آزمون نظام مهندسی برق

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nafise05

عضو جدید
منم حل کردم گزینه 3 شد ولی به نظرم یه نکته داشت ، هر چی فکر کردم یادم نیومد
از بچه ها کسی کتاب شایقی رو نداره ؟ ببینیم چی نوشته ؟
اگه میشه این سوالم یه نگاه بندازید
12.jpg
من سوالم اینه که توی همچین سوالایی اگه هزینه دیماند رو بخوایم این طور نیست که میگیم برابر 0.9 دیماند قراردادی یا انرژی مصرفی اکتیو هر کدوم بزرگتر بود، هستش، حالا اینجا که انرژی مصرفی به کیلووات ساعته و دیماند به کیلووات چطور بگیم کدوم بزرگترن و هزینه دیماند رو تعیین می کنن؟

nafise05

عضو جدید
سلام
دوستان سوال 48 سال 90 رو کسی حل کرده ؟ برا من جواب درست در نمیاد ؟!
سلام
برای منم همینطوره، من با مهندسی معکوس!!! سعی کردم بفهمم چرا جواب باید د بشه، به این نتیجه رسیدم که امپدانس کابل که بدست میارم واسه 4*70 باید نصف باشه، یعنی امپدانس کابل 0.33 اهم بر کیلومتر میشه که بعدش چون برای 100 متره و رفت و برگشته، ضربدر 0.2 میشه، که میشه 0.066 ، حالا اگه 0.033 بود جواب درست در میومد!
تقریبا مثل همون سوال حلقه کابل که 0.021 در میومد و 0.011 درست بود
احتمالا هردوشون یه نکته ای دارن

Masoud_IEC

عضو جدید
سلام
برای منم همینطوره، من با مهندسی معکوس!!! سعی کردم بفهمم چرا جواب باید د بشه، به این نتیجه رسیدم که امپدانس کابل که بدست میارم واسه 4*70 باید نصف باشه، یعنی امپدانس کابل 0.33 اهم بر کیلومتر میشه که بعدش چون برای 100 متره و رفت و برگشته، ضربدر 0.2 میشه، که میشه 0.066 ، حالا اگه 0.033 بود جواب درست در میومد!
تقریبا مثل همون سوال حلقه کابل که 0.021 در میومد و 0.011 درست بود
احتمالا هردوشون یه نکته ای دارن

سال به سال سوالا دارن ضایعتر میشن !
نظرتون راجب سوال 11 همون سال چیه ،مگه اسانسورها کنار هم نیستن ؟ په چرا شده گزینه 2 (2.1) ؟ با توجه به صفحه 21

nafise05

عضو جدید
سال به سال سوالا دارن ضایعتر میشن !
نظرتون راجب سوال 11 همون سال چیه ،مگه اسانسورها کنار هم نیستن ؟ په چرا شده گزینه 2 (2.1) ؟ با توجه به صفحه 21
آره، شما قدیمترین سوالا رو نخوندین؟ یه سال هست که یه شکله، بر اساس اون 31 سوال دادن!!! یعنی هی دنبال هم!
به نظر من 2.1 درسته، دو تا آسانسورن کنارهم، دوتادیگه هم کنار هم، جدول گفته حداقل 1.5 متر یا عمق بزرگترین کابین، که کابین 1000 کیلویی میشه، که توی جدول ص 78، عمق کابینش رو نوشته 2.1، که چون از 1.5 بیشتره همونو می گیریم

