آخه گفتی اگه مهریش یه شاخه گل باشه حاضرم این حق رو بدم منم گفتم یه وقت معده درد نگیری......... نامرد حداقل میگفتی یه سکهنفهمیدم منظورت چی بود؟ولی منطور من این بود که اگه دختر ها حاضر بشند از مهریه بگذرند من هم با اطای حق طلاق به دختر مشکلی ندارم

آخه گفتی اگه مهریش یه شاخه گل باشه حاضرم این حق رو بدم منم گفتم یه وقت معده درد نگیری......... نامرد حداقل میگفتی یه سکهنفهمیدم منظورت چی بود؟ولی منطور من این بود که اگه دختر ها حاضر بشند از مهریه بگذرند من هم با اطای حق طلاق به دختر مشکلی ندارم
نه دیگه شهرام پات گیره،حرف گفته شده پس گرفته نمیشود..........برو که کلاهت پس معرکس.......جدییییییییییییییییییییییییی؟
اینجوریاست؟
نخواستیم اقا ما حرفمونو پس می گیریم:دی
آقایون لپ کلام اینکه زنی که بخواد سو استفاده کنه لازم نیست حق طلاق بش بدین .. کار خودشو میکنه!!! همونطور که اگه مردی عوضی باشه 10 بارم ازش حق طلاق گرفته باشی بازم ....
مردی که حقوق طلاق ، تحصیل ، کار و تک همسری رو موقع عقد قبول نکنه ارزش زیر یک سقف ززندگی کردنو نداره چون بقول بعضی آقایون به همسرش اعتماد نداره....
نه دیگه شهرام پات گیره،حرف گفته شده پس گرفته نمیشود..........برو که کلاهت پس معرکس.......
البته همچین گفتی دختری که تمام معیارهای منو داشته باشه فک کنم پیداش نکنی.........از این بابت خیالم راحته که با مای بیبی ور نمیری![]()
زن ضعيفه...روحيه ضعيفو تحمله كم داره...همچين حقي داشته باشه هر روز تهديد ميكنه و اخرم كار دستمون ميده
باید دلیلش رو بدونم ...
ولی فعلا نمیدونم . باید توی موقعیتش قرار بگیرم !![]()
تهدید چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تهدید کنه زیر کمربند سیاهو کبودش می کنیم![]()
پس این بود معیارهای والا و ارزشمندت؟؟؟؟؟؟؟؟؟همه می دونن ما مرد سالاریم:دی
مای بیبی چیه ما هر روز که از سر کار خسته میاییم باید همسر گرامی پاهامنو مشت و مال بده خستگیمون در بره بعدش یه چای خوش رنگ لب سوز لب دوز بیاره . بوی قرمه سبزیشم تمام فضای خونه رو پر کرده باشه.
قلیونی هم اخر شب چاق کنی حالی کنیم:دی![]()
آروم تر داداش جان .................خونسردتر..............یه نفس عمیق بکش بابا.................تهدید چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو نیاز نیست نظر بدی سالار نظرت طبق معمول یکی با من:دی
زن ضعيفه...روحيه ضعيفو تحمله كم داره...همچين حقي داشته باشه هر روز تهديد ميكنه و اخرم كار دستمون ميده
تهدید چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو این موقعیت تو این دوره زمونه من اگه پسر بودم حق طلاق و نمیدادمسلام دوستان
1سوال دارم از آقایون
اگه دختری را با تمام وجود دوست داشته باشید و اون حق طلاق را ازتون بخواد آیا حاضر هستید چنین حقی را بهش بدید؟
جوابتون هرچی که هست لطف کنید دلیلش را بنویسید.
سپاس![]()
آدمای کمربند دار زیاد شدن !!!
راست میگی !
من کمربند دارم ولی از اون در جهت مثبت استفاده میکنم !آدمای کمربند دار زیاد شدن !!!
موقع زن گرفتنتون مارو خبر کنین یه آگاهیی به عشقتون بدیم...
خب باشه پس به عشق شما آگاهی نمیدیم :دیمن کمربند دارم ولی از اون در جهت مثبت استفاده میکنم !
مثلا نگه داشتن شلوار و ...![]()
تو این موقعیت تو این دوره زمونه من اگه پسر بودم حق طلاق و نمیدادم
پس این بود معیارهای والا و ارزشمندت؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شرمنده که این حرفو میزنم ولی امیدوارم حداقل این رویای شیرین رو یک بار،فقط یک بار تو خواب ببینی![]()
تو این موقعیت تو این دوره زمونه من اگه پسر بودم حق طلاق و نمیدادم
بی تحویل بگیر اینم از هم جنسای خودتون.
یه با اومدیم تو این تاپیک های فمنیستی حال بدیم بتون خودتون نخواستید.
من مای بیبی بشورم زرشکککککککککککککککککککک![]()
جسارتا یه سوال.......مگه مای بیبی رو میشورن؟؟؟؟![]()
والا مام ندیدیم از نزدیک......!من چمیدونم این رفیقتون گفت ما که اصلا مای بیبی ندیدم.![]()
پارادوکس عجیبی تو این متن و درخواست هست!!سلام دوستان
1سوال دارم از آقایون
اگه دختری را با تمام وجود دوست داشته باشید و اون حق طلاق را ازتون بخواد آیا حاضر هستید چنین حقی را بهش بدید؟
جوابتون هرچی که هست لطف کنید دلیلش را بنویسید.
سپاس![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
آقایون حاضرید حق طلاق به همسر آیندتون بدین؟ | گفتگوی آزاد | 51 | |
![]() |
یه پست اختصاصی برای آقایون | گفتگوی آزاد | 11 | |
![]() |
؟ آیا آقایون حق دارند از رانندگی خانوما ایراد بگیرن یا نه؟ !! | گفتگوی آزاد | 34 | |
![]() |
چرا آقایون از رانندگی خانوما ایراد میگیرن؟؟؟؟؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 140 | |
![]() |
قابل توجه آقایون | گفتگوی آزاد | 94 |