آزمون نظام مهندسی برق

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nafise05

عضو جدید
این شکل رو نگاه کنید با فلش مشخص کردم خطی رو که پر رنگ تره میتونه این باشه ؟
مشاهده پیوست 181815
آره، خیلی ممنون، از یه تراژدی نجاتمون دادید;)
منطقی هم هست، چون اون خط کج ها به همون جا وصل شدن
فک کنم خیلی خوب توضیح دادم بچه ها از تاپیک فرار کردن!!!!:biggrin:

sanijoon

کاربر فعال تالار مقالات ,
کاربر ممتاز
خب، کسینوس فی میشه 0.86، و ضریب زیان میشه 0.0465
اگه تا اینجاش مشکلی هست بفرمایید
حالا توی فرمول اولیه که نگاه کنید می بینیم که ضریب زیان برای هر دو مشترک یکیه، فقط بهای دیماند که برای مشترک اول 500 و برای مشترک دوم 1000 هستش، پس کلا بهای توان راکتیو مشترک دوم بیشتر میشه
هر جاش مشکل بود بفرمایید

ممنون خيلي خوب توضيح دادين ;)

nafise05

عضو جدید
خواهش می کنم، در مورد آمادگی آزمون، یه نکته ای بود که توی آزمون های دیگه ندیده بودم، این که مقدار قدرت قراردادی رو داده، بعد بهاش رو توی دوره 35 روزه خواسته، توی جدول هم بهای هر کیلو وات دیماند رو داده، نکته اش اینه که دیماند برای دوره 30 روزه تعریف میشه، حالاکه برای 35 روز میخوایم حساب کنیم باید در (35/30) ضربش کنیم

sanijoon

کاربر ممتاز
خواهش می کنم، در مورد آمادگی آزمون، یه نکته ای بود که توی آزمون های دیگه ندیده بودم، این که مقدار قدرت قراردادی رو داده، بعد بهاش رو توی دوره 35 روزه خواسته، توی جدول هم بهای هر کیلو وات دیماند رو داده، نکته اش اینه که دیماند برای دوره 30 روزه تعریف میشه، حالاکه برای 35 روز میخوایم حساب کنیم باید در (35/30) ضربش کنیم

ممنون از لطفتون
شرمندم نميتونم تشكر كنم

nafise05

عضو جدید
در مورد اين شكل ها ميشه توضيح بديد
این شکل ها برای انتخاب آسانسور هستن، با توجه به این که چند طبقه روی همکف ساخته شده، برنامه زمانی آسانسور 60، 80 یا 100 هستش، و جمعیت هر طبقه یا جمعیت کل طبقات بالای همکف تعداد و سرعت آسانسورها از این جدول ها تعیین میشن، مبحث 15 خیلی ساده و روان هستش، پیشنهاد می کنم حتما بخونیدش، به نظرم نقش اصلی رو داره برای قبول شدن
فک می کنم با رفرش کردن صفحه مشکلش حل بشه، البته نیازی به تشکر نیست، همین که مشکل دوستان حل بشه کافیه

nafise05

عضو جدید
یه سوال دیگه هم هست که البته آسونه، ولی خب می نویسم که آشنا بشید
اگر از خروجی 100 ولتی آمپلی فایر 100 واتی استفاده گردد با توجه به این که مقاومت سیم بلندگو باید حداکثر 15 درصد امپدانس خروجی باشد، از دو رشته سیم مقطع 1/5 میلی متر مربع با مقاومت 12 اهم بر کیلو متر حداکثر تا چه مقداری می توان استفاده کرد؟
الف) 625 متر ب) 400 متر ج) 800 متر د) 1250 متر

sanijoon

کاربر ممتاز
در برنامه 80 بالاي صفحه اعدادي داخل مربع نوشته شده اند منظور چيست؟
توي اين شكلها پيدا كردن مرز بين برخي از ناحيه ها چقدر سخته

sanijoon

کاربر ممتاز
یه سوال دیگه هم هست که البته آسونه، ولی خب می نویسم که آشنا بشید
اگر از خروجی 100 ولتی آمپلی فایر 100 واتی استفاده گردد با توجه به این که مقاومت سیم بلندگو باید حداکثر 15 درصد امپدانس خروجی باشد، از دو رشته سیم مقطع 1/5 میلی متر مربع با مقاومت 12 اهم بر کیلو متر حداکثر تا چه مقداری می توان استفاده کرد؟
الف) 625 متر ب) 400 متر ج) 800 متر د) 1250 متر