Masoud_IEC

عضو جدید
آره، شما قدیمترین سوالا رو نخوندین؟ یه سال هست که یه شکله، بر اساس اون 31 سوال دادن!!! یعنی هی دنبال هم!
به نظر من 2.1 درسته، دو تا آسانسورن کنارهم، دوتادیگه هم کنار هم، جدول گفته حداقل 1.5 متر یا عمق بزرگترین کابین، که کابین 1000 کیلویی میشه، که توی جدول ص 78، عمق کابینش رو نوشته 2.1، که چون از 1.5 بیشتره همونو می گیریم
نه هنو نرسیدم بخونم ، ولی فرصت کنم میخونم بد نیست ، یعنی اگه اولی رو اشتباه کنی میشی 31 تا منفی ! :biggrin:

nafise05

عضو جدید
نه هنو نرسیدم بخونم ، ولی فرصت کنم میخونم بد نیست ، یعنی اگه اولی رو اشتباه کنی میشی 30 تا منفی ! :biggrin:
آره، خیلی ترسناکه این قسمتش! بعد باید چه اعصابی داشته باشی که اون سوالا رو حل کنی! من که در خودم نمی بینم پشت سر هم 10 تا سوال افت ولتاژ حل کنم!:eek: خدا رو شکر این سال های جدید بیش تر از 3- 4 تا از یه شکل نمی دن، ایشالا که همین طوری باشه واسه ما هم

nafise05

عضو جدید
راستی یه چیزی می خواستم بپرسم، شما هم کتابتون این آمادگی آزمون ورود به حرفه شهریور 91 رو داره؟ یه سوالی رو می خواستم ببینم چطوری حل کرده، سوال 54 و 55

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز
اگه میشه این سوالم یه نگاه بندازید
مشاهده پیوست 181667
من سوالم اینه که توی همچین سوالایی اگه هزینه دیماند رو بخوایم این طور نیست که میگیم برابر 0.9 دیماند قراردادی یا انرژی مصرفی اکتیو هر کدوم بزرگتر بود، هستش، حالا اینجا که انرژی مصرفی به کیلووات ساعته و دیماند به کیلووات چطور بگیم کدوم بزرگترن و هزینه دیماند رو تعیین می کنن؟
گزینه یک :d

nafise05

عضو جدید
امادگی نداره ، خودشو داره ، سوالا چی هستن ؟
تقریبا هم تیپ سوالای آزمونن، گویا سوالایی هستن که تعاونی سنجش سال 91 به عنوان آمادگی برگزار کرده، سوالهای که گفتم در مورد دیزل ژنراتور و خازن هستن که فروغی خوب جواب نداده، جایی توی اینترنت هم پی دی افش نبود که ببینم درستش چیه، در هر صورت ممنون

sanijoon

کاربر فعال تالار مقالات ,
کاربر ممتاز
دوستان نظرتون چيه روي يك سوال و مبحث مهم بحث كنيم تا يه مروري هم بشه

Masoud_IEC

عضو جدید
تقریبا هم تیپ سوالای آزمونن، گویا سوالایی هستن که تعاونی سنجش سال 91 به عنوان آمادگی برگزار کرده، سوالهای که گفتم در مورد دیزل ژنراتور و خازن هستن که فروغی خوب جواب نداده، جایی توی اینترنت هم پی دی افش نبود که ببینم درستش چیه، در هر صورت ممنون
د نشد دیگه ! ما رو کنجکاو کردید ! اگه راه داشت آپ کنید بررسیشون کنیم، اومدیمو همینا اومدن

nafise05

عضو جدید
مهندسای عزیز، یه لطفی کنید صفحه 94 مبحث 15 رو یه نگاه بندازید، شما مرز بین ناحیه 8 و 16 رو می تونید پیدا کنید؟

sanijoon

کاربر ممتاز
بله، 2 درسته، بحث منم سر گزینه درست نیست، سر اینه که اگه کیلو وات ساعتها خیلی بیشتر بودن شاید جواب این نمی شد

توي جزوه كلاس آزمون نوشته تانژانت في برابر است با سي هزار تقسيم بر پنجاه هزار كه ميشه شش دهم. درنتيجه كسينوس في ميشه هشتاد و پنج صدم. درنتيجه ضريب زيان مخالف صفر است و گزينه 2 صحيحه.:surprised:

nafise05

عضو جدید
د نشد دیگه ! ما رو کنجکاو کردید ! اگه راه داشت آپ کنید بررسیشون کنیم، اومدیمو همینا اومدن
:biggrin:
نه بابا! این خبرا نیست که اینا بیاد! متاسفانه به اسکن دسترسی ندارم وگرنه می ذاشتم استفاده کنید، مشابه همون سوالای آزمون هستن

