Masoud_IEC
عضو جدید
از ساعت آزمون اطلاعی ندارم.
شما همین الان از نفرات برتر آزمون هستید. به فکر ماها هم باشید بزارید نمره ها رو ببرن روی نمودار

از ساعت آزمون اطلاعی ندارم.
شما همین الان از نفرات برتر آزمون هستید. به فکر ماها هم باشید بزارید نمره ها رو ببرن روی نمودار
سلام برقیا....اادیسون ازتون راضی باشه.
شما لطف دارین، نه بابا! از این خبرا نیست! به قبولی راضیماز ساعت آزمون اطلاعی ندارم.
من چیزی در موردش نشنیدم.ولی اگه نمرات پایین باشه احتمال داره ببرن!شما لطف دارین، نه بابا! از این خبرا نیست! به قبولی راضیم
مگه هم چین چیزی هم میشه که ببرن روی نمودار؟ تا حالا همچین کاری کردن؟
در مورد ازمون نظام مهندسی دارید بحث می کنید؟؟
ااای ی ی بابا اسونه که......
ولی به درد من که نمیخوره.........
حتما، فعلا باید ببینم کدوماش واقعا نیازه که خیلی هم زیاد نشه، قطعی که شدن می ذارم شما هم نظر بدید که چیز دیگه ای هم نیازه یا نه
اگه میشه لطفا کتابها و فایلهایی رو که میخاید ببرید بگید چیا هستن ؟ که منم چیزی یادم نره
فک کنم تو دفترچه نوشته ساعت ازمونو الان ندارمش
حتما، فعلا باید ببینم کدوماش واقعا نیازه که خیلی هم زیاد نشه، قطعی که شدن می ذارم شما هم نظر بدید که چیز دیگه ای هم نیازه یا نه
سایت مربوط به آیین نامه هایی که توی مبحث 12 گفته رو پیدا کردم
http://bazresikar.mcls.gov.ir/fa/aeennameha
وای! گفتی!!!اگه میشد لپ تاپ ببریم خوب میشد اینجوری باید کلی پول پرینت بدیم![]()
سلام دوستان
یک سری از نکات رو براتون تایپ کردم ، بقیه هم سر فرصت مناسب
آشکار ساز مناسب برای فضای آشپزخانه : حرارتی حساس به ماکزیمم درجه حرارت است
ظرفیت مرکز صوتی بر حسب توان باید بیشتر از مجموع قدرت خروجی بلندگوها باشد
در محاسبات روشنایی برای داشتن ضریب یکنواختی مناسب در پخش نور یک فضا باید شدت روشنایی متوسط ، مینیمم ، و ماکزیمم مورد محاسبه قرار گیرد
فرمان رله حرارتی به کلید اصلی سمت فشار ضعیف ترانس می باشد
فرمان رله بوخهلتز (فرمان حاصل از عمل شناور مرحله دوم) به کلید فشار قوی در سمت اولیه ترانس می باشد
ایمنی در برقگرفتگی در شرایط مساوی ، استفاده از کابل 4 رشته ایمن تر است تا کابل 2/1 3
کلید محافظ موتوری : وظیفه قطع و وصل کردن موتور به شبکه و همزمان محافظت در برابر اضافه بار و اتصال کوتاه (می تواند جایگزین شود با کلید گردان ، فیوز و رله بی متال )
آمپراژ کلید : برای موتور 25/1 جریان مصرفی باید باشد
برای بارهای با ضریب واحد برابر جریان مصرفی
بارهای خازنی ، لامپ گازی با خازن تصحیح و موتور با راه انداز خازن 2 برابر جریان مصرفی
جهت تامین ایمنی در برابر برق گرفتگی باید حداقل جریان اتصال کوتاه محاسبه شود
EMI : در اثر عبور جریان های برگشتی هادی خنثی از چند مسیر (در سیستم های TNC (به علت همبندی ) و TNCS وجود دارد )
مناسب ترین ارت برای مراکز مخابراتی TNC (به علت عدم وجود EMI) و همچنین ساختمانهای دارای شبکه رایانه و بیمارستان
فیوز های زود ذوب مطمئن ترین حفاظت از نظر قطع زیر 5 ثانیه
دیماند : کل توان نصب شده در ساختمان با اعمال ضرایب همزمانی
از نصب شینه حفاظتی در تابلوهای TNC , TNCS و کلیه مدارهای خروجی و مدارهای ورودی 4 رشته می توان صرفنظ کرد
چنانچه جریان اتصال کوتاه برای قطع وسیله حفاظتی در زمان مشخص (5 ثانیه) موجود کافی نباشد مطمئن ترین راه برای جلوگیری از برقگرفتگی همبندی اضافی است
سیستم ترمز ایمنی برای آسانسور های کششی پاراشوت و برای هیدرولیکی شیر اطمینان است
مناسب ترین سیستم فراخوانی برای ادارات پرترافیک جمع کن انتخابی است
در محاسبات ترافیک آسانسور باید کمیت و کیفیت سرویس مد نظر باشد
ویژگی آسانسور هیدرولیک :
حرکت نرم و روان و قابل تنظیم
دقت در تراز طبقات و شروع و خاتمه بدون شک
عدم نیاز به پیش بینی موتورخانه در بالای چاه و امکان قراردادن در فشای دورتر از چاه
برای جلوگیری از اضافه بار :