حل اين سوال كار من يكي كه نيست:cry:

nafise05

عضو جدید
در برنامه 80 بالاي صفحه اعدادي داخل مربع نوشته شده اند منظور چيست؟
توي اين شكلها پيدا كردن مرز بين برخي از ناحيه ها چقدر سخته
بالاشون نوشته تعداد ساکنین هر طبقه بالای همکف، بله، متاسفانه، وگرنه سوالای آسانسور بی نهایت آسونن

nafise05

عضو جدید
حل اين سوال كار من يكي كه نيست:cry:
کاری نداره، اول باید امپدانس کل امپلی فایر رو حساب کنیم، که میشه ولتاژ به توان دو تقسیم بر توان میشه 100 اهم
بعد 15 درصدشو حساب می کنیم که میشه 15 اهم، حالا برای اینکه بفهمیم این 15 اهم یعنی چند متر از سیم، 15 رو بر اهم بر کیلومتر سیم که 12 هستش تقسیم می کنیم، که میشه 1.25 کیلومتر، چون مسیر دو سیم داره، کل طول رو بر دو تقسیم می کنیم که میشه 625 متر، گزینه الف درسته

sanijoon

کاربر ممتاز
کاری نداره، اول باید امپدانس کل امپلی فایر رو حساب کنیم، که میشه ولتاژ به توان دو تقسیم بر توان میشه 100 اهم
بعد 15 درصدشو حساب می کنیم که میشه 15 اهم، حالا برای اینکه بفهمیم این 15 اهم یعنی چند متر از سیم، 15 رو بر اهم بر کیلومتر سیم که 12 هستش تقسیم می کنیم، که میشه 1.25 کیلومتر، چون مسیر دو سیم داره، کل طول رو بر دو تقسیم می کنیم که میشه 625 متر، گزینه الف درسته

واقعا زيبا توضيح مي دهيد :w17:تعجب ميكنم يك خانوم اينقدر مسلط و علاقمند به مباحث برقه.

elham218

عضو جدید
سلام دوستان
من تازه این تایپیک رو پیدا کردم

تا حدودی برای ازمون خوندم.
ی سوال
من تازه امروز کتاب مبحث 3 رو گرفتم. اصلا هم تا الان نخوندمش. می ارزه شروع کنم ب خوندش؟

یا وقتمو بزارم برای بقیه مباحث؟
:(

elham218

عضو جدید
ی سوال دیگه

من اردیبهشت و خرداد ی مروری کتاب راهنمای طرح و اجرای تاسیات برق ساختمان رو خوندم.
تا حدودیشم خوندم
ب نظر شما دوباره بخونمش؟
مرسی

sanijoon

کاربر ممتاز
ی سوال دیگه

من اردیبهشت و خرداد ی مروری کتاب راهنمای طرح و اجرای تاسیات برق ساختمان رو خوندم.
تا حدودیشم خوندم
ب نظر شما دوباره بخونمش؟
مرسی

با سلام خوش اومدید
با توجه به زمان کم باقیمانده تا آزمون بیشتر روی حل سوالات سالهای قبل وقت بزارید.

nafise05

عضو جدید
ی سوال دیگه

تا حدودیشم خوندم
ب نظر شما دوباره بخونمش؟
مرسی
سلام، خوش اومدید
در مورد مبحث 3 به نظرم اگه تونستید حتما یه روخونی بکنید ازش، چون اول این که ویرایش جدیده و من شنیدم طراح های سوال روی ویرایش جدیدا مانور میدن، دوم این که الان بازار صحبت های در خصوص ایمنی و پدافند غیرعامل و صرفه جویی داغه و نباید از این مباحث غافل شد، در مورد راهنما هم به نظرم بستگی داره الان خودتون چقدر روش احساس تسلط دارید، می تونید سوالای سالهای قبل رو راحت توش پیدا کنید یا نه، اگه نه بهتره یه مرور کلی کنیدش، مسلما توی زمان باقی مانده یه جمع بندی و تمرکز روی سوالای آزمون های قبل بهترین کاره
موفق باشید

Masoud_IEC

عضو جدید
واقعا زيبا توضيح مي دهيد :w17:تعجب ميكنم يك خانوم اينقدر مسلط و علاقمند به مباحث برقه.

مگه چیه ! یکی از اعضای گروه برق نظام مهندسی خوزستان یه خانم مهندس هست

دوستان به نظر باید کتاب روشنای هم ببریم با خودمون سر جلسه سوال 42 شهریور 91 از این کتاب اومده !

nafise05

عضو جدید
مگه چیه ! یکی از اعضای گروه برق نظام مهندسی خوزستان یه خانم مهندس هست

دوستان به نظر باید کتاب روشنای هم ببریم با خودمون سر جلسه سوال 42 شهریور 91 از این کتاب اومده !
سلام
یعنی شما نمی خواستی ببریش؟! من که هر کتابی مرتبط پیدا کنم با خودم می برم! کار از محکم کاری عیب نمی کنه!
جناب مهندس sanijoon، ناراحت نشدم، این حرفا چیه؟! No problem at all!!!:D

Masoud_IEC

عضو جدید
سلام
یعنی شما نمی خواستی ببریش؟! من که هر کتابی مرتبط پیدا کنم با خودم می برم! کار از محکم کاری عیب نمی کنه!
جناب مهندس sanijoon، ناراحت نشدم، این حرفا چیه؟! No problem at all!!!:D

نه ، فقط میخواستم فرمولا رو ببرم ،پس به نظرم فکر یه وانت باشید بجا چمدون :biggrin:

sanijoon

کاربر ممتاز
نه ، فقط میخواستم فرمولا رو ببرم ،پس به نظرم فکر یه وانت باشید بجا چمدون :biggrin:

توی یه سایتی خوندم یکی گفته بود به جای کیف های دستی حتما کتاباتون رو با چمدونای چرخدار ببرید چون شاید محل امتحان دور باشه و بخواهید کلی پیاده روی کنید.میگفت اونایی که با کیف دستی اومده بودن از شدت خستگی سر آزمون خوابشون برده بود :biggrin:

nafise05

عضو جدید
آره، کلی کتاب شده تا الان!!!:biggrin:
تازه کلی فایل دارم که گذاشتم پرینت بگیرم! سر امتحانای سال قبل که زمان می گیرم 30- 45 دقیقه اضافه میاد، کلی وقت دارم اگه مشکلی بود توی فایلام پیداشون کنم!
راستی می دونید ساعت شروع امتحان چنده؟

sanijoon

کاربر ممتاز
تازه کلی فایل دارم که گذاشتم پرینت بگیرم! سر امتحانای سال قبل که زمان می گیرم 30- 45 دقیقه اضافه میاد، کلی وقت دارم اگه مشکلی بود توی فایلام پیداشون کنم!
از ساعت آزمون اطلاعی ندارم.
شما همین الان از نفرات برتر آزمون هستید. به فکر ماها هم باشید بزارید نمره ها رو ببرن روی نمودار

Masoud_IEC

عضو جدید

اگه میشه لطفا کتابها و فایلهایی رو که میخاید ببرید بگید چیا هستن ؟ که منم چیزی یادم نره
فک کنم تو دفترچه نوشته ساعت ازمونو الان ندارمش

وضعیت
موضوع بسته شده است.