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز
يه جا نوشته بود ميشه گزينه 2 :surprised:
شاید من اشتباه کنم .
روش حل:

لطفا روش حل تون هم قرار بدید;)
:
مصرف کننده اول با داشتن دیماند 500 کیلو وات دارای 30 کیلو وار مصرف غیر مفیده در 30 روز
و
مصرف کننده دوم با داشتن دیماند 1000 کیلو وات دارای 30 کیلو وار مصرف غیر مفیده در 30 روز
این یعنی مصرف کننده اول با دیماند کمتر به اندازه مصرف کننده دوم با دیماند 2 برابر توان غیر مفید تولید میکنه.

nafise05

عضو جدید
توي جزوه كلاس آزمون نوشته تانژانت في برابر است با سي هزار تقسيم بر پنجاه هزار كه ميشه شش دهم. درنتيجه كسينوس في ميشه هشتاد و پنج صدم. درنتيجه ضريب زيان مخالف صفر است و گزينه 2 صحيحه.:surprised:
درسته، کدوم قسمتش مبهمه؟
به نظر من راحتتره که یهو کسینوس فی رو حساب کنیم، من خودم که مستقیم همونو حساب می کنم
چون کسینوس فی از 0.9 کوچیکتر شده پس ضریب زیان صفر نیست

sanijoon

کاربر ممتاز
درسته، کدوم قسمتش مبهمه؟
به نظر من راحتتره که یهو کسینوس فی رو حساب کنیم، من خودم که مستقیم همونو حساب می کنم
چون کسینوس فی از 0.9 کوچیکتر شده پس ضریب زیان صفر نیست
واقعا اين راه حل درسته؟ ميشه همين راه حل رو يه توضيحي بدين.

nafise05

عضو جدید
شاید من اشتباه کنم .روش حل::مصرف کننده اول با داشتن دیماند 500 کیلو وات دارای 30 کیلو وار مصرف غیر مفیده در 30 روز و مصرف کننده دوم با داشتن دیماند 1000 کیلو وات دارای 30 کیلو وار مصرف غیر مفیده در 30 روز این یعنی مصرف کننده اول با دیماند کمتر به اندازه مصرف کننده دوم با دیماند 2 برابر توان غیر مفید تولید میکنه.
صحبت شما کاملا درسته، اما مساله اینه که بهای پرداختی توان راکتیو رابطه مستقیم با میزان توان راکتیو نداره!بلکه با کسینوس فی، بهای دیماند و بهای انرژی اکتیو رابطه داره، که این جا کسینوس فی برای هر دو مشترک یکی میشه، ولی بهای دیماند دومی بیشتره ، پس دومی کلا بیشتره

nafise05

عضو جدید
واقعا اين راه حل درسته؟ ميشه همين راه حل رو يه توضيحي بدين.
خب، اول از همه این که بهای توان راکتیو= ضریب زیان( بهای توان اکتیو+ بهای دیماند)
ضریب زیان هم = (کسینوس فی/0.9) -1
اول کسینوس فی رو حساب می کنیم، که میشه توان اکتیو تقسیم بر قدرت ظاهری
از فرمول ضریب زیان هم که معلومه که اگه کسینوس فی از 0.9 کوچیکتر باشه، ضریب زیان یه عدد مثبته

nafise05

عضو جدید
خب، کسینوس فی میشه 0.86، و ضریب زیان میشه 0.0465
اگه تا اینجاش مشکلی هست بفرمایید
حالا توی فرمول اولیه که نگاه کنید می بینیم که ضریب زیان برای هر دو مشترک یکیه، فقط بهای دیماند که برای مشترک اول 500 و برای مشترک دوم 1000 هستش، پس کلا بهای توان راکتیو مشترک دوم بیشتر میشه
هر جاش مشکل بود بفرمایید

وضعیت
موضوع بسته شده است.