آره، خیلی ممنون، از یه تراژدی نجاتمون دادیداین شکل رو نگاه کنید با فلش مشخص کردم خطی رو که پر رنگ تره میتونه این باشه ؟
مشاهده پیوست 181815
خب، کسینوس فی میشه 0.86، و ضریب زیان میشه 0.0465
اگه تا اینجاش مشکلی هست بفرمایید
حالا توی فرمول اولیه که نگاه کنید می بینیم که ضریب زیان برای هر دو مشترک یکیه، فقط بهای دیماند که برای مشترک اول 500 و برای مشترک دوم 1000 هستش، پس کلا بهای توان راکتیو مشترک دوم بیشتر میشه
هر جاش مشکل بود بفرمایید
خواهش می کنم، در مورد آمادگی آزمون، یه نکته ای بود که توی آزمون های دیگه ندیده بودم، این که مقدار قدرت قراردادی رو داده، بعد بهاش رو توی دوره 35 روزه خواسته، توی جدول هم بهای هر کیلو وات دیماند رو داده، نکته اش اینه که دیماند برای دوره 30 روزه تعریف میشه، حالاکه برای 35 روز میخوایم حساب کنیم باید در (35/30) ضربش کنیم
این شکل ها برای انتخاب آسانسور هستن، با توجه به این که چند طبقه روی همکف ساخته شده، برنامه زمانی آسانسور 60، 80 یا 100 هستش، و جمعیت هر طبقه یا جمعیت کل طبقات بالای همکف تعداد و سرعت آسانسورها از این جدول ها تعیین میشن، مبحث 15 خیلی ساده و روان هستش، پیشنهاد می کنم حتما بخونیدش، به نظرم نقش اصلی رو داره برای قبول شدندر مورد اين شكل ها ميشه توضيح بديد
یه سوال دیگه هم هست که البته آسونه، ولی خب می نویسم که آشنا بشید
اگر از خروجی 100 ولتی آمپلی فایر 100 واتی استفاده گردد با توجه به این که مقاومت سیم بلندگو باید حداکثر 15 درصد امپدانس خروجی باشد، از دو رشته سیم مقطع 1/5 میلی متر مربع با مقاومت 12 اهم بر کیلو متر حداکثر تا چه مقداری می توان استفاده کرد؟
الف) 625 متر ب) 400 متر ج) 800 متر د) 1250 متر
بالاشون نوشته تعداد ساکنین هر طبقه بالای همکف، بله، متاسفانه، وگرنه سوالای آسانسور بی نهایت آسونندر برنامه 80 بالاي صفحه اعدادي داخل مربع نوشته شده اند منظور چيست؟
توي اين شكلها پيدا كردن مرز بين برخي از ناحيه ها چقدر سخته
کاری نداره، اول باید امپدانس کل امپلی فایر رو حساب کنیم، که میشه ولتاژ به توان دو تقسیم بر توان میشه 100 اهمحل اين سوال كار من يكي كه نيست![]()
بالاشون نوشته تعداد ساکنین هر طبقه بالای همکف، بله، متاسفانه، وگرنه سوالای آسانسور بی نهایت آسونن
کاری نداره، اول باید امپدانس کل امپلی فایر رو حساب کنیم، که میشه ولتاژ به توان دو تقسیم بر توان میشه 100 اهم
بعد 15 درصدشو حساب می کنیم که میشه 15 اهم، حالا برای اینکه بفهمیم این 15 اهم یعنی چند متر از سیم، 15 رو بر اهم بر کیلومتر سیم که 12 هستش تقسیم می کنیم، که میشه 1.25 کیلومتر، چون مسیر دو سیم داره، کل طول رو بر دو تقسیم می کنیم که میشه 625 متر، گزینه الف درسته
ی سوال دیگه
من اردیبهشت و خرداد ی مروری کتاب راهنمای طرح و اجرای تاسیات برق ساختمان رو خوندم.
تا حدودیشم خوندم
ب نظر شما دوباره بخونمش؟
مرسی
شما لطف دارین، دقت کردین این جمله تون هم می تونه تعریف باشه هم توهین!واقعا زيبا توضيح مي دهيدتعجب ميكنم يك خانوم اينقدر مسلط و علاقمند به مباحث برقه.
سلام، خوش اومدیدی سوال دیگه
من اردیبهشت و خرداد ی مروری کتاب راهنمای طرح و اجرای تاسیات برق ساختمان رو خوندم.
تا حدودیشم خوندم
ب نظر شما دوباره بخونمش؟
مرسی
شما لطف دارین، دقت کردین این جمله تون هم می تونه تعریف باشه هم توهین!البته من به دل نمی گیرم!
واقعا زيبا توضيح مي دهيدتعجب ميكنم يك خانوم اينقدر مسلط و علاقمند به مباحث برقه.
سلاممگه چیه ! یکی از اعضای گروه برق نظام مهندسی خوزستان یه خانم مهندس هست
دوستان به نظر باید کتاب روشنای هم ببریم با خودمون سر جلسه سوال 42 شهریور 91 از این کتاب اومده !
سلام
یعنی شما نمی خواستی ببریش؟! من که هر کتابی مرتبط پیدا کنم با خودم می برم! کار از محکم کاری عیب نمی کنه!
جناب مهندس sanijoon، ناراحت نشدم، این حرفا چیه؟! No problem at all!!!![]()
نه ، فقط میخواستم فرمولا رو ببرم ،پس به نظرم فکر یه وانت باشید بجا چمدون![]()
آره، کلی کتاب شده تا الان!!!نه ، فقط میخواستم فرمولا رو ببرم ،پس به نظرم فکر یه وانت باشید بجا چمدون![]()
از ساعت آزمون اطلاعی ندارم.آره، کلی کتاب شده تا الان!!!
تازه کلی فایل دارم که گذاشتم پرینت بگیرم! سر امتحانای سال قبل که زمان می گیرم 30- 45 دقیقه اضافه میاد، کلی وقت دارم اگه مشکلی بود توی فایلام پیداشون کنم!
راستی می دونید ساعت شروع امتحان چنده؟
آره، کلی کتاب شده تا الان!!!
تازه کلی فایل دارم که گذاشتم پرینت بگیرم! سر امتحانای سال قبل که زمان می گیرم 30- 45 دقیقه اضافه میاد، کلی وقت دارم اگه مشکلی بود توی فایلام پیداشون کنم!
راستی می دونید ساعت شروع امتحان چنده؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
درخواست راهنمايي براي آزمون نظام مهندسي | سوالات و مشكلات قدرت | 21 | |
K | آزمون کارشناس رسمی دادگستری | سوالات و مشكلات قدرت | 5 | |
![]() |
سوال در رابطه با نظام مهندسی | سوالات و مشكلات قدرت | 24 | |
A | نظام مهندسی | سوالات و مشكلات قدرت | 3 | |
![]() |
نظام مهندسی | سوالات و مشكلات قدرت | 11 |