نژادی ان شخص است جنگل نیست شهرام جون همه که نمی شه برن بهشت جا نمی شه افرادی مثل من باید وارد جهنم بشم که جای شما راحت باشه در بهشت.تمدن وفرهنگ فقط زائیده اقتصادبرترنیست درهنر درادب فرهنگ واخلاق نیزباید متمدن بودو برتری داشت.(لویی باستور)
جواد فقط همینو می خوام بگم نیچه میگوید:بخش اعظمی ازادب هرشخصی برایند ریشه واصالت نژادی ان شخص است جنگل نیست شهرام جون همه که نمی شه برن بهشت جا نمی شه افرادی مثل من باید وارد جهنم بشم که جای شما راحت باشه در بهشت.تمدن وفرهنگ فقط زائیده اقتصادبرترنیست درهنر درادب فرهنگ واخلاق نیزباید متمدن بودو برتری داشت.(لویی باستور)
موافقم یعنی چی که هرکی هرچی دوست داره بپوشه؟ اگه اینجوری باشه هرکی هر رفتاری میکنه بعدسنگ روسنگ بندنمیشه بعدشم کشور ما کشور اسلامیه قانونه خودشو داره پس باید درست لباس پوشید که اینم به شخصیت هرکسی برمیگرده
اشتباه می کنید جای متفاوت بودن من باهاشون بودم اصلا عجیبه وقتی یک طلبه تیکه می اندازهفکر کنم دوست شما یک استثناء باشه که در محیطی ثابت با افرادی ثابت و با رفتاری ثابت با چادر بیشتر آزار میدیده تا مانتو!!!!!
يه بار من همين رو گفتم يكي بهم گفت وقتي ميگي هر چي دوست داره و ميگي ازادي يعني قبول داري يكي دوست داره عريان بياد توي خيابون ميتونه بياد
منم اونجا فهميدم توي اون ازادي كه ميگيم بازم حد و حدود هست
جدي ميشه قبول كرد اين رو ؟
كه يكي بگه من دوست دارم عريان باشم
اونوقت حاضرين ناموستون تو اين جامعه راه بره ؟
يه بار من همين رو گفتم يكي بهم گفت وقتي ميگي هر چي دوست داره و ميگي ازادي يعني قبول داري يكي دوست داره عريان بياد توي خيابون ميتونه بياد
منم اونجا فهميدم توي اون ازادي كه ميگيم بازم حد و حدود هست
جدي ميشه قبول كرد اين رو ؟
كه يكي بگه من دوست دارم عريان باشم
اونوقت حاضرين ناموستون تو اين جامعه راه بره ؟
من نصفه شبا فکرم کار نمیکنه گرچه روزش هم گیرپاژ داره:دیاشتباه می کنید جای متفاوت بودن من باهاشون بودم اصلا عجیبه وقتی یک طلبه تیکه می اندازه
مرد جوان هزار آرایش معمولی رد می شه انگار زندگی این آدم ها قشنگ تره آخه خودشان خوب می دانند با هر کسی چطوری رفتار بکنند
اتفاقا دوره دبیرستان افتاد دنبال حجاب بعد کلی مطالعه چادر انتخاب کرد هر کس می پرسید چرا هزار تادلیل می آوردهمون بهتر که برش داشت چون خودش دوست نداشته سرکنه و دیگرانم بهونه ان.اما اینو حق میدم که مردهای به ظاهرمذهبی بیشترمشکل دارن![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | این آقایون محترم درباره خانوما چی می گن؟ | گفتگوی آزاد | 5 | |
![]() |
یه پست اختصاصی برای آقایون | گفتگوی آزاد | 11 | |
![]() |
؟ آیا آقایون حق دارند از رانندگی خانوما ایراد بگیرن یا نه؟ !! | گفتگوی آزاد | 34 | |
![]() |
چرا آقایون از رانندگی خانوما ایراد میگیرن؟؟؟؟؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 140 | |
![]() |
قابل توجه آقایون | گفتگوی آزاد | 94 |