محدود کردن مساحت کابین
استفاده از حسگر جهت اعلام خبر بار زیاد
ارتفاع چاه آسانسور برابر است با :
ارتفاع بالاسری + عمق چاه + ارتفاع هر طبقه × (تعداد طبقات زیر زمین + همکف + (1-تعداد طبقات))
سیستم کنترل آتش نشان برای ساختمان هایی با ارتفاع 28 متر به بالا اجباری است
بهترین سیستم فراخوانی آسانسورهای مسکونی جمع کن رو به پایین است
سیستم کنترل آتش نشان برای آسانسور ها الزامی است و باید توسط فروشنده آسنانسور در تابلو کنترل آسانسور پیش بینی شود
در صورتی که در ساختمان تنها یک دستگاه آسانسور خودرو بر در نظر گرفته شود باید ظرفیت آن 4000 کیلوگرم باشد
مجهز بودن زنگ اخبار آسانسور به باتری قابل شارژ ، روشن بودن کابین بطور دایم ، تعبیه هواکش برای کابین درب دار الزامی است
پاررامترهای موثر در ابعاد چاه: ظرفیت ، نوع در ، سرعت
ارتفاع چاه آسانسور برابر است با :
ارتفاع بالاسری + عمق چاه + ارتفاع هر طبقه × (تعداد طبقات زیر زمین + همکف + (1-تعداد طبقات))
اين كه سرعت رو 1.6 در نظر گرفته و به 35.4 رسيدهگل کاشتی مهندس
کاش میشد سر جلسه بشینیم ! اینطوری کتابا رو دورمون میچیدیم راحت تر میبودیم
یه سوال راجب این فرمول ،توی سوال 11 سال 86 طول چاه شده 35.9 ( سرعت رو 2.5 فرض کرده برا اسانسور 1000 کیلو )در صورتی که طبق منحنی 60 چون ناحیه 8 هست میشه 35.4 ؟!!
اين كه سرعت رو 1.6 در نظر گرفته و به 35.4 رسيده
خواهش میکنمخیلی لطف کردین
فقط فک کنم این درست باشه:
مناسب ترین ارت برای مراکز مخابراتی TN-S (به علت عدم وجود EMI) و همچنین ساختمانهای دارای شبکه رایانه و بیمارستان
درسته، سرعتو 2.5 هم که بگیریم میشه 37.2، این دیگه واقعا اما و اگر نداره، حتما اشتباههآره ولی این جواب حتی تو گزینه ها هم نیست ! تو پاسخ نامه نظام شده گزینه 4 یعنی 35.9
درسته، سرعتو 2.5 هم که بگیریم میشه 37.2، این دیگه واقعا اما و اگر نداره، حتما اشتباهه![]()
کتاب تست چی داری ؟سلام به دوستان خانم ها و آقایون من توی سوالای 18 تا 31 ازمون نظام سال 83 بهمن ماه مشکل دارم و از این تیپ سوالا تا حالا حل نرکدم و نمی دونم چجوری باید شروع کرد از دوستان خواهش می کنم راهنمایی کنند
اوه ، حواسم به بالاسری نبود که اگه سرعت بشه 2.5 مقدارش میشه 5000 میل !
ميشه اينجا رو توضيح بديد.
سری سوم(نکاتی که در جزوه کلاس آمادگی آزمون بوده)
دتکتور حرارتی یا HD
معمولا بیشتر از 15 دتکتور یا کال پوینت در یک زون نمیگذارند
محل استقرار دکتور های حرارتی : آزمایشگاه ؛ آشپزخانه ، موتورخانه ، پارکینگ
مطابق استاندار BS دتکتور های دودی (SD) حداکثر 100 متر را پوشش می دهند و ارتفاع ماکزیمم 15 متر است
دتکتور حرارتی معمولا 50 متر مربع را پوشش می دهند و ارتفاع ماکزیمم 6 متر است(باید حداقل 50 میلی متر از سقف فاصله داشته باشد)
آزیرها باید صدایی حدود 100 دسی بل در فاصله 1 متری داشته باشد
در باره کال پوینت : ارتفاع نصب 140 سانتی متر ، حداکثر مسیر حرکتی تا رسیدن به کال پوینت : 30 متر ، مقاومت انتهایی 4.7 یا 6.8 کیلو اهم است
بهترین دتکتور برای آشپزخانه حرارتی حساس به ماکزیمم درجه حرارت است
برای کتابخانه از دتکتور SD , HD استفاده میشود
دتکتور هایبرید از ترکیب SD , HD به وجود آمده است
کتاب تست چی داری ؟
شما برا سوال 18 یه بار ظرفیت رو با 8 ساع ت بار سنگین بدست بیار یه بار با 16 ساعت نصف بار بعد هر کدوم بزرگتر بود ترانس بر اساس اون انتخاب میشه ، شما بشین جوابها رو نگاه کن تمرین کن میبینی که با کمی تمرین فوتو فنش میاد دستت
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
درخواست راهنمايي براي آزمون نظام مهندسي | سوالات و مشكلات قدرت | 21 | |
K | آزمون کارشناس رسمی دادگستری | سوالات و مشكلات قدرت | 5 | |
![]() |
سوال در رابطه با نظام مهندسی | سوالات و مشكلات قدرت | 24 | |
A | نظام مهندسی | سوالات و مشكلات قدرت | 3 | |
![]() |
نظام مهندسی | سوالات و مشكلات قدرت | 11